2011 Ekim Anneleri

bu arada benide tabloya ekler misiniz sat 9 ocak bebegim 9+3 günlük kalp atışlarını duyduk cok şükür

iyi akşamlar güzel anneler

hard_disc canım doktora gittin mi 2.kez ben 19 martta c.tesi tam 8 haftalık olduğumuzda gidicez inşallah.
nasılsın ? benim hala hiç belirtim yok :26:

Son düzenleme:

iyi akşamlar güzel anneler

hard_disc canım doktora gittin mi 2.kez ben 19 martta c.tesi tam 8 haftalık olduğumuzda gidicez inşallah.
nasılsın ? benim hala hiç belirtim yok :26:

Salı günü gideceğim doktora, 7. haftayı bitireyim de öyle gideyim dedim... Nezle oldum, burnum çok akıyor... Hatfasonu da tam dinlenemeyeceğim; sevgili müdürümüz pazar sabahı veli toplantısı yapacak...

Bulantılar da başladı, akşamları daha yoğun oluyor, bazı akşamlar hiç bir şey yiyemiyorum, zorla meyve yemeye çalışıyorum bulantı sürerse çubuk kraker yiyorum... Bir de bu sabah hapşururken midem kasılmaya başladı, çıkardım ben de ilk kez; tabii mide akşamdan boş oluna su çıktı sadece...

yoktur inş güzel haberler alırız..bu arada sevtun erkek dahamı çabuk hareketlerini gösteriyor?

evet canım inan benimki 2 aylıktı heryeri vardı birde geç döllenme oldugu halde bu kerzkide kendini göstermiyo acaba diyorum kızmı aman olsunda kız erkek 1 tane saglıklıcasına yeter bana hepsinede razıyım ben yeterki koynuma alıyım öpüyüm koklayım onu demi

çok geçmiş olsun canım hepsi üstüste gelmiş dikkat et kendine vitamil al ıhlamur iç terle bende atlattım geçen hafta tabi dinlenmekte lazım ama şartlar işte
bende aslında bu cumartsi gibim belki kalbini duyarım diyorum ama sonra vazgeçiyorum salı günü burda da paylaşırsan sevinirim merak ediyorun inşallah duyarsın canım bebeğinin kalbini sanıırım bu sefer tahlillerde yapılacak :26:

Bitki çayları önerilmiyor hamilelikte ıhlamur içebilir miyim bilmiyorum... Arkadaşım da hamile, salı günü 6 haftalıkken gitti, kalp atışlarını görmüş, ben de kalp atışları için gideceğim zaten... Ben ilk gittiğimde kan ve idrar tahlilleri yapılmıştı zaten... Dün de sağlık ocağına gebelik kaydımı yaptırdım...

babası kız daha çok isityor ama benim için farketmez..sağlıklı olsunda yeter ama işin esprisi ama kızmı erkekmi tahmin etmeye çalışmak ..inş o günleri görürüz..8 haftada bebeğin hareketlerini gören varmı?merak ettim

ben ıhlamur içtim canım günde 1 bardak şeker yerinede bal koydum iyi geldi ama tabi sen bilirsin benim doktormu ağırdan alıyo anlamıyorum ki 5+5 te sadece kese göründü 15 gün sonra gel dedi yolladı tahlil falan istemedi 19 martta 8 haflalık olcak o zamana kadar başlamam gereken vitaminler vs. yokmu acaba :26: aman yaaa yarın gitsemmi yine karıştım ben

Ben ilk gittiğimde 4+4'tü, gynoferon verdi folik asit + demir içeren bir hap bu... 2 hafta sonra gel demişti aslında dün bitti 2 hafta ama ben 7. haftayı doldurmayı bekledim...

Ben ilk gittiğimde 4+4'tü, gynoferon verdi folik asit + demir içeren bir hap bu... 2 hafta sonra gel demişti aslında dün bitti 2 hafta ama ben 7. haftayı doldurmayı bekledim...

ben sadece folic plus içiyorum günde 3 tane sence daha erkenmi gitsem ne dersin :26:

ben sadece folic plus içiyorum günde 3 tane sence daha erkenmi gitsem ne dersin :26:

Sen de 7. haftayı bitiriyorsun, haftabaşı git bence, hem kalp atışlarını görürsün hem de tahlillerin yapılır...
Ben sakin olmaya bakıyorum öyle gün gün sayarsam geçmez 9 ay; 23. haftada olan arkadaşım var okulda daha dün gibi testi yapıp çift çizgiyi görmesi... Bir bakacağız eylül ekim gelmiş doğuma gün sayıyoruz biz de...

İyi akşamlar deniz iyiyiz valla nebizim ve ben feriha yi izliyoruz :))

ohh ne güzel :) akşam oldu, eşin geldi ve yalnızlık, sıkıntı halin biraz olsun azalmıştır inşallah. benim eşim tv tutkunu, minicik tv miz var, büyük tv almayı yasakladım eve. lcd, plazma falan girmeyecek eve. çünkü daha çok bağlanacak. o miniminnaacık tv de bile ayıla bayıla dizi izliyor şimdi, odaya geldim ben takılıyorum burda.

bende sakinim aslında en azından öyle sanıyorum :) sadece 8 haftalıkken çağırmasına takıldım çok geç gibi sanki neyse birde eşimle konuşayım onunda gelmesini istiyorum hafta içi izin alamassa haftasonunu bekleriz artık napalım... şu riskli haftalar bi geçse eminim süreç hızlanacak bir bakıcaz bebelerimiz kucağımızda inşallah

En iyisini yapiyosunuz. Benimkide tam bı bilgisayar kurdu. Tv ile ısı yok.sürekli bilgisayar basında.Allah'tan 2 tane varda kavga çıkmıyor :))

ben de bitki çayı içilmemeli diye biliyorum.
Arkadaşın biri de mayonez demiş. mayonezde bildiğim kadarıyla çiğ yumurta var. o yüzden tüketmemek lazım arkadaşlar.

ben de 6+4te gittim bana da 18 ine randevu verdi yani 8 haftalık olacam o zamana. normal demek ki.

Bi de kan ve idrar tahlili demişsiniz onu ne için istedi ki? ben yaptırmadım daha tahlil falan:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…