kızlar ya ne kadarlık hamilesiniz kaç gündür devam ediyo kahverengi kanamalrınız ben 6 haftalığım 5 gündür falan sürüyo az az ?? doktor progestan verdi iğne bi kaç gün kullandım bugün hepsini attım çöpe :)
hiçbişey de kullanmıcam ya artık sıkıldım allah onu yaşatmak isterse yaşatır ilaç falan boş ya bu dünyada kısmeti varsa doğar bugünden itibaren takmıyorum kafama herşey olacağına varır
kızlar ya ne kadarlık hamilesiniz kaç gündür devam ediyo kahverengi kanamalrınız ben 6 haftalığım 5 gündür falan sürüyo az az ?? doktor progestan verdi iğne bi kaç gün kullandım bugün hepsini attım çöpe :)
dr kullan demiş niye attın??
valla yok şükürler olsun ama o kadar çok düşük kımyasal gebelık haberı aldımkı artı kanamalr korktum bırsey mı sebep oluyorr
ben hamıle olduğu öğrendıgımden berı coraspırın 100 mg içiyorum hemde druma sormadann
içtiğimi söleyınce de dr um ıyı yapmıssın sakın bırakma dedı artı ben ıkı dr bırden gıdıyorumm bunu ıkısıde sölemedıı
kızlarr daha önce yazdım yıne yazıyorummm
doktorunuza sorun aspırın kullanımmı dıyeee
kanaması olanlara da çok üzüldüm ama korkmayın benım kızkardesımdede yengemdede oldu ıksınınde bebeklerı yaslarını coktan gectıı hıc bırsey olmadııı korkmayın
Bayanlar ha hmıleyım ve cok sıgara ıcıyorum ne yapıcam benn ne gıbı zararı olur bebegımecok uzuluyorum ama bırakamıyoum azaltamıyorumdaa hıc bısey as ermıyoum mıdemde bulanmıyor ama sıgara ıcıyorum
Bayanlar ha hmıleyım ve cok sıgara ıcıyorum ne yapıcam benn ne gıbı zararı olur bebegımecok uzuluyorum ama bırakamıyoum azaltamıyorumdaa hıc bısey as ermıyoum mıdemde bulanmıyor ama sıgara ıcıyorum
doktor güven bırakmadı ki bende özele gittim devlet olsaydı ne olursa söylüyo doktoruda bıraktım devlete gitcem anasını satıyım ilk baktı bebeğin gelişiminde gerilik var dedi kan testi yaptı yok dedi bakarken düşük falan bişeyler varmı dedim yok yok dedi ilk dediğinde yanılınca bu sefer düşük tehditi var dedi internette araştırdım biraz ilaç düşüğü engellemz sadece düşme süresini geciktiriyomuş ilerde büyüyüp düşecekse şimdi düşmesi daha iyidir bence haksızmıyım düşeceği varsa düşecek zaten o
doktor güven bırakmadı ki bende özele gittim devlet olsaydı ne olursa söylüyo doktoruda bıraktım devlete gitcem anasını satıyım ilk baktı bebeğin gelişiminde gerilik var dedi kan testi yaptı yok dedi bakarken düşük falan bişeyler varmı dedim yok yok dedi ilk dediğinde yanılınca bu sefer düşük tehditi var dedi internette araştırdım biraz ilaç düşüğü engellemz sadece düşme süresini geciktiriyomuş ilerde büyüyüp düşecekse şimdi düşmesi daha iyidir bence haksızmıyım düşeceği varsa düşecek zaten o
o kadar gereksiz bi ilaçsa neden türkiyenin her tarafından buraya yazan bizler bu ilacı kullanıyoruz??? bence saçmalama evet doktora güzvensizlik çok kötü bende yaşadım ilk bebeğimi kaybettiğim zaman bir sürü sorun yaşadık senin çcuğun olmaz olsada düşer dedi bak şimdi 10 haftalık olduk gelişimide yolunda. arkadaşım bence hemen git bi eczaneye al ilaçlarını ve lütfen ihmal etme. doktorunu değiştir. özele gidiyrum demişsin bende özele gidiyrdum ilkkinde de şimdi de nolur yanlış şeyler yapma.
böyle düşünmekle belki de tam tersi, yaşayacağı varsa bile yaşam hakkını elinden alıyorsun o bebeğin. bence gidip o iğneleri çöpten al tekrar kullanmaya başla. kendine güvenebileceğin iyi bir doktor elbette bulursun, yok değil. öfkeli bir anında, sonradan pişman olacağın bir karar vermişsin gibi geliyor bana.
valla bende içiyodum deli gibi ama öğrendğim gün bırak içmeyi başkasının dumanından bile kaçıyorum bence iradeli olup bırakmalısın hanzadenin dedği gibi bizim kanamalrımız var diye kahroluyorz benim psikolojim bozuldu resmen ha düştü ha düşecek diye bekliyorum lütfen yapma nolur yaa
bak şimdi yine kafam karıştı ama şimdi buı ilaç düşmeyi geciktiriyosa ya 3-5 hafta sonra düşerse o zaman ne kadar çok üzülürüm bu ilacı tüp bebek tedavisi içinde olanlara veriyolarmış normal kadınlarda bu hormonu vücut üretiyomuş zaten bebeğin kromozu bozuksa o vücut bi şekilde atıyomuş zaten gerçekten çok fazla araştırdım ama yinede sonuç belirsizlik
defnecim hayatım bebeğinin kalbinin atıp atmadığını biliyormusun? senin bahsettiğin bebeğin kalbi durmuş ise geçerli bir durum, şu an belkide bebeğinin kalp atışı var ve sen bunun daha rahat olmasını engelliyorsunyapma böyle tamam hepimiz kadere inanıyoruz olacakla öleceğe çare yok ama biz elimizden geleni yapalım bebeklerimiz için, hepimiz aynıyız inan aklım çıkıyor yarını düşündükçe ne oldu ne olucak ya sonrası ama elden bir şey gelmiyor neyse nasip onu yaşayacağız, şuray yazınca daha rahat nefes alıyorum, tek değilim sende tek değilsin aynı durumu yaşayan yüzlerce insan var daha güçlü olmalıyız canım daha sabırlı, allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
ne iğnesi kullanıyordun canım adı ne iğnelerin? hiç böyle düşünme benimde düşük tehlikem var progestan ve pıhtılaşma sorunu içinde iğne kullanıyorum..önceki gebeliğimde bir de düşmesi gereken bebeğimi progestan yüzünden düşürememe rağmen önyargılı yaklaşmadım bu sefer çünkü her gebelik bir değildir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?