oy benim centilmen oğlum keremim öperim mis gıdısından![]()
öyledir benim kuzum

ayy bu arada bi melek daha mı geldi ben geçmişe bakamadım.. iklim mi doğum yaptı, hey maşallh bu kızlar pek aceleci çıktı ayolll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy benim centilmen oğlum keremim öperim mis gıdısından![]()
çok diş ağrısı çeken biri olarak tavsiyem ; diş macunu olarak PARODONTAX kullanın ağrılar için ise karanfil yağı alıp kulak pamuğuna batırıp ile ağrıyan dişe ve diş etine masaj yapın
ıııı ııııısiz bizden bir gün öncesiniz çabuk doğur sıra bana gelsin
![]()
sanırım bende yarın sigara böreği yapıcamama buzluk için değil midem için
off fatoş yeeeaaaa öyle bişi dedinki canım hem börek hem sigara istedi![]()
:)))) canom seni topiğin en tisli annesi ilan ediyorumözgür sana çekerse battı babası bez parasından
![]()
ya bebişler buyudukçe idrar kesesi sıkışıyor ve tutamıyoruz birde ben gülme krizine girince altıma yapmak kaçınılmazdıay canom ne olcak bu durum bende çok kaçırıyorum adam koskoca genel müdürle evlendiğini sandı ama şimdi altıma kaçırıyorum
ya börek çörek demeyin anacım yaaaa
ben diyetteyim diyetteeeeeeee:84::84::84:
ohh canıma değsin yarın kıymalı gül böreği yapcam bende![]()
iyi geceler kızlar pc mi eşim formatlası için arkadaşına verdi yarın akşam ancak alır bende tlfdan yazıyom ama zor oluyor.sizi takipteyim ama yazamıcamçok sık.
Canom geçmiş olsun.
Oğlumun yatağını kurduk eşimle çok şirin oldu yarın pc gelince eklerim resmini.
:)))) canom seni topiğin en tisli annesi ilan ediyorumözgür sana çekerse battı babası bez parasından
![]()
ya bebişler buyudukçe idrar kesesi sıkışıyor ve tutamıyoruz birde ben gülme krizine girince altıma yapmak kaçınılmazdıay canom ne olcak bu durum bende çok kaçırıyorum adam koskoca genel müdürle evlendiğini sandı ama şimdi altıma kaçırıyorum
ya börek çörek demeyin anacım yaaaa
ben diyetteyim diyetteeeeeeee:84::84::84:
ohh canıma değsin yarın kıymalı gül böreği yapcam bende![]()
Zeyneeeeeepppp sana okadar şeysiler tavsiye ettim bi kerem bile teşekkür etmediin banaaaküüstüümmm...al eklentilerini ver eklentilerimii
![]()
anam ne maharetli kadınlarsınız siz ben daha sigara böreğini bile tutturamıyorum:84::84::84: onu nasıl yapıyosun ki tarif alsak![]()
sanırım bende yarın sigara böreği yapıcamAma buzluk için değil midem için
Off fatoş yeeeaaaa öyle bişi dedinki canım hem börek hem sigara istedi![]()
sorma yaaa nasıl oldu anlayamadım inşallah bana çekmez bu konuda
ya bebişler buyudukçe idrar kesesi sıkışıyor ve tutamıyoruz birde ben gülme krizine girince altıma yapmak kaçınılmazdı
eeeeeeeeeeeee hani diyetttttt birde kıymalı börek yapcekmişşşsizin ev tam olarak nerdeydi yaaaa
![]()
öyledir benim kuzumkocaman oldu eda teyzesiiii
ayy bu arada bi melek daha mı geldi ben geçmişe bakamadım.. iklim mi doğum yaptı, hey maşallh bu kızlar pek aceleci çıktı ayolll![]()
ve fonda erkin babadan öyle bir geçer zaman ki çalarrr
öyle evet bende bugün facede gezdim azcık akrabalara baktım bizden küçük bebeler bile evlenmişde evlatçıkları olmuş ayolçok acayip bişey... ama hepsi vaktinde güzel galiba
bizim müdür yardımcısıda galiba yan binamızda ve hemen bitişimiz daireyi tutacak, eşimde diyordu artık işlerimi burdan hallerim, izin olayları için iyi olur diyebizim müdürde yardımcısıda kıyak adam, ben bile seviyorum şahsen arada eşim izin isteyince hemen beni soruyorlar bi durum mu var diye:)
aman müdürde bi şey demez heralde filiz hocam![]()
ayyyy ben sigarayı alim lütfen
sanırım bende yarın sigara böreği yapıcamama buzluk için değil midem için
off fatoş yeeeaaaa öyle bişi dedinki canım hem börek hem sigara istedi![]()
ben arada gelen misafirim :)
siz kardeş olmuşunuz artık cnm :) Ondadır yahu :)
iyi geceler kızlar pc mi eşim formatlası için arkadaşına verdi yarın akşam ancak alır bende tlfdan yazıyom ama zor oluyor.sizi takipteyim ama yazamıcamçok sık.
Canom geçmiş olsun.
Oğlumun yatağını kurduk eşimle çok şirin oldu yarın pc gelince eklerim resmini.