Oyyy onun parmak arası terliklerine kurban olurum benne tatlı hayaller bunlar inşallah gerçek olur bencede mükemmel bir fikir aileni ikna edip ekonominizi sağlayabilirseniz süper... Böyle yaşayan çok insan var, fakat kışları iş olmuyor onu dengeemek lazım ben çok araştırmıştım :)
ellerinden öper teyzesiii bu benim hayalim eşimle arkadaşının planları çok farklı :)) kış için artık karıncalar gibi çalışır stoğumuzu yaparız hayal değilmi
Ohh cennettemi yaşıyo annenler :)) Bizimkilerde ünyedeler, keyif onların valla misler gibi yaşıyolar gerçi kışa gelirler istanbuldaki evlerine.. Bu türkler böyle işte yaşlanana kadar çalışır yaşlanınca son zamanlarda keyif yaparlar.. Bizde öyle olcaz heralde.. Ayy bu jet uçakları ne kadar yakın ve sesli geçiyooo ödüm çatladı.......
İstanbula da sadece 2 saat uzaktalar onlarda giderken yazın orda kışın istanbulda dediler ama 4 kış geçti hala ordalar
canım dikkat et kendine lütfen bol bol yat dinlen
çalışıyomuydun hatırlamıorum ama eğer çalışıyosan bence izne ayrıl hiç kasma kendini .
ben şu kötü haberi duydukdan sonra daha bi işgilli daha bi temkinli oldum, elimi sıcakdan soğuğa sokmıcam bundan sonra, varsın ev biraz kirli kalsın, yemek az olsun benden bebeğimden değerli değil
kayınvaliden kesin eşini körükler gönderme diye, ay bende felaket tellalı gibi oldum eşin ne diyo annem bakar nereye gidicek 40 ı çıkmadan filan demiyomu?
yok canımm öyle bişey diyemezz dedirtmem vallaeşimden ses çıkmıyor bişi demiyor bakalım kısmet
kaynanayla konuştuk bugun bayramlaştık annemlede konuştular ben dogurmadan yani bu ay içinde gelecekmiş
hastane işi var benim için değil yanio aradada karnımı merak ediyormuş heyecanla görmek istiyorum seni dedi
eşimde az önce söyledi antalyadaki abisi gelecekmiş ayın 7 sinde 3 gün köye gidelim demiş abisi eşimde burcunun durumuna baglı
bakarız demiş :100::100::100da olmadı onuda götürürüz falan demiş o sırada anneme dedim ayın 9 unda randevum var kalsanaaa
eşimde unutmuştu randevuyu dönüp anneme kalın didi(enteresannn)köye gidecekya yanlız kalmım uyanık annemde kardeşimle
konuşacak izin alırsa kalcak
duyguuu canımm kötü bişey olmamasına çoooook sevindim inan kii annemde geçmiş olsun diyor yatsın bol bol şurda bişi kalmamış
azcık dayansın diyor kızçenede içerde kalsın acelesi neymiş didi
napıyıım kopişcikle sen konuşuyodun bi arkadaşlık teklif bilem etmedinslm kızlar dünden beri kendimi toplayamadım nazarmı degdi neeayaklarım kollarım sırtım nasıl agrıdı uyudum banyo yaptım yok geçmiyo
parol alacaktım ama annem virmedibugun 1 de yattım 4 te kalktım anca kendime geldim zati şeker toplamaya gelen çocuklardan
başka kimsede gelmiyoannem dünden beri göbegimi açıyo öpüyo kokluyoo bi tuhaf oldum şımardım ben yaaaaaaaaa :52 hııııı facede resim paylaşıyonuz demekkkk bizde varmıyık
bende sabah kalkıp osmanlı tatlısı yaptım pek bi güzel oldu canımmmmm
neeeee kanamamııııdr a gittinmiiii yat dinlen kalkma ayaga iş güç yapmaaa
geçmiş olsun canım ..bak ,iyi yaptın gitmekle...ne o öyle oturuyum geçsin hadi başlarda olsa neyse yerleşme falan diicemde artık tehlikeli böyle şeyler..dinlen bişeycikler yapmaa..Gittim doktora:94:
bebeğim çok iyi, herhangi bi problem yok ama alttan muayene ettileraktif kanamam varmış buda erken doğum tehdidiymiş bi tane progestan iğne yaptılar bide progestan hap verdiler 1 hafta kullanıcam Kanamanın yarına felan geçmiş olması gerekliymiş 1 hafta sonrasına kadar tamamen kesilmiş olması gerekliymiş geçmezse hastaneye yatırıp burda takibini yapıcaz dedi. Çok hareketli bi kızım varmış Anası gibi sıkıntılı olucak herhalde bi an önce çıkıyım diye uğraşıyo doğum kanalına girmiş ama yok öyle erkenden çıkmak sabredicek Bide yatıp dinlenicekmişim Doktora diyemedim ben bi haftadır gece gündüz yoğun bi şekilde hareket halindeyim, kocamla uğraştım evle uğraştım günde 4-5 sat uykuyla durdum diye
Öğretmen arkadaşlar, şu haberde doğum izni ile ilgili kanun maddesi yer alıyor... Yalnız yorumları okumayın, gene saçmalamış millet...
Memurlar.Net (Doğum yapan öğretmen, öğretim yılına hazırlık ödeneği.... Ve, Eylül ayında çalışıp, Ekim ayında ücretsiz izne ayrılmak)
selamlaaaar
kimsecikler yok yaaa.. herkes çok yoruldu sanırım bugün erkenden uykuya geçti.
arkadaşlar bişi sorucam. akşama kadar sürekli bişiler yedim... saat 21:00 gibi arabadayız gidiyoruz benzinlikte durduk sonra yola devam ederken karnımda bişi oldu öyle bişey ki çığlık attım ... sağ kasığımın üst taraflarında bi yerde sanırım... tekme die düşündüm ilk önc
e ama çok canım yandı... sonra şu yalancı sancı muhabbeti geldi aklıma öyle bişey olabilirmi.. henüz erken mi...
bu arada mesajı yazarken wc molası verdim ve çıkınca tartılmak geldi aklıma... 80.5 i gördüm görmez olaydımmmmmmmzaten mesajın başındada demiştim sanırım akşama kadar sürekli yedim die.. offffffffff yaaaaaaaa... noolcak benim bu halimmmm. zaten ayaklarıma da bakıyorum sanki şişmişler... ayakkabıların yerinde olsam bende olmam bende patlarım. ayakkabılarımın günahı yokmuş halbukiiii.
napıyıım kopişcikle sen konuşuyodun bi arkadaşlık teklif bilem etmedinneyse ben ediyim sana bari kızzz
geçmiş olsun canım ..bak ,iyi yaptın gitmekle...ne o öyle oturuyum geçsin hadi başlarda olsa neyse yerleşme falan diicemde artık tehlikeli böyle şeyler..dinlen bişeycikler yapmaa..
ayyy edacım rüyam pek güzel değildi o yüzden hiiç anlatmıyım ,morain bazulmasın vede Allah korusun diyim yeter...
çok geçmiş olsun canım.Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.dikkat et kendine.:26:Arkadaşlar merhaba,
biz bugunlerde sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. sanırım kendi kendime nazar degdirdim ya da annemin rahatsızlıgını ögrendigimdne beri için için çok üzüldüm ondan oldu. erken dogum tehdidimiz oldu. bundan 2.5 hafta önce de yogun kasık agrılarım olmustu ben önemsememistim çok sizler de dikkat edin. bu kasık agrısını ben yogunlastırılmıs gaz sancısına benzetmiştim cünkü sordugum herkes dogum sancısını hiç böyle anlatmamıştı. meğer bebek vagina çıkışına yaklaşmış ve oraya baskı yaptığındna buralar ağrıyormus. neyse pazar günü sabahtan itibaren cok yogun kasık agrım oldu yine. eşimle birlikte gece vantilator actık ya ikimiz de üşüttük gazım çok sandık. sürekli gaz cıkarmak için çeşit çeşit hareketler yaptım gittim duş aldım soda içtim tamam epey gaz çıkardım ama hiç rahatlama olmadı. yürüyüş iyi gelir diye iftara dışarı çıkalım sultanahmet falan yapalım dedik iyi ki gitmekten vazgeçmişiz. eve misafir çağırmaya karar verdik ve eşim her işi ben yaparım dedi evi temizlerken ben gittikçe kötü oldum sancının sıklığı artıyordu bir de süresi uzamaya başlamıştı.
