- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
valla biz bıcı bıcı yapıp komşuya 40 uçurmaya getcez bu kadar mevlüt yapılıyormuş ama hiç ugraşamıcm hstlıgım geçmedi zati şimdi kimselerle ugraşamamkızlar ailesinden çevresinden uzak olanlar bu kırk çıkarma işini nasıl yaptınız yada nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
aminn kuzummmmm sup.gliserin kansuk süppozituar ilaç bu zarrsızmış 15 dk da yptı yavrumn rahtldıhadi gözünaydın canom darısı başıımaa
:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
Amin teyzesi, isimlerinin anlamı gibi şanslı, bahtlı olsunlar inşallah.
Tubacığım poşetler tek kullanımlık. Lansinoh pahalı bir marka, ucuzlarıda var aklında bulunsun. Buzdolabında 4-5 saat, buzlukta 6 ay muhafaza ediliyormuş. Dışarda süt bozuluyormuş canım.
Evet o aşıdan bahsettim bende. Dr. yaptır dedi. 3 adet, 1er ay arayla yapılıyormuş. Herkese dendi mi merak ettim bende.
selam kızlar.
merhaba sibelciğim iyiyimşükür canım sen nasılsın?ahmet yiğitte iyi teyzesi ellerinden öper.senin oğluşun nasıl?
evet canım bende giriyorum geçmişi okuyupçıkıyorum yazmaya pek zaman kalmıyor dün alıntı yaptım tam yazıcaktım işim çıktı yazamadım kaldı.dün kızlar resim eklemişlerdi hepsine bayıldım maaşaallah kuzucuklara Allah nazarlardan saklasın bütün bebişleri.
canım damla kullanmıyomusun burnunu temizlemek için yoksa açılmıyor bebişlerin burnu.yiğitin tıkanınca ben hemen damladan damlatıp burun aspratörüyle temizliyorum sonra rahatlıyor yavrucuğum.
fiyatını bilmiyorum eşime al dedim onada bunu vermişler biliyolar tabi işleriniTubacığım poşetler tek kullanımlık. Lansinoh pahalı bir marka, ucuzlarıda var aklında bulunsun. Buzdolabında 4-5 saat, buzlukta 6 ay muhafaza ediliyormuş. Dışarda süt bozuluyormuş canım.
Evet o aşıdan bahsettim bende. Dr. yaptır dedi. 3 adet, 1er ay arayla yapılıyormuş. Herkese dendi mi merak ettim bende.
kendinmi yıkayıp yıkanıcan canom duası falan yokmu kimisi 40 buğdaya bismini hatırlamadığım duaları okur suya atar annede çocukta o suyla yıkanır off ben needeeecem yaavalla biz bıcı bıcı yapıp komşuya 40 uçurmaya getcez bu kadar mevlüt yapılıyormuş ama hiç ugraşamıcm hstlıgım geçmedi zati şimdi kimselerle ugraşamam
aminn kuzummmmm sup.gliserin kansuk süppozituar ilaç bu zarrsızmış 15 dk da yptı yavrumn rahtldı
fiyatını bilmiyorum eşime al dedim onada bunu vermişler biliyolar tabi işlerinisağol canım sölediğin iyi oldu aaa dışarda bızuluyomuymuş bunu bilmiyodum ben oda sıcaklığındabeklemiş 2 saatlik sütü verdiğimi biliyorum aman diyim artık yapmam
aşı konusunda bende ilkkez duydum ama yarın mutlaka sorucam haftayada dr kontrolümüz var onada mutlaka sorarım
kendinmi yıkayıp yıkanıcan canom duası falan yokmu kimisi 40 buğdaya bismini hatırlamadığım duaları okur suya atar annede çocukta o suyla yıkanır off ben needeeecem yaa
bu yazdığın ilacın ismimi canom
aman ben kaynanamın fikrini almayayımgaynanam dh iyi bilir bende tam bilmiyorum dua falan yarı kırkımızd yapraklı suyla yıkadı bizi tam 40 ta ne etcez bilmiyoz arar sorarık zaarr1:
evet cnım ilacın adı
kızlar yarın tıp fakültesine gitcez oğlumun dudak etrafında morarma gördüm delircem neden acaba bilen var mı
Ben sağma makşnemle bir bütün oldum artık onsuz kendimi eksik hissediyorumDUYGUU SÜT SAĞMADA ÖNDEN GİDENLERDENSİNNASIL SAKLIYOSUN BİLGİLENDİRİRMİSİN SAĞOLSUN NİDA YARDIMCI OLMUŞTU ODA SICAKLIĞINDA SAKLAMA SÜRESİ KONUSUNDA AMA BEN GECEDEN SAĞIP SABAH VEREYİM DİYORUM SABAHLARI ERKENDNE KAHVALTI EDEMİYORUM SANKİ sabahları SÜTTE YOOKMUŞ GİBİME GELİYO BİRDE BU LANSİNOHUN SÜT SAKLAMA POŞETLERİ KULLANAN VARSA EĞER TEK KULLANAIMLIKMI ONLAR BENDE Bİ KAÇTANE VAR AMA KULLANIP YIKAYAYIMMI YOKSA ATAYIMMI BİLEMEDİM İNŞALLAH SORULARIMA CEVAP BULABİLRİM
ohh beeee oglum kakasını yaptı bir kakaya bu kadar sevinecegimi bilemezdim çok mutluyum oglum huzurla uykusuna daldı bileee allahım çok mutluyummmm
Elif
cano geçmiş olsun kızlar Allah başka sıkıntı vermesin
nidacım size de geçmiş olsun aradım ama bakamadın sanırım müsait olduğunda görüşelim
Bizde mamaya başladık artık süt yetiştiremiyorum tombul yanağa 1-2 defa mama veriyorum
Meltem bugün bizde eşimle aynı senin gibi düşündük temmuz - ağustos gibi hamile kalıp nisan-mayıs gibi doğurmak lazım en azından gazı falan olduğunda bindir arabaya in sahile ohhh tabi bir daha doğurmaya cesaret edebilirsem :))
ayy canom geçmiş olsun canım ya bizde dün ve bugün hala devam eden sancıyı çekiyor yavrum ne yaptımsa fayda etmedi bişey bulursan banada haber ver
elifcim çok geçmiş olsun canımm
canım ben anakucağının kıvrımlı kısmına bi minder koyup bebeği düz bi şekilde yatırıyorum ,biraz daha büyüyünce kaldırırım minderi ,hem bence şimdilik emniyet kemerine ihtiyacı yokki ,kıpraşamıyo yawrucak,ben bağlamıyorum .
ELİFF çok geçmiş olsun sude naza ,ya yawrularımız ne çabuk etkilenip hemen hasta oluyolar yaaa...bende kızım hastalanınca keşke ben olaydım dedim ...
çok teşekkü ederiz teyzoşlar ilgi ve alakanıza hepinizi öpüyoruz kızımladoktor günde 3-4 kez verebilirsin dedi 3er damla ben 2-3 kez veriyorum genelde. bi de zinco oluşan gazı almazmış gaz oluşumunu engellerimiş haberiniz olsun. doktorumuz öyle demişti
çok geçmiiş olsun canım sude ye inş. bi daha yaşamazsınız
bi dene inş. işe yarar. dikkat et kendine bebek emziriyoruz onlara geçiyo her şey ama ev soğuk olunca da napcan(
ohh beeee oglum kakasını yaptı bir kakaya bu kadar sevinecegimi bilemezdim çok mutluyum oglum huzurla uykusuna daldı bileee allahım çok mutluyummmm
pfff ilk defa bu topikte bukadar yalnızım ..hiç değilse 1-2 ziyaretçi olaydııbenim elvingızın önce burnu tıkandı ,sonra karnı acıktı ,sonra bırtlamaya başladı ,şimdi yanımda gayet şen bi şekilde oynuyor..bakınız şimdi 3 kez hapşırdı ,karnıda acıkmış ağzını ayırıyooo ..offf off bu gecede uykuu yok banaaaa
yaaa sorma canım 5-6 gündür neler çekiyorum ,nezlesi ,öksürüğü ,kusması,gazı,zatürre olmuş bu diyen dr.u...kızımın içi dışı serum fizyolojik olduu...
...kız senin küçümen daha 3 yaşındaymış ,az daha bekle ....gerçi bende Allah nasip ederse 3-4 yıl içinde düşünüyorum ,benide beklersen burdaki kızlarıda organize edip yeni pir topikte buluşabiliriizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?