2011 Ekim Anneleri

oyyy kıyamam kız kısır yap yerini tutar mı ki. ben niye kısır dedim şimdi Allah Allah galiba canım kısır istiyo

kızzzz tavşanın kulagına karpuz suyu niye kaçırıyosunnnnnnnnn:95::95::95::95::95: bu kavgada bile söylenmez kiiiiiiii ayrıca tavşan değil biliyorum

o zaman eşin gelince markete gidin ve 5 kilo patates alın kolay kolay bozulmaz patates dayanıklıdır ben patatessiz bir hayat düşünemiyorum kızartması haşlaması yemeği vırtı zırtı zira patates benim en büyük yardımcılarımdan biri

nidaaa unu bulmana çookk sevindim 4921 deydi tarif bugün yap bak. hayatında yediğin en güzel kek olcak garantiisni veriyorum. hatta dur bende gidip yapayımda şu patatesin kokusunu bastırsın azcık. hıhhh mahalleyi hindistan cevizi kokutimde görsün komşum. soğuması içinde ondan tarafa koyayım balkona.. onunda canı benim kekimi çeksinde pattaesle biberi kızartıp durmasın zilli hıh...

Valla canım seni en iyi ben anlarım. Azmı yalandım azmıııııııı

neyse o zaman inş. onun yerine geçecek başka bişey bulabilirsin canım.

Fatos arkadasim ayni agri benim sol kasigimda var, abdest alirken sag bacagimi kaldirabiliyorum, solu kaldiriken cok zorlaniyorum, ic camasiri pantolon giyerken de ayni sekilde. Cünkü benim kizimin kafasi tam orada ve agirlik yapiyor. Seninki de muhtemelen öyledir, korkulacak bir sey yok benim kizim 6,5 aylikken döndü, o zamandan beri ben o agriyi cekiyorum ama korkulacak bir sey yok.

bebeğiniz hayırlı olsun.sağlıkla büyüsün inş.kilosu boyu gayet ii.solunumuda inş düzene girer.

Ben daha önce sana sormuşum ama sen çımıştın görmedin. Benim eviim o marketlere uzak. Ben bu hindistan cevizi tozunu aktardanmı bulucam acaba?

filizzz kız sen dostmusun düşmanmısın yaaaa kısırda nerden çıktı anaaaammmmm şuanda yıkıldım yani bitarafım patates dio bitarafım kısır diyo geriye kalanlar kek diyo oooohhh acilen mutfağa gidiyorum..
leyna vardı canım yeni bitti bu akşam eşimle alışverişe gittiğimizde alıcaktık (
canom o aklına karpuz kabuğu gelen hayvan tavşan değil eşşekti canım yaaaa ....

Ya ben şimdi 36 haftalıkmıyım 37 mi eğer 37 isem benim izne ayrılmam gerekmezmiydi 36+0 olunca 37 oluyosunuz diyor gebelik.org da izne ayrılın diyor kafam çok karıştı biri bana yardımcı olabilirmiiiiii

Ya ben şimdi 36 haftalıkmıyım 37 mi eğer 37 isem benim izne ayrılmam gerekmezmiydi 36+0 olunca 37 oluyosunuz diyor gebelik.org da izne ayrılın diyor kafam çok karıştı biri bana yardımcı olabilirmiiiiii

36 bitmiş 37 den 2 gün almışsın.

satlarımız aynı

merhaba güzel anne adayları ve daha öne anne olanlar :)
ben arada girip bakıyorum ama yazmak çok zor.pc açık olunca oğlum rahat vermiyor.sanırım 4 kişi bebeğine kavuştu.hayırsever biri bi başlık açıp doğuranları liste yapıp yazsa ne güzel olur.mesela ağustos topiinde var.takibi daa kolay olur gibi geldi :) herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

not:canım kızartma istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızzz alta not düşmüştüm o hayvan tavşan değil diye şimdi kendime eşşek demek istemedim deeeeee

bende tarhana koydum ocaga suanda size mutfaktan canlı baglanıyorum

kızzzz tavşanın kulagına karpuz suyu niye kaçırıyosunnnnnnnnn:95::95::95::95::95: bu kavgada bile söylenmez kiiiiiiii ayrıca tavşan değil biliyorum

ay ne bilim kaş yapayım derken göz çıkardım galiba
eşek o eşek :))

of yaaa Fatoşşşşş bulamadım zaten o undan yapmadım kek şimdi gidip normal unla yapacamç ay ne nefissiz bi topiğiz biz ya

kızzz hormonları kenara çek espirimi anlamamışın hani kırt kırt kesilcem yaa o benim bayramım

heeee şimdi anladım :))) hani önümüz kurban ya ay tmm hep bu hormonlar

sen bana kek yolla ben sana kısır yapayım hatta ayıptır söylemesi sabah kahvaltıya püre yaptım ( patatesten ) akşam da düğüne gitmiştim eve geldim patates salatasına aş eriyodum kalktım saat 10da salata yaptım ben
ay ben niye senin üstüne geliyorum :)))) canım arkadaşım şimdiki patatesler hiç hoş değik nerde o eski patatesleeeerrrr

canım 37yi gördün mü rapor alabilirsin 32. haftada benim de kafam karışmıştı ama tam günü doldurmak lazım

canım 37yi gördün mü rapor alabilirsin 32. Haftada benim de kafam karışmıştı ama tam günü doldurmak lazım

yani şimdi alttaki çizelge 37 mi olması lazım eğer öyleyse benim yine izne ayrılmam lazım çünkü 1 hafta da yıllık iznim vardı kullanıcaktım onu da

nidaa o zaman tarkandan kuzu kuzu sarkısını kendime ve tüm dogum yapacaklara armagan ediyorum

ayy ne orjinalsiniz sizz yaaa...hayatta canım temizlik yapmak çekmez..bi geçen de beyaz sabun çekti o ,suyu koydum kovaya,arada canım çekince yerlere sürüyorum o yaniipismiyim kız beenn
kolay gelsin canıım...

kız komşudan 1 patattes istesene akşama veririm kalamış yemek yapcaktım dee..yokmu öyle bi komşun??

öp kız öpp...bu arad benim maaşımın tamamı kredi kartına gidiyodu zaten ,bizde sıkışcaz biraz ama napalım canımız saolsun...bebişlerimiz sağlıklı olsun kafii..

yaa yapcam yapcamda dr um çok kilo aldıpımı söyledi ,stres oldum ,azcık geçsin stresim ozaman yapcam ama içine bişeyler eklemem gerek ne yakışır sence,fındık,ceviz ,üzüm ,damla çikolata???
o atasözü benimde aklıma geldi ama karpuz suyyu ,kulağa kaçaması falan diyince bu yeni galiba diyip ses etmedim ...bence bu o değil canım...

canım 37 haftalıksın hemen çık izne ,keza en az 3 hafta önce çıkmak zorunluu...sadece doğum öncesi 5 hafta çalışabilirsin ..dr un yazdığı raporda yazıyo zaten tarihlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…