2011 Ekim Anneleri

kremalı bisküvi mi,kaçırmışım ben yine sen mi yapmıştın pastanın yanında tarif verdin mi?

İlk adım ayakkabısı alan oldu aranızda?????

valla bn sıradan bı ayyakkabı aldımm gittii.elifin ayagı cok kucuk olmuo hiç bi ayakkabı.bi tane dedesi almış evde giyilen gezer marka..onlar oldu.onu gıyıo hepp.yalnız bişy farkettm ayakkabıya alışmış cıplak ayakla yürürken düşüp kalkıo sanki srekli gibi geldii..kış ya corapla gezdırmıom üşür diye bzm laminatantlar soğukk..

CEmre ayakkabıyla düzgün basıyo, yoksa ayaklarının ucuna basıyo, ben de aldım gecen gün waikikiden bi ayakkabı, evde onu giydriyorum. İlk adım ayakkabılarının yürümeye etkisi var mı acaba?

İlk adım ayakkabısı ne bilmiyorum ama deri bir ayakkabı aldım. "Elma şekeri" gibi bişeydi markası. 50 TL'ye aldım ortopedik diye geçiyor ama sadece bi tümsek var ayak çukurunun orda. Şans eseri buldum bu mağazayı, doktorumuz da çok uygun ayakkabısı dedi. Antalyada bi ortopedici var 100 liradan aşağı vermiyor ortopedik ayakkabıları, tekel gibi bi mağaza, bir sürü şubesi var. Zaten çok sık giymiyor. Sadece dışarı çıkınca. Evin içinde altı deri olan patiklerle dolaşıyor.

CEmre ayakkabıyla düzgün basıyo, yoksa ayaklarının ucuna basıyo, ben de aldım gecen gün waikikiden bi ayakkabı, evde onu giydriyorum. İlk adım ayakkabılarının yürümeye etkisi var mı acaba?

ya illa ki etkisi vardır, işte ayagın seklini alıo,ortepedik falan ama artık bu işi ticarete döküolar bi ton para ..ee ayak bu geliştikce büyüooo,lcw den aldığım ayakkabılar da büyük gelmişti ..

teşekkür ederim canım blog açmayı ve pasta kırabiyelerle uğraşmayı o kadar çok isterim ki anlatamam ama nasıl olur müşteri nerden gelir nasıl duyulurum bilemiyorum ama çok isterim... macaron hiç denemedim canım ama yapılamayacak şey yoktur bence :)

yok yıldız şeklinde olanlardan aldım çokta güzel bide tırtıklı yuvarlak kurabiye kalıbı aldım boy boy 4lü oda çok güzel doğumlarda o tırtıldılan yapıp götürürüm diye düşünüyorum canım hepsi çok güzell bide past dizaynın klasiği 4adet çam gelmiş :) kardanadamı kendim yaptım evet saol canım ama seninkide harikaydı hatta özel günde kopya çekip benzerinden yapabilirim fikir oldu banada saol :)

wowwww yaaaa
Patchwork Şeker Hamuru Şekillendiricileri WEZZO diye bişey almıştım pastadizayndan .ama bu normal kalıp gibi değil yapışıp kalıo farklı bişey galiba..ya nsl kullanılıo buuu??

sevozy bende aynı dertten muzdaribim bende kalıplardan çıkaramadım yapışıp kkaldı pactwork tü benimkiler zafey biliyor galiba onun püf noktasını zafeyyyy cevapla

ben almadım, doktor da önermemişti, hatta çorap giysin demişti, ancak 1 aydır ablamın aldığı ayakkabıyı giydiriyorum, evde ayakkabı giydirmemeye çalışıyorum, dışarı çıkınca giydiriyorum, evde kalın pamuklu çoraplar var ya onları giydiriyorum,

bu arada cemre'ye afferin, dilerim bundan sonra güzel güzel yürür, ama dikkatli ol, daha farklı peşinde koşturuyorsun.

