- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar mesajımı okumadınızmı neolur zaten çok zor duruyorum pc başında nerelerde doğum yapacaksınız fiyat araştırıyorumda bide ssk göztepede yapacak olan yada tanıdğı yapan varmı beklemedeyim kızlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
canım ben nisa hastanesinde dogum yapıcam yenibosnada normal 450,zorunlu sezeryan 950,keyfi sezeryan 1.100 tl
slm kızlar hayırlı bayramlar herkese...
bu bayram dökülmüşüz böyle hepimiz ya hayr olsun. duygucum yozservet çok geçmiş olsun. inş. korktuğumuz başımıza gelmez hiç değilse bi kaç hafta daha bekleseler...
biz dün akşam kayınvalidemlere geçtik.sabah kalktık gerçi ben hiç yatmadım sağ olsun eşim horladı durdu sabaha kadar sabah onu namaza yolladım uyudum biraz neyse kahvaltı gelen giden derken ikindi oldu. eşimin amcasının eşi de var görümcemler falan. birden sağ göğsümün altına bi ağrı saplantı ama nasıl nefes alamıyorum. iğne batar gibi her derin nefes almaya çalıştığımda bayılacak gibi oluyorum. kalktım yürüdüm yattım oturdum yok geçmedi.
neyse eşim geldi tam hazırlandık hastaneye gidecez birden kesildi dedim neyse gitmiyeyim zaten tatil doktorum da yok acile gitmek istemedim.
biraz uzandım yarım saat geçti kalktım lavaboya gideyim abdest alayım dedim elimi elbiseme attım etek kısmı baya ıslak. eşimi çağırdım hemen geldi çamaşırıma baktım bildiğiniz sırılsıklam. kalakaldık ikimizde. evli olan görümcemi çağırdım geldi baktı dedi suyun gelmiş olabilir
iyi de dedim hissetmem gerekmez mi ben hiç bi şey hissetmedim. neyse amcasının eşi geldi yok diyo suyun gelmiştir hissetmesen de olur dedi hiç sancım falan da yok. ya Allah dedik çıktık acile gittik.
nasıl şirin bi doktor var orda anlatamam çok güzel ilgilendi ultrasondan baktı suyu iyi dedi alttan muayene etti bi sorun göremedi. kan ve idrar verdim nst ye bağlandım sancı da çıkmadım hamd olsun ama enfeksiyonun çokmuş 42 dedi artık ne kadarsa.
o yüzden idrar kaçırmış olabilir ama hissetmemiş olabilirsin dedibi anlam veremedi o da.
cuma gel dedi bi daha dedim zaten cuma kontrolüm var olsun dedi ben burdayım tekrar görmek istiyorm seni dedi, bakalım doktoruma gidecem 3 tane de ilaç yazdı almadım doktorum bi baksın beni tatmin edecek bi şey yaparsa gitmem artık yoksa tekrar gidebilirim kadın çok ilgiliydi çünkü.
ama bugün ömrümden ömür gitti resmen. hep deidm içimden oğlum nolur bayramda bi sürpriz yapma diye korktugum başıma geldi.
gerçi hamd olsun bi sıkıntı yok ama nasıl korktum ya doğarsa ben naparım diye. eşime diyorumki daha benim pijama takımım bile yokkkk
dalga geçti tabi bi güzel :))
ay hayırlısıyla şu süreç bi bitse artık her dakika yüreğimiz ağzımızda olacak artık anlaşılan
kızlar mesajımı okumadınızmı neolur zaten çok zor duruyorum pc başında nerelerde doğum yapacaksınız fiyat araştırıyorumda bide ssk göztepede yapacak olan yada tanıdğı yapan varmı beklemedeyim kızlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Ben pendik şifaya gidiyorum 450 - 600 fiyatlar odaya göre değişiyo epiduralde istersen artı 225 veriyosun sezeryanda sanırım 800 demişlerdikızlar mesajımı okumadınızmı neolur zaten çok zor duruyorum pc başında nerelerde doğum yapacaksınız fiyat araştırıyorumda bide ssk göztepede yapacak olan yada tanıdğı yapan varmı beklemedeyim kızlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun Bayram geldi biz niye içerdeyiz diyolar herhaldeslm kızlar hayırlı bayramlar herkese...
bu bayram dökülmüşüz böyle hepimiz ya hayr olsun. duygucum yozservet çok geçmiş olsun. inş. korktuğumuz başımıza gelmez hiç değilse bi kaç hafta daha bekleseler...
