2011 Ekim Anneleri

anaaaaakız nekadar sakinsin ,gitmeyemi eriniyosun ,bildiğin bişeymi var yoksaa???gitsene hastaneyee..ben duramam öylee

Sancım felan yok kızım da oynuyo o yüzden sakinim. Kendi doktorumda yok başka bi doktora gidersem sanki kötü bişey söyliycek gibi geliyo bide

canım bencede durma bende cok serınkanlıyımdır ama bu normal degıl sende hak verırsın kı..belkı acılman vardır da ondan kanaman vardır..hemen aklına kotu bısey getırme...kalk gıt lutfen ben bıle gerıldım okuyunca valla..benımde alt tarafımda basınc hıssı var esım acılman vardır belkı dedı ben yokartık falan dedım sede endıselendım..

niye uğraştın kız benimle çok mu etkileyiciyim nee git eltinle uğraş

duygucum bence git doktora kanama anormal bir durum sonuçta, kıızın oynasada sancın olmasa da git muhakkak canımm ...

yozservetcim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım bebeğin sağlıkla zamanında gelsin inşallah ...

Daha akşam eşim sordu arkadaşlarından doğuran oldu mu diye bende saçmalama daha bizim doğurmamıza var sus açma ağzını dedim
Nişan gelmesi dedikleri şeyi araştırıyorum şimdi doğumdan 24-36 saat önce başlarmış ama böyle sabahtan akşama kadar sürermi onu bulamadım. İnşallah öyle bişey değildir ilk 3 ayımdada olmuştu bişey yok demişti doktorum umarım buda onun gibi bişeydir

slm kızlar dünden beri kendimi toplayamadım nazarmı degdi neeayaklarım kollarım sırtım nasıl agrıdı uyudum banyo yaptım yok geçmiyo
parol alacaktım ama annem virmedi bugun 1 de yattım 4 te kalktım anca kendime geldim zati şeker toplamaya gelen çocuklardan
başka kimsede gelmiyo annem dünden beri göbegimi açıyo öpüyo kokluyoobi tuhaf oldum şımardım ben yaaaaaaaaa

aman canım geçmiş olsunnnn inşallah son haftasına kadar bekler melegin yat dinlen sakın iş falan yapmaa
hııııı facede resim paylaşıyonuz demekkkk bizde varmıyık
bende sabah kalkıp osmanlı tatlısı yaptım pek bi güzel oldu canımmmmm

neeeee kanamamıııı dr a gittinmiiii yat dinlen kalkma ayaga iş güç yapmaaa

Son düzenleme:

kuzum seninki nazarlanma değil nazlanmaaa tam ana kuzusu oldun seeen çok sevindim annenin gelmesine gözünaydın canım
hee bu arada facebook una bak :)

Son düzenleme:
neeeee kanamamıııı dr a gittinmiiii yat dinlen kalkma ayaga iş güç yapmaaa
Hiç yatıp dinlenmedim kimse gelmez yaptığım tatlıları bile kendim yerim derken teyzem ve dayımlar geldi gerçi ben bişey yapmadım oturdum çıkan bulaşıklarını bile yıkadı gittiler. yeni uzandım biraz dinlenip bakıcam devam ederse gidicem hastaneye

kuzum seninki nazarlanma değil nazlanmaaa tam ana kuzusu oldun seeen çok sevindim annenin gelmesine gözünaydın canım
hee bu arada facebook una bak :)

sağol canım alıştırmayayım kendimi bari 1 hafta kalacak anacım şımarıklıgımı kociş kaldıramaz

vuvvvvvvv facemde süprüz varmışşş

canımm bak tedbir amaclı dr a gitmelisin bişey varsada erken tanı koyarlar böyle bekleme korkma ama sorun çıkarsa daha kötü olursun hadi hazırlan en azından yakın bir hastanenin aciline git

Şimdi lavaboya gittim kırmızılığı gitmiş sildiğim zaman peçete sanki çay lekesi gibi oluyo

sağol canım alıştırmayayım kendimi bari 1 hafta kalacak anacım şımarıklıgımı kociş kaldıramaz

vuvvvvvvv facemde süprüz varmışşş

aa neden erkenden kaçıyor bırakma vallahi hazır bulmuşken özgür paşamızın 40 ı çıkanakadar kalsın

Balıkesirde yasadışı kürtaj yapan doktor 5-6 aylık bebekleri ilaçla anne karnında öldürüp sonrada suni sancıyla doğum yaptırıyomuş. pizza kutusunada koyup gömüyomuş. Doğurupda bebeği istemeyenlerin bebeklerinide satıyomuş. Yuhhhh yaaaa nasıl vicdan bi anne bunu yapabiliyosa doktorun yaptığını çok görmem

Son düzenleme:
[]

Şimdi lavaboya gittim kırmızılığı gitmiş sildiğim zaman peçete sanki çay lekesi gibi oluyo

Muhtemelen yoruldun, yada kızın şiddetli oynadı kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum ben, ama yinede kontrolde fayda var duygucum soğukkanlılığınada hayran kaldım maşallah suphanallah böyle olmak lazım aslında ama doktorada gitmek lazım tabi.. Ben şimdiye kadar uçmuştum :)

Son düzenleme:

Bende izledim nasıl verecekler o yavruların günahını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…