2011 Ekim Anneleri

Elif ,canoomm ,edaaa ,nejlaa ,kopişşşş maş. size çok tatlı çıkmışsınız
sanse pijama takomın da geceliğin de çok güzel güle güle giyin canm ağız tadıyla.

oy Allah yardımcın olsun canım, bende bugün 7 kişi ağırladım toplamda 12 kişiydik bitti gitti çok şükür kazasız belasız darısı senin başına

canım biz de toplamda 12 oluyoruz. 2 biz 4 amcalar 3 kayınvalidemler 3 de görümcemler.çok büyütmeyim gözümde ama insan kasılıyo işte bu halde oturamıyosun sonuçta e çalışamıyosun da amaaaaannn ne bilim geçer gider işte.

oluyo canım olmazmı.özellikle ben küçük çıkıntılar hissettğim zaman ayakları diye seviyorum çünkü kaburgaların altında hissediyorum başı aşağıda olduğu için.

hadi gözün aydın edacım.annenin yardımıyla atlattın şükür.sepetinizde çokşirin rüzgar paşa mışıl mışıl uyusun içinde inş.

nidacım iyi günlerde kullan canım hepside çok yakışmış.

ZEHRA VE FİLİZ çok teşekkür edrim.

Bu arada bu aylarda tehlikeli değil mi? Bana doktor 8.aydan sonra yasak demişti ama yasak başladı mı başlamadı mı emin değilim

kız boşver tehliketi ,bu adamı öyle ihmal etmişki ,adam hamilelik tripleri yaparak ilgi çekmeye çalışıyoo ,az fantezi yapsın ,devamını biraz hafif geçsinlerr

günaydın kızlar ,bugün ilk birinaci benmi yazdım neee???bu hiç olmamıştı çok heyecanlandım şimdi...

yaaa kızlar çok kötü bi gece geçirdimm bi ara tamam dedim doğuruyorum 3.5 attım valla ,bi kasık,bi bacak bi kalça ağrısı anlatamam ,bide kızım okadar hareketliydiki,saat 2-3 gibi yatağa girdim uyuyamadım ,bi ara nerdeyse 3-4 dk durmadan hıçkırdı kızım ,tam münüşümün üzerinde ,yoksa açın çıkıcammı demek istiyodu:18::18::18: hatta eşimde biraz panik oldu ve banada kızdı sende benle sahuru bekliyosun uyku düzenin kalmadı ,senin yüzünden kızımda uyumuyo diye ,neyse bi ara uyumuşum ama tisim geldikçe uyandım ve her uyandığımda zar zor gittim wc ye ,suyum gelmesin diye dua eetim resmeenn..bidaha bukadar yürümekmi aslaa...çok korkuyoruumm:83::83::83:

anaam tam 7 saat arayla yazmışım ,2:33- 9:33 ,yoksa 7 güne kadar doğurcakmıyım ,bu bi işaret olabilirmiii pis yedili iştee pissssssssss

günaydın güzel bayanlar.bende erken kalkanlardanım. her gün akşam 10 sabah 8. kurulu saat gibi oldum valla. akşam oturmak istiyorum ama sürünerek gidiyorum yatağa. başımı yastığa koymadan uyuyorum.

günaydın kızlar.ya bu kahvaltı hazırlamak bile bana çok zor geliyor tembel kız oldum iğce.bide eşim yemiyince buğazımdan geçmiyo heralde

Günaydın ekim anaları ve minik danaları :)

Kalkalı 10 dakika oldu, kahvaltı yapıcam (zeynep bende üşeniyorum kız bide canım istemiyo aynen senin gibi).... ben haftasonu ipin ucunu kaçırdım uyku saatlerim alt üst oldu, yarın sabah 7 de nasıl kalkıcağımı düşünüyorum kara kara...Sizlere maşallah diyorum geç yatıp erken kalkabiliyosunuz :) Biz kahvaltımızı yapalım artık..

Sansee pijamanın markasını yazarmısın canım bi bakayım netten bulabiliyormuyum..

sağlık ocağına kontrole gittiğimde; 30. hafta bebek yukarıya doğru çıktıkça akciğerlere baskı yapacağın ve nefes almakta zorluk çekebileceğimi söylemişti ve bazen dediği gibi oluyor. Ayrıca hafta başında bebeğim çok fazla hareket edip oynayınca şaşırmıştım ve bilgisayarda 30 haftalık gebelik bölümünü okuduğumda; amniyo sıvısı fazla olduğundan ve yeri geniş olduğundan hareketlerini dahafazla hissedebileceğimizi ancak ilerleyen haftalarda hareketleri yavaşlamaya başlarmış. Anlayacağın endişelencek bir durum yok ve içimde hareket etmesi beni heyecanlandırıyor ve işyerinde bazen tuvalete gidip göbeğimi açıp kuzuma, cemreme bakıyorum.

Kızlar bayram tatili 9 gün, pazartesi arefe, eğer iğneniz az kaldıysa almayı unutmayın... Eczaneler kapalı olucak, nöbetçilerdede her zaman bulunmuyor malesef... Bende çarşamba gidip bütün ilaçlarımı yazdırıcam... Bilginize..

boş verin burada var nöbetçi eczaneniz yollarım darda kalanlara.

günaydın güzel yavruların güzel anneleri....
ben bu gece doğurdum rüyamda ebem de halamdı güya :)) çok kolay doğurdum ya aaa dedim bu kadar mı :))
ama bebeğim çoook güzeldi minicikti görünce aşık oldum resmen.
ha bi de rüyamda necla benden 3 gün önce doğurmuş hard_disc de telefon ediyo kızlaaar ben de doğurdum diye. :) bi oda dolusuyuz burdan bi çoğumuz doğurmuştu.
ay çok güzel bi rüyaydı.
darısı gerçeğinin başına inş. :))
biz gidip kahvaltımızı yapalım öptük szi

canım sabahlık ve gecelik nilüfer,pijama takımıda tuğse

niye bana kimse geçmiş olsun demiyo niyyeee niyeee:95::95::95::95:ilgiye ihtiyacım var benimmmuykusuzluktanda ölüyorum ,ben gidip biraz uyuyaaaa..... ZzzZzZzZ.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…