2011 Ekim Anneleri

kızlar ailesinden çevresinden uzak olanlar bu kırk çıkarma işini nasıl yaptınız yada nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
valla biz bıcı bıcı yapıp komşuya 40 uçurmaya getcez bu kadar mevlüt yapılıyormuş ama hiç ugraşamıcm hstlıgım geçmedi zati şimdi kimselerle ugraşamam
hadi gözünaydın canom darısı başıımaa
aminn kuzummmmm sup.gliserin kansuk süppozituar ilaç bu zarrsızmış 15 dk da yptı yavrumn rahtldı

amin aminnn bacımmm

Bizde iyiyiz çok şükür. Benim ki birde geceleri erken uyusa dört dörtlük olacak herşey ama yok anam gece 2-3 Allah ne verdiyse ayaktayız. Cin gibi bakıyor etrafa. Allah'tan annem yanımda da sabahları alıyor bende uyuyorum iki saat. Ama bu Cuma gidiyor anacığım. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Birde üstüne üstlük kayınvalide- kayınpeder geliyor. Allah sinirlerime hakim olmamı nasip etsin.

fiyatını bilmiyorum eşime al dedim onada bunu vermişler biliyolar tabi işlerini sağol canım sölediğin iyi oldu aaa dışarda bızuluyomuymuş bunu bilmiyodum ben oda sıcaklığındabeklemiş 2 saatlik sütü verdiğimi biliyorum aman diyim artık yapmam

aşı konusunda bende ilkkez duydum ama yarın mutlaka sorucam haftayada dr kontrolümüz var onada mutlaka sorarım

kendinmi yıkayıp yıkanıcan canom duası falan yokmu kimisi 40 buğdaya bismini hatırlamadığım duaları okur suya atar annede çocukta o suyla yıkanır off ben needeeecem yaa
bu yazdığın ilacın ismimi canom

kızlar benim minik ıkınmaya başladı az sonra çığlığı basar iyi geceler diliyorum öperekten herkesii

gaynanam dh iyi bilir bende tam bilmiyorum dua falan yarı kırkımızd yapraklı suyla yıkadı bizi tam 40 ta ne etcez bilmiyoz arar sorarık zaarr 1:
evet cnım ilacın adı

gaynanam dh iyi bilir bende tam bilmiyorum dua falan yarı kırkımızd yapraklı suyla yıkadı bizi tam 40 ta ne etcez bilmiyoz arar sorarık zaarr 1:
evet cnım ilacın adı
aman ben kaynanamın fikrini almayayım du bakalım olmadı suya 40 yasin okur 40 tas su dökerik beaa
ilacı not ettim yarın dr soroarım uygun derse alırım sağol canımm
haydi kaçtım

Ben sağma makşnemle bir bütün oldum artık onsuz kendimi eksik hissediyorum Netten bakmıştım nasıl saklandığına bi tanesinde derin dondurucuda 3 ay altta 2 gün dışarda ne kadar bilmiyorum ama ben sağıyorum birazını içiyo kalanını peteğin üstüne koyuyorum orda ılık duruyo 1 saati felan geçerse vermiyorum
ohh beeee oglum kakasını yaptı bir kakaya bu kadar sevinecegimi bilemezdim çok mutluyum oglum huzurla uykusuna daldı bileee allahım çok mutluyummmm

Sevindiğimiz şeylere bak Bende kızım gaz çıkardıkça aferim kızıma diyorum büyüyüncede ayıp kızım derim çocuklarda ne dengesiz bunlar diyicek

çok teşekkü ederiz teyzoşlar ilgi ve alakanıza hepinizi öpüyoruz kızımla
ohh beeee oglum kakasını yaptı bir kakaya bu kadar sevinecegimi bilemezdim çok mutluyum oglum huzurla uykusuna daldı bileee allahım çok mutluyummmm

hadi gözün aydın cnm bugün hastanede bende öyle oldum o yaptıkça bende rahatladım

Sağlıklı bebekler için, anne sütü, 19 - 26 °C oda sıcaklığında 6 saate kadar tutulabilir.
Buzdolabında 4 °C ve altında 72 saate kadar saklanabilir.
İçinde buzluk olan tek kapılı bir buzdolabınız varsa, anne sütü buzlukta iki haftaya kadar saklanabilir (buzdolabı kapağının sürekli açılıp kapanması nedeniyle).
Eğer iki kapılı ve buzluklu buzdolabınız varsa, anne sütü, buzluk bölümünde 3 - 4 aya kadar saklanabilir.
Derin dondurucuda sürekli 0º F (-18°C) de altı ay süresince saklanabilir.
Eğer sakladığınız anne sütü hakkında sorularınız veya endişeleriniz varsa, sütü atınız ve bebeğinize içirmeyiniz.

pfff ilk defa bu topikte bukadar yalnızım ..hiç değilse 1-2 ziyaretçi olaydıı benim elvingızın önce burnu tıkandı ,sonra karnı acıktı ,sonra bırtlamaya başladı ,şimdi yanımda gayet şen bi şekilde oynuyor..bakınız şimdi 3 kez hapşırdı ,karnıda acıkmış ağzını ayırıyooo ..offf off bu gecede uykuu yok banaaaa

Çok Çok geçmiş olsun :))

olur böyle şeyler ufak çocukla canınızı sıkmayın benim de kızım 3 yaşında artık bende sizin aranızda dolaşmaktan bebiş istiyorum ya

ikinci bebeğim için aranızda olucam inş

Son düzenleme:
yaaa sorma canım 5-6 gündür neler çekiyorum ,nezlesi ,öksürüğü ,kusması,gazı,zatürre olmuş bu diyen dr.u...kızımın içi dışı serum fizyolojik olduu...
...kız senin küçümen daha 3 yaşındaymış ,az daha bekle ....gerçi bende Allah nasip ederse 3-4 yıl içinde düşünüyorum ,benide beklersen burdaki kızlarıda organize edip yeni pir topikte buluşabiliriizzz

Geçmiş olsun ...

3 -4 yıl bekleyemem ama sizinle olabilirim :)))

Son düzenleme:
Çok Çok geçmiş olsun bebişinize Kış geldi dikkat etmek gerekiyo

kendinize de dikkat edin :)) bu da önemli

inşallah geçer gider .... bu arada tavsiyem buhar makinası çok çok iyyi geliyo odanın havasını hemen nemlendiriyo boğazı burnu açılıyo

Makarnacim saol cnm tebrigin icin.

Süt saklama kosullari aynen Elifin yazdigi gibi, ben de emzirme seminerinde öyle not almistim. Disarida 6 saat tazeligini koruyor, yalniz bebege vermeden önce benmari usülü isitiyoruz.

günaydın herkese.kızım uyuyo ben yatmadım artık bidaha yat kalk yapıyoruz zaten sürekli.bgn aşımız var.sağlık ocağına gitcez birazdan.derken uyandı kızım.herkese gazsız günler diliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…