bide özellikle içinde jelatin olan hiç bişi almıyorum jelatın hayvan kemiğinden elde ediliyor ve bu dumuz olabilir köpek olabilirr tavukk danaaaa yanii özellikşle bi hayvan değill
birde carmin diye böcekten üretillen bir boya var genelde çilekli şeylerde oluyo bir ara coladada vardı kaldırdılar ama bi çok şeye pembemsi rengi veren bir maddeee
hıı aklımdayken marka ismi vermiycem ama nane limon tozu üretn bir fab labında çalışmıştım 8/9 ay en son evlendikten sonraaa orda içindekilerde yazmıyorduk ama mentolü eriytmek için alkılol kullanıyorduk saf alkol ama içindekilerde yazmıyorr
acanaba içinde yazmayıpta neler yiyoruzz neler yutturuyolar bize ben çok merak edişyorummm
haklıısn sevozy de kendimizi tutamıyoruz alıyoruzz üstelik zararlarını bile bileeeee neyse ben yemeğe kaçar ordanda biraz dışarrlara takılır geliiyrumm kısslarr görşşşrrrrrrzzzzz hıı bu arada mesaj geldii mother careye %50 indirim gelmişşş hayde ben kaçar by
ya kızlar bısı sorcam bızım kıza cok zor yemek yedırıyoruz emınım ıcınızde coğunuz boylede. ama sankı gecelerı ac kalıyo gelıyo bana gece hıc bısı vermıyorum sadece su ıcıyo bı ıkı kere. sız gun boyu yemeklerınız nasıl?
ben sabah babaneye bırakırken saat 7 de 150 ml sut
saat 9,30 da kahvaltı yapıomus artık ne yerse
öğlen 12-1 arası çorba
3 de 120 ml süt
5 de danone
akşam sevgılı kaynanama ne kadar yemek ver desemde ısrarla o süt verıyo 6 da 120 ml
eve bız gecınce bızımle yıyebılecği şeyler var sa sadece tadına bakıyo dıyebılırım yemıyo yanı
akşam 9,30 da da pirinç unlu muhallebı yapıyorum 1 su bardağından ama onuda bıtırmıyo.
bu menu hafta ıcı bole. hafta sonuda ben akşam 6 da sut yerıne yemek yedıyorum yada corba ıste ne varsa diğer saatleri aynı
evett haklısın meyve suları ve domates çorbalarında da kırmızı böcek ekstresi olduğunu duyunca şok olmuştum. herseyde var bısıler ıste. tavuk çabuk buyusun dıye ılaç verıyolar onuda bılıyorum buffff
Takılarını asmak için bi pano yapabilirsin. Şallarla falan süslersen hem şık olur hem işine yararya bnm yatak odasında bir duvarım komple boşşş. boydan boyaa.bişeyler yapmk istıorum ora ama nee... bana akıl verinnn..stıcker,raf,süsleme vss... ama neee??
bide özellikle içinde jelatin olan hiç bişi almıyorum jelatın hayvan kemiğinden elde ediliyor ve bu dumuz olabilir köpek olabilirr tavukk danaaaa yanii özellikşle bi hayvan değill
birde carmin diye böcekten üretillen bir boya var genelde çilekli şeylerde oluyo bir ara coladada vardı kaldırdılar ama bi çok şeye pembemsi rengi veren bir maddeee
hıı aklımdayken marka ismi vermiycem ama nane limon tozu üretn bir fab labında çalışmıştım 8/9 ay en son evlendikten sonraaa orda içindekilerde yazmıyorduk ama mentolü eriytmek için alkılol kullanıyorduk saf alkol ama içindekilerde yazmıyorr
acanaba içinde yazmayıpta neler yiyoruzz neler yutturuyolar bize ben çok merak edişyorummm
Sabah bizimle kahvaltı etmiyor, ben bazen yumurta kırıyorum, bazen omlet, bazen krep, patetes kavurması ya da yumurtalı ekmek falan yapıp bırakıyorum, yerse bunlardan yiyor yemezse tahin pekmezli ekmek. Genelde yemiyormuş ama. Zeytin, peynir, haşlanmış yumurta ağzına sürmüyor. Domatesi bütün verirsek yiyor, bu mevsimde güvendiğim seracıdan gelirse domates öyle veriyorum. Pınar çocuk sütü içerse içiyor bazen. Öğlen ben emziriyorum 12'de, saat 2 gibi tarhana/tavuk/mercimek veya herhangi bi çorba içine ekmek doğrayarak. Arada amme(hurma) yiyor. Akşam 5,30da emiyor, 7,30-8 gibi bizimle birlikte hangi yemek varsa ondan yediriyorum. Genelde yemeklerin suyuna ekmek doğruyorum, arada da tanelerinden veriyorum. Bu ara tavuk çorbası en gözde yemeği. İlk başlarda köyden tavuk getirip onu yediriyordum ama bir iki aydır hazır tavuk vermeye başladım. Haklısınız vermemek lazım. Şimdi babamı aradım tavuk alıp gönderecek. Geçen fellah köftesi yaptım, üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm onu severek yedi. Makarnayı da severek yiyor ama bunları kendi eliyle yiyecek mutlaka. Biz verirsek yemiyor.
Hazır çorba/bulyon tarzı şeyler hayatta almadım evime. Eti de ablamla birlikte kuzu kesiyoruz, bildiğimiz yerden alıyoruz, onun etini kullanıyorum, bitince bi daha kesiyoruz iyi oluyor.
sevozyy hoşgldin bacımmm mudoya gittinmiiii kazaklar badyler üçlü alımlarda 35 e geliyo normalde pahalı çok bi bady 69 tl hayattaa 69 verme ince bi badyeee
evdede tavıklı pilavvarrr nası yiiyycuuzz aacabaa bu konşmalardan sonra
sevozyy hoşgldin bacımmm mudoya gittinmiiii kazaklar badyler üçlü alımlarda 35 e geliyo normalde pahalı çok bi bady 69 tl hayattaa 69 verme ince bi badyeee
evdede tavıklı pilavvarrr nası yiiyycuuzz aacabaa bu konşmalardan sonra
zafeycim ilk mesajını okudum dedim pastamı merak bile etmemiş eklemicem dedim :) sonraki mesajını yeni gördüm ekliyorum şimdi
bu arada kargom gelmiş çook güzel hepsi valla unutmadım bu arada poşetten aldım bide yıldız yıldız şekerleme getittirdim onlardan çok güzel :)Eki Görüntüle 594225 Eki Görüntüle 594226 Eki Görüntüle 594226 Eki Görüntüle 594227 Eki Görüntüle 594228 en son eklediğim bisküvili biskremden yaptım hem çoook basit tadıda harika oldu
kız cok guzell bu.noel babalar yapma dimi?
Aynen canım yaa.. Gittiğimiz yerde çikolata falan ikram ediyolarya ben kabul etmiyorum ama Mert atılıyor hemen, ev sahibi de al oğlum al diyip bi sürü veriyor, ayy onu kemire kemire kağıdını yırtıp çikolatasına ulaşıyor bitirmeden de bırakmıyor..hangi yoğurt markası özelden yazar mısın?
bende dikkat ediyorum, patates cipsinin biraz yemesine izin veriyorum,
kuzenleri yiyince izin veriyorum, çikolata vermiyorum ama millete dur diyemeden kız yiyor,
etrafta görmesin, o kadar akıllılar ki hangisinin yiyecek olduğunu, yasaklı yiyecek olduğunu anlıyorlar
zafeycim ilk mesajını okudum dedim pastamı merak bile etmemiş eklemicem dedim :) sonraki mesajını yeni gördüm ekliyorum şimdi
bu arada kargom gelmiş çook güzel hepsi valla unutmadım bu arada poşetten aldım bide yıldız yıldız şekerleme getittirdim onlardan çok güzel :)Eki Görüntüle 594225 Eki Görüntüle 594226 Eki Görüntüle 594226 Eki Görüntüle 594227 Eki Görüntüle 594228 en son eklediğim bisküvili biskremden yaptım hem çoook basit tadıda harika oldu
yok canım ben yaptım şeker hamurundan krem şantiyle kapladığım pastanın üstüne yerleştirdim ama onu yemedik sakladım kurusun hatıra kalır dedim
zeynocann sen o yaptığın pastayı düşünnn nasıl yicem diyee :))) şaka bi yana o kullandığımız şantiler,falannn... en iisi eski sütlü,i meyveli tatlılarrr aslındaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?