2011 Ekim Anneleri

Valla bana uyar eda cım pazar günü döneriz evimize diyorduk ama çarşambaya kadar pendikte olacağız annemde bayram sonrası için ben daha gelemem bir yere taşıyamıom artık ben kendimi dr da yasakladı zaten ama eve beklerim herzamannnnn börek sözüm vardı zaten unutmadım yani

sansee pijama takımın harika canım çok şeker, çok beğendim.. gecelik ve sabahlığında gayet güzel sanada çok yakışmış, bu arada göbüşüne 41 kere maşallah kuzum :)

slm kızlar iyi geceler sizlere memleketimden sesleniyorum kapattık ist defterini bakalım yoğun günler beni bekliyor ama burayı okumadan geçmeyeceğim:))

ohh iyi dinlenmişsiniz diycemde çok yatıncada dediğin gibi insan dayak yemiş gibi oluyor
yok canım merak etmiyorum canı saolsun arada hormonlarım tavan yapıyo ondan yoksa kimseden bi beklentim yok
bu arada teşekkür ederim ...

Pijama takımıda gecelikde güzelmiş hoşuma gitti güle güle giyin şekerim pijama takımını mı 40a almıştın

Sen burdaydın dimi Pendik merkezde misin

wuuuu nidacım çok hoşsunuz ana kız maşallah takımlarında çok hüzelmiş üşenmedin bu saatte mankenlik ettin helal sana

hayırrr bikere ben papatya çeyizden aldım ,dygunun bikaç dükkan altında ,şifa eczanesinin 2 dükkan yanı ,senırım mutafın karşısı ,loyaya hiiç uğramadım ,hatta ben orayı unuttum bile canım ,aamaaan boşver ben gayet uyguna aldım bence,diğer fiyatlarada baktım.

giydim tabi akılllııımmm:92::92::92: bi lohusa fantezisi bile yaptık...............deerrrmişimmm

wuuuu nidacım çok hoşsunuz ana kız maşallah takımlarında çok hüzelmiş üşenmedin bu saatte mankenlik ettin helal sana

yaaa aslında yıkamak için makineye atmıştım ,sonra eşime bi göstereyim dedim ,şimdi yıka ütüle ,paça yaptır 1 haftayı bulurdu,bari giymişken yolluyum dedim ,ondan yani ,şimdi tekrar makineye döndü kendilerii,bide namaz kılasım yoktu ,azcık ertelemiş oldumm

eee o zaman pazartesi buluşalım pendikli çalışmayan anneler

aaa kesin buluşuyoruz ozaman hafta içi ,Elif te gelir ,duyguuuu sende gelirsin diiimiiiiiii?????

sansee pijama takımın harika canım çok şeker, çok beğendim.. gecelik ve sabahlığında gayet güzel sanada çok yakışmış, bu arada göbüşüne 41 kere maşallah kuzum :)
saol canım benimm

Pijama takımıda gecelikde güzelmiş hoşuma gitti güle güle giyin şekerim pijama takımını mı 40a almıştın

canım biri ,30,biri 35 ,biri bilmem kaç ,toplamda 110 a geldi ,loyada fiyatlar nasıl,dahamı uygun kii??

Güzelmiş pijamalar uğramam lazım mutlaka gerçi ben kendime bakmaya gidicem diyorum ama bu adam benden önce kendine alır kesin. Ben yarın ameliyat olucam önce bana alalım sana daha 2 ay var diye atlar ortalığa
Fantaaaziler dönmüş gibi zaten hissettim özellikle sabahlığın önünü açıpda tutuşundan anladım

slm kızlar nasılsınız? sabahtan giremiyorum foruma bakımda diyo sinir oldum. gerçi forum olmayınca baya iş yaptım ama özledim sizi yaaaaa

yarın misafirlerim var. dertsiz başıma dert aldım.aslında sadece kayınvalidemleri alcaktım eşim amcamları da alalım dedi tmm dedim. kayınvalidemi aradım evli olan kızını da çağırmamızı istedi oldu 3 aile toplamda 9 kişi.
Allahtan görümcem var o yardım eder valla yoksa mümkün değil altından kalkamazdım. az bulaşık yıkadım demin banyoyu lavaboyu temizledim belim koptu.
yarın için bana dua edin. kazasız ağrısız atlatırım inş.
Rumuzcum senin verdiğin muhallebi tarifini aldım onu yapacam inş. yarın baklaım nasıl olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…