2011 Ekim Anneleri

ellerinden öper teyzesiii bu benim hayalim eşimle arkadaşının planları çok farklı :)) kış için artık karıncalar gibi çalışır stoğumuzu yaparız hayal değilmi

ellerinden öper teyzesiii bu benim hayalim eşimle arkadaşının planları çok farklı :)) kış için artık karıncalar gibi çalışır stoğumuzu yaparız hayal değilmi

Dimi yaa... hayal bu ya misali herşey olur valla :) kafe açarsın yazları pansiyon olmassa turistik yerlerde yazın her iş oluyo, benim eşim geldi çıkım bakim :)

İstanbula da sadece 2 saat uzaktalar onlarda giderken yazın orda kışın istanbulda dediler ama 4 kış geçti hala ordalar

İstanbula da sadece 2 saat uzaktalar onlarda giderken yazın orda kışın istanbulda dediler ama 4 kış geçti hala ordalar

İstanbula 2 saat mesafe uzaklık sayılmaz ki canım gelmezler tabi, o mesafeden her gün işe gelip gidenler var eşimin şirketinde adam huzurlu olayımda evim temiz hava bulunan yerde olsun yola razıyım diyor, benide yol çok yoruyor işe yakın olmalı ev diye düşünüyorum..

Gittim doktora:94:
bebeğim çok iyi, herhangi bi problem yok ama alttan muayene ettiler aktif kanamam varmış buda erken doğum tehdidiymiş bi tane progestan iğne yaptılar bide progestan hap verdiler 1 hafta kullanıcam Kanamanın yarına felan geçmiş olması gerekliymiş 1 hafta sonrasına kadar tamamen kesilmiş olması gerekliymiş geçmezse hastaneye yatırıp burda takibini yapıcaz dedi. Çok hareketli bi kızım varmış Anası gibi sıkıntılı olucak herhalde bi an önce çıkıyım diye uğraşıyo doğum kanalına girmiş ama yok öyle erkenden çıkmak sabredicek Bide yatıp dinlenicekmişim Doktora diyemedim ben bi haftadır gece gündüz yoğun bi şekilde hareket halindeyim, kocamla uğraştım evle uğraştım günde 4-5 sat uykuyla durdum diye

canım dikkat et kendine lütfen bol bol yat dinlen
çalışıyomuydun hatırlamıorum ama eğer çalışıyosan bence izne ayrıl hiç kasma kendini .
ben şu kötü haberi duydukdan sonra daha bi işgilli daha bi temkinli oldum, elimi sıcakdan soğuğa sokmıcam bundan sonra, varsın ev biraz kirli kalsın, yemek az olsun benden bebeğimden değerli değil

Çalışmıyorum kendi işimiz evden idare ediyorum sadece ama eşimin ameliyatı felan baya yoruldum bu hafta ama artık dinlenirim
Allah yaşatmasın hiç birimize öyle bi acı

kayınvaliden kesin eşini körükler gönderme diye, ay bende felaket tellalı gibi oldum eşin ne diyo annem bakar nereye gidicek 40 ı çıkmadan filan demiyomu?

yok canımm öyle bişey diyemezz dedirtmem vallaeşimden ses çıkmıyor bişi demiyor bakalım kısmet

kaynanayla konuştuk bugun bayramlaştık annemlede konuştular ben dogurmadan yani bu ay içinde gelecekmiş

hastane işi var benim için değil yani o aradada karnımı merak ediyormuş heyecanla görmek istiyorum seni dedi

eşimde az önce söyledi antalyadaki abisi gelecekmiş ayın 7 sinde 3 gün köye gidelim demiş abisi eşimde burcunun durumuna baglı

bakarız demiş :100::100::100da olmadı onuda götürürüz falan demiş o sırada anneme dedim ayın 9 unda randevum var kalsanaaa

eşimde unutmuştu randevuyu dönüp anneme kalın didi (enteresannn)köye gidecekya yanlız kalmım uyanık annemde kardeşimle

