oyy oyy...sende iyiki varsın..peki zaten elimden geldiğince stres yapmıyorum heeeeeeep pozitifimmm elfidacım iyi ki varsınızz
oyy oyy...sende iyiki varsın..
daha neler paylaşacagız..bebek kıyafteleri bakacagız..bebek yatağı bakacız hep birlikte..hangisi ekonomik..hangisi kullanışlı fikir alışverişi yapacagız...
şu 7-8 ay atlasın bi hayırlısı ile :))
Canım sen nerelerdesin merak etmeye başlamıştımslm kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakayımmm beni soracak olursanız kusmaktan ögürmekten sıkıldım söyle güzeeelll günleri iple çekiyorum
Büyük ihtimalle görürsün pıt pıtları ben takip ediyorum genelde 7.haftalarda duyduk diye yazdı arkadaşlar merak etme sende görürsünmrb arkadaslar ben 6 hafta 4 gunluk hamileyim 8 haftalik oldugumda doktora gitmeyi dusunuyorum acaba bebegimi ultrasonda gorebilir miyim yoksa daha erken mi 8 haftalikken gidip goren veya goremeyen var mi bilgisi olan varmi bu konuda bilgilen dirirseniz sevinirim buarada okudum bulanti icin yazmissiniz benim de midem bulaniyor ama kusmam yok ama butun gun ara ara cok bulantim oluyo
merhaba hanımlar iyi pazarlar
dün doktora gittim kalp atışlarımızı duyduk sonunda. her sey yolunda gidiyormus cok sukur iyiyiz
kızlarr doktor demir hapı veren varmı demir hapı kullanıyomusunuzz folıc asidi bıraktınızmıı benim demirim düşüktüü doktor 3. aydan sonra demir hapı içilir şimdi vermem dediiiiiii bende nette okudumm demir eksikliği düşük nedenidir diyee korkkuuyoorumm doktorumumu değiştirsemmmmmmmmm acabaaaaaa
kızlarr doktor demir hapı veren varmı demir hapı kullanıyomusunuzz folıc asidi bıraktınızmıı benim demirim düşüktüü doktor 3. aydan sonra demir hapı içilir şimdi vermem dediiiiiii bende nette okudumm demir eksikliği düşük nedenidir diyee korkkuuyoorumm doktorumumu değiştirsemmmmmmmmm acabaaaaaa
günaydın canım:) ben demir hapı kullanmadım çünkü henüz kansızlığıma bile bakılmadı ama ablamdan hatırlıyorum hamileliği boyunca demir hapı içti yani herkes demir hapı içmeli diye bişey yok ama sende demir eksiği varsa sen istersen başka bir doktora sor için rahat etsin bende bu gün 9 haftalık oldum (sata göre 3 gün öndeymiş bebeğim) folik asitim bitmek üzere tekrar almam gerekirmi onu bilmiyorum doktoruma sorcam...
Günaydın kızlar,
Zeynepcim ben geçen hafta 10+6'da doktora gittim. Benden bir önceki gidişimde kan tahlilleri istemişti onların sonucunu da götürdüm. Çok az demir eksikliği çıktı. Doktor demir hapı verdi. Ben gerçi 3 aya ulaştım gibi birşey, ayrıca folik asit yerine de elevit multivitamin verdi.
O kadar korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. Mümkün oldukça kırmızı et yemeye çalış en azından 2 günde bir. Hem belki sende demir eksikliği yoktur, yok yere kendini hırpalama
bana komple kan testi troit şeker idrar testi hepsini yaptı doktorrr demir eksikliği çıktııı iştee seninki kaç haftalıkki daha yapmamışş sanaaaaa folıc asitte içmiyorum bulantı oluyo diye zaten nette okumuştum 8. haftadan sonra bırakın diye ama kafam halaa şu demirrdeeeeeeee inşallah bişi olmazzzz avrupa yakasındaki türkiye hastanesinden gün aldımmm şimdiikkkk başka bi doktora gidiceyymmmmmmmmm
evet senin 3 aylık olmana bi hafta kalmışş maşallahh canım beniimmmmmmmm
aslında benimkide çok düşük değil sınırın 2 seviye altında seninki kaç çıktı hatırlıyormusunnnnn
ben sürekli doktor değiştirdiğim için bir türlü yaptıramadım ama 2 hafta sonra kontrolüm geldiğinde yaptırcam artık kesin kararlıyım :)))
normalde olması gereken 12-16 arasıymış benim 11,5 çıkmış. Benim de çok düşük değil. Canım çok zayıftım ama şimdi 51,5 kiloyumHemencecik kilo alabilmek gibi bir huyum var
Benimde 10 çıktı kızlar. Demir ilacım var Dr verdi ama mide bulantıların var, şimdi bide bunu içersen mahfeder seni dedi. Onun için 3. ayın bittikten sonra mide bulantıların azalır o zaman içersin dedi.
Bende başlasammı ki acaba? günde bi kaşık pekmez ye, kan üzümü ye dedi Doktorum
arkadaşlar 23 mart günü ikili test için gidiceğim bebeğim 11+3 günlük oluoy cinsiyeti belli olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?