2011 Ekim Anneleri

Kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnn

Bugün kadınlar günü hediyesi önce çiçek verdiler sonrada meleğimin kalp atışlarını gösterdiler

Maş. maş. :) Demek sende duymadın gördün haa. Aman atsında kalpleri sağlıkla duyarız inş.

Allah hepimizin tamamına erdirsin canım

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 6 ziyaretçi)

1. filiz_fidan
2. eftalya22
3. Tancredi
4. advocate85
5. wonder_fuls
6. mudpie
7. tugba_kaya123
8. MiniEtek
9. cemremcemrem
10. MiHRiMaH24
11. Miranda
12. hatice3112
13. eldem84
14. esfa
15. nurayaydin84
16. hayel1

maaşşallah elem tere fiş kem gözlere şiş

Kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnn

Bugün kadınlar günü hediyesi önce çiçek verdiler sonrada meleğimin kalp atışlarını gösterdiler

gozun aydın cnm kalp atıslarını duymussun bugun sabahta ben duydum cok guzel bı duygu masaallah dıyelım senınde kadınlar gunun kulu olsun cnm

kızlar ya ne kadarlık hamilesiniz kaç gündür devam ediyo kahverengi kanamalrınız ben 6 haftalığım 5 gündür falan sürüyo az az ?? doktor progestan verdi iğne bi kaç gün kullandım bugün hepsini attım çöpe :)

kızlarr bu kanaması olanlar yazsa
ne ılacı kullandı
ağır mı tasıdı
ne yedı
çok mu kılolular
çok mu zayıflar
geç yumurtlama
bunlardan bırı varmıydı acaba allah korusun bebişlere ne zarar verıoo

yoksa bunlarla alakalı değil mi?

dur sakin ol mini etek hayırdır seninde mi başında böyle bi bela ilk önce kilom normal ağır taşımayı bırak elimi bişeye sürmedim geç yumurtlamamı onu bilmiyorum doktor progestan ve kan sulandırıcı iğne verdi düşük tehdidiymiş bu kahverengi kan bende araştırıyorum ama kafam allak bullak

bana etiket yapmayı öğretirmisin bayanlar
herkese mutlu bi hamilelik dönemi ve sağlıklı,hayırlı evlatlar diliyorum

valla yok şükürler olsun ama o kadar çok düşük kımyasal gebelık haberı aldımkı artı kanamalr korktum bırsey mı sebep oluyorr

ben hamıle olduğu öğrendıgımden berı coraspırın 100 mg içiyorum hemde druma sormadann

içtiğimi söleyınce de dr um ıyı yapmıssın sakın bırakma dedı artı ben ıkı dr bırden gıdıyorumm bunu ıkısıde sölemedıı

kızlarr daha önce yazdım yıne yazıyorummm

doktorunuza sorun aspırın kullanımmı dıyeee

kanaması olanlara da çok üzüldüm ama korkmayın benım kızkardesımdede yengemdede oldu ıksınınde bebeklerı yaslarını coktan gectıı hıc bırsey olmadııı korkmayın

merhabalar aranıza yeni katıldım 6 hafta 3 günlük hamileyim geçen cumartesi doktora gittiğimizde doktor keseyi gördü ama kalp atışını göremedi çok tedirgin oldum biz bu bebeği 3 yıldır bekliyoruz ve ben bir tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldım ama şuan çoktedirginim 1 hafta sonra kontrole gideceğiz tekrardan...

Vajinadan baktı kanama durumlarında vajinadan bakmak gerekir dedi sen morelini bozma canım bak ben 2tane bebeğimi kaybettim hiç kalp atışını duymamıştık şimdi duydum ya allah inşallah kucağımıza almayı nasip edecek birde eğer allah ömür vermediyse biz hiç birşey yapamayız yıpratma kendini bazı anneler 9ay boyunca kanamalı olup bebeklerini dünyaya getiriyor

hiçbişey de kullanmıcam ya artık sıkıldım allah onu yaşatmak isterse yaşatır ilaç falan boş ya bu dünyada kısmeti varsa doğar bugünden itibaren takmıyorum kafama herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…