herkeze iyi bayramlar şimdiden ben çok üzgünüm gurbet çok zor.yarın alanyaya gidiyoruz malüm ama hiç gitmek istemiyorum.neden bukadar mutsuzum neden aşamıyorum şu halimi bilmiyorum.bayramları hatırladım çok ağladım.babamla alışverişe giderdik ayakkabı alırdık tabi ben bikaç tane beyenirdim bakardım ki babam hepsini almış hiç kıyamazdı bana ama ben onu bırakıp uzaklara gittim.canım acıyo.eşimi çok seviyorum oda beni ama iki iyi arkadaş gibiyiz sadece inş herşey düzelir ve inş.herkez bu bayram sevdikleriyle olur.bir kaç gün yokum sizi özliycem.sizler benim tek arakadaşlarımsınız burada kimseler yok.sizi çok seviyorum
kızlar merhaba ben buyuk olasılık kasımın ilk haftası dogum yapcam..sizler bendn önde gidiyorsunuz..bişey sorucaktım..karnım cok agrıyor..sizde yasadınız mı bunu..özellikler sabahları..
herkeze iyi bayramlar şimdiden ben çok üzgünüm gurbet çok zor.yarın alanyaya gidiyoruz malüm ama hiç gitmek istemiyorum.neden bukadar mutsuzum neden aşamıyorum şu halimi bilmiyorum.bayramları hatırladım çok ağladım.babamla alışverişe giderdik ayakkabı alırdık tabi ben bikaç tane beyenirdim bakardım ki babam hepsini almış hiç kıyamazdı bana ama ben onu bırakıp uzaklara gittim.canım acıyo.eşimi çok seviyorum oda beni ama iki iyi arkadaş gibiyiz sadece inş herşey düzelir ve inş.herkez bu bayram sevdikleriyle olur.bir kaç gün yokum sizi özliycem.sizler benim tek arakadaşlarımsınız burada kimseler yok.sizi çok seviyorum
ara ara bende de nedensiz mutsuzluklar oluyor canım ama ilerideki bebeğimizle olcak güzel günleri düşünerek atlatmaya çalışıyorum.sen de öyle yapmaya çalış.eşinle tatilini en iyi şekilde geçirmeye gayret et.eşler de babalığa hazırlanıyor.eminim senden kaynaklı değildir uzaklığı o da düşünüyordur nasıl olcak diye.bizim en yakınımız onlar artık.eşlerimiz.güzel bir tatil geçirmen dileğiyle.
Benimde bir ara karnımın üst tarafı hergün ağrıyordu, yani hemen midemin altı. Ama senide yanıltmak istemem canım, ağrın artarsa tabi dr.na sormayı ihmal etme. İzmir'densin galiba, kime gidiyorsun dr.a ve hangi hasteneye. Merak ettim, bende İzmir'liyim de.
egepole gidiyorum canım hakan sabırlı doktorun ismi..sen nereye gidiyorsun..evet üst tarafım agrıyor..zaten cok artarsa bende gitcem
Selam bayanlar ben ekim annesi degilim ama suan karnim cok sert ayaklarim felan geriliyor resmen
bebislerimin karnimdan cikacak gibidolasiyorum oturuyorum ayni ne yapmam lazim?
egepole gidiyorum canım hakan sabırlı doktorun ismi..sen nereye gidiyorsun..evet üst tarafım agrıyor..zaten cok artarsa bende gitcem
30.haftasın sanırım ben 29. haftadaki doktor kontrolümde sormuştum bu gerilmeleri doktoruma.o da braxton hicks dedi yani yalancı doğum kasılmaları.ama tabi bu bana denilen. sen çok rahatsızsan ve devamda ederse bence doktorunu ara canım.
30.haftasın sanırım ben 29. haftadaki doktor kontrolümde sormuştum bu gerilmeleri doktoruma.o da braxton hicks dedi yani yalancı doğum kasılmaları.ama tabi bu bana denilen. sen çok rahatsızsan ve devamda ederse bence doktorunu ara canım.
Arayamamki canim bu saatte 31 hafta oldu artik ama ayaklarima felan iniyo agri zaten yarin kontrolum var
yurtdisindayim ben istedim an arayamiyorum doktoru ama gecmiyorda sürekli kasiliyor karnim ikiz benim bebeklerim
Arayamamki canim bu saatte 31 hafta oldu artik ama ayaklarima felan iniyo agri zaten yarin kontrolum var
yurtdisindayim ben istedim an arayamiyorum doktoru ama gecmiyorda sürekli kasiliyor karnim ikiz benim bebeklerim
Canım geçmiş olsun, ama ciddi bir ağrın varsa hastaneye git. Bekleme yani.
anladım canım.Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.iyiki yarın kontrolün varmış.yarına kadar idare etcen o zaman.duş alarak soluna yatıp dinlenebilrsin belki. yurtdışındaki arkadaşlardan hep duyuyoruz buraya göre daha kısıtlı bilgi veriyorlar sanırım.:26:
Selam bayanlar ben ekim annesi degilim ama suan karnim cok sert ayaklarim felan geriliyor resmen
bebislerimin karnimdan cikacak gibidolasiyorum oturuyorum ayni ne yapmam lazim?
benim ailemden ayrı ilk bayramım olucak evlendikten sonra ki ilk bayramım ama yanlarına gidemiycez arabamız hala tamirde :85:
Bayram bitince onlar gelicek istanbula hiç değilse böyle avutuyorum kendimi
Ne kadar tembelsin ben kalktım markete gittim bi paket revani aldım eve geldim şerbetini yaptım soğumaya bıraktım marketten aldığım revani paketini açtım yumurta ve süt ekleyip çırpıp fırına atıcam
allah'ım ne kadar marifetliyim
Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?