Doktorumuzu aradık ben nöbetçi değilim ama hastaneye gidin şu ebe ilgilenir dedi. en azından içiniz rahatlar dedi. emin olamadık gitmek konusunda ama iyi ki gitmişiz. beni hemen ebe nst ye aldı. nst de doğum sancım başlamış olarak çıktı. ebe çok üzüldü daha 32. haftan çok kötü olur çocuk doğarsa dedi. en az 1 ay küvezde kalırmış ciğerleri gelişemediği için. alttan açılma olmuş mu diye muayene etti. 1 cm açılma olmuş. çok olmadığı için sanırım hemen önlemek üzere üst kata müşahade için odaya çıkardılar. önce sade serum verdiler 2.5 saat kadar 1 lt lik. o serumdan sonra bu sancıların yalancı doğum sancısı mı gerçek mi olduğu anlaşılıyormuş. nst yaptılar gene ve aynı sancılar devam ediyordu zaten ben de hissediyordum. bana hemen yatış yaptırın dediler saat 22.00 ydi. yatış yaptırdık ve ilaçlı özel bir serum taktılar 0.5 lt lik ve çoook yavaş damlalarla bana bunu verdiler. yüksek dozda verirlerse çocuğa zararı oluyormuş bu doz bile ben de çarpıntı yaptı. bu serum erken doğumu önlemek üzereymiş. eğer olumlu tepki verirse vücudum önlemeye çok yaklaşmış olucaktık. ki böyle oldu çok şükür. serum devam ederken gece boyunca sabah ve sonra diger aksama kadar hep tansiyon ölçümü nabız ölçümü yapıldı. sürekli en az 4-5 kez nst çekildi. sancım giderek azaldı. kabul edilebilri düzeye gelince isterseniz çıkış yapabilirsiniz ilaçla evde devam edebilirsiniz dediler. 2 gun çok feci sıkıldım hasteneden çıkış yapma kararı aldık dün gece kayınvalidemlere geldik. Allahtan bayram tatili ve eşim de hep yanımda bu beni rahatlattı. ancak çarşamba günü dr um bana erken dogum tehdidi yok durumun gayet saglıklı yolculuk yapabilirsin demişti. ben de bayramın 2. gunu rahatsız olan annemi görmek üzere ankraya bilet almıstım. gidemeyeceğim için çok üzüldüm durup durup annemi düşünüp ağladım yine hem hastanede hem hala ara ara evde. eşim kızıyor hala bunu dert etmeme bebeişe ve sana bişey olucak artık yeter düşünme diyor ama psikolojim acayip bir hal almış düşünmeden de edemiyorum.
yine de size tavsiyem hem ne çok iş yapıp kendinizi yormayın bu aralar hepimizin en kritilk dönemleri, hem de hiç bir şeye üzülmemeye çalışın bu da etkiliyor. bu 3-4 hafta aman dikkat arkadaşlar...
bizim hala durum kontrol altında devam ediyor ilaçlarımızı alıyoruz, sürkeli dinlenmem lazım, insaallah bebiş erken gelmez. sizin de dualarınızı bekliyoruz...
Sabah kalktığımdan beri kanamam var damla damla geliyo hala. Hastaneyi arasam gel bakalım diyicekler o yüzden aramıyorum. Sabah çok telaş yaptım ama sonra kızım hareket edince biraz sakinleştim acaba yarına kadar beklesem mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?