konuşacak izin alırsa kalcak

duyguuu canımm kötü bişey olmamasına çoooook sevindim inan kii annemde geçmiş olsun diyor yatsın bol bol şurda bişi kalmamış

azcık dayansın diyor kızçenede içerde kalsın acelesi neymiş didi

Ellerinden öperim annenin çok sağolunnnnn Yatıyorum zaten 2.80 uzandım bi yandan atıştırıyorum bi yandan yazmaya çalışıyorum Bende diyorum acelen ne kızım dur orda dışarısı pekde öyle merak edilicek kadar güzel bi yer değil

napıyıım kopişcikle sen konuşuyodun bi arkadaşlık teklif bilem etmedinneyse ben ediyim sana bari kızzz

geçmiş olsun canım ..bak ,iyi yaptın gitmekle...ne o öyle oturuyum geçsin hadi başlarda olsa neyse yerleşme falan diicemde artık tehlikeli böyle şeyler..dinlen bişeycikler yapmaa..
ayyy edacım rüyam pek güzel değildi o yüzden hiiç anlatmıyım ,morain bazulmasın vede Allah korusun diyim yeter...

iyi geceler güzel anneler ve kuzuları...hepinizin bayramı mübarek olsun.anca zaman buldum,yazdım.çok yorulduk bugün kızımla :18: bide artık ağır geliyo galiba kuzum bana,belim ağrıyo sürekli.neyse az sonra kocişe masaj yaptırırım geçer

selamlaaaar
kimsecikler yok yaaa.. herkes çok yoruldu sanırım bugün erkenden uykuya geçti.

arkadaşlar bişi sorucam. akşama kadar sürekli bişiler yedim... saat 21:00 gibi arabadayız gidiyoruz benzinlikte durduk sonra yola devam ederken karnımda bişi oldu öyle bişey ki çığlık attım ... sağ kasığımın üst taraflarında bi yerde sanırım... tekme die düşündüm ilk önc
e ama çok canım yandı... sonra şu yalancı sancı muhabbeti geldi aklıma öyle bişey olabilirmi.. henüz erken mi...

bu arada mesajı yazarken wc molası verdim ve çıkınca tartılmak geldi aklıma... 80.5 i gördüm görmez olaydımmmmmmm zaten mesajın başındada demiştim sanırım akşama kadar sürekli yedim die.. offffffffff yaaaaaaaa... noolcak benim bu halimmmm. zaten ayaklarıma da bakıyorum sanki şişmişler... ayakkabıların yerinde olsam bende olmam bende patlarım. ayakkabılarımın günahı yokmuş halbukiiii.

merhaba kızlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum inşallah kurban bayramında bebişlerimizle olucaz allah izin verirse ben size nerde doğum yapacaksınız bunu sormak istiyorum ssk göztepeye giden varmı orda doğum yapacakm olan varmı bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen ben sekiz ay sonra doktorumuda hastanemide değiştirmek zorunda kaldım şimdi nerde doğum yapsam karar veremiyorum sezeryan olucam allah izin verirse bekliyorum kızlar paylaşımlarınızı allaha emanet olun

toplamda kaç kilo aldın cnm sen

kızzzz ben kabul etmezsin diye şeyettiydimmmm

arada gelip bakıyorum uzun kalamıyorum münüşüm zonkluyoo yaaaaaaaa:95::95::95::95:sizdede oluyomuuu

çok geçmiş olsun canım.Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.dikkat et kendine.:26:

duygucum şimdi okudum doktora gitmişsin iyi olmana sevindim.dikkat et kendine.aman zamanında gelsinler bebişler.acele yokkk

kızlar mesajımı okumadınızmı neolur zaten çok zor duruyorum pc başında nerelerde doğum yapacaksınız fiyat araştırıyorumda bide ssk göztepede yapacak olan yada tanıdğı yapan varmı beklemedeyim kızlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…