2011 Ekim Anneleri

valla bnm kız babaannesindeyken sabah kahvaltı aralarda meyve fındık fıstık oyun amaçlı ne yediyse,akşama doğru sütlü,muzlu karışım,akşam ben gelince yoğurt yada corba , akşam 10 gibi de yatış maması
h.sonu ben baktığımda daha saatli .ve zorluorum yesin diee.yiyoda..
bn kızda gec yatıoo,eken yatan bebelere o kdr özenıom ki..gec yatıo ama deliksiz yatmıoo maalesefff.süzgec gibi çok delikli:))

bizimki yulafıda semedı kustu hep. çok narın bı boğaza sahip:)beğenmediği şeyı anında kusuyo

adı üstünd annesi nazzz

biliyorum ben onu ezik top gibi ben toz sandıydım onu yemezzz çok eriyeceğinii sanmıyorum neyse alıp deneyeyim olmadı ben yerim sabahları bu ara bu sabah tartıldım 65,0 200gr vermişim yani ahaha ne gnlere kaldık yaw :)=

ama daha bizimkiin dört dişi vasrr çiyneyemiyokiii nasıl eritsin tyavrum oda haklıı
diğer iki tanesi yarıda tam çıkmadı halaaaaa

bende şimdi bizim yemeklerden veriyorum annemde kendi çorbalarımız dan yemeklerimizden mikserr mikser yapıp verşiyo ne kadar yerse kuş kadarda yese kardır diyoruzzzzz

hee ben hiç zorlanmadan tavuklu şehriye çorbasını yedırıyorum. kekıklı limonlu:)bi onu çok sevıyo. ama hergunde o olmazkııı

kız top gibi değil,mısır gevreği gibi hmn erıyor..

aaahhhh eda canımı istettin şimdiş dur bakim bizde ne var öğlen yemekteee

şu dişleri falan çıktın ben sabrediyorum çıktıktan sonrada uyumuyodsa artık ben yardım alıcam ada uyku şurubu vercemmmm yetti garii

hee ben hiç zorlanmadan tavuklu şehriye çorbasını yedırıyorum. kekıklı limonlu:)bi onu çok sevıyo. ama hergunde o olmazkııı

ya kımmuhhh' cummmm...tavuklar tavuklukdan cıkdıı vermee kızaa o antibiyaotıklı yaratıklarııı:)) etsuyuna falan yap bariii..

zayaa pastayı koyy artıkk bizede fikir olsun çok merak ediyorummmmm ben o güllerii efe paçama yapışıkken yaptım çok zor şartlardaa :))) ilk denememe rağmen iyi oldu gibi yaw

kartopıuuu sen nirdesinn huuu konşuuuu

zeynep, efe'ye biraz pütürlü yedirmeye çalış,
ablamın bir komşusu var 6 yaşındaki çocuk için halen her şeyi blendırdan geçirip veriyor,
hatta bana örnek göstermişlerdi hep bulamaç vermeyeyim diye, onların 2 yada 4 dişinin olup olmaması
önemli değil yiyebiliyorlar, ısırabiliyorlar, yavaş yavaş alıştırmaya çalış istersen

gülleri nasıl yaptın cancan...

sakınnn..uyku surubu vermmeeee..

neden yaww zararlşlı mı sersemklik yapıyomu bilmiyorum ama arkadaşımın çocuu 2 ytaşında arkim hamile yine hiç uyumuyo çocuk komşlusu demişki uyku şurubu ver komşusu çocuk doktoru sanada yazık kızım demişş
gerçi ben daha hiç çocuk doktoruna falan danışmadım yakın zamanda götürecek olanlar bi sorsunnnn

öylede işte ne bilim herşeyden yesin istiyorum pütürlü olunca mesela iki çatal makarna alıyo yiyo yutuyo üçüncüyü tükürüyo bende yesindiye mikserliyorum veriyorum işte

gülleri nasıl yaptın cancan...

şeker hamurunu aç şişe kapağıyla çoıkar yuvarlak sonra ortasına elinde toplu iğne başı gibi yovarla bi tanesinin ortasına koy sponra beş yuvarlak yaprağı yuvarlayarak koy kenarına sonra yağrakları geri kıvırrrr oldu sana güllllll bakim nette varmı dur

ya kımmuhhh' cummmm...tavuklar tavuklukdan cıkdıı vermee kızaa o antibiyaotıklı yaratıklarııı:)) etsuyuna falan yap bariii..

(( tavuğu seviyo zilli amaaa( bak şimdik dahada veremem. erkekler ıcın zararlı olduğunu duymuştum östrojen hormonunu mu ne artırıyomuş. erkekler yeni nesil!! tavuklardan yemesın dıyeee ama bızımkı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz(( bööö

yaww kşime inancağımızı şaşırdıkkkk kırmızı ettedee onuyo hayvanları şişirmek için ilaç veriyorlarrrrrrr yani bunları düşünürsekk gıda sektöründede kırk türlü oyun dönüyooo
lıght cola larda içeriğine baktınızmı tatlandırıcı doluuu vücuda şeker yüklemiycem diyeeee tatlandırıcı yüklenicek onların zararı yokmu diye sorgulamıyo kimseee

evett haklısın meyve suları ve domates çorbalarında da kırmızı böcek ekstresi olduğunu duyunca şok olmuştum. herseyde var bısıler ıste. tavuk çabuk buyusun dıye ılaç verıyolar onuda bılıyorum buffff

canlar tavuk kesinlikle eve almıorum ben.eti bildiğiniz emin olduğunuz bi yerden alın.mahhalle kasabı ama bildik,hayvanını kendi besleyen yerler var..ben hazır corba asla kullanmam..suya sehriye at hazır corbadab iyidir.meyveli yoğurt kesinlikle almamm..kola eşim gizlice bzn alıo ama eve almıorum artıkk..meyveli sütleridee..
sonuçda hepsi yapay ve süpheli.kendiniz evde yapın.ben cok nadir cipse karsı koyamıom ama yedikden sonra çok pişman oluomm.ilerde eminim ki bebelerimiz yicek bunları,okulda,kantinde,misafirlikde..ama en azından şimid bünyeleri sağlam olsun daha cok ufaklar tanışmasın bunlarlaaa... tavukun kadınlarda da idrar yolu iltih. yptıgını okumuştumm..

bide özellikle içinde jelatin olan hiç bişi almıyorum jelatın hayvan kemiğinden elde ediliyor ve bu dumuz olabilir köpek olabilirr tavukk danaaaa yanii özellikşle bi hayvan değill

birde carmin diye böcekten üretillen bir boya var genelde çilekli şeylerde oluyo bir ara coladada vardı kaldırdılar ama bi çok şeye pembemsi rengi veren bir maddeee

hıı aklımdayken marka ismi vermiycem ama nane limon tozu üretn bir fab labında çalışmıştım 8/9 ay en son evlendikten sonraaa orda içindekilerde yazmıyorduk ama mentolü eriytmek için alkılol kullanıyorduk saf alkol ama içindekilerde yazmıyorr
acanaba içinde yazmayıpta neler yiyoruzz neler yutturuyolar bize ben çok merak edişyorummm

haklıısn sevozy de kendimizi tutamıyoruz alıyoruzz üstelik zararlarını bile bileeeee neyse ben yemeğe kaçar ordanda biraz dışarrlara takılır geliiyrumm kısslarr görşşşrrrrrrzzzzz hıı bu arada mesaj geldii mother careye %50 indirim gelmişşş hayde ben kaçar by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…