2011 Ekim Anneleri

ara ara bende de nedensiz mutsuzluklar oluyor canım ama ilerideki bebeğimizle olcak güzel günleri düşünerek atlatmaya çalışıyorum.sen de öyle yapmaya çalış.eşinle tatilini en iyi şekilde geçirmeye gayret et.eşler de babalığa hazırlanıyor.eminim senden kaynaklı değildir uzaklığı o da düşünüyordur nasıl olcak diye.bizim en yakınımız onlar artık.eşlerimiz.güzel bir tatil geçirmen dileğiyle.

kızlar merhaba ben buyuk olasılık kasımın ilk haftası dogum yapcam..sizler bendn önde gidiyorsunuz..bişey sorucaktım..karnım cok agrıyor..sizde yasadınız mı bunu..özellikler sabahları..

Benimde bir ara karnımın üst tarafı hergün ağrıyordu, yani hemen midemin altı. Ama senide yanıltmak istemem canım, ağrın artarsa tabi dr.na sormayı ihmal etme. İzmir'densin galiba, kime gidiyorsun dr.a ve hangi hasteneye. Merak ettim, bende İzmir'liyim de.

Bende ailemden uzaktayım canım. Uzakta olduğumuz için hepimiz benzer psikolojiler yaşıyoruz, ara ara bende kendimi suçluyorum. Nasıl olduda ailemi arkada bıraktım, buralara geldim diyorum. Ama napalım kaderimiz böyle yazılmış. Artık bak bir de kuzucuğumuz olacak inşallah bizi mutlu ve meşgul edecek. Karamsar olmamaya çalış ve dört elle kocana sarıl.

Selam bayanlar ben ekim annesi degilim ama suan karnim cok sert ayaklarim felan geriliyor resmen
bebislerimin karnimdan cikacak gibi dolasiyorum oturuyorum ayni ne yapmam lazim?

inş güzel geçer bana dua edin olur mu.gidip yatim en iyisi öpüyorum sizleri uyuyamazsam gelirim

Selam bayanlar ben ekim annesi degilim ama suan karnim cok sert ayaklarim felan geriliyor resmen
bebislerimin karnimdan cikacak gibi dolasiyorum oturuyorum ayni ne yapmam lazim?

30.haftasın sanırım ben 29. haftadaki doktor kontrolümde sormuştum bu gerilmeleri doktoruma.o da braxton hicks dedi yani yalancı doğum kasılmaları.ama tabi bu bana denilen. sen çok rahatsızsan ve devamda ederse bence doktorunu ara canım.

egepole gidiyorum canım hakan sabırlı doktorun ismi..sen nereye gidiyorsun..evet üst tarafım agrıyor..zaten cok artarsa bende gitcem

Karataş'ta Reşat beye. Senin dr.na bir arkadaşım gidiyor, duymuştum adını. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.

Son düzenleme:

Arayamamki canim bu saatte 31 hafta oldu artik ama ayaklarima felan iniyo agri zaten yarin kontrolum var
yurtdisindayim ben istedim an arayamiyorum doktoru ama gecmiyorda sürekli kasiliyor karnim ikiz benim bebeklerim

evet carsamba günü 31 e gircem insallah..vay anasını doğum sancısı öyle bişey mi...gercegi kim bilir nasıldr

Arayamamki canim bu saatte 31 hafta oldu artik ama ayaklarima felan iniyo agri zaten yarin kontrolum var
yurtdisindayim ben istedim an arayamiyorum doktoru ama gecmiyorda sürekli kasiliyor karnim ikiz benim bebeklerim

Canım geçmiş olsun, ama ciddi bir ağrın varsa hastaneye git. Bekleme yani.

anladım canım.Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.iyiki yarın kontrolün varmış.yarına kadar idare etcen o zaman.duş alarak soluna yatıp dinlenebilrsin belki. yurtdışındaki arkadaşlardan hep duyuyoruz buraya göre daha kısıtlı bilgi veriyorlar sanırım.:26:

Canım geçmiş olsun, ama ciddi bir ağrın varsa hastaneye git. Bekleme yani.

Daha gecen gece hastaneye gittim canim ya bisey yapmiyorki yinede arayim da esim gelsin bari

aynen öyle pek bisey demiyolar soguk insanlar idare etmeye calisacagim insallah dus aldim ama yine olmassa alirim
biraz daha dinlenim bari

tesekkür ederim cevaplariniz icin

canım önce bilgisayarın basından kalk bence...ılık bir duş al sonra..ayaklarını yukarı uzat biraz dinlen belki farkında olmadan kendi yormussundur..cok dikatli ol..biz bitanesini zor tasıyoruz..sen iki tane tasıyosun..daha dikkatli olmalısın..

herkese hayırlı huzurlu sağlıklı sevdikleriyle ve bebişleriyle beraber güzel bir bayram diliyorum.ramazan bayramınız mübarek olsun.görüşmek üzere.hepinizi ve bebişlerinizi öptük kızımla.

Evde olsaydım şimdi (babaevinde), annem kendini paralardı, hadi artık yatın, sabah ezanı üstünüze okunmadan top atılmadan kaldıracağım sizi derdi. Ah anacığım ah bi bilse kızı hala nette, damadı fenerle ilgili saçma birşey izliyor ve sabah 10'dan öncede asla kalkmayız

iyi geceler kızlar.iftardan sonra dışarı çıktık market alışverişi yaptık ve eşime pantolon gömlek aldık.ayaklarım zaten şişti iyice coştu.
oğlumunda ilk bezini aldık.artık 2sene bez alcaz(inş) fazlası olursa bilemem

hamarat duygu.kızz çok uğraşmışsın o tatlıyı yapmak için aferin sana

ZEYNEPCİM inş güzel bir tatil geçirirsin tüm stresini sıkıntını atarsın.

SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA...RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUNaman fazla kacirmayin tatlilari

maşallah utku oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…