yaptır yaptır kafan rahat etsin en azındannnnn troit şekerr hemogram bunlar çok önemliiii
hemencecikte verirsin inşallahhhh 51 neki dahaaa kuş kadarr :)
cnm sen hangi hastaneye gidiosun istanbulda memnunmusunnnnn
Ne kadar içmek gerekli acaba? bir yemek kaşığı yeterlimi?arkadaşları kanı düşük olanlar sabahları aç karnına pekmez yiyin , zorlandığınızda üstüne su için , her sabah yapın kan değeriniz normal olduğunda ara verirp için ,devam ettiğinizde testlerde göreceksiniz kan değerleri bir anda fırlıyor
Selamlar herkese.
Bu yaz aylarında doğum yapan arkadaşım pekmeze limon sıkarak içince demir emiliminin daha arttığını söyledi. Et yemeklerinin yanında da bol salata, yeşillik yiyince etteki demirden de daha iyi faydalanılacağını söylemişti.
Aklınızda bulunsun dedim.
canım ben hastaneye değil, özel muayenehaneye gidiyorum. Uzaktan bir tanıdığımıza. Doğumu nerde yaparım ona daha karar vermedim ama, doktor nerde istersen orda yapabiliriz dedi. Sen hangisine gidiyorsun
bende özel muayenehaneye gidiyorumm ama şimdi türkiye hastanesine gidicem çok iyi bi bayan doktor varmışşşşşşş orayıda beğenmezsem medical park
ama türkiye hastanesi çok uygun hemde bayan doktorlar hep kadın doğumcular hemşirelerde kapalı hanım hanımcıkkkkkkk üsteliktee normal doğum 860 mışş uygun yaneeee sezeryanda 1150tl
Ya bende bebeğimin kalp atışalrını duymak istiyorummmmmmm
kaç haftalıksınki canım ben
bide bugün burası çok sakin hava güzelyaa herkes kendini kapıya attı galiibaa kimse jkonuşmuyorrrrrrr
bence hiç uygun deil fiyatıbende özel muayenehaneye gidiyorumm ama şimdi türkiye hastanesine gidicem çok iyi bi bayan doktor varmışşşşşşş orayıda beğenmezsem medical park
ama türkiye hastanesi çok uygun hemde bayan doktorlar hep kadın doğumcular hemşirelerde kapalı hanım hanımcıkkkkkkk üsteliktee normal doğum 860 mışş uygun yaneeee sezeryanda 1150tl
canım belli olmuyor.bir arkadaşım 2 buçuk aylıkken öğrenmişti oğlu olcanı.bende 3.ayımın dolmasına bir hafta vardı öğrendimarkadaşlar 23 mart günü ikili test için gidiceğim bebeğim 11+3 günlük oluoy cinsiyeti belli olurmu acaba?
ben demiri başından beri kullanıyorum.çok kansızım.ilkindede hep kullandım ikincidede kullanıyorumkızlarr doktor demir hapı veren varmı demir hapı kullanıyomusunuzz folıc asidi bıraktınızmıı benim demirim düşüktüü doktor 3. aydan sonra demir hapı içilir şimdi vermem dediiiiiii bende nette okudumm demir eksikliği düşük nedenidir diyee korkkuuyoorumm doktorumumu değiştirsemmmmmmmmm acabaaaaaa
devletin ultrosonları eski olabiliyor.duyarsın cnm en kısa zamanda inşBen daha kalp atışını ne duydum ne gördüm :2: 8 haftayı geçti acaba özel hastane değil diyemi duyamadım
Ya bende bebeğimin kalp atışalrını duymak istiyorummmmmmm
dr gitmedinmi? ...............
canım karından ultrasonda da görünüyo 8. haftadaevet vajinal istemiyorum ben aslinda tam 25 martta gitmeyi dusunuyorum yani ozaman 8+3 haftalik olacam insallah gorurum onu cok endiseleniyorum ins bir problem yoktur 2. hamileligim oldugu icin biraz karnim sismeye basladi bakalim hayirlisi allah her isteyene hayirli evlat nasip etsin bir tana 2.5 yasinda dunyalar guzeli kizim var bu insallah erkek olur saglikli ve hayirli bir evlat olur allahtan isteyim her dileyene versin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........
9 haftalık oldu daha duyamadım kalp atışını bebğimin
bugün pazartesi işte olup yoğun olanlar vardır belki biz seninle konuşuruz canım
bence hiç uygun deil fiyatı
BENCE ÖZEL VE GÜVENİLİR BİR HASTAHANE OLARAK GAYET UYGUN UCUZ OLCAK DİYEE KÖTÜ YERLERE GİTMEYİN SAĞLIK DAHA ÖNEMLİİİİİİİİ ARKADAŞIM AVİCENNA HAST. OLDU 300 DÜ NORMAL DOĞUM KADININ TÜPLERİNİ BAĞLAMIŞLAR YANLIŞLIKLAAAAA
gittim doktora 3 hafta sonra tekrar gidicem devlet olunca duyamıcam sanırım bende özele gidicem başka yapcak bişe yok
SEN NERDE OTURUYOOSUUNN EĞER İSTANBULDAYSANNNN SENİZ BİZİM TIP MERKEZİNE YOLLİİMM ÜCRETSİZZZZZZ MAKİNAYI BAŞKANIMIZ DAHA YENİ ALDI ULTRASON MAKİNASINIIIIIIII
KISS BEN YEDİNCİ HAFTADA DUYDUUMMM YEDİNCİ HAFTADAN SONRA DUYMAMAN İMKANSIZZZZZ
bence hiç uygun deil fiyatı
BENCE ÖZEL VE GÜVENİLİR BİR HASTAHANE OLARAK GAYET UYGUN UCUZ OLCAK DİYEE KÖTÜ YERLERE GİTMEYİN SAĞLIK DAHA ÖNEMLİİİİİİİİ ARKADAŞIM AVİCENNA HAST. OLDU 300 DÜ NORMAL DOĞUM KADININ TÜPLERİNİ BAĞLAMIŞLAR YANLIŞLIKLAAAAA
SEN NERDE OTURUYOOSUUNN EĞER İSTANBULDAYSANNNN SENİZ BİZİM TIP MERKEZİNE YOLLİİMM ÜCRETSİZZZZZZ MAKİNAYI BAŞKANIMIZ DAHA YENİ ALDI ULTRASON MAKİNASINIIIIIIII
7 haftalıkken karından mı duydun canım ben c.tesi gidicem doktora sur hastanesi anadolu yakasında 8 haftalık olmuş olucam duyamıycam diye çok korkuyorum vajinal baktırmam karından görünürmü acaba
Selammm,
bende katılayım aranıza :)
25 Ocak SAT, 01.11.11 gibi görünüyor doğum ama %90 Ekim'e kayar :)
Selammm,
bende katılayım aranıza :)
25 Ocak SAT, 01.11.11 gibi görünüyor doğum ama %90 Ekim'e kayar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?