2011 Ekim Anneleri

zefey, kartopu ben sizin kadar becerikli değilim yetişemiyorum.

bu ara pasta işlerine yeniden döndüm. eğitimler siparişler uğraşıyorum çok arada giriyorum uzun zamandır.

hepsini okuyamadım tabi ama blog hazırlıkları varmış.

face'nize benide eklerseniz sevinirim. facebook.com/efserk

pastalarımı görürsünüz :) buraya bi kaç tane ekleyeyim

merhaba arkadaşlar tosuncuklar uyudu biraz geçmişi okudum,herkes iyi sanırım.çok şükür bizde iyiyiz elhamdülillah....
ne güzel şeyler yayınlıyosunuz ama ben unutuyorum çekmeyi aslında arada yapıyorum bende bişeyler ama yedikten sonra aklıma geliyor foto çekmek)
bu arada blog kuruyosunuz galiba zeynep,arkadaşımda yeni kurdu.
belki fikir olur sizede http://zehrabutikpasta.blogspot.com/
zaaten burda onun tariflerini görmüştüm,oda ağustos annesi,hemde arkadaşım.
inşallah hepinize hayırlı olur,ne güzel bir hobiyi kazanca dönüştürmek,
ahh ahh benim niye ilgim yok ya hemen sıkılıyorum hiç uğraşamıyorum.olsun hazır almayada birileri gerek ama )

Son düzenleme:

gerçekten çok güzeller ben de böyle bir modelleme kursuna gitmek istiyordum fakat bana çok uzaktı çatalca tarafında ve anadolu yakasındaydı satmak için değilde daha çok zevk için öğrenmek istiyordum ben sen nerde aldın eğitimi

ay Nazcım cok guseelll yaaa.sen de bi blog kurmalısın maaşaallahhhh...

gunaydınn Fıstıkklar, valla sabah kaya kaya geldim nerdeyse desem yeridir..Allahdan canak manak sağlam kaldıydıı :))

kıss çekmeyi unutmuşummmm sen düşünnn baksana yayınlananlara daha çok yolumuz var galiba bizimm ama açıcamm tabiki bi kez gönül verdik bu işeee

iibuuuww kızz maşallahh 39uncu haftama kadar hayattaa çealışamazdım hep belim tutuldu benimmmm 5 ayda midem bulandı zor geçti ayyy merak ettimm badee sultan kaç kg doğduu belkide normal dıoğuruacaktın kısss

wuu eline sağlıkk eee sen artık olayın profesyonel boyutundasın biz daha acemiyizzzz işten arta kalan dönemlerimizde uğraşş gibi düşünüyoruz bunu ortadaki kumrakll oğlana bayıldım bunun gