2011 Ekim Anneleri

orda erkek şeysileride vardı ,üstü kısa kollu ,alt olarak hem pijama hem şort vardı ,35 e geliyodu indirimle canım ,..senin kocada alem vallaaa..napsın kız demen ilgilenmiyon herifeee,sende al bu sabahlıklı takımdan bi fantezi yapında rahat etsin adamm bek benimkinin sesi çıkıyomuuu

Pazartesiden bu yana burdayım duygucum annem dumankayanın orada oturuyo merkezde değil
Dumankayada merkeze çok uzak değil Bende esenyalıdayım
eee o zaman pazartesi buluşalım pendikli çalışmayan anneler

aaa kesin buluşuyoruz ozaman hafta içi ,Elif te gelir ,duyguuuu sende gelirsin diiimiiiiiii?????
Pazartesi kocama burun beğenmeye gidicez salıda ameliyat ettiricem
canım biri ,30,biri 35 ,biri bilmem kaç ,toplamda 110 a geldi ,loyada fiyatlar nasıl,dahamı uygun kii??

Loyaya gidersem bakarım fiyatlara bildiririm

oy Allah yardımcın olsun canım, bende bugün 7 kişi ağırladım toplamda 12 kişiydik bitti gitti çok şükür kazasız belasız darısı senin başına

yakınmışız duygucum ama ters zamana denk geldi eşinin ameliyatı var

Bi deniyim o zaman ben bu taktiği daha beter olmasın sakın
eee ama çarşambada özlem gidiyomuş amaaa,pazartesi öğleden sonra olmazmıkii???

nerde buluşucaz

kızlar benim küçük erkekim kudurdu, büyük erkekim koltukta sızdı şunları bi yatırayım
Allah rahatlık versin iyi gecelerrr

duygu ayarlamaya çalışsın ama olmazsa ,eda gelir ,elifede söyleriz ,başka gelmek isteyen olursa onlarıda beklerizz,buluşur yemk yer eğlenirizz...anaam şiir yazdım valla ,artık bu buluşma olur dimiii???

Nida cım inşallah toparlanabiliriz :) benim yine kasılmalarım var şuan inşallah pazartesi kendimi iyi hissederim.Bu şehzade artık korkutuyor beni

yakınmışız duygucum ama ters zamana denk geldi eşinin ameliyatı var
Bu konuşmayı dün yapmış olsaydık doktora felan götürmezdim ben onu
duygu ayarlamaya çalışsın ama olmazsa ,eda gelir ,elifede söyleriz ,başka gelmek isteyen olursa onlarıda beklerizz,buluşur yemk yer eğlenirizz...anaam şiir yazdım valla ,artık bu buluşma olur dimiii???

Siz pazartesi dediyseniz öyle ayarlayın ben sizin saat ve mekana göre bişeyler yapabilirsem gelirim inşallah Pendik te buluşun bence hem özlem hepimizden ağır uzağa gidemez sende bende pendikteyiz zaten elifde kartalda tek vesait gelir ama eda ümraniyeden tek vesait gelebilirmi ki

Edaya uzak olabilir pendik ama bende dediğin gibi pek uzağa gidemem 35. haftamıza girmiş bulunmaktayız malum

Kızlar benim gözlerim kapanıyooo
Dün sahura kadar oturduk sabahta randevu vardı erken kalktım öğlende uyumadım
Hepiniz allaha emanet olun iyi geceler öptükkk sizi

hımmm ora ümraniyemi oluyooo ...neyse yarın görüp cevap yazınca anlarız artıık ...Özlem sende biyere kıpraşma kız ,kesin gelcen bak ,uzak ayaklarını ,hiç bi işte yapma sakın pazartesiye kadar tamammı ,bak sen burdasın diye celallendik hepimiz ona göree bende kaçar kızlar ,şu fantezinin devamını getirelim bizz
iyi geceleeerrrr ,tatlı rüyalaarrr...

Edaya uzak olabilir pendik ama bende dediğin gibi pek uzağa gidemem 35. haftamıza girmiş bulunmaktayız malum

Edaya yol pek problem olmuyo ama oda bu aralar sızlanmaya başladı otobüslerden yarın yazar Pazartesi ve pendik olursa bende bişeyler ayarlayabilirim
Siz planı programı yapın ben size uyabilicek durum yaratabilirsem katılırım

İyi geceler kızlar

Nida fantezi yapcaz diye erken doğum olmasın dikkat et heheheheh

edeya çok uzak oluyomu bilmiyorum ama pendik nasıl ,tepeörende oturuyodu sanırım ,ama orası neresi bilmiyorum ,ee elifte kartaldaa,oda gelebilir belkimm??
tepeören değil kız o bizim burda yukarda orhanlı taraflarında onun ki tepeüstü olması lazım

Ayrılın bakıyımmmmmmm ne fantezisiymiş yok artık öyle şeyler

Canım ben çerkez değilim öz hakiki Egeliyim Eşim Gayseryalı özel olarak patatesli bir çerkez mantısı istedi onu yapıcam ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok kayınvalidem hamurunu yoğurmak çok zor diyor sert oluyormuş baya en çok o kısmından korkuyorum

Çok muhabbet olmuş bugün maşallah Nejlacım, Edacım, Elifcim, Sanse'cim, Burcu' cum hepiniz çok güzelsiniz maşallah göbüşler de öyle Biz akşam iftardaydık annem nasıl döktürmüş nasıl akşam gelirken domates konservelerimizi de aldık geldik, bir güzel kilere dizdim Nasıl tatlı durdular

Pazartesi odamız gelsin artık, kıyafetlerimizi ütüleyip yerleştireyim çantamızı hazırlayayım bayrama kadar

Son düzenleme:
Eda tepeüstünde oturuyor bayanlar, yani çakmak ümraniye O dediğiniz yerlere nasıl otobüsle gelecek yaaa buradan otobüs yok ki ancak çift vasıta ile mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…