2011 Ekim Anneleri

melss bende progestan ve pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen clexan 0,4 kullanıorum merak ettiğim bir şey var sende lekelenme yaşadınmı? tuğbada kullanıyor bir ark daha var hatırlayamadım 3 kişiyiz kullanan ve üçümüzdede lekelenme var sendede varmı acaba iğnelerdenmi kaynaklanıyor?

bencede ilaçlarını kullanmalısın bende cumartesi günü gittim ve sadece keseyi gördü dr herşey bitmiş değil bu normalmiş

innohep o zaman iğnenin markası ve bizde senin gibi kanımızı sulandırıp bebeğimiz beslenebilsin diye kullanıyoruz canım bende kendim yapıyorum ama bu iğne düşücek bebeği önlemiyor ki zaten devam et bence kullanmaya...

clexane 0.4lük kullanıyorum bende canım 2 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım kendiliğinden geçti progestanı bir doz fazla aldım ve sürekli dinlendim birde...ya ben çok korkuyorum canım kontrolüm 28 martta nerdeyse 13 haftalık olucam Allah izin verirse inşallah sorunsuz bir gebelik dönemi geçirip kavuşuruz bebişlerimize günde 10 tane iğne dese vururum valla :)

canım tüm doktorlardan daha iyi bilemeyiz tabiki herşey ALLAH tan ama biz elimizden geleni yapalım yaşayacağımız varsa ki ALLAH hepimizi krusun o kötü günleri yaşarız ki ben yaşadım hemde çok çok kötü günlerdi mikrop kaptım bir ay yataktan kalkamadım şimdi yeni bir umudum var ve elimden ne gelirse yapıyrum elbette bende krkuyrum ama olacağı varsa olur bi arkadaş 3. ye hamileydi ve ilk iki bebeğini 5 aylıkken nrmal dğumla doğurmuştuve gözünün önünde yavruları ölmüş hem doğduktan sonra da her an onun için endişeleneceksin canım arkadaşım nolur kullan ilaçlarını ve doktorunu değiştir doktora güvenmek çok önemli.gerisini ALLAH a bırak inşallah sağlıkla hepimiz alırız evlatlarımızı kucağımıza.

Maşallah tehlikeli zamanları atlatmış olucaksın allahın izni ile inşallah, hangimiz korkmuyoruz ki canım, benimde 6 gün oldu progestanı en yüksek doz alıyorum 6 tane, ama hala az az açık kahve şeklinde devam ediyor evdeyim istirahat ediyorum bende, yarın kontrolum var ve ödüm çatlıyor resmen ama napalım neyse nasip onu yaşıcaz kaçış yok diyorum kendime, sonra bir daha başlıyor paniklerim ölmessem bu hamileliğimde dahada ölmem diyorum, evlat ne tatlı şey daha anne karnındayken endişelendiriyor insanı deli gibi korkutuyor :) hımm o zaman bu lekelenmeler iğneden kaynaklanıyor olabilir demekki. keşke şu 9 ay uyutsalar bizi sonra doğuracağımız zaman uyansak ne güzel olur :)

evet zaten çok sinirlenip karar verdim kullansammmı acaba??? Offff offffffff ne zor bu anne olmak yaaa

gerçektennn inanamıyorummmmmm sanaa nasıl böle bırsey yaparsın sen çocugun düşsün mü istiyorsunn

benım kızkardesımde yenmgemde kanama gecırdı ve progestanla bebeklerı tutundu onlara yengem fıtıl olarak kullandı kızkardesım ağızdann hemen ılaclarına devamm edeceksınnn öyle şey olurmu okuyunca çıldırdım resmen senn

gayrı ıhtıyarı bır vıtamın almıyorsunnn sonra çok pişman olursun belkı bu tek şansın bır daha bebeğinin olacağınıngarantısımı var sendee

aynen canım 9 ay uyumak en güzeli olurdu ama ben hep özenirdim hamileyken o cicili hamile kıyafetlerini giyeyim bebeğime hediyeler alayım ama şimdi gözüm birşey görmüyor bir an evvel geçsin zaman istiyorum hemen kavuşayım kaybetme korkusunu üzerimden atmalıyım ama olmuyor işte hayırlısı neyse hakkımızda onu yaşıcaz biz önlemini aldık Allah izin verirse görücez bebeğimize kavuştuğumuz günü... bana coraspin falanda vermedi doktor tek iğne yeterli dedi sen kullanıyor musun?

