oy Allah yardımcın olsun canım, bende bugün 7 kişi ağırladım toplamda 12 kişiydik bitti gitti çok şükür kazasız belasızdarısı senin başına
Fantazi miiiiiiii
yok kızz nerdeee..duyguya biraz gaz veriim dedim
oluyo canım olmazmı.özellikle ben küçük çıkıntılar hissettğim zaman ayakları diye seviyorum çünkü kaburgaların altında hissediyorum başı aşağıda olduğu için.millet geçmiş mi okuyo acep?
ay kızlar benim karnım yamuk yumuk oluo kızım arada bi kasılıp karnımı şekilden şekle sokuo ben de neresi kolu bacağı diye bakıom ama içim bi tuhaf oluo bu arada size de oluyor mu???
hadi gözün aydın edacım.annenin yardımıyla atlattın şükür.sepetinizde çokşirin rüzgar paşa mışıl mışıl uyusun içinde inş.çok şükür atlattım kızlarr
annem olmasa şaftım kayarmış amagörümcemde saolsun baya yardım etti kabus gibi geçer diye düşünüyodum valla keyifli bile geçti yarım saat önce falan kalktılar baya bişiler getirmişler görümcemin 4 tane görümcesi var hepsinin bebeleri ufak etiketli kıyafetler var kullanamadan büyümüş bebekleri yeni doğan bez alt açma sepet vs.. ama görümcem bişi almamış ne eksik diye ağzımı yokladı durdu "çok şükür bi eksiği yok" dedim, "maşallah ne çabuk almışsınız herşeyi" dedi, "sen geç kaldın canım" dedim ama laf koymak için değildi vallahi billahi sonradan üzüldüm hatta bugünde böylee geçtii işte
işteee,eşimin tel inin çekimini pek beğenmedim ,pijama takımı pembe ve kollarının ucu büzgülü dantelliii
diğeride ekru ,o biraz fazla sade ama olsun ,pek giyceğimi sanmıyorum zaten ,bulunsun diye aldım,umarım beğenirsiniz ,içime daha çok sinerrEki Görüntüle 244411 Eki Görüntüle 244410 Eki Görüntüle 244412 Eki Görüntüle 244413 Eki Görüntüle 244414
Bu arada bu aylarda tehlikeli değil mi? Bana doktor 8.aydan sonra yasak demişti ama yasak başladı mı başlamadı mı emin değilim
kızlar bişey sorucam
Ben bu aralar dar ve kapalı yerlerde kalmaktan çok korkuyorum kızım büyüdükçe hareketlerini iyice hissetmeye başlayınca bendede bu korku başladı. O vurdukça sanki orası dar geliyo çıkmak için çırpınıyo gibi geliyan sanki beni öyle daracık bi yere koymuşlar gibi oluyorum. Düşünmek bile yetiyo. Bide geçenlerde asansöre bindim 4.kata çıktık o 4 kat hiç bitmedi sanki asansör bozulucak bende oracıkda ölücem sandım. Nefesim kesiliyo zor nefes alıyorum gibi oluyo önceden böyle bişey yoktu hatta okula giderken asansörde kalsam okul servisinin saati geçene kadar sesimi çıkarmadan dursam sonra bağırırm okulada gitmemiş olurum diye planlar yapardım hatta bi kere kalmıştımda ama bağırmak zorundaydım çünkü o gün sınavım vardı
Kızlar bayram tatili 9 gün, pazartesi arefe, eğer iğneniz az kaldıysa almayı unutmayın... Eczaneler kapalı olucak, nöbetçilerdede her zaman bulunmuyor malesef... Bende çarşamba gidip bütün ilaçlarımı yazdırıcam... Bilginize..
canım sabahlık ve gecelik nilüfer,pijama takımıda tuğseGünaydın ekim anaları ve minik danaları :)
Kalkalı 10 dakika oldu, kahvaltı yapıcam (zeynep bende üşeniyorum kız bide canım istemiyo aynen senin gibi).... ben haftasonu ipin ucunu kaçırdım uyku saatlerim alt üst oldu, yarın sabah 7 de nasıl kalkıcağımı düşünüyorum kara kara...Sizlere maşallah diyorum geç yatıp erken kalkabiliyosunuz :) Biz kahvaltımızı yapalım artık..
Sansee pijamanın markasını yazarmısın canım bi bakayım netten bulabiliyormuyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?