- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçektende hızlı gelişti daha önceden söylemişlerdi ama kesin değildi kesin olunca hoppp dedik ve geldik işte.şirketin sağı solu belli olmuyor.maşallah duygu ya sen bu gidişle haziranda bırak yürütmeyi direk koşturacaksın kızı ama et ağır gelmezmi sindirimi zordur ya sen gene meyve suyuyla devam et istersen
bu ne hız cnm ya daha 2 gün önce yazdın gidicez diye ne çabuk gittiniz
ayyy ne güzell...hayırlı olsun canım ,evinizde yeni şehrinizde,kızz 3 ay dediğin nedirkiii? hem orda kışlar çok soğuk olmazz..bol bol horoz kesin ,yiyiinn..ohh miss:))(Allam her şekilde aklıma yemek geliyooooo)
nidacım pek tatlı çıkmış elvinimiz maşallahbide artık eldiven kullanmıyo musun ??? ben arada çıkarıyorum ama o kadar abuk soğuyo ki elleri 5 dk içinde buz gibi oluyo mecburen tekrar giydiriyorum.aslında kullanmamak lazımmış herşeyi elleriyle keşfettiği için ama napıcaz bilmiyorum.bi yaz gelseydi....
nida cnm sen mamayı ne yaptın bebelacmı veriyorsun şimdi aptamil mi ???
canım sanki bebelacı beğenmedi benim zilli ,ilk günler verdim ,ama 1-2 gündür maşşallahsütüm yetiyo ,vermeme gerek kalmıyo.ama muhtemelen aptamile geçicen ...4. ayda aptamilin kaşık mamasından takviye yapcam mesela ,benim yeğenme öyle yapıyo yengem ..
benimkide sanki aptamili beğenmedi geçen gün marketten hem aptamil hem bebelac aldım aptamili tam içmiyordu bebelacı hüpletti zilli ikisindende alınca evde kutuları baya inceledim aptamille bebelac nerdeyse gramına kadar içindeki herşey aynı bide bebelactan sonra kaka olayı düzeldi hergün yapmaya başladı şimdi bende kararsız kaldım hangisine devam etsem acaba :26:
eneee hanzadede burdaymıışş...selam naber dostum
![]()
OOOOOO hanzade geçmişi bitircekteeee...alıntılara cevap yazcaktaaaa...son sayfada benim yazımı görcekteee...bu sırada kızıda mızırdar 1-2 keree...sabahı bulur sanırsam vuslatt....benim kız uyku moduna girdi ,çok sürmez bayılır ..herkeşlere iyi geceler diliyoruuummm![]()
ben bitek mercimekli köfte yemiştim onunda bulgurundan değilde mercimeğinden olu sanırım çok seviyorum hatta abarttım biraz sanırımkızımda bende öldük kıvranmaktan benim birde safra sancım tuttu bi daha mercimeği ağzıma sürmemAllah eksikliklerini vermesin ama hiç olmasa haftada 3 gün misafirim oluyor ve benim oğlum kalabalığı hiç sevmiyor(( paraladı yine kendini de beni de bugün. ay bi de millet hizmet bekliyo çocuk uyumuyo deli oldum yaaa
kızlar kısır yiyo musunuz? çiğ bulgur diye bende mi çok gaz yaptı yoksa herkesin mi böyle. bugün yemedim ama geçen yediğimde çok gaz oldu çocukta . canım da çekiyo üffff daha ne kadar sürecek bu gaz sancısı
bende şunu yemesem bunu yemesem diyodum ama öyle alıştırma herşeyi ye çocuğun onların besininede ihtiyacı var diyolar bencede mantıklıVirüsay ben bi kere kısır yedimde kaynana yapmışti , aklımada gelmedi gaz yapacağı,sonra bütün gece ayaktaydık o yüzden ne kısır ne bulgur pilavı yiyemiyorum.
bide cumartesi günü mevlütde 2 bardak ayran içtim gene aynı etkiyi yaptı. o kadar kısıtlıki yediğim şeyler![]()
çok geçmiş olsunKızlar sizde de oldumu merak ettim. Parmaklarımın kenarları dolama gibi oldu. Şişti, içinde de iltihap var. İnanılmaz acıyorlar. Dr. hamilelikten ve lohusalıktan kaynaklandığını söyledi. Kenarlarına sürmem için bepanthen verdi. Ne alaka dimi lohusalıkla tırnaklarımın kenarları...
oyy maşallah kuzuya koca kız olmuşselam kızlaarr...uyku düzeninden bahsedilmiş..benim kız dün gün boyu hiç uyumadı diyebilirim ,normalda uyuyo 1-2 saat ,ama dün enfazla 1 saat uyumuştur oda bölük pörçük ,çok bunaldım başında durmaktan ,artık kızarak alıyodum yatağından ,eşimi aradım nerdesin çabuk gel diye ,6 gibi geldi işten ve yarım saat içinde uyuttu kızıııartık alıştı zaten uyuyamayınca veriyorum eline sakinleştiriyo ,yarı yatar pozisyonda kızın başı göbeğine gelecek şelikde koyuyo ,ve kızın hiiç sedi çıkmıyooo
bizimki tam babacı olcak anlaşıldı ,zaten kafasını babasının boynunun altına sokuyo ,diğer eliylede sakallarını seviyoooo
baba kız pek mesutlar ...yalnız gece 3 e kadar uyumuyo ,hele dün uyutuyorum yatağa koşuyorum 10 dk olmadan başlıyo ağlamaya gıcık oldum ,3. sünde ben kalkmadım eşim kalktı ,yanıma yatırdı ,bi süre sonra uyudu zilli ,hemen yatağına atıp kaldığım yerden devam ettim uyumaya ..ayy çok zor uykusuzluk...Allah bebeği uyumayana sabır versin ..bide ablam diyoki artık büyüdü oyun i,sticek ,konuşmanı istiycek ,öyle emzirip uyutmak yookkk...çok korkuyoruuumm ...okulda öğrettiğim şarkıları söylemeye başladım bile bizim kıza...1 yaşına kadar mevsimler ,renkler sayılar bitmiş olur sanırımm
hee bide bugünlerde emziği zorluyorum alışsın diye ,bi süredir ihmal etmiştim ,zaten doğru düzgün emmiyo ,bari çenesini yormuyumda bende çalışsın dedim ,ama ondanda sıkılıyo insan..sürekli meme aç kapa aç kapa...
