2011 Ekim Anneleri

kızlar gerçi 12.haftada yapılıyor sanırım ama ikili testi merak ettim bizim burda ssk ile anlaşmalı bir hastaneye fiyat sordum 60 tl dedi ne bilim ben 300 falan diye bekliyodum öyle duymuştum:)
sizler soruşturdunuzmu hiç :26:

Ben o testlerin hiç birini yaptırmıycam için sormadım

Bende yaptırmayı düşünmediğim için sormadım Allah göstermesin kötü bişey söylese yapılabilen tek müdahele gebeliği sonlandırmak bence böyle bi durumda aldırmayı düşünmüyosan sende yaptırma Bide bu testler doğru çıkmayabiliyo Zeka geriliği var denildiği halde sapa sağlam bebekler dünyaya getiren çokkkk Hayatımızın en güzel günlerini boş yere sıkıntıyla geçirmenin anlamı yok

iyi akşamlar güzel anneler

hard_disc canım doktora gittin mi 2.kez ben 19 martta c.tesi tam 8 haftalık olduğumuzda gidicez inşallah.
nasılsın ? benim hala hiç belirtim yok :26:

bende 15 martta 8 haftalık olunca 2.kontrolüme gidecem ama hiiiiç bulantım felan bişiy yok bende merak ediyorum acaba sorunmu var diye???????böyle belirtisi olmayıpta bebeğin kalp atışlarını duyan oldumu acaba???

aynen duygum gbi düşünüyorum ben ve eşim

bende 15 martta 8 haftalık olunca 2.kontrolüme gidecem ama hiiiiç bulantım felan bişiy yok bende merak ediyorum acaba sorunmu var diye???????böyle belirtisi olmayıpta bebeğin kalp atışlarını duyan oldumu acaba???

Elbette buda sorumu yani şekerr :) için rahat olsun. Her insan bir değil hatta aynı insanın hamilelikleri bile bir değil

ekim annelerı gobuslerı cıkanlardan resım belıyoruz gobüş şov baslasın

canım bende sneın gıbı duusnuyodum ama gecen bı bıyolojı okumus bırı soylemıstı ıkılı testte cıkan sonuca gore bebekte bı problem oluyosa bazı ek vıtamınlerle desteklenıp onlenebılıyomus ava bende 3lu-4lu testı yaptırmıcam

Ben o testlerin hiç birini yaptırmıycam için sormadım

ya kızlar dr istedi 40. haftaya kadar mecburi yaptırıcaklarımı kağıda yazdı istediyse neden yaptırmıyım evladım sağlıklı olsun isterim sonuçta

dimi ya körünede olmayalım bilelim ne varsa

kızlar bende sızın gıbı dusunuyorum ama aklım karıstı bu aralar mesela ben bı renklı utrasyona gırdım bebegımde kalp rıtım bozuklugu cıktı dogdugunda kalp yetmezlıgı gıbı rahatsızlık olabılırmıs ve bunun tedavısınde sadece 2 tl lık bı ılac kullanılıyor ve yuzde yuz kesın sonuc verıyormus dusunun yanı kartal arastırma hastanesıne gıdecegım bakalım ama nasıl gıdıldıgınıde bılmıyorum sımdı netten ona bakıyrm

banada nisan 4 e ıkılı test için gün verdiler..ben yaptırcam sonuc bebegımden vazgecmeme sebbep olmaz ama en azından benı neyın bekledıgını yada tedavısı olan bıseyse pişmanlığımı önler

günaydın arkadaşlar. bugüne kadar bulantım yok belirtim yok acaba bi sorun mu var diyenlere. daha ne istiyosunuz kıymetini bilin diyodum. şimdi benim dünden beri belirtilerim yok denecek kadar az her gün bi kere daha olsun çıkaran ben bu 3 gündür çıkardım hatta dünden beri bulantım bile yok. göğüs hassasiyetim de gitti ne oluyo ya normal mi bu gerçekten:18::18::18::18:

benm bir tek göğüs hassasiyetim vardı..oda aazalmaya başladı,hatta cok bastırmazsam hiseetmiyorum bile (
bulantı kusma ihç olmadı..ben de hep tedirginim inan..ama şükür bişey yok bebeigmde..
daha doğrusu 2 li test nisanın ilk haftası.. varsada bi prob. (ALLAH korusun) o zaman belli olur heralde..korkuyroum işin acıkcası ikili tstten..

ama sen neden korkuyorsun ki..artık beta hcg düşüşe gecmiştir..ondna bulantın azalmıştır..korkma hiç,bebginide üzme... kontrolün ne zaman?

randevu alabilirsem yarın gitmeyi düşünüyorum. genelde 3-4 ay sürüyomuş ya bulantı ondan tedirgin oldum. gerçi herkesin değişebiliyomuş bi de daha kalp atışlarını da duymadım tedirgin oldum işte (
sen duydun mu kalp atışlarını

ben kayınvalidemlere gidiyorum. davet eden yok ama biz aman darılmasınlar modundayız

akşam grüşürüz ,inş. arkadaşlar...

merhaba hanımlar iyi pazarlar
dün doktora gittim kalp atışlarımızı duyduk sonunda. her sey yolunda gidiyormus cok sukur iyiyiz

1 ay olmuştur ben duyalı...snein doğum ekim sonuna heralde filizcim..ben 2ekim gibi..öndeyim 1 ay kadar senden demek ki..bulantın erken kesilmiş gibi görünüyor o zaman...ama düşün bak benm bebeğim 11. haftaya girmek üzere ve sadece arabaya bindiğimde ve keskin kokularda midem bulanıyor..şükür bebgimin kalp atışınıda duydum,kan degerlerimde normal..ilk başta vücud hamilleliğe alışırken yapmış sende bulantı demek ki..gecedebilir bulantın kesintiyle devam da edebilir..korkma sakın, ama yarın git alabilrisen randevu,duy hayatın tam tam seslerini :)) çin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…