orda erkek şeysileride vardı ,üstü kısa kollu ,alt olarak hem pijama hem şort vardı ,35 e geliyodu indirimle canım ,..senin kocada alem vallaaa..napsın kız demen ilgilenmiyon herifeee,sende al bu sabahlıklı takımdan bi fantezi yapında rahat etsin adammGüzelmiş pijamalar uğramam lazım mutlaka gerçi ben kendime bakmaya gidicem diyorum ama bu adam benden önce kendine alır kesin. Ben yarın ameliyat olucam önce bana alalım sana daha 2 ay var diye atlar ortalığa
Fantaaaziler dönmüş gibi zaten hissettim özellikle sabahlığın önünü açıpda tutuşundan anladım
Dumankayada merkeze çok uzak değil Bende esenyalıdayımPazartesiden bu yana burdayım duygucum annem dumankayanın orada oturuyo merkezde değil
eee o zaman pazartesi buluşalım pendikli çalışmayan anneler
Pazartesi kocama burun beğenmeye gidicezaaa kesin buluşuyoruz ozaman hafta içi ,Elif te gelir ,duyguuuu sende gelirsin diiimiiiiiii?????
canım biri ,30,biri 35 ,biri bilmem kaç ,toplamda 110 a geldi ,loyada fiyatlar nasıl,dahamı uygun kii??
slm kızlar nasılsınız? sabahtan giremiyorum foruma bakımda diyo sinir oldum. gerçi forum olmayınca baya iş yaptım ama özledim sizi yaaaaa
yarın misafirlerim var. dertsiz başıma dert aldım.aslında sadece kayınvalidemleri alcaktım eşim amcamları da alalım dedi tmm dedim. kayınvalidemi aradım evli olan kızını da çağırmamızı istedi oldu 3 ailetoplamda 9 kişi.
Allahtan görümcem var o yardım eder valla yoksa mümkün değil altından kalkamazdım. az bulaşık yıkadım demin banyoyu lavaboyu temizledim belim koptu.
yarın için bana dua edin. kazasız ağrısız atlatırım inş.
Rumuzcum senin verdiğin muhallebi tarifini aldım onu yapacam inş. yarın baklaım nasıl olacak :))
eee ama çarşambada özlem gidiyomuş amaaa,pazartesi öğleden sonra olmazmıkii???Pazartesi kocama burun beğenmeye gidicezsalıda ameliyat ettiricem
Loyaya gidersem bakarım fiyatlara bildiririm
Bi deniyim o zaman ben bu taktiği daha beter olmasın sakınorda erkek şeysileride vardı ,üstü kısa kollu ,alt olarak hem pijama hem şort vardı ,35 e geliyodu indirimle canım ,..senin kocada alem vallaaa..napsın kız demen ilgilenmiyon herifeee,sende al bu sabahlıklı takımdan bi fantezi yapında rahat etsin adammbek benimkinin sesi çıkıyomuuu
eee ama çarşambada özlem gidiyomuş amaaa,pazartesi öğleden sonra olmazmıkii???
yakınmışız duygucum ama ters zamana denk geldi eşinin ameliyatı var
kızlar benim küçük erkekim kudurdu, büyük erkekim koltukta sızdı şunları bi yatırayım
Allah rahatlık versin iyi gecelerrr
edeya çok uzak oluyomu bilmiyorum ama pendik nasıl ,tepeörende oturuyodu sanırım ,ama orası neresi bilmiyorum ,ee elifte kartaldaa,oda gelebilir belkimm??Bi deniyim o zaman ben bu taktiği daha beter olmasın sakın
nerde buluşucaz
duygu ayarlamaya çalışsın ama olmazsa ,eda gelir ,elifede söyleriz ,başka gelmek isteyen olursa onlarıda beklerizz,buluşur yemk yer eğlenirizz...anaam şiir yazdım valla ,artık bu buluşma olur dimiii???
Bu konuşmayı dün yapmış olsaydık doktora felan götürmezdim ben onuyakınmışız duygucum ama ters zamana denk geldi eşinin ameliyatı var
duygu ayarlamaya çalışsın ama olmazsa ,eda gelir ,elifede söyleriz ,başka gelmek isteyen olursa onlarıda beklerizz,buluşur yemk yer eğlenirizz...anaam şiir yazdım valla ,artık bu buluşma olur dimiii???
Bu konuşmayı dün yapmış olsaydık doktora felan götürmezdim ben onu
Siz pazartesi dediyseniz öyle ayarlayın ben sizin saat ve mekana göre bişeyler yapabilirsem gelirim inşallah Pendik te buluşun bence hem özlem hepimizden ağır uzağa gidemezsende bende pendikteyiz zaten elifde kartalda tek vesait gelir ama eda ümraniyeden tek vesait gelebilirmi ki
Bu konuşmayı dün yapmış olsaydık doktora felan götürmezdim ben onu
Siz pazartesi dediyseniz öyle ayarlayın ben sizin saat ve mekana göre bişeyler yapabilirsem gelirim inşallah Pendik te buluşun bence hem özlem hepimizden ağır uzağa gidemezsende bende pendikteyiz zaten elifde kartalda tek vesait gelir ama eda ümraniyeden tek vesait gelebilirmi ki
Edaya uzak olabilir pendik ama bende dediğin gibi pek uzağa gidemem 35. haftamıza girmiş bulunmaktayız malum
tepeören değil kız o bizim burda yukarda orhanlı taraflarında onun ki tepeüstü olması lazımedeya çok uzak oluyomu bilmiyorum ama pendik nasıl ,tepeörende oturuyodu sanırım ,ama orası neresi bilmiyorum ,ee elifte kartaldaa,oda gelebilir belkimm??
hımmm ora ümraniyemi oluyooo ...neyse yarın görüp cevap yazınca anlarız artıık ...Özlem sende biyere kıpraşma kız ,kesin gelcen bak ,uzak ayaklarını ,hiç bi işte yapma sakın pazartesiye kadar tamammı ,bak sen burdasın diye celallendik hepimiz ona göreebende kaçar kızlar ,şu fantezinin devamını getirelim bizz
iyi geceleeerrrr ,tatlı rüyalaarrr...
canim sen cerkezmisin?ben cerkez yemegi olarak kinnis diye bir yemek biliyorum hemde kolay.komsumuz vardi cerkez ondan miras kaldi bana,bizimkiler bayiliyor.eger istersen tarifini vereyim.birde patatesli bir hamur isi bayilmistim ona ama adini unuttum simdi olsa nasil yerim valla:26:.cok guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?