özlemim gönlü zengin arkadaşım benim saolasınsen gel yeterki ben daha güzel ağırlarım seni
bu arada sen doğurmadan bi buluşma daha yapsak fena olmaz ramazan çıksın bi, doğurmuş olursanda arhan emirimide görmüş olurum fena olmaz
işteee,eşimin tel inin çekimini pek beğenmedim ,pijama takımı pembe ve kollarının ucu büzgülü dantelliii
diğeride ekru ,o biraz fazla sade ama olsun ,pek giyceğimi sanmıyorum zaten ,bulunsun diye aldım,umarım beğenirsiniz ,içime daha çok sinerrEki Görüntüle 244411 Eki Görüntüle 244410 Eki Görüntüle 244412 Eki Görüntüle 244413 Eki Görüntüle 244414
Selamun aleyküm gece kuşları :)
Ben dün gece pert oldum sahurdan sonra yatınca bugün saat 2 de kalktım ve inanılmaz vicdan azabı hissettim kızım aç kaldı diye.. Bir şeyler yedim ama uyku dzenim alt üst olduğu için heeer yerim dayak yemişçesine ağrıyordu hamlamış gibi, 5 e kadar mayıştım kanepede sonra ne yemek yapsam diye düşün dur, 6 gibi mutfağa girdim yemek vs iftar derken eşim kitabını aldı, bide bana fırça atıyo son zamanlarda hiç kitap okumuyomuşum :)) Bende bu fırsat pc yi kaptım bakim dedim hatunlar ne alemde..
Eda sepet çok güzelmiş, bide görümcen bişi almamış ya hani onun çocuğu yok ya anlamıyodur belki bu tür şeylerden tatlım :) Alır oda merak etme..
Göbüşlerinize kooocccamaan bir maşallah kızlar (elif, kopiş, eda, canom nejlaa)
Bugün hiç bir iş yapmadm yemek ve makina yerleştirmek dışında, yarın bir sürü işim var biraz bakayım, eşim esniyip duruyo az sonra yatalım der...
işteee,eşimin tel inin çekimini pek beğenmedim ,pijama takımı pembe ve kollarının ucu büzgülü dantelliii
diğeride ekru ,o biraz fazla sade ama olsun ,pek giyceğimi sanmıyorum zaten ,bulunsun diye aldım,umarım beğenirsiniz ,içime daha çok sinerrEki Görüntüle 244411 Eki Görüntüle 244410 Eki Görüntüle 244412 Eki Görüntüle 244413 Eki Görüntüle 244414
Valla bana uyar eda cım pazar günü döneriz evimize diyorduk ama çarşambaya kadar pendikte olacağız annemde bayram sonrası için ben daha gelemem bir yeretaşıyamıom artık ben kendimi dr da yasakladı zaten ama eve beklerim herzamannnnn börek sözüm vardı zaten unutmadım yani
hayırrr bikere ben papatya çeyizden aldım ,dygunun bikaç dükkan altında ,şifa eczanesinin 2 dükkan yanı ,senırım mutafın karşısı ,loyaya hiiç uğramadım ,hatta ben orayı unuttum bile canım ,aamaaan boşver ben gayet uyguna aldım bence,diğer fiyatlarada baktım.orası papatya çeyiz değilDYG (duygu) çeyiz papatyanın çamaşırlarını satıyo. Nerden ne almışsın haberin yok bende sana soruyorum yaaaawwwwwww
Loya ya bakmadın mı kız. Pazartesi günü 5de kocama burun beğenmeye gidicez hastaneye o arada pijama işini hallediyim bari Hani senin resimler nirdeeeee????
Baktım baktımda değişik bişey göremedim kimimizden önde kimimizden geridesin bende birden bire 40 hafta oldun da doğuruyosun sandım
Tövbe tövbe. İyi saatli olsunlar geldi bana akşam akşam
Yeni haftan hayırlı olsun canımbizimde bugün hafta dönümümüz
giydim tabi akılllııımmm:92::92::92: bi lohusa fantezisi bile yaptıkBenimde ön muhasebe ama ben kendi işimin hesabını ayrı tutuyorum eşiminkini ayrı tutuyorum bazen tek hesaba ikisinin parasını yatırıyolar birlerine karışıyo sinir oluyorum Kendi paramın hesabını ayrı tutuyorum Eşimin akrabası var internetten anlamıyolar onların banka işlemlerini ben yapıyorum onu ayrı tutuyorum felan filan cart curt bir sürü bişeyler işte
Uyuyasım geldi acaba sığarmıyım ona ben
Gecelikleri giyipde çekmişsindir inşallah onları giymişken cicik kabınıda takıp çekseydin
Sen burdaydın dimi Pendik merkezde misin
wuuuu nidacım çok hoşsunuz ana kız maşallahtakımlarında çok hüzelmiş üşenmedin bu saatte mankenlik ettin helal sana
Valla bana uyar eda cım pazar günü döneriz evimize diyorduk ama çarşambaya kadar pendikte olacağız annemde bayram sonrası için ben daha gelemem bir yeretaşıyamıom artık ben kendimi dr da yasakladı zaten ama eve beklerim herzamannnnn börek sözüm vardı zaten unutmadım yani
aaa kesin buluşuyoruz ozaman hafta içi ,Elif te gelir ,duyguuuu sende gelirsin diiimiiiiiii?????Valla bana uyar eda cım pazar günü döneriz evimize diyorduk ama çarşambaya kadar pendikte olacağız annemde bayram sonrası için ben daha gelemem bir yeretaşıyamıom artık ben kendimi dr da yasakladı zaten ama eve beklerim herzamannnnn börek sözüm vardı zaten unutmadım yani
saol canım benimmsansee pijama takımın harika canım çok şeker, çok beğendim.. gecelik ve sabahlığında gayet güzel sanada çok yakışmış, bu arada göbüşüne 41 kere maşallah kuzum :)
Pijama takımıda gecelikde güzelmiş hoşuma gitti güle güle giyin şekerim pijama takımını mı 40a almıştın
hayırrr bikere ben papatya çeyizden aldım ,dygunun bikaç dükkan altında ,şifa eczanesinin 2 dükkan yanı ,senırım mutafın karşısı ,loyaya hiiç uğramadım ,hatta ben orayı unuttum bile canım ,aamaaan boşver ben gayet uyguna aldım bence,diğer fiyatlarada baktım.
giydim tabi akılllııımmm:92::92::92: bi lohusa fantezisi bile yaptık...............deerrrmişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?