biz dün akşam kayınvalidemlere geçtik.sabah kalktık gerçi ben hiç yatmadım sağ olsun eşim horladı durdu sabaha kadar sabah onu namaza yolladım uyudum biraz neyse kahvaltı gelen giden derken ikindi oldu. eşimin amcasının eşi de var görümcemler falan. birden sağ göğsümün altına bi ağrı saplantı ama nasıl nefes alamıyorum. iğne batar gibi her derin nefes almaya çalıştığımda bayılacak gibi oluyorum. kalktım yürüdüm yattım oturdum yok geçmedi.
neyse eşim geldi tam hazırlandık hastaneye gidecez birden kesildi dedim neyse gitmiyeyim zaten tatil doktorum da yok acile gitmek istemedim.
biraz uzandım yarım saat geçti kalktım lavaboya gideyim abdest alayım dedim elimi elbiseme attım etek kısmı baya ıslak. eşimi çağırdım hemen geldi çamaşırıma baktım bildiğiniz sırılsıklam. kalakaldık ikimizde. evli olan görümcemi çağırdım geldi baktı dedi suyun gelmiş olabilir
iyi de dedim hissetmem gerekmez mi ben hiç bi şey hissetmedim. neyse amcasının eşi geldi yok diyo suyun gelmiştir hissetmesen de olur dedi hiç sancım falan da yok. ya Allah dedik çıktık acile gittik.
nasıl şirin bi doktor var orda anlatamam çok güzel ilgilendi ultrasondan baktı suyu iyi dedi alttan muayene etti bi sorun göremedi. kan ve idrar verdim nst ye bağlandım sancı da çıkmadım hamd olsun ama enfeksiyonun çokmuş 42 dedi artık ne kadarsa.
o yüzden idrar kaçırmış olabilir ama hissetmemiş olabilirsin dedibi anlam veremedi o da.
cuma gel dedi bi daha dedim zaten cuma kontrolüm var olsun dedi ben burdayım tekrar görmek istiyorm seni dedi, bakalım doktoruma gidecem 3 tane de ilaç yazdı almadım doktorum bi baksın beni tatmin edecek bi şey yaparsa gitmem artık yoksa tekrar gidebilirim kadın çok ilgiliydi çünkü.
ama bugün ömrümden ömür gitti resmen. hep deidm içimden oğlum nolur bayramda bi sürpriz yapma diye korktugum başıma geldi.
gerçi hamd olsun bi sıkıntı yok ama nasıl korktum ya doğarsa ben naparım diye. eşime diyorumki daha benim pijama takımım bile yokkkk
ay hayırlısıyla şu süreç bi bitse artık her dakika yüreğimiz ağzımızda olacak artık anlaşılan
Teşekkür ederim Bebişleri bayram heyecanı mı bastı nedir Sağlığı yerindedir inşallah Sizede ufaktan bi deneyim olmuşselam kızlar.herkesin bayramı mübarek olsun.
dün hiç giremedim topiğe.akşam 9 gibi eve geldik ama ayaklarım çok şişti yattım hemen birde uykusuzdum.
kızlar dün kahvaltıdan sonra üst kata eşimin abisine çıktık eltimde hamileydi benden 2 hafta önde gidiyodu.neysebayramlaştık biraz oturduk eşimin dişi ağrıyordu abisiyle dr gitti.bende annemlere gittim eşimede sende oraya gelirsin dedim.neyse aradan 1 saat ancak geçti eşim aradı dediki abim yengemi hastaneye götürdü bende çocuklara bakıyorum(3.çocuğu) beni bir heyecan bastı anlatamam.saat 11 falandı.bende kaynımı aradım yatış yaptırıyorum doğuma aldılar dedi.bebiş ikindi vakti 4:25 te dünyaya gelmiş.akşamda biz hastaneye gittik 3009 gr doğmuş mışıl mışıl uyuyordu.eşim bebeği görünce dahada heyecanlandı baba olacağının iyice farkına vardı sanırım.dün böyle geçti.şimdide kahvaltımızı yapacaz .eltimde bugün çıkıcak hastaneden.
anlıcağınızz sıra bana geldiiiiiiiiiiiii:18::18::18::83::83:
YOZSERVET canım çok geçmiş olsun.annenedeacil şifalar.
DUYGUCUM snada geçmiş olsun canım dikkat et yorma kendini.
FİLİZCİM sende korku atlatmışsın aman dikkat edin kızlar bebişler zamanında gelsin.
