- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
aa neden erkenden kaçıyor bırakma vallahi hazır bulmuşken özgür paşamızın 40 ı çıkanakadar kalsın
izmirde kız kardeşim var onu pek yanlız bırakmak istemiyor zaten konuştuk dogumda gelecek 20 gün kalacakmış sonra beni ve paşamı alıp izmire götürecekmiş 20 günde orda bakacakmış bizeeşimin yanında sürekli söylüyor eşim alışsın diye
izmirde kız kardeşim var onu pek yanlız bırakmak istemiyor zaten konuştuk dogumda gelecek 20 gün kalacakmış sonra beni ve paşamı alıp izmire götürecekmiş 20 günde orda bakacakmış bizeeşimin yanında sürekli söylüyor eşim alışsın diye
hee tamam o zaman gidebilir :) ohh izmirin temiz havası yarar özgür oğlumuza vallahi sevindim adınıza gidin gidin eniştede memleketine gitsin
ben oğlumu istanbulda büyütmeyi hiiiç istemiyorum
Biraz dinlenip bakıcam olmazsa gidicem Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et demişler Allah göstermesin erken doğum olsa keşke gitseydim demek istemiyorumMuhtemelen yoruldun, yada kızın şiddetli oynadı kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum ben, ama yinede kontrolde fayda var duygucum soğukkanlılığınada hayran kaldım maşallah suphanallah böyle olmak lazım aslında ama doktorada gitmek lazım tabi.. Ben şimdiye kadar uçmuştum :)
Sağol canım afiyet olsun özgürü güzelce doyurben çıkıyorum canlar eşim geldi yemek yicez duygucum inşallah kötü bişey yoktur hanzadenin dediği gibi miniğin çok kıpraştıgı için olmuştur arada girip bakarım aklımız sende canım öpüyorum sizi
Biraz dinlenip bakıcam olmazsa gidicem Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et demişler Allah göstermesin erken doğum olsa keşke gitseydim demek istemiyorum
En iyisini yaparsın canım dinlen biraz kendin iyi hissedincede gidin..
Bende hep bahçeli bir ev hayali kuruyorum edaa, bahçede büyük bir salıncak yeşillik ağaçlar bide minik köpek ve koşuşturan minik yavruuu :) Hayal tabi, aslında zor değil ama iş imkanı olmayacak ailelerden uzak kalıcaz vs.. Emeklilğimizde artık :))
hee tamam o zaman gidebilir :) ohh izmirin temiz havası yarar özgür oğlumuza vallahi sevindim adınıza gidin gidin eniştede memleketine gitsin
ben oğlumu istanbulda büyütmeyi hiiiç istemiyorum
hayallere bakkk ne güzel. Ben sanırım bu konuda biraz şanslıyım sürekli orda duramam ama en azından tatillerimizi orda geçirebilirm. annemler köyde yaşıyolar artık kandıradalar Bahçeli tek katlı ev var, ağaç var, biz bebişleri doğuralım bahçeye salıncağı kurarız minik bide köpek buluruz hayaller gerçek olur.Bende hep bahçeli bir ev hayali kuruyorum edaa, bahçede büyük bir salıncak yeşillik ağaçlar bide minik köpek ve koşuşturan minik yavruuu :) Hayal tabi, aslında zor değil ama iş imkanı olmayacak ailelerden uzak kalıcaz vs.. Emeklilğimizde artık :))
Bende şimdi izledim. Tolga karel de izmitte evlenmiş. Canlı haber bülteni gibi oldukSurvavır derya motorsiklet kazasında ölmüüş, yanlışmı anladım kii... Netten bakim hemen..
Doğruymuş ama yunanistan 1. derya imiş, türkiye 1. si değil..
