2011 Ekim Anneleri

aa neden erkenden kaçıyor bırakma vallahi hazır bulmuşken özgür paşamızın 40 ı çıkanakadar kalsın

izmirde kız kardeşim var onu pek yanlız bırakmak istemiyor zaten konuştuk dogumda gelecek 20 gün kalacakmış sonra beni ve paşamı alıp izmire götürecekmiş 20 günde orda bakacakmış bizeeşimin yanında sürekli söylüyor eşim alışsın diye

Canom sen yap nazını annen gidene kadar keyfine bak yayıl bi güzel, hem annen sayesinde köye gitmektende kurtuldun ne mübarek varlıklar şu anneler

Ayten maşallah canım utku paşaya, seni özellikle izliyorum adanadaki arkadaşların 3,900- 3,800 gibi doğum yapmışlardı, havasındanmı suyundamı bakcaz :)

Sansee ne uyuz eltin varmış senin öyle bayram bayram edepsiz.. İyi yapmışsın büyüklük sende kalmış...

ben çıkıyorum canlar eşim geldi yemek yicez duygucum inşallah kötü bişey yoktur hanzadenin dediği gibi miniğin çok kıpraştıgı için olmuştur arada girip
bakarım aklımız sende canım öpüyorum sizi

hee tamam o zaman gidebilir :) ohh izmirin temiz havası yarar özgür oğlumuza vallahi sevindim adınıza gidin gidin eniştede memleketine gitsin
ben oğlumu istanbulda büyütmeyi hiiiç istemiyorum

kayınvaliden kesin eşini körükler gönderme diye, ay bende felaket tellalı gibi oldum eşin ne diyo annem bakar nereye gidicek 40 ı çıkmadan filan demiyomu?

hee tamam o zaman gidebilir :) ohh izmirin temiz havası yarar özgür oğlumuza vallahi sevindim adınıza gidin gidin eniştede memleketine gitsin

Bende hep bahçeli bir ev hayali kuruyorum edaa, bahçede büyük bir salıncak yeşillik ağaçlar bide minik köpek ve koşuşturan minik yavruuu :) Hayal tabi, aslında zor değil ama iş imkanı olmayacak ailelerden uzak kalıcaz vs.. Emeklilğimizde artık :))

Survavır derya motorsiklet kazasında ölmüüş, yanlışmı anladım kii... Netten bakim hemen..

Doğruymuş ama yunanistan 1. derya imiş, türkiye 1. si değil..

Son düzenleme:
Biraz dinlenip bakıcam olmazsa gidicem Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et demişler Allah göstermesin erken doğum olsa keşke gitseydim demek istemiyorum
Sağol canım afiyet olsun özgürü güzelce doyur

inşallah hayalde kalmaz hanzadem emekliliğe de tabi çocuk kendi yuvasını kurar gider biz emekli olanakadar yani en azından ben
bizim çok yakın arkadaşlarımız 2009da bebekleri doğduktan 6 ay sonra bodruma yerleştiler iş kurma planları var eşimle meslektaşlar beraber bişiler yapmayı düşüyolar inşallah öyle bir durum söz konusu olursa düşünmeden gideriz bi ailemden uzak olmak zor gelir ona da alışırız heralde :26: ama oğlumun orda büyümesini çok isterim istanbulun karmaşasından, pis havasından, trafiğinden, mutsuz insanlarından uzakta .... mutlu stressiz doğayla iç içe büyür ne güzellll inşallah projelerini biran önce hayata geçirirler

hayallere bakkk ne güzel. Ben sanırım bu konuda biraz şanslıyım sürekli orda duramam ama en azından tatillerimizi orda geçirebilirm. annemler köyde yaşıyolar artık kandıradalar Bahçeli tek katlı ev var, ağaç var, biz bebişleri doğuralım bahçeye salıncağı kurarız minik bide köpek buluruz hayaller gerçek olur.

Survavır derya motorsiklet kazasında ölmüüş, yanlışmı anladım kii... Netten bakim hemen..

Doğruymuş ama yunanistan 1. derya imiş, türkiye 1. si değil..
Bende şimdi izledim. Tolga karel de izmitte evlenmiş. Canlı haber bülteni gibi olduk

İnşallah gönlüne göre olur gerçekten dediğin gibi istanbul da çocuk büyütmek çok zor bodrum harika bir yer :) Benim içinde hayalde kalmaz umarım ama bir defa denedik bebek yoktu o zaman çok sıkılmıştık eşimle gidelim dedik ikimizin aileside önümüze set çekti resmen :) Uzak olmaz özleriz vs. diye engellediler.. E onlarda yaşlı haliyle istemiyorlar uzağa gitmemizi.. Benidme hayalim yaşarsak emekliliğe kalıyor, maddi imkanlarda çok önemli kasaba gibi yerlerde iş yok olandada maaş burda aldığımın 3 te 1i ancak olur.. Ama hayali çook güzel :))

İnşallah herşey istediğiniz gibi olur Bence bodruma yerleşip ufak bi pansiyon ya da otel işletin bizde yazları tatile geliriz.:82:

eeee sen hayaline deniz eklememiştin bende sana denizin 10dk mesafede olduğunu söylemedim Tam tatillik hem köy havası hem deniz güneş kum :82:

aslında benim hayalım orda bodrumun ufak bir köyünde şöle 6-8 odalı falan bir pansiyonum olsun kocaman bir bahçesiii mutlu insanlar ....... eşimle ben pansiyonla, müşterilerle ilgilenirken oğlumuz müşterilerimzin çocuklarıyla bahçede koşuştursun vs... bi başlasam sayfalarca yazarımda neyse bizimkilerde muhtemelen sizinkiler gibi önümüze koca bir set çekicektir ama nihayetinde karar bizim zaten benimkileri ikna ettikmi tamamdır eşiminkiler zaten hep orduda
off hayali bile çook güzel dediğin gibi gözümün önüne pansiyonumuz bahçesi ,yanık tenli uzun saçlı parmak arası terlik giymiş minik rüzgarımda geldi

eeee sen hayaline deniz eklememiştin bende sana denizin 10dk mesafede olduğunu söylemedim Tam tatillik hem köy havası hem deniz güneş kum :82:

Ohh cennettemi yaşıyo annenler :)) Bizimkilerde ünyedeler, keyif onların valla misler gibi yaşıyolar gerçi kışa gelirler istanbuldaki evlerine.. Bu türkler böyle işte yaşlanana kadar çalışır yaşlanınca son zamanlarda keyif yaparlar.. Bizde öyle olcaz heralde.. Ayy bu jet uçakları ne kadar yakın ve sesli geçiyooo ödüm çatladı.......

Oyyy onun parmak arası terliklerine kurban olurum ben ne tatlı hayaller bunlar inşallah gerçek olur bencede mükemmel bir fikir aileni ikna edip ekonominizi sağlayabilirseniz süper... Böyle yaşayan çok insan var, fakat kışları iş olmuyor onu dengeemek lazım ben çok araştırmıştım :)

Son düzenleme:
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur Bence bodruma yerleşip ufak bi pansiyon ya da otel işletin bizde yazları tatile geliriz.:82:

yemin ederim cin gibisin heee nokta vuruşu yapmışsın yine aşşağıdaki yorumu yazdıktan sonra gördüm bu yorumunu :) inşallah duyguuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…