ne iğnesi kullanıyordun canım adı ne iğnelerin? hiç böyle düşünme benimde düşük tehlikem var progestan ve pıhtılaşma sorunu içinde iğne kullanıyorum..önceki gebeliğimde bir de düşmesi gereken bebeğimi progestan yüzünden düşürememe rağmen önyargılı yaklaşmadım bu sefer çünkü her gebelik bir değildir canım...
bilmiyorum cumartesi gittim keseyi gördm ssadece karından. evet zaten burayı okuyunca yalnız olmadığımı biliyorum bu bana moral veriyo en azından bi tek ben değilim neyse o zaman benn çöpten alayım ilaçları kullanayım bari napalım of allahımmm sen bize yardım et ya
kanı sulandırıp bebeğe daha iyi kan gitsin diye verdi iğneyi adı in le başlıyodu ama kendim yapıyorum kolumdan günde 1 kere insülin gibi yani coraspin de vermişti ama onu almayı unutmuşuz sonra almadım bende bi daha gidip
melss bende progestan ve pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen clexan 0,4 kullanıorum merak ettiğim bir şey var sende lekelenme yaşadınmı? tuğbada kullanıyor bir ark daha var hatırlayamadım 3 kişiyiz kullanan ve üçümüzdede lekelenme var sendede varmı acaba iğnelerdenmi kaynaklanıyor?
bilmiyorum cumartesi gittim keseyi gördm ssadece karından. evet zaten burayı okuyunca yalnız olmadığımı biliyorum bu bana moral veriyo en azından bi tek ben değilim neyse o zaman benn çöpten alayım ilaçları kullanayım bari napalım of allahımmm sen bize yardım et ya[/
Amin canım aminnn allahım hepimizin yardımcısı olsun.. Al ilaçlarını güzelce dezenfekte et ama birde enfeksiyon filan kapma :) ara ara böyle panik ataklar hepimize geliyor evet tek değilsiin :)
bak şimdi yine kafam karıştı ama şimdi buı ilaç düşmeyi geciktiriyosa ya 3-5 hafta sonra düşerse o zaman ne kadar çok üzülürüm bu ilacı tüp bebek tedavisi içinde olanlara veriyolarmış normal kadınlarda bu hormonu vücut üretiyomuş zaten bebeğin kromozu bozuksa o vücut bi şekilde atıyomuş zaten gerçekten çok fazla araştırdım ama yinede sonuç belirsizlik
innohep o zaman iğnenin markası ve bizde senin gibi kanımızı sulandırıp bebeğimiz beslenebilsin diye kullanıyoruz canım bende kendim yapıyorum ama bu iğne düşücek bebeği önlemiyor ki zaten devam et bence kullanmaya...
clexane 0.4lük kullanıyorum bende canım 2 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım kendiliğinden geçti progestanı bir doz fazla aldım ve sürekli dinlendim birde...ya ben çok korkuyorum canım kontrolüm 28 martta nerdeyse 13 haftalık olucam Allah izin verirse inşallah sorunsuz bir gebelik dönemi geçirip kavuşuruz bebişlerimize günde 10 tane iğne dese vururum valla :)
doktor güven bırakmadı ki bende özele gittim devlet olsaydı ne olursa söylüyo doktoruda bıraktım devlete gitcem anasını satıyım ilk baktı bebeğin gelişiminde gerilik var dedi kan testi yaptı yok dedi bakarken düşük falan bişeyler varmı dedim yok yok dedi ilk dediğinde yanılınca bu sefer düşük tehditi var dedi internette araştırdım biraz ilaç düşüğü engellemz sadece düşme süresini geciktiriyomuş ilerde büyüyüp düşecekse şimdi düşmesi daha iyidir bence haksızmıyım düşeceği varsa düşecek zaten o
evet zaten çok sinirlenip karar verdim kullansammmı acaba??? Offff offffffff ne zor bu anne olmak yaaa
Maşallah tehlikeli zamanları atlatmış olucaksın allahın izni ile inşallah, hangimiz korkmuyoruz ki canım, benimde 6 gün oldu progestanı en yüksek doz alıyorum 6 tane, ama hala az az açık kahve şeklinde devam ediyor evdeyim istirahat ediyorum bende, yarın kontrolum var ve ödüm çatlıyor resmen ama napalım neyse nasip onu yaşıcaz kaçış yok diyorum kendime, sonra bir daha başlıyor paniklerim ölmessem bu hamileliğimde dahada ölmem diyorum, evlat ne tatlı şey daha anne karnındayken endişelendiriyor insanı deli gibi korkutuyor :) hımm o zaman bu lekelenmeler iğneden kaynaklanıyor olabilir demekki. keşke şu 9 ay uyutsalar bizi sonra doğuracağımız zaman uyansak ne güzel olur :)
aynen canım 9 ay uyumak en güzeli olurdu ama ben hep özenirdim hamileyken o cicili hamile kıyafetlerini giyeyim bebeğime hediyeler alayım ama şimdi gözüm birşey görmüyor bir an evvel geçsin zaman istiyorum hemen kavuşayım kaybetme korkusunu üzerimden atmalıyım ama olmuyor işte hayırlısı neyse hakkımızda onu yaşıcaz biz önlemini aldık Allah izin verirse görücez bebeğimize kavuştuğumuz günü... bana coraspin falanda vermedi doktor tek iğne yeterli dedi sen kullanıyor musun?
Ayyyyyyy çooookkkkk güldüm Herkesi takip edip hemen listeye ekleyen ben kendimi yazmayı unuttum iyiki söyledin canımseninde kadınlar günün kutlu olsun. gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun maşallah diyelimeh çizelgeye yazarsın artık ))
OHHH GÖZÜN AYDINN CNMMMMMMMMMMMMMMM
Maş. maş. :) Demek sende duymadın gördün haa. Aman atsında kalpleri sağlıkla duyarız inş.
Allah hepimizin tamamına erdirsin canım
aaa çok sevindim duygucumm
gözün aydın hadi, tebrik ederim
bende perşembe gidicem inş duyabilrim Rabbim
Çok teşekkür ederim kızlar içimde bişeyler pır pır ediyo Hissedemesemde bunu bilmek bile yetiyo Bugün gerçekten anne olucağımı hissettimgozun aydın cnm kalp atıslarını duymussun bugun sabahta ben duydum cok guzel bı duygu masaallah dıyelım senınde kadınlar gunun kulu olsun cnm
evet zaten çok sinirlenip karar verdim kullansammmı acaba??? offff offffffff ne zor bu anne olmak yaaa
ay uğraştırdım seni ya emeğine sağlık canım
biraz önce lavaboya gittiğimde varla yok arası arası hafif kahverengi akıntım olmuş yine tam bi sorun yok derken kızlar ya korkmaya başladım...
bıde kızlar cınsıyet ne hıssedıyorsunuzzzzzzzz... tabıkı once saglıklı olsunda ama ınsan ıster ıstemez cınsıyetınıde merak etmıyor degıl:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?