canım ben polaris anatomic taban aldım fakat sadece dışarda kullanıyorum evde doktor kullanmamamızı önermedi ayrıca televizyondada ayak uzmanından dinledim doktorlar ayağı doğal haliyle yürümesni öneririyorlar o yüzden evde hiç giydirmiyorum

BEBEK FİGÜRLÜ PASTA KALIBI

benimki bu sen hangini aldın isimden arattım bulamadımmmmm brenmkiyle çok basit oluyooo patcwork

BEBEK FGRL PASTA KALIBI DEKORATF PASTA SSLEME MALZEMELER

zafeycim benimde aynısı ama çıkmadı gerçi 1 yaş kurabiye için yaptığım zaman denedim sadece üstüne düşersem yapabilirim heralde

hani ben gecen tiramısu yptıydım ya bi köşesinide etiburcak varya ondan yapmıştımm.o kösesi çok gzl olmuştu bn kedi dilinden daha cok beğendim.aklınızda olsun.. bide mozaik pasta bilen varmıı?? bzm burda kafede satılıo ama çok gzlll..tam kararında...

yürü cewmre yürüdeee dök annenin bütünn dolaplarınııııı maşallahh cemremixze tütütütüütü 41 krere

bende lcw den ev patiği almıştım pentiden aldıklarım küçk geliyo onla geziyo evin içinde dışardada görümcemler almış onu giydiriyorum ama özellikle ortapedikmi hiç bu konuya dikkat etmedim zaten dışarda pek dolandığıo yok ama yazın lazım galibaaaaa

zaya istersen bi blog açalımmmm senlee çok gzel olurrr ama yakında değilsinki gidip gelelim fikirleşelimm yaptıklarımızı resmleyelimm

aynısı cnm da.nsl kullancam bılmıom.elifin pasta zamanı seker hamuruna buladım olmadı,kurabiye hamuruna buladım olmadıı..yapıştı kaldı içine.bn kullanmayı bılmıom,patcwork ne laaa..

kızlar o kadar basitkşi yapıncaa ullenn nasuıl yapamamışım bunca zaman diyceksinizzzz bende ilk başta yapamıyordum ama en sonunda yaptmm nasıl oldu diyceksenizzz 1 yaş kurabişlerine korka korka o ayak izlerinden yapıcaktım ayak çıkıyo yarısı parmakları kalıpta kalıyo sinir oldum acaba kalıbımmı dandik dedim başladım araştırmaya internette okudum korkmada çokda bastırmadan yapın diyoneyse ben ikinci postayı yaptığımda deneme amaçlıo kelebek kalp kurabiye yapmıştım üzerinde çalışma yapmak için neyse şeker hamurunu merdaneyle açtım çok ince olmak kaydıyla yoksa üstlere yapışıyo nişasta dökün yapışmasın çok ince açın önce kalıbı bastırın şeker hamurunu kalıbın içine alıp daha sonra patchwork uygulayacağınız alana hafif bastırın yavaşça çekin kalıpta kalıyosa tekrar bastırın yavaş yavaş çekinnn süper oluyoooooo zafer kazanmış gibi hissetmiştinmm kendimi bakn bi daha paylaşşşcammmmmmm içmden geldii

sevozyy zayaa yaparsınızzz çekinmeden korkmadann 40 yıllık patcworkcular gibişşii yapıınnn yürüü be bu gazlaa varyaaa 100 tane yaparsınızzz maharetli hatunsunuzz valla tütütüütütüt hepinizeeeeeeee

tatataataammmm benim ilk patch work çalışmalarımmmmm

dediğim gibi kılarr kalıbın içine aldığınızz hamur çok çok ince olacak püf noktası bu bide hafif bastırın gömülsün yavaşça çekin bu kadarrrrrrrrrrr

tamam zafeycim verdiğin gazla giriyorum tekrar yapmaya dermişimmmmm :))))) marta kadar bekliyorum gelin doğum yapsın pembeli pembeli yapar yayınlarım ozaman canım saol. bu arada blog açalım ya mesafe dediğin nedirki artık internette var her türlü bilgi akışını sağlarız gel girelim bu işe

bnm doğu gunu martaa..bana mı yapcannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…