2011 Ekim Anneleri

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakayımmm beni soracak olursanız kusmaktan ögürmekten sıkıldım söyle güzeeelll günleri iple çekiyorum

bhcg düşüşüşe geçmezki düşüşe geçtiği zaman gebelik sonlanır

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

13-16. haftalarda düşüşe geçmiş gibi ama??? gerçi benim daga 7+3 yani yükselmesi lazım. Hay Allahım ya korktum şimdi (((

bhcg düşüşüşe geçmezki düşüşe geçtiği zaman gebelik sonlanır
düşer..bak filiz kopyalamış..ama tabi 3 aydan sonra düşüşe gecer..o yüzden de bulantı-hassasiyet yani hormonal değişiklikler azalım gösterir...

Fİliz yazdım yukarda telaşlanma lütfen..belki vücudun hcg ye alıştı,ondan gecti bulantın..git bi kızartma ye yoğurt ye bak nasıl bulanıyor..yediğin içtiğin syelerde kser bulantını...telaş yok..bebek stres içirde aaa

mrb arkadaslar ben 6 hafta 4 gunluk hamileyim 8 haftalik oldugumda doktora gitmeyi dusunuyorum acaba bebegimi ultrasonda gorebilir miyim yoksa daha erken mi 8 haftalikken gidip goren veya goremeyen var mi bilgisi olan varmi bu konuda bilgilen dirirseniz sevinirim buarada okudum bulanti icin yazmissiniz benim de midem bulaniyor ama kusmam yok ama butun gun ara ara cok bulantim oluyo

vajinal ultrasonla kesin görünürde..sen istemiyorsun heralde vajinal?
ben 9 haftalıkken gittim göbüşten..göründü bebegim... 8i bilemiycem sengül ya...

Merhabalar güzel anneler ben 8 haftalık hamileyim bende daha kalp atışlarını duymadım ama canlı gebelik herşey yolunda dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem kan uyuşmazlığı için test ve testler yapılacak sanırım hayırlısı olsun herkez için

Bebeğiniz hayırlı olsun...

merhaba canım ben 7+3te kalp atışlarını gördüm..eğer geç döllenme yoksa sende 8. haftada rahatlıkla görebilirsin için rahat olsun...

vajinal ultrasonla kesin görünürde..sen istemiyorsun heralde vajinal?
ben 9 haftalıkken gittim göbüşten..göründü bebegim... 8i bilemiycem sengül ya...

evet vajinal istemiyorum ben aslinda tam 25 martta gitmeyi dusunuyorum yani ozaman 8+3 haftalik olacam insallah gorurum onu cok endiseleniyorum ins bir problem yoktur 2. hamileligim oldugu icin biraz karnim sismeye basladi bakalim hayirlisi allah her isteyene hayirli evlat nasip etsin bir tana 2.5 yasinda dunyalar guzeli kizim var bu insallah erkek olur saglikli ve hayirli bir evlat olur allahtan isteyim her dileyene versin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........

Arkadaşım da hamile, geçtiğimiz salı günü 6 haftalıkken kalp atışlarını gördü... Karından bakmış doktor...

inşallah ŞEngül inş :) ne güzel dua etmişsin öyle...
göürünür 8.haftada karından pıt pıtlar...hayırlı olsun-sağlıklı olsun bide oğlun olsun .peki :)inşALLAH

Ben daha kalp atışını ne duydum ne gördüm :2: 8 haftayı geçti acaba özel hastane değil diyemi duyamadım
olabilir cihazdan cihaza fark eder..ben üni. hastanesinde gördüm 9.haftada karından..
sende bu hafta görürsün..relaks oliciiiz :)) bebeğimizi üzmek oyk..
ultrason cihazları eskidir belkim.. sabret 9 bitisn tekrar git..keisn görürsün..
bide kilolumusun?? ben de hiç yağ yok karın bölgemde..oda etkili olurmuş karın ultrasonlarında

Hmm olabilir yok kilolu değilim.zaten üni. gidicem kan uyuşmazlığı için belki orda iyi bir doktor bulabilirim.. tamam bebişimi üzmüyorum kıyarmıyım ben miniğime

Hmm olabilir yok kilolu değilim.zaten üni. gidicem kan uyuşmazlığı için belki orda iyi bir doktor bulabilirim.. tamam bebişimi üzmüyorum kıyarmıyım ben miniğime
üzülmek stres yapmak yok ...bişey yoksa şayet,annenin stresi bebegi etkilediği için zarar veriyoruz bebege malesef...
napıyoruzz positif oluyoruz )) :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…