2011 Ekim Anneleri

hiçbişey de kullanmıcam ya artık sıkıldım allah onu yaşatmak isterse yaşatır ilaç falan boş ya bu dünyada kısmeti varsa doğar bugünden itibaren takmıyorum kafama herşey olacağına varır

sen bilirsin, senin çocuğun, senin hayatın. bi şey olursa üzülme sonra.
o zaman hiçbirimiz doktora gitmeyelim. bu bir doğa olayı deyip oturalım evde doğurmayı mı bekleyelim

Bayanlar ha hmıleyım ve cok sıgara ıcıyorum ne yapıcam benn ne gıbı zararı olur bebegıme cok uzuluyorum ama bırakamıyoum azaltamıyorumdaa hıc bısey as ermıyoum mıdemde bulanmıyor ama sıgara ıcıyorum

hiç iyi yapmamışsın ilaçları atmakla, almadığın zaman kanaman şiddetlenebilir sancın artabilir tehlikeli olabilir. Seni korkutmak için yazmıyorum yanlış anlama bende aynı durumdayım, benimde kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor bugün 6. gün ama iki ayrı doktora gidiyorum ikiside sakın ilaçları bırakma dedi. Bence sende ilaçları al faydası olmasa verirlermi hiç?

merhabalar aranıza yeni katıldım 6 hafta 3 günlük hamileyim geçen cumartesi doktora gittiğimizde doktor keseyi gördü ama kalp atışını göremedi çok tedirgin oldum biz bu bebeği 3 yıldır bekliyoruz ve ben bir tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldım ama şuan çoktedirginim 1 hafta sonra kontrole gideceğiz tekrardan...

dr kullan demiş niye attın??

doktor güven bırakmadı ki bende özele gittim devlet olsaydı ne olursa söylüyo doktoruda bıraktım devlete gitcem anasını satıyım ilk baktı bebeğin gelişiminde gerilik var dedi kan testi yaptı yok dedi bakarken düşük falan bişeyler varmı dedim yok yok dedi ilk dediğinde yanılınca bu sefer düşük tehditi var dedi internette araştırdım biraz ilaç düşüğü engellemz sadece düşme süresini geciktiriyomuş ilerde büyüyüp düşecekse şimdi düşmesi daha iyidir bence haksızmıyım düşeceği varsa düşecek zaten o

Bende aspirin kullanıyorum ve kiloda yaşta hiç bir sorun yok ama hamilelikte ilk 3ay çok yaşanıyormuş bu doktorum söyledi teşekkürler morel verdin inşallah bizde bebeklerimizi alırız kucağımıza

cnm bende hamılıgımden once ıcıyodum ama hamıle oldugumu duydugumdan berı ıcmıyorum ılk basta cok zor oldu ama bebegım ıcın dayandım bence sende bırak cok fazla zararı var google arat neler cıkıyo bebegını dusun ıcmemeye calıs kolay degıl ama sonradan alısıyosun benım artık hıc cnm ıstemıyo

bende hergün bi tane korasprin içiyorum drum dedi bana.. progeston alıyorum her ihtimale karşı.. gün aşırı folik asit ve multivitamin..
mide yanmalarım var ve ara ara bulantılarım.. sigara hiç kullanmadım.. sorun şuu çok fena halde iştahım açık bu durum beni korkutuyo .. tatlıya bayılırım normalde ama canım hiç tatlı istemiyo yiyincede midemi bulandırıyo tatlı şeyler.. ekmek arası bişiler yemek istiyorum çok fena..

bu arada lk sayfadaki listeyi gördüm çok güzel :) adımı görüncede mutlu oldum çok.. boş bilgilerimide yazıyim hemen.. çok sık giremiyorum ama çok seviyorum bu siteyi
kocaeli
29 yaşındayım
65 kilo ile hamiş kaldım

bence cinayet bu yaptığın.
isteyerek yapmıyorsun o ayrı tabi.
ama tam karşılığı benim için budur.
bebeğinin fiziksel ve zihinsel gelişimini engeller, solunum yetmezliği, astım alerjik durumu olur, yaşıtlarından erken ve küçük doğar. büyüdüğü zaman diğer insanlardan daha erken yaşta sigaraya başlar.

