kızlar ya ben çocuğa uzun zamandır ev yemekleri veriyorum (daha çok annem veriyor, haftada 4 gün o bakıyor ya)
artık pek yoğurt yemiyor, sütü bazen içiyor, o da üzerinde aba'ları görüyor, pipeti içine sokup çıkarması hoşuna gittiği için günde 200 ml'lik sütü yarım olarak anca içiyor, o da her zaman değil, masa üstünde görüp oynamak istediği zaman, ben de önce içirtiyorum sonra oynasın diyorum, baktım sadece oynuyor o zamanda ortadan kaldırıyorum, ya da döküp kızana kadar oynamasına izin veriyorum, sabah bulamaçlı kahvaltı, mevye, çorba, yemek, ekmek, ıvır zıvır, benim sütüm, gördüğü bisküvi, yani anlayacağınız saatimiz yok, gece 23 civarı anca yatıyor, bazen 24 oluyor, akşam 20.30-21.00 arası bizimle yiyor, ondan sonra pek yemek yemiyor, biz yersek yediğimizin tadına bakmak istiyor, istemediğini hemen yüzüyle ve diliyle çıkartarak belli ediyor, ben de zorlamıyorum, bir müddet sonra tekrar deniyorum, tadına bakmak isterse veriyorum, istemezse boşveriyorum,
istediği zaman istediğini yiyor, bizde saat olayı yok, aynı zamanda biz ne yersek onu yediriyoruz,
bizimki yulafıda semedı kustu hep. çok narın bı boğaza sahip:)beğenmediği şeyı anında kusuyo
CAnlarım yulaff eriyip gidiıo içinde,yumusacık mama oluyoo yaa.. etinin yulaf ezmesi satılıo marketlerdee..
ayrıca zeynep sana yakıştıramadım mikseri...elifde önceden öleydi.şimdi mecbur yıyo.bide bi tabağa doğra meyveyi koy catalı kendi kendine yesinnn.özenip yıyolar.bnm kayınvlide öle alıştırdı pütüreee..artık mikser yok .kullanmamaya calışom yoksa ötesi yokk..
kızlar ya ben çocuğa uzun zamandır ev yemekleri veriyorum (daha çok annem veriyor, haftada 4 gün o bakıyor ya)
artık pek yoğurt yemiyor, sütü bazen içiyor, o da üzerinde aba'ları görüyor, pipeti içine sokup çıkarması hoşuna gittiği için günde 200 ml'lik sütü yarım olarak anca içiyor, o da her zaman değil, masa üstünde görüp oynamak istediği zaman, ben de önce içirtiyorum sonra oynasın diyorum, baktım sadece oynuyor o zamanda ortadan kaldırıyorum, ya da döküp kızana kadar oynamasına izin veriyorum, sabah bulamaçlı kahvaltı, mevye, çorba, yemek, ekmek, ıvır zıvır, benim sütüm, gördüğü bisküvi, yani anlayacağınız saatimiz yok, gece 23 civarı anca yatıyor, bazen 24 oluyor, akşam 20.30-21.00 arası bizimle yiyor, ondan sonra pek yemek yemiyor, biz yersek yediğimizin tadına bakmak istiyor, istemediğini hemen yüzüyle ve diliyle çıkartarak belli ediyor, ben de zorlamıyorum, bir müddet sonra tekrar deniyorum, tadına bakmak isterse veriyorum, istemezse boşveriyorum,
istediği zaman istediğini yiyor, bizde saat olayı yok, aynı zamanda biz ne yersek onu yediriyoruz,
adı üstünd annesi nazzz
biliyorum ben onu ezik top gibi ben toz sandıydım onu yemezzz çok eriyeceğinii sanmıyorum neyse alıp deneyeyim olmadı ben yerim sabahları bu ara bu sabah tartıldım 65,0 200gr vermişim yani ahaha ne gnlere kaldık yaw :)=
ama daha bizimkiin dört dişi vasrr çiyneyemiyokiii nasıl eritsin tyavrum oda haklıı
diğer iki tanesi yarıda tam çıkmadı halaaaaa
bende şimdi bizim yemeklerden veriyorum annemde kendi çorbalarımız dan yemeklerimizden mikserr mikser yapıp verşiyo ne kadar yerse kuş kadarda yese kardır diyoruzzzzz
adı üstünd annesi nazzz
aaahhhh eda canımı istettin şimdiş dur bakim bizde ne var öğlen yemekteee
valla bnm kız babaannesindeyken sabah kahvaltı aralarda meyve fındık fıstık oyun amaçlı ne yediyse,akşama doğru sütlü,muzlu karışım,akşam ben gelince yoğurt yada corba , akşam 10 gibi de yatış maması
h.sonu ben baktığımda daha saatli .ve zorluorum yesin diee.yiyoda..
bn kızda gec yatıoo,eken yatan bebelere o kdr özenıom ki..gec yatıo ama deliksiz yatmıoo maalesefff.süzgec gibi çok delikli:))
hee ben hiç zorlanmadan tavuklu şehriye çorbasını yedırıyorum. kekıklı limonlu:)bi onu çok sevıyo. ama hergunde o olmazkııı
şu dişleri falan çıktın ben sabrediyorum çıktıktan sonrada uyumuyodsa artık ben yardım alıcam ada uyku şurubu vercemmmm yetti garii
zayaa pastayı koyy artıkk bizede fikir olsun çok merak ediyorummmmm ben o güllerii efe paçama yapışıkken yaptım çok zor şartlardaa :))) ilk denememe rağmen iyi oldu gibi yaw
kartopıuuu sen nirdesinn huuu konşuuuu
sakınnn..uyku surubu vermmeeee..
zeynep, efe'ye biraz pütürlü yedirmeye çalış,
ablamın bir komşusu var 6 yaşındaki çocuk için halen her şeyi blendırdan geçirip veriyor,
hatta bana örnek göstermişlerdi hep bulamaç vermeyeyim diye, onların 2 yada 4 dişinin olup olmaması
önemli değil yiyebiliyorlar, ısırabiliyorlar, yavaş yavaş alıştırmaya çalış istersen
gülleri nasıl yaptın cancan...
ya kımmuhhh' cummmm...tavuklar tavuklukdan cıkdıı vermee kızaa o antibiyaotıklı yaratıklarııı:)) etsuyuna falan yap bariii..
(( tavuğu seviyo zilli amaaa ( bak şimdik dahada veremem. erkekler ıcın zararlı olduğunu duymuştum östrojen hormonunu mu ne artırıyomuş. erkekler yeni nesil!! tavuklardan yemesın dıyeee ama bızımkı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz (( bööö
yaww kşime inancağımızı şaşırdıkkkk kırmızı ettedee onuyo hayvanları şişirmek için ilaç veriyorlarrrrrrr yani bunları düşünürsekk gıda sektöründede kırk türlü oyun dönüyooo
lıght cola larda içeriğine baktınızmı tatlandırıcı doluuu vücuda şeker yüklemiycem diyeeee tatlandırıcı yüklenicek onların zararı yokmu diye sorgulamıyo kimseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?