inşallah hayalde kalmaz hanzadem emekliliğe de tabiçocuk kendi yuvasını kurar gider biz emekli olanakadar yani en azından ben
bizim çok yakın arkadaşlarımız 2009da bebekleri doğduktan 6 ay sonra bodruma yerleştiler iş kurma planları var eşimle meslektaşlar beraber bişiler yapmayı düşüyolar inşallah öyle bir durum söz konusu olursa düşünmeden gideriz bi ailemden uzak olmak zor gelir ona da alışırız heralde :26: ama oğlumun orda büyümesini çok isterim istanbulun karmaşasından, pis havasından, trafiğinden, mutsuz insanlarından uzakta .... mutlu stressiz doğayla iç içe büyür ne güzellll inşallah projelerini biran önce hayata geçirirler
Ayten maşallah canım utku paşaya, seni özellikle izliyorum adanadaki arkadaşların 3,900- 3,800 gibi doğum yapmışlardı, havasındanmı suyundamı bakcaz :)
hayallere bakkk ne güzel. Ben sanırım bu konuda biraz şanslıyım sürekli orda duramam ama en azından tatillerimizi orda geçirebilirm. annemler köyde yaşıyolar artık kandıradalar Bahçeli tek katlı ev var, ağaç var, biz bebişleri doğuralım bahçeye salıncağı kurarız minik bide köpek buluruz hayaller gerçek olur.
Bu tolga karel sorunlu sevgiye aç muhtaç bi çocuk tedavi olması lazım.. :)
Ne güzel benim annemlerinde yazlığı var memlekette, şimdi herkes orda ben burda tekimEvdeyim kös kös oturuyorum seneye inşallah yavrumla giderim.. Ben hep öyle yaşamak istiyorum denizede yakın olmalı ama su olmadan yaşayamam bu yaz çok zor oldu seneye yüzücez inşallak kızçemle..
inşallah hayalde kalmaz hanzadem emekliliğe de tabiçocuk kendi yuvasını kurar gider biz emekli olanakadar yani en azından ben
bizim çok yakın arkadaşlarımız 2009da bebekleri doğduktan 6 ay sonra bodruma yerleştiler iş kurma planları var eşimle meslektaşlar beraber bişiler yapmayı düşüyolar inşallah öyle bir durum söz konusu olursa düşünmeden gideriz bi ailemden uzak olmak zor gelir ona da alışırız heralde :26: ama oğlumun orda büyümesini çok isterim istanbulun karmaşasından, pis havasından, trafiğinden, mutsuz insanlarından uzakta .... mutlu stressiz doğayla iç içe büyür ne güzellll inşallah projelerini biran önce hayata geçirirler
eeee sen hayaline deniz eklememiştin bende sana denizin 10dk mesafede olduğunu söylemedim Tam tatillik hem köy havası hem deniz güneş kum :82:Ne güzel benim annemlerinde yazlığı var memlekette, şimdi herkes orda ben burda tekimEvdeyim kös kös oturuyorum seneye inşallah yavrumla giderim.. Ben hep öyle yaşamak istiyorum denizede yakın olmalı ama su olmadan yaşayamam bu yaz çok zor oldu seneye yüzücez inşallak kızçemle..
İnşallah gönlüne göre olur gerçekten dediğin gibi istanbul da çocuk büyütmek çok zor bodrum harika bir yer :) Benim içinde hayalde kalmaz umarım ama bir defa denedik bebek yoktu o zaman çok sıkılmıştık eşimle gidelim dedik ikimizin aileside önümüze set çekti resmen :) Uzak olmaz özleriz vs. diye engellediler.. E onlarda yaşlı haliyle istemiyorlar uzağa gitmemizi.. Benidme hayalim yaşarsak emekliliğe kalıyor, maddi imkanlarda çok önemli kasaba gibi yerlerde iş yok olandada maaş burda aldığımın 3 te 1i ancak olur.. Ama hayali çook güzel :))
eeee sen hayaline deniz eklememiştin bende sana denizin 10dk mesafede olduğunu söylemedim Tam tatillik hem köy havası hem deniz güneş kum :82:
aslında benim hayalım orda bodrumun ufak bir köyünde şöle 6-8 odalı falan bir pansiyonum olsun kocaman bir bahçesiii mutlu insanlar ....... eşimle ben pansiyonla, müşterilerle ilgilenirken oğlumuz müşterilerimzin çocuklarıyla bahçede koşuştursun vs... bi başlasam sayfalarca yazarımda neysebizimkilerde muhtemelen sizinkiler gibi önümüze koca bir set çekicektir ama nihayetinde karar bizim zaten benimkileri ikna ettikmi tamamdır eşiminkiler zaten hep orduda
off hayali bile çook güzel dediğin gibi gözümün önüne pansiyonumuz bahçesi ,yanık tenli uzun saçlı parmak arası terlik giymiş minik rüzgarımda geldi
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur Bence bodruma yerleşip ufak bi pansiyon ya da otel işletin bizde yazları tatile geliriz.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?