http://lbdf.lilypie.com/fOCZp2.png
tuğba bu lınkı profıl düzenlede çızelge kısmına yapıştıracaksınn cnm
MiniEtek ben çizelgeyi şimdi yapıştırdım ama başkasınınkini almışım galibatekrar düzenleyebilir misin ?
SAT 19 ocak
Kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnn
Bugün kadınlar günü hediyesi önce çiçekverdiler sonrada meleğimin kalp atışlarını gösterdiler
Bugün kadınlar günü hediyesi önce çiçekverdiler sonrada meleğimin kalp atışlarını gösterdiler
canım benim 7+1 değil ki 6+6 yanlış bu
bende istemiştim ama gözden kaçırdın heralde :s
sat 17 ocak
benımde az az kahverenklı akıntı seklınde var ama hıc ıyı degılım cnm ruhsal olarak onume gelen herkesle kavga edıyorum resmen toplayamıyorum kendımı sena nasıl baktı vajınadan mı normal karından mı
kızlar ya ne kadarlık hamilesiniz kaç gündür devam ediyo kahverengi kanamalrınız ben 6 haftalığım 5 gündür falan sürüyo az az ?? Doktor progestan verdi iğne bi kaç gün kullandım bugün hepsini attım çöpe :)
dur sakin ol mini etek hayırdır seninde mi başında böyle bi bela ilk önce kilom normal ağır taşımayı bırak elimi bişeye sürmedim geç yumurtlamamı onu bilmiyorum doktor progestan ve kan sulandırıcı iğne verdi düşük tehdidiymiş bu kahverengi kan bende araştırıyorum ama kafam allak bullakkızlarr bu kanaması olanlar yazsa
ne ılacı kullandı
ağır mı tasıdı
ne yedı
çok mu kılolular
çok mu zayıflar
geç yumurtlama
bunlardan bırı varmıydı acaba allah korusun bebişlere ne zarar verıoo
yoksa bunlarla alakalı değil mi?
dur sakin ol mini etek hayırdır seninde mi başında böyle bi bela ilk önce kilom normal ağır taşımayı bırak elimi bişeye sürmedim geç yumurtlamamı onu bilmiyorum doktor progestan ve kan sulandırıcı iğne verdi düşük tehdidiymiş bu kahverengi kan bende araştırıyorum ama kafam allak bullak
benımde az az kahverenklı akıntı seklınde var ama hıc ıyı degılım cnm ruhsal olarak onume gelen herkesle kavga edıyorum resmen toplayamıyorum kendımı sena nasıl baktı vajınadan mı normal karından mı
valla yok şükürler olsun ama o kadar çok düşük kımyasal gebelık haberı aldımkı artı kanamalr korktum bırsey mı sebep oluyorr
ben hamıle olduğu öğrendıgımden berı coraspırın 100 mg içiyorum hemde druma sormadann
içtiğimi söleyınce de dr um ıyı yapmıssın sakın bırakma dedı artı ben ıkı dr bırden gıdıyorumm bunu ıkısıde sölemedıı
kızlarr daha önce yazdım yıne yazıyorummm
doktorunuza sorun aspırın kullanımmı dıyeee
kanaması olanlara da çok üzüldüm ama korkmayın benım kızkardesımdede yengemdede oldu ıksınınde bebeklerı yaslarını coktan gectıı hıc bırsey olmadııı korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?