Arkadaşlar merhaba,
biz bugunlerde sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. sanırım kendi kendime nazar degdirdim ya da annemin rahatsızlıgını ögrendigimdne beri için için çok üzüldüm ondan oldu. erken dogum tehdidimiz oldu. bundan 2.5 hafta önce de yogun kasık agrılarım olmustu ben önemsememistim çok sizler de dikkat edin. bu kasık agrısını ben yogunlastırılmıs gaz sancısına benzetmiştim cünkü sordugum herkes dogum sancısını hiç böyle anlatmamıştı. meğer bebek vagina çıkışına yaklaşmış ve oraya baskı yaptığındna buralar ağrıyormus. neyse pazar günü sabahtan itibaren cok yogun kasık agrım oldu yine. eşimle birlikte gece vantilator actık ya ikimiz de üşüttük gazım çok sandık. sürekli gaz cıkarmak için çeşit çeşit hareketler yaptım gittim duş aldım soda içtim tamam epey gaz çıkardım ama hiç rahatlama olmadı. yürüyüş iyi gelir diye iftara dışarı çıkalım sultanahmet falan yapalım dedik iyi ki gitmekten vazgeçmişiz. eve misafir çağırmaya karar verdik ve eşim her işi ben yaparım dedi evi temizlerken ben gittikçe kötü oldum sancının sıklığı artıyordu bir de süresi uzamaya başlamıştı.
Doktorumuzu aradık ben nöbetçi değilim ama hastaneye gidin şu ebe ilgilenir dedi. en azından içiniz rahatlar dedi. emin olamadık gitmek konusunda ama iyi ki gitmişiz. beni hemen ebe nst ye aldı. nst de doğum sancım başlamış olarak çıktı. ebe çok üzüldü daha 32. haftan çok kötü olur çocuk doğarsa dedi. en az 1 ay küvezde kalırmış ciğerleri gelişemediği için. alttan açılma olmuş mu diye muayene etti. 1 cm açılma olmuş. çok olmadığı için sanırım hemen önlemek üzere üst kata müşahade için odaya çıkardılar. önce sade serum verdiler 2.5 saat kadar 1 lt lik. o serumdan sonra bu sancıların yalancı doğum sancısı mı gerçek mi olduğu anlaşılıyormuş. nst yaptılar gene ve aynı sancılar devam ediyordu zaten ben de hissediyordum. bana hemen yatış yaptırın dediler saat 22.00 ydi. yatış yaptırdık ve ilaçlı özel bir serum taktılar 0.5 lt lik ve çoook yavaş damlalarla bana bunu verdiler. yüksek dozda verirlerse çocuğa zararı oluyormuş bu doz bile ben de çarpıntı yaptı. bu serum erken doğumu önlemek üzereymiş. eğer olumlu tepki verirse vücudum önlemeye çok yaklaşmış olucaktık. ki böyle oldu çok şükür. serum devam ederken gece boyunca sabah ve sonra diger aksama kadar hep tansiyon ölçümü nabız ölçümü yapıldı. sürekli en az 4-5 kez nst çekildi. sancım giderek azaldı. kabul edilebilri düzeye gelince isterseniz çıkış yapabilirsiniz ilaçla evde devam edebilirsiniz dediler. 2 gun çok feci sıkıldım hasteneden çıkış yapma kararı aldık dün gece kayınvalidemlere geldik. Allahtan bayram tatili ve eşim de hep yanımda bu beni rahatlattı. ancak çarşamba günü dr um bana erken dogum tehdidi yok durumun gayet saglıklı yolculuk yapabilirsin demişti. ben de bayramın 2. gunu rahatsız olan annemi görmek üzere ankraya bilet almıstım. gidemeyeceğim için çok üzüldüm durup durup annemi düşünüp ağladım yine hem hastanede hem hala ara ara evde. eşim kızıyor hala bunu dert etmeme bebeişe ve sana bişey olucak artık yeter düşünme diyor ama psikolojim acayip bir hal almış düşünmeden de edemiyorum.
yine de size tavsiyem hem ne çok iş yapıp kendinizi yormayın bu aralar hepimizin en kritilk dönemleri, hem de hiç bir şeye üzülmemeye çalışın bu da etkiliyor. bu 3-4 hafta aman dikkat arkadaşlar...
bizim hala durum kontrol altında devam ediyor ilaçlarımızı alıyoruz, sürkeli dinlenmem lazım, insaallah bebiş erken gelmez. sizin de dualarınızı bekliyoruz...
Beğen'i kaldırmışlar artık kimseyi beğenemiycekmiyiz
birbirimizi cok begendigimiz icindir kesin ya birbirimize asik olursak diye korkmus olmalilar
Sabah kalktığımdan beri kanamam var damla damla geliyo hala. Hastaneyi arasam gel bakalım diyicekler o yüzden aramıyorum. Sabah çok telaş yaptım ama sonra kızım hareket edince biraz sakinleştim acaba yarına kadar beklesem mi diye düşünüyorum
duygu geçmişi okuyorum kanamam var demişsin.hayırdır.şimdi ne alemde.nasılsın.aradın mı hastaneyi
ayy çok geçmiş olsun.slm kızlar hayırlı bayramlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?