beni yolda gören tanıdıklar nasılsın nasıl gidiyor diye sorduklarında kurban bayramını bekliyorum sezeryan olcam diyorum kısacası kurbanlık koyun gibi gün sayıyorum
oyyy kıyamam kız kısır yap yerini tutar mı ki. ben niye kısır dedim şimdi Allah Allah galiba canım kısır istiyo
mihrimah evde patates yok ve benim mahallemde patatese ulaşabilmek için 20 dk yürümem lazım 20 dkda eve yürümem toplam 40 dakka 30 dakkada yapması derken pufff gözüm kesmiyor. Zaten buara elime haiff bişi de alsam belim ağrıyo kısaca patates yokkkkk yapamıyorum..
Canomm, kesinlikle öle komşumunki çok güzel kokuyor alçak kadın hep kızartma yapıyor bıktım ondan balkonlarımın kapıları açıktı her yer pattaesin kokusuyla doldu artık cam kapı kapatmak için çok geç kaldım... Ya hakkatten canım çok istiyo harbi harbi mutsuz oldum şimdi ben neyse gidip bakayım ne yapabilirim. Belki yerine ikame edicek bişeyler bulurum ...
mihrimah evde patates yok ve benim mahallemde patatese ulaşabilmek için 20 dk yürümem lazım 20 dkda eve yürümem toplam 40 dakka 30 dakkada yapması derken pufff gözüm kesmiyor. zaten buara elime haiff bişi de alsam belim ağrıyo kısaca patates yokkkkk yapamıyorum..
canomm, kesinlikle öle komşumunki çok güzel kokuyor alçak kadın hep kızartma yapıyor bıktım ondan balkonlarımın kapıları açıktı her yer pattaesin kokusuyla doldu artık cam kapı kapatmak için çok geç kaldım... ya hakkatten canım çok istiyo harbi harbi mutsuz oldum şimdi ben neyse gidip bakayım ne yapabilirim. belki yerine ikame edicek bişeyler bulurum ...
Günaydın kızlarrrr..
dün gece yine 3 gibi mide yanması ile uyandım. şurubumu içtim ve oturarak uyudum. sabaha karşı mide yanmam geçmiş tekrar uzandım. Lansoru bıraktığımdan beri mide yanmalarım hiç geçmedi bu durum bana biraz sıkıntı veriyor. birde sağ kasığımda eğildiğim zaman acayip bir sancı oluyor ama uzandığımda oturduğumda geçiyor yada yine sağ tarafımda karnımda acı hissediyorum nedir bu anlayamadım.. dün gece uyumadan önce kızım bir iki hareket etti ama ben ilkinde baya baya tırstım hiç öyle vurmamıştı çok güçlüydü cama tıklar gibi vurdu yaramaz sonra zaten eller ayaklar aynı anda içerde lambada dansı yaptı galiba o böyle yaptığında içim tuhaf oluyor ama çokta hoşuma gidiyor :)) şimdi gidip kahvaltı yapim acıktım ben anne diyor bıdığım :)
:)))) sen kurbana kalmazsın kız iki hafta sonrasına gün vermediler mi sana??
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
nidaaa unu bulmana çookk sevindim 4921 deydi tarif bugün yap bak. hayatında yediğin en güzel kek olcak garantiisni veriyorum. hatta dur bende gidip yapayımda şu patatesin kokusunu bastırsın azcık. hıhhh mahalleyi hindistan cevizi kokutimde görsün komşum. soğuması içinde ondan tarafa koyayım balkona.. onunda canı benim kekimi çeksinde pattaesle biberi kızartıp durmasın zilli hıh...
Ya ben şimdi 36 haftalıkmıyım 37 mi eğer 37 isem benim izne ayrılmam gerekmezmiydi 36+0 olunca 37 oluyosunuz diyor gebelik.org da izne ayrılın diyor kafam çok karıştı biri bana yardımcı olabilirmiiiiii
filizzz kız sen dostmusun düşmanmısın yaaaa kısırda nerden çıktı anaaaammmmm şuanda yıkıldım yani bitarafım patates dio bitarafım kısır diyo geriye kalanlar kek diyo oooohhh acilen mutfağa gidiyorum..
leyna vardı canım yeni bitti bu akşam eşimle alışverişe gittiğimizde alıcaktık(
canom o aklına karpuz kabuğu gelen hayvan tavşan değil eşşekti canım yaaaa ....
kızzzz tavşanın kulagına karpuz suyu niye kaçırıyosunnnnnnnnn:95::95::95::95::95: bu kavgada bile söylenmez kiiiiiiii ayrıca tavşan değil biliyorum
nidaaa unu bulmana çookk sevindim 4921 deydi tarif bugün yap bak. hayatında yediğin en güzel kek olcak garantiisni veriyorum. hatta dur bende gidip yapayımda şu patatesin kokusunu bastırsın azcık. hıhhh mahalleyi hindistan cevizi kokutimde görsün komşum. soğuması içinde ondan tarafa koyayım balkona.. onunda canı benim kekimi çeksinde pattaesle biberi kızartıp durmasın zilli hıh...
kızzz hormonları kenara çekespirimi anlamamışın hani kırt kırt kesilcem yaa o benim bayramım
filizzz kız sen dostmusun düşmanmısın yaaaa kısırda nerden çıktı anaaaammmmm şuanda yıkıldım yani bitarafım patates dio bitarafım kısır diyo geriye kalanlar kek diyo oooohhh acilen mutfağa gidiyorum..
