2011 Ekim Anneleri

arkadaşları kanı düşük olanlar sabahları aç karnına pekmez yiyin , zorlandığınızda üstüne su için , her sabah yapın kan değeriniz normal olduğunda ara verirp için ,devam ettiğinizde testlerde göreceksiniz kan değerleri bir anda fırlıyor

Selamlar herkese.
Bu yaz aylarında doğum yapan arkadaşım pekmeze limon sıkarak içince demir emiliminin daha arttığını söyledi. Et yemeklerinin yanında da bol salata, yeşillik yiyince etteki demirden de daha iyi faydalanılacağını söylemişti.
Aklınızda bulunsun dedim.

yaptır yaptır kafan rahat etsin en azındannnnn troit şekerr hemogram bunlar çok önemliiii

hemencecikte verirsin inşallahhhh 51 neki dahaaa kuş kadarr :)
cnm sen hangi hastaneye gidiosun istanbulda memnunmusunnnnn

Canım ben hastaneye değil, özel muayenehaneye gidiyorum. Uzaktan bir tanıdığımıza. Doğumu nerde yaparım ona daha karar vermedim ama, doktor nerde istersen orda yapabiliriz dedi. Sen hangisine gidiyorsun

Ne kadar içmek gerekli acaba? bir yemek kaşığı yeterlimi?

Bunu ben her akşam yapıyorum. Mutlaka et yemeği yapmaya çalışıyorum. ve kocaman bi kase salata yapıyorum eşimle bitiriyoruz 6 kişilik salatyı

canım ben hastaneye değil, özel muayenehaneye gidiyorum. Uzaktan bir tanıdığımıza. Doğumu nerde yaparım ona daha karar vermedim ama, doktor nerde istersen orda yapabiliriz dedi. Sen hangisine gidiyorsun

bende özel muayenehaneye gidiyorumm ama şimdi türkiye hastanesine gidicem çok iyi bi bayan doktor varmışşşşşşş orayıda beğenmezsem medical park
ama türkiye hastanesi çok uygun hemde bayan doktorlar hep kadın doğumcular hemşirelerde kapalı hanım hanımcıkkkkkkk üsteliktee normal doğum 860 mışş uygun yaneeee sezeryanda 1150tl

kızlar ben 8 martta gittim doktora baktı yine aynı eski ultrasondan gösterdi gördük yanis adece duymadık ... bazıları daha küçük hafta olmasına rağmen ayrıntılı resim görüyo ama bizim ki özel hastane olmasına rağmen öyle gelişmiş bi techizat yok galiba( doppler mı ne?)... yada ilerde göstercek doktor... ve doktora gittiğimde sata göre 8+6 ydım ama bana 7+6 sın dedi. ilk muayeneye gittiğiimdede 1 gün gerisini söylemişti...oldu sekiz gün.. anlamadım ya nie böyle oldu. eee bana en başta tahmini doğum tarihi 9 ekim demişti o zaman onunda 9+8 17 ekim olması gerekmez mi????

birde kan testi falan filan istedi onları da ertesi gün götürdüm kan hapı verdi... aspirinle progestana devam dedi şu vitamine devam mı diye sordum onu bitir ondan sonra al demir hapını dedi. ve bir ay sonra gel dedi... ben şimdi bir ay bebekimi göremicek miyim

türkiye hast nerdeeeeee

bence hiç uygun deil fiyatı
arkadaşlar 23 mart günü ikili test için gidiceğim bebeğim 11+3 günlük oluoy cinsiyeti belli olurmu acaba?
canım belli olmuyor.bir arkadaşım 2 buçuk aylıkken öğrenmişti oğlu olcanı.bende 3.ayımın dolmasına bir hafta vardı öğrendim
ben demiri başından beri kullanıyorum.çok kansızım.ilkindede hep kullandım ikincidede kullanıyorum
Ben daha kalp atışını ne duydum ne gördüm :2: 8 haftayı geçti acaba özel hastane değil diyemi duyamadım
devletin ultrosonları eski olabiliyor.duyarsın cnm en kısa zamanda inş

canım karından ultrasonda da görünüyo 8. haftada

9 haftalık oldu daha duyamadım kalp atışını bebğimin

bugün pazartesi işte olup yoğun olanlar vardır belki biz seninle konuşuruz canım

KISS BEN YEDİNCİ HAFTADA DUYDUUMMM YEDİNCİ HAFTADAN SONRA DUYMAMAN İMKANSIZZZZZ

Selammm,

bende katılayım aranıza :)
25 Ocak SAT, 01.11.11 gibi görünüyor doğum ama %90 Ekim'e kayar :)

Selammm,

bende katılayım aranıza :)
25 Ocak SAT, 01.11.11 gibi görünüyor doğum ama %90 Ekim'e kayar :)

merhaba hoşgeldin canım seni hatırladım ovulasyon topiğinden gözünaydın Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…