her çekişinde bebeğine zehir veriyorsun bunu düşününcedemi bırakamıyorsun? ben öğrendiğim anda kestim, hemde çok stresli problemli bir gebelik yaşıyorum. bak burda kaçtane anne adayı kanama geçiriyor bebeğime bir şey olacak korkusuyla üzüntüden kahroluyor... sen hiç mi düşünmüyorsun? düşük yapabilirsin onu kaybedebilirsin, en kötüsü sorumlusu olarak vicdan azabı çekebilirsin daha sonrasında. lütfen en kısa sürede bırakmaya çalış bebeğin için..

o kadar gereksiz bi ilaçsa neden türkiyenin her tarafından buraya yazan bizler bu ilacı kullanıyoruz??? bence saçmalama evet doktora güzvensizlik çok kötü bende yaşadım ilk bebeğimi kaybettiğim zaman bir sürü sorun yaşadık senin çcuğun olmaz olsada düşer dedi bak şimdi 10 haftalık olduk gelişimide yolunda. arkadaşım bence hemen git bi eczaneye al ilaçlarını ve lütfen ihmal etme. doktorunu değiştir. özele gidiyrum demişsin bende özele gidiyrdum ilkkinde de şimdi de nolur yanlış şeyler yapma.

valla bende içiyodum deli gibi ama öğrendğim gün bırak içmeyi başkasının dumanından bile kaçıyorum bence iradeli olup bırakmalısın hanzadenin dedği gibi bizim kanamalrımız var diye kahroluyorz benim psikolojim bozuldu resmen ha düştü ha düşecek diye bekliyorum lütfen yapma nolur yaa

böyle düşünmekle belki de tam tersi, yaşayacağı varsa bile yaşam hakkını elinden alıyorsun o bebeğin. bence gidip o iğneleri çöpten al tekrar kullanmaya başla. kendine güvenebileceğin iyi bir doktor elbette bulursun, yok değil. öfkeli bir anında, sonradan pişman olacağın bir karar vermişsin gibi geliyor bana.

bak şimdi yine kafam karıştı ama şimdi buı ilaç düşmeyi geciktiriyosa ya 3-5 hafta sonra düşerse o zaman ne kadar çok üzülürüm bu ilacı tüp bebek tedavisi içinde olanlara veriyolarmış normal kadınlarda bu hormonu vücut üretiyomuş zaten bebeğin kromozu bozuksa o vücut bi şekilde atıyomuş zaten gerçekten çok fazla araştırdım ama yinede sonuç belirsizlik

evet zaten çok sinirlenip karar verdim kullansammmı acaba??? offff offffffff ne zor bu anne olmak yaaa

defnecim hayatım bebeğinin kalbinin atıp atmadığını biliyormusun? senin bahsettiğin bebeğin kalbi durmuş ise geçerli bir durum, şu an belkide bebeğinin kalp atışı var ve sen bunun daha rahat olmasını engelliyorsun yapma böyle tamam hepimiz kadere inanıyoruz olacakla öleceğe çare yok ama biz elimizden geleni yapalım bebeklerimiz için, hepimiz aynıyız inan aklım çıkıyor yarını düşündükçe ne oldu ne olucak ya sonrası ama elden bir şey gelmiyor neyse nasip onu yaşayacağız, şuray yazınca daha rahat nefes alıyorum, tek değilim sende tek değilsin aynı durumu yaşayan yüzlerce insan var daha güçlü olmalıyız canım daha sabırlı, allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

ne iğnesi kullanıyordun canım adı ne iğnelerin? hiç böyle düşünme benimde düşük tehlikem var progestan ve pıhtılaşma sorunu içinde iğne kullanıyorum..önceki gebeliğimde bir de düşmesi gereken bebeğimi progestan yüzünden düşürememe rağmen önyargılı yaklaşmadım bu sefer çünkü her gebelik bir değildir canım...

bilmiyorum cumartesi gittim keseyi gördm ssadece karından. evet zaten burayı okuyunca yalnız olmadığımı biliyorum bu bana moral veriyo en azından bi tek ben değilim neyse o zaman benn çöpten alayım ilaçları kullanayım bari napalım of allahımmm sen bize yardım et ya

kanı sulandırıp bebeğe daha iyi kan gitsin diye verdi iğneyi adı in le başlıyodu ama kendim yapıyorum kolumdan günde 1 kere insülin gibi yani coraspin de vermişti ama onu almayı unutmuşuz sonra almadım bende bi daha gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…