Ya ben şimdi 36 haftalıkmıyım 37 mi eğer 37 isem benim izne ayrılmam gerekmezmiydi 36+0 olunca 37 oluyosunuz diyor gebelik.org da izne ayrılın diyor kafam çok karıştı biri bana yardımcı olabilirmiiiiii
canım 37yi gördün mü rapor alabilirsin 32. Haftada benim de kafam karışmıştı ama tam günü doldurmak lazım
nidaa o zaman tarkandan kuzu kuzu sarkısını kendime ve tüm dogum yapacaklara armagan ediyorum
ayy ne orjinalsiniz sizz yaaa...hayatta canım temizlik yapmak çekmez..bi geçen de beyaz sabun çekti o ,suyu koydum kovaya,arada canım çekince yerlere sürüyorum o yaniikendi evimide yapamıyorum ki. Benim tüp bebek olduğu için temizlik yapmak yasak. İş yapmak yasak, bizde her şey yasakk
ama o zamanlar benim canım biber kızartması istiyordu. Biber olsaydı durmazdım bi dk. bile :90:
kolay gelsin canıım...slm arkadaşlarr yazışmaları bıraz okuyabıldımm hepınızz alemsınızz vala 1 sattr guluormminşlh hep bole guluncek şeyler olsun hayatımızda herkezz iyi galıba çok muhabetlerınıze katılamasamda okumaya çalışıormm bu hafta benım de yogun geçıck halıları yıkamaya verdık kız kardeşim bende temizlık için kadın gelene kadr bızde tullerı faln yavaş yavş yıkıalım dıorzz cuma tekrar kontrole gıdıcem dr a ozaman kadr herşey bıtmış olckk inşlhh
kız komşudan 1 patattes istesene akşama veririm kalamış yemek yapcaktım dee..yokmu öyle bi komşun??mihrimah evde patates yok ve benim mahallemde patatese ulaşabilmek için 20 dk yürümem lazım 20 dkda eve yürümem toplam 40 dakka 30 dakkada yapması derken pufff gözüm kesmiyor. zaten buara elime haiff bişi de alsam belim ağrıyo kısaca patates yokkkkk yapamıyorum..
canomm, kesinlikle öle komşumunki çok güzel kokuyor alçak kadın hep kızartma yapıyor bıktım ondan balkonlarımın kapıları açıktı her yer pattaesin kokusuyla doldu artık cam kapı kapatmak için çok geç kaldım... ya hakkatten canım çok istiyo harbi harbi mutsuz oldum şimdi ben neyse gidip bakayım ne yapabilirim. belki yerine ikame edicek bişeyler bulurum ...
3 ekimde doğum iznim başlıyo toplam 4 hafta yani zamanında gelirse benim de ayın 26sı görünüyo günümde doğum yapsam ocak 26da iznim bitiyo aaaaaa hakkaten ya ilk dönemi kapatıyoruz 20 ocakta dönem bitiyo sanırım ooo harikaaa
canım ben de 2. dönem ücretsiz izin düşünüyorum kara kara da düşünüyorum geçinebilir miyiz diye eşim bana güven diyo :))) onun da ek dersi az bu sene neyse Rabbim büyüktür bebeğimizle vakit geçirecez dediğin gibi bize muhtaçlar sonuçta.
hakikaten ayarlasak bu kadar tutmaz ya maş.
bi arkadaşım bebek çalışmalrına başladı bi kaç ay önce nisan denk getirmek istiyodu ama olmadı bense hazırlıksız yakalandım hiç hesap kitap yapmadan hakikaten her işte bi hayır var
ay gel alnından öpecem seni kızzzz
yaa yapcam yapcamda dr um çok kilo aldıpımı söyledi ,stres oldum ,azcık geçsin stresim ozaman yapcam ama içine bişeyler eklemem gerek ne yakışır sence,fındık,ceviz ,üzüm ,damla çikolata???nidaaa unu bulmana çookk sevindim 4921 deydi tarif bugün yap bak. hayatında yediğin en güzel kek olcak garantiisni veriyorum. hatta dur bende gidip yapayımda şu patatesin kokusunu bastırsın azcık. hıhhh mahalleyi hindistan cevizi kokutimde görsün komşum. soğuması içinde ondan tarafa koyayım balkona.. onunda canı benim kekimi çeksinde pattaesle biberi kızartıp durmasın zilli hıh...
niye öyle daha mı güzel oluyo ki
Kendin doğrasan daha iyi olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?