gozun aydin deniz darisi basima insallah
tesekkur ederim Yalug cok sagol. darisi kisa zamanda senin basina insallah. hatice ile ayni gun gittik, gecmise baktim ama yazdigini goremedim haberi olan var mi? iyi miymis biliyo musunuz??
benm bir tek göğüs hassasiyetim vardı..oda aazalmaya başladı,hatta cok bastırmazsam hiseetmiyorum bile(
bulantı kusma ihç olmadı..ben de hep tedirginim inan..ama şükür bişey yok bebeigmde..
daha doğrusu 2 li test nisanın ilk haftası.. varsada bi prob. (ALLAH korusun) o zaman belli olur heralde..korkuyroum işin acıkcası ikili tstten..
ama sen neden korkuyorsun ki..artık beta hcg düşüşe gecmiştir..ondna bulantın azalmıştır..korkma hiç,bebginide üzme... kontrolün ne zaman?
randevu alabilirsem yarın gitmeyi düşünüyorum. genelde 3-4 ay sürüyomuş ya bulantı ondan tedirgin oldum. gerçi herkesin değişebiliyomuş bi de daha kalp atışlarını da duymadım tedirgin oldum işte(
sen duydun mu kalp atışlarını
düşer..bak filiz kopyalamış..ama tabi 3 aydan sonra düşüşe gecer..o yüzden de bulantı-hassasiyet yani hormonal değişiklikler azalım gösterir...bhcg düşüşüşe geçmezki düşüşe geçtiği zaman gebelik sonlanır
vajinal ultrasonla kesin görünürde..sen istemiyorsun heralde vajinal?mrb arkadaslar ben 6 hafta 4 gunluk hamileyim 8 haftalik oldugumda doktora gitmeyi dusunuyorum acaba bebegimi ultrasonda gorebilir miyim yoksa daha erken mi 8 haftalikken gidip goren veya goremeyen var mi bilgisi olan varmi bu konuda bilgilen dirirseniz sevinirim buarada okudum bulanti icin yazmissiniz benim de midem bulaniyor ama kusmam yok ama butun gun ara ara cok bulantim oluyo
Merhabalar güzel annelerben 8 haftalık hamileyim bende daha kalp atışlarını duymadım ama canlı gebelik herşey yolunda dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem kan uyuşmazlığı için test ve testler yapılacak sanırım hayırlısı olsun herkez için
mrb arkadaslar ben 6 hafta 4 gunluk hamileyim 8 haftalik oldugumda doktora gitmeyi dusunuyorum acaba bebegimi ultrasonda gorebilir miyim yoksa daha erken mi 8 haftalikken gidip goren veya goremeyen var mi bilgisi olan varmi bu konuda bilgilen dirirseniz sevinirim buarada okudum bulanti icin yazmissiniz benim de midem bulaniyor ama kusmam yok ama butun gun ara ara cok bulantim oluyo
vajinal ultrasonla kesin görünürde..sen istemiyorsun heralde vajinal?
ben 9 haftalıkken gittim göbüşten..göründü bebegim... 8i bilemiycem sengül ya...
merhaba canım ben 7+3te kalp atışlarını gördüm..eğer geç döllenme yoksa sende 8. haftada rahatlıkla görebilirsin için rahat olsun...
evet vajinal istemiyorum ben aslinda tam 25 martta gitmeyi dusunuyorum yani ozaman 8+3 haftalik olacam insallah gorurum onu cok endiseleniyorum ins bir problem yoktur 2. hamileligim oldugu icin biraz karnim sismeye basladi bakalim hayirlisi allah her isteyene hayirli evlat nasip etsin bir tana 2.5 yasinda dunyalar guzeli kizim var bu insallah erkek olur saglikli ve hayirli bir evlat olur allahtan isteyim her dileyene versin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........
inşallah ŞEngül inş :) ne güzel dua etmişsin öyle...evet vajinal istemiyorum ben aslinda tam 25 martta gitmeyi dusunuyorum yani ozaman 8+3 haftalik olacam insallah gorurum onu cok endiseleniyorum ins bir problem yoktur 2. hamileligim oldugu icin biraz karnim sismeye basladi bakalim hayirlisi allah her isteyene hayirli evlat nasip etsin bir tana 2.5 yasinda dunyalar guzeli kizim var bu insallah erkek olur saglikli ve hayirli bir evlat olur allahtan isteyim her dileyene versin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........
olabilir cihazdan cihaza fark eder..ben üni. hastanesinde gördüm 9.haftada karından..Ben daha kalp atışını ne duydum ne gördüm :2: 8 haftayı geçti acaba özel hastane değil diyemi duyamadım
olabilir cihazdan cihaza fark eder..ben üni. hastanesinde gördüm 9.haftada karından..
sende bu hafta görürsün..relaks oliciiiz :)) bebeğimizi üzmek oyk..
ultrason cihazları eskidir belkim.. sabret 9 bitisn tekrar git..keisn görürsün..
bide kilolumusun?? ben de hiç yağ yok karın bölgemde..oda etkili olurmuş karın ultrasonlarında
üzülmek stres yapmak yok ...bişey yoksa şayet,annenin stresi bebegi etkilediği için zarar veriyoruz bebege malesef...Hmm olabilir yok kilolu değilim.zaten üni. gidicem kan uyuşmazlığı için belki orda iyi bir doktor bulabilirim.. tamam bebişimi üzmüyorum kıyarmıyım ben miniğime
üzülmek stres yapmak yok ...bişey yoksa şayet,annenin stresi bebegi etkilediği için zarar veriyoruz bebege malesef...
napıyoruzz positif oluyoruz )) :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?