hayır banada vermedi canım, sadece progestan folbiol ve clexan 0,4 kullanıyorum, inan bende senin gibiyim hamilelik hevesim yok, bazen çok güzel bebek zıbınları cici bici kıyafetler görüyorum onu dahi almaya korkuyorum ya sonra bebeğime bri şey olurda üzülürsem diye. hamilelik hevesi yaşayamıyorum yani sadece tedirgin bir bekleyiş bizimkisi.

seninde kadınlar günün kutlu olsun. gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun maşallah diyelim eh çizelgeye yazarsın artık))
Ayyyyyyy çooookkkkk güldüm Herkesi takip edip hemen listeye ekleyen ben kendimi yazmayı unuttum iyiki söyledin canım
OHHH GÖZÜN AYDINN CNMMMMMMMMMMMMMMM

Maş. maş. :) Demek sende duymadın gördün haa. Aman atsında kalpleri sağlıkla duyarız inş.

Allah hepimizin tamamına erdirsin canım

aaa çok sevindim duygucumm
gözün aydın hadi, tebrik ederim
bende perşembe gidicem inş duyabilrim Rabbim

gozun aydın cnm kalp atıslarını duymussun bugun sabahta ben duydum cok guzel bı duygu masaallah dıyelım senınde kadınlar gunun kulu olsun cnm
Çok teşekkür ederim kızlar içimde bişeyler pır pır ediyo Hissedemesemde bunu bilmek bile yetiyo Bugün gerçekten anne olucağımı hissettim
evet zaten çok sinirlenip karar verdim kullansammmı acaba??? offff offffffff ne zor bu anne olmak yaaa

Canım afedersin ama tabiri caizse eşeğini sağlam kazığa bağla ondan sonra Allaha emanet et derler Seninki saldım çayıra mevlam kayıra İnşallah bebişine bişey olmaz Umarım hormonlarından sebep bunları yapmışsındır bilinçli yaptığını düşünmek istemiyorum Rabbim bebişlerimizi ve bizi korusun Ben o listeden iki kişiyi sildim hemde çok üzülerek O listeden tek bir isim dahi silmek istemiyorum ve dua ediyorum hepimiz için

kızlar bende doktora gıdecegım kalp atısları ıcın persembe gunu ınsallah duyabılırım cok heyecanlıyım bır an once persembe olsun ıstıyorum daha 6 haftalık oldu pek duyamayacakmısım gıbı gelıyor (20:

bıde kızlar cınsıyet ne hıssedıyorsunuzzzzzzzz... tabıkı once saglıklı olsunda ama ınsan ıster ıstemez cınsıyetınıde merak etmıyor degıl:)))

biraz önce lavaboya gittiğimde varla yok arası arası hafif kahverengi akıntım olmuş yine tam bi sorun yok derken kızlar ya korkmaya başladım...

biraz önce lavaboya gittiğimde varla yok arası arası hafif kahverengi akıntım olmuş yine tam bi sorun yok derken kızlar ya korkmaya başladım...

korkma bence bu iğnelerden oluyor kesin karar verdim, eski topikleir okudum bir sürü kadn bebeğini doğurmuş bu lekelerle ve özellikle iğne kullananlar yazmış canım ara ara diye istirahat et dinlen bende aynıyım, yarın için bana dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş.

merhaba arkadaşlar
ya benim herşeyim çok normal bulantımda yok ama iştahım çok kesik
benim gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…