bide dün akşam kızımı yüz üstü yatırdım ,okadar hoşuna gittiki ,biraz yormuştum öncesinde uyudu kaldı bıdığım ,gözüm hep üstündeydi ama ,bakınn,birinde uykusunda gülerken yakaladıımmm
Eki Görüntüle 297899
Eki Görüntüle 297898
Eki Görüntüle 297897
bu arada akşam yemeğpi düşüneniniz varmıı..ben beşamel soslu makarna düşündüm bitek ..ama kilo vermem lazım ,alternatif öneri istiyoruumm..etsiz ama lezzetli bi yemek önerisine açığım..öyle bi yemek varmıkiii...???
aha bi malatyalı dahaaa, bize her yaz gittiğimizde annanem yapardı bayılarakyerdik, biz arapgirliyiz sen nerelisin canım ?
kocamda yeşilyurtluyeşilyurtluyum bendee![]()
ben kırkım çıktığının ertis günü oldum regl lohusalık sandım ama değilmiş ikisi arka arkaya çıkardım gittidenedim, tulumun kollarının içine soktum eldiveni gene çıkarıyo benimki :))
sorma hem yemem lazım biliyorum hem çocuğa gaz geçecek diye yiyemiyorum
azıcık yoğurt azıcık süt, ama sütlü tatllı yiyorum özellikle sütlaç. ve yumurta ve peynir yiyorum sık sık, bunlarıda yemesem öldüm bittim zaten
bizimde 40 çıktı lohusalık bitti, ev boşaldı, benimkide bugün yarın hadi dicek bakalım bende korkuyorum napcassss :))))
sadece emzirdiğimiz, ek gıdaya başlamadığımız sürece regl olmaz dedi annem bana ama bilmiyorum artık bekleyip görces
merhaba canalrım saçımı boyatttttımmmmm:119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124: bek şeker oldu ayol.ama benim kazmada yine tık yok.hayatım sen banada tesbih çekiyomusun zikir matik nerde dedi.minik öküz
oh oh bizde dün mandalina üzüm yedik birde annem pırasa yapmıştı onun suyundan verdi iki çay kaşığıHeyyy maşallah Köfte duduşlu gelmiş Bende sana inat kızımı köfte duduşlu yapmaz mıyım
Köfte yedirirsem olur sanırım :26:
Eki Görüntüle 298308
hayırlı olsun canım güle güle oturunolmazmı hemde nezor alıştığım sevdiğim yerden uzaklaşıyorum en önemlisi ailemden ama ne yapalım sağlık olsun diyip katlanıyoruz.ee zahmetsiz rahmet olmuyor eğer buralara gelmeseydik ev alamazdık şükürler olsun evimizi aldık.
hayırlı olsun canım güle güle oturun
sanada günaydın canım.benimde oğlumu hep annem yıkadı hiç kendim yıkamadımve annemde fileyi kullanmadı ben onda yıkıyamam dedi küvetin içine battaniyesini koyup yatırıp onun içinde yıkıyordu.şimdi iş başa düştü artık ben yıkıcam ama nasıl bilmiyorum fileyimi kullansam annemin yönteminimi devam ettirsem:44:.ben cesaret edemem alışana kadar eşimle yıkarız.kızlarr günaydın
malum bizim anne, kaynana gitti evde başbaşayız kızımla
şimdiye kadar bebeişi hep büyükler yıkadı, ilk kez ben yıkıycam, siz file kullanıyomusunuz , benim annemle kaynana çcuk suya temas etmeli filede neymiş diye hiç kullanmadılar, ben şimdi yıkarken nasıl yıkıycam karar veremedim.
bide yanlkız yıkayabiliyomusunuz yoksa eşlerinizlemi yıkıyosunuz ?
iki gündür kızım emip emip süt azalınca çıldırıyo mememle savaşıyo resmen ağzına alıp itiyo göğsümü sıkıyo çiziyo resmen tekmeliyo beni napıcam bilmiyorum ya emmeyi bırakırsa biberon yüzündenmi oldu acaba
![]()
kızlarr günaydın
malum bizim anne, kaynana gitti evde başbaşayız kızımla
şimdiye kadar bebeişi hep büyükler yıkadı, ilk kez ben yıkıycam, siz file kullanıyomusunuz , benim annemle kaynana çcuk suya temas etmeli filede neymiş diye hiç kullanmadılar, ben şimdi yıkarken nasıl yıkıycam karar veremedim.
bide yanlkız yıkayabiliyomusunuz yoksa eşlerinizlemi yıkıyosunuz ?