pastadan bi dilm kaldı ama şeker hamurunu hep sıyırıp yemişştikk ailecenekk şeker hamuru bi görsellişkkkk pastada ama kurabiuyede çok güzeldi bayaa yedim kremalı bisküvi tadında oluyoo mis misss
aa merak eden olmaz olurmu burda meraktan yarılabilirdim şuana kadarr aşkoldsunnn
yaaa boncuk şekerlemeleridemi ordan aldın yavrııuu vallahi ne diyeyim harika olmuşşş yılbaşı bastası budur işte kardanadamıda kendin yapmışsın galibaa harikaa simlerde kar yağpmış gibi olmıuşş harikaa ya elinee kolunaa parnakklarınaaa sağğlıııkkkk
İlk adım ayakkabısı alan oldu aranızda?????
valla bn sıradan bı ayyakkabı aldımm gittii.elifin ayagı cok kucuk olmuo hiç bi ayakkabı.bi tane dedesi almış evde giyilen gezer marka..onlar oldu.onu gıyıo hepp.yalnız bişy farkettm ayakkabıya alışmış cıplak ayakla yürürken düşüp kalkıo sanki srekli gibi geldii..kış ya corapla gezdırmıom üşür diye bzm laminatantlar soğukk..
CEmre ayakkabıyla düzgün basıyo, yoksa ayaklarının ucuna basıyo, ben de aldım gecen gün waikikiden bi ayakkabı, evde onu giydriyorum. İlk adım ayakkabılarının yürümeye etkisi var mı acaba?
ben aldım canımİlk adım ayakkabısı alan oldu aranızda?????
Aynen canım yaa.. Gittiğimiz yerde çikolata falan ikram ediyolarya ben kabul etmiyorum ama Mert atılıyor hemen, ev sahibi de al oğlum al diyip bi sürü veriyor, ayy onu kemire kemire kağıdını yırtıp çikolatasına ulaşıyor bitirmeden de bırakmıyor..
Ayy kızlar siz aştınız bence... Bu işi geliştirin bence, blog falan oluşturun, sonra da sipariş almaya başlayın. Benim 3-4 yıldır takip ettiğim bi blogcu şimdi kurs veriyo, sipariş üzerine kurabiye pasta falan yapıyor, ne kazanıyor bilmem ama iyi kazandığını tahmin ediyorummm.. Zaya biskreme benzeyen kurabiyelerini gördüm, macaron yapmayı denedin mi hiç? Ben merak ediyorum macaron nasıl oluyor?
pastadan bi dilm kaldı ama şeker hamurunu hep sıyırıp yemişştikk ailecenekk şeker hamuru bi görsellişkkkk pastada ama kurabiuyede çok güzeldi bayaa yedim kremalı bisküvi tadında oluyoo mis misss
aa merak eden olmaz olurmu burda meraktan yarılabilirdim şuana kadarr aşkoldsunnn
yaaa boncuk şekerlemeleridemi ordan aldın yavrııuu vallahi ne diyeyim harika olmuşşş yılbaşı bastası budur işte kardanadamıda kendin yapmışsın galibaa harikaa simlerde kar yağpmış gibi olmıuşş harikaa ya elinee kolunaa parnakklarınaaa sağğlıııkkkk
wowwww yaaaa
Patchwork Şeker Hamuru Şekillendiricileri WEZZO diye bişey almıştım pastadizayndan .ama bu normal kalıp gibi değil yapışıp kalıo farklı bişey galiba..ya nsl kullanılıo buuu??
wowwww yaaaa
Patchwork Şeker Hamuru Şekillendiricileri WEZZO diye bişey almıştım pastadizayndan .ama bu normal kalıp gibi değil yapışıp kalıo farklı bişey galiba..ya nsl kullanılıo buuu??
BEBEK FİGÜRLÜ PASTA KALIBI
benimki bu sen hangini aldın isimden arattım bulamadımmmmm brenmkiyle çok basit oluyooo patcwork
BEBEK FGRL PASTA KALIBI DEKORATF PASTA SSLEME MALZEMELER
Kızlarrrrr merhabaa. Benim meleğim dün ilk adımlarını attıı:) Ayakta durmuyodu ne zamandır, dün denedim biraz, önce ayakta durdu, alkış yaptı, bize alkış yaptırdı, sonra bana doğru koşar adım gelmeye başladı:) Öyle mutlu olduk ki babasıyla, bi iki güne yürür belki kuzucumm:)
BEBEK FİGÜRLÜ PASTA KALIBI
benimki bu sen hangini aldın isimden arattım bulamadımmmmm brenmkiyle çok basit oluyooo patcwork
BEBEK FGRL PASTA KALIBI DEKORATF PASTA SSLEME MALZEMELER
Kızlarrrrr merhabaa. Benim meleğim dün ilk adımlarını attıı:) Ayakta durmuyodu ne zamandır, dün denedim biraz, önce ayakta durdu, alkış yaptı, bize alkış yaptırdı, sonra bana doğru koşar adım gelmeye başladı:) Öyle mutlu olduk ki babasıyla, bi iki güne yürür belki kuzucumm:)
valla bn sıradan bı ayyakkabı aldımm gittii.elifin ayagı cok kucuk olmuo hiç bi ayakkabı.bi tane dedesi almış evde giyilen gezer marka..onlar oldu.onu gıyıo hepp.yalnız bişy farkettm ayakkabıya alışmış cıplak ayakla yürürken düşüp kalkıo sanki srekli gibi geldii..kış ya corapla gezdırmıom üşür diye bzm laminatantlar soğukk..
teşekkür ederim canım blog açmayı ve pasta kırabiyelerle uğraşmayı o kadar çok isterim ki anlatamam ama nasıl olur müşteri nerden gelir nasıl duyulurum bilemiyorum ama çok isterim... macaron hiç denemedim canım ama yapılamayacak şey yoktur bence :)
yok yıldız şeklinde olanlardan aldım çokta güzel bide tırtıklı yuvarlak kurabiye kalıbı aldım boy boy 4lü oda çok güzel doğumlarda o tırtıldılan yapıp götürürüm diye düşünüyorum canım hepsi çok güzell bide past dizaynın klasiği 4adet çam gelmiş :) kardanadamı kendim yaptım evet saol canım ama seninkide harikaydı hatta özel günde kopya çekip benzerinden yapabilirim fikir oldu banada saol :)
sevozy bende aynı dertten muzdaribim bende kalıplardan çıkaramadım yapışıp kkaldı pactwork tü benimkiler zafey biliyor galiba onun püf noktasını zafeyyyy cevapla
aynısı cnm da.nsl kullancam bılmıom.elifin pasta zamanı seker hamuruna buladım olmadı,kurabiye hamuruna buladım olmadıı..yapıştı kaldı içine.bn kullanmayı bılmıom,patcwork ne laaa..
kızlar buraya bi bakın çok kolay
Butik Pasta Ekipmanları / Pasta Malzemeleri: Patchwork Kalıpların Kullanımı
kızlar buraya bi bakın çok kolay
Butik Pasta Ekipmanları / Pasta Malzemeleri: Patchwork Kalıpların Kullanımı
sevozyy zayaa yaparsınızzz çekinmeden korkmadann 40 yıllık patcworkcular gibişşii yapıınnn yürüü be bu gazlaa varyaaa 100 tane yaparsınızzz maharetli hatunsunuzz valla tütütüütütüt hepinizeeeeeeee
tamam zafeycim verdiğin gazla giriyorum tekrar yapmaya dermişimmmmm :))))) marta kadar bekliyorum gelin doğum yapsın pembeli pembeli yapar yayınlarım ozaman canım saol. bu arada blog açalım ya mesafe dediğin nedirki artık internette var her türlü bilgi akışını sağlarız gel girelim bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?