2011 Ekim Anneleri

çok diş ağrısı çeken biri olarak tavsiyem ; diş macunu olarak PARODONTAX kullanın ağrılar için ise karanfil yağı alıp kulak pamuğuna batırıp ile ağrıyan dişe ve diş etine masaj yapın

sağol bitanem aynen uyguluyorum ama biraz geçiyo tekrar başlıyor.ve günde iki kez fırçalarım çok iyi bakarım ama nekadar hassaz davranırsan o kadar kötü oluyomuş

ıııı ııııı :63::63: siz bizden bir gün öncesiniz çabuk doğur sıra bana gelsin:9::9:

o derece yaniii..hım bi deniyiiimmmm...:83::83::83:yok beceremiyciiim seve seve sıramı verebilirim canıımm:68::68:
kızaaaalrr 3,5 atıyorum yarın benim öğrenciler gelecek pıtır pıtır ,ağlayanı ,zırlayanı ,bide anababaları ,şimdi bi ay sonra bırakıp gitcem yaa..hepsi söyleniyo biliyorum ...:63::63:buranın velileri bide çok dedikoducu ve hadsizlerr...bu hafta 1,5 -2 saat sınıftayım ,haftaya öğlene kadar ,bakalım nasıl olcakk....çok tırsıyorum ...her yıl sanki ilk defa başlıyo gibi hissediyoruumm:18::18::18:

Zeyneeeeeepppp sana okadar şeysiler tavsiye ettim bi kerem bile teşekkür etmediin banaaa:20::20:küüstüümmm...al eklentilerini ver eklentilerimii:63::63::63::63:

:)))) canom seni topiğin en tisli annesi ilan ediyorum:60::60::60: özgür sana çekerse battı babası bez parasından:9::9::9:
:60::60:sorma yaaa nasıl oldu anlayamadım inşallah bana çekmez bu konuda :1:
ay canom ne olcak bu durum bende çok kaçırıyorum adam koskoca genel müdürle evlendiğini sandı ama şimdi altıma kaçırıyorum
ya bebişler buyudukçe idrar kesesi sıkışıyor ve tutamıyoruz birde ben gülme krizine girince altıma yapmak kaçınılmazdı :1:
ya börek çörek demeyin anacım yaaaa:60:
ben diyetteyim diyetteeeeeeee:84::84::84:

ohh canıma değsin yarın kıymalı gül böreği yapcam bende:66:

eeeeeeeeeeeee hani diyetttttt birde kıymalı börek yapcekmişşş:56::56:sizin ev tam olarak nerdeydi yaaaa:52::52:

iyi geceler kızlar pc mi eşim formatlası için arkadaşına verdi yarın akşam ancak alır bende tlfdan yazıyom ama zor oluyor.sizi takipteyim ama yazamıcamçok sık.
Canom geçmiş olsun.
Oğlumun yatağını kurduk eşimle çok şirin oldu yarın pc gelince eklerim resmini.

aman diyim nejlam zor mor yaz sen telefondan bizi habersiz bırakma, bende şimdi sana laf atcaktım aşşada sessiz sedasız takılıyosun diye :20: ohh yatağıda kurulmuş yiğidimin yakında mışıl mışıl uyuycakta büyüycek teyzesinin kuzusu :16:

:)))) canom seni topiğin en tisli annesi ilan ediyorum:60::60::60: özgür sana çekerse battı babası bez parasından:9::9::9:
ay canom ne olcak bu durum bende çok kaçırıyorum adam koskoca genel müdürle evlendiğini sandı ama şimdi altıma kaçırıyorum
ya bebişler buyudukçe idrar kesesi sıkışıyor ve tutamıyoruz birde ben gülme krizine girince altıma yapmak kaçınılmazdı :1:
ya börek çörek demeyin anacım yaaaa:60:
ben diyetteyim diyetteeeeeeee:84::84::84:

ohh canıma değsin yarın kıymalı gül böreği yapcam bende:66:

eeeeeeeeeeeee hani diyetttttt birde kıymalı börek yapcekmişşş:56::56:sizin ev tam olarak nerdeydi yaaaa:52::52:

anam ne maharetli kadınlarsınız siz ben daha sigara böreğini bile tutturamıyorum:84::84::84: onu nasıl yapıyosun ki tarif alsak:16::16:

esf canım ne mahareti, varsa bile kaç aydır ondan eser yok.. sen fotoşdan bahsediyon galiba:1: bak o stok yapıyo ben hüpletmek için yapcam yarınnn inş...

kız filiz hiç bi şeyi yok canımcım.. bize üç yufka yetiyor 12 tane çıkıyor zaten ondan.. bi baş kuru soğanı pembeleştir sonra kıymayı at kavur.. kafana göre baharat koy fazla acı olmasın ama karabiber çok güzel oluyor bak.. içine yağıda fazla koyma ki kıyma zaten yağ bırakıyor fazla olursa ağır oluyor.. sonra işte için soğusun, zaten yapılışını biliyorsundur... ben bir bardak süt, bir yumurta, bi kaç yoğurt koyup sos yapıyorum.. önce parçaladığım yufkaya kaşıkla ondan gezdirip sonra soğuyan harçtan bir miktar paylaştırıyorum ve hafiif yağlanmış tepsiye dizip üzerine hazırladığım sosdan gezdiriyorum... süt koyunca sosuna daha çıtır oluyor.. ve işte 180 derece sıcak fırına verip, üzeri kızarana dek pişiriyorum.. yanına ayranda baya güzel gidiyor ama çayı tercih ederim...

huhh.. yardımcı oldum mu hocam:23::82:

aman canom diyet arada yalan oluyor kuzum ya... inan hiç çekilmiyor:97: geçen sağlık ocağına gittim azcık düşmüş şekerim buna binaen kendimi ödüllendiriyorumm:56::82: gel kuzum uç uç adana tarafınaaa:10:

öyledir benim kuzum:69: kocaman oldu eda teyzesiiii:69::69::69:

ayy bu arada bi melek daha mı geldi ben geçmişe bakamadım.. iklim mi doğum yaptı, hey maşallh bu kızlar pek aceleci çıktı ayolll:1:

maşallah keremime :nazar::nazar:
iklim ilk faceye yazdı o sırada bende dolanıyodum gördüm ve gözlerime inanamadım 2 gün var aramızda öyle heyecanlandımki hemen topiğe yazmak istedim ama ilk kendi yazmak ister diye bekledim hatta kıza msj la baskı yaptım hadi topiğede yaz diye :9:

ve fonda erkin babadan öyle bir geçer zaman ki çalarrr:1::1:
öyle evet bende bugün facede gezdim azcık akrabalara baktım bizden küçük bebeler bile evlenmişde evlatçıkları olmuş ayol:69: çok acayip bişey... ama hepsi vaktinde güzel galiba:69:

bizim müdür yardımcısıda galiba yan binamızda ve hemen bitişimiz daireyi tutacak, eşimde diyordu artık işlerimi burdan hallerim, izin olayları için iyi olur diye:23: bizim müdürde yardımcısıda kıyak adam, ben bile seviyorum şahsen arada eşim izin isteyince hemen beni soruyorlar bi durum mu var diye:)

aman müdürde bi şey demez heralde filiz hocam:32:

aynen öyle canım :)))

yok müdürüm iyidir m. yardımcımız uyuz bizim.
ne güzel sizinki iyiymiş. iş genelde yardımcılarda bitiyo müdür arka planda kalıyo bizde.

Edebiyatçıları görmen lazım aheste ek dersleri çoğaldı düye gözlerinin içi gülüyo ben yokum ya :)))

bayan hocalar gerçi 15 saatten fazla istemiyolar da erkeklere 100 saat versen girerler haftalık :)))

sanırım bende yarın sigara böreği yapıcam :1: ama buzluk için değil midem için :56:
off fatoş yeeeaaaa öyle bişi dedinki canım hem börek hem sigara istedi :31:

:)) ben de bugğn aldım yufkamı yarına planlarım var :))) FAtoş vermesin bana tarif benim sağ olsun bi tanecik komşum tüm yapıp getirmişti sağ olsun tarifini de aldım onu deniicem:21::21:

iyi geceler kızlar pc mi eşim formatlası için arkadaşına verdi yarın akşam ancak alır bende tlfdan yazıyom ama zor oluyor.sizi takipteyim ama yazamıcamçok sık.
Canom geçmiş olsun.
Oğlumun yatağını kurduk eşimle çok şirin oldu yarın pc gelince eklerim resmini.

güle güle mışıl mışıl yatsın canım bebişin içinde. bekliyoruz Safamla Yiğidimizin yatak fotolarını:16::16:

iyi geceler millet.. topiğimiz coşmuş walla.. herkes online:32:

fatoş hakaten kekler nasıl duruyo buzlukta, bozulmiyi mi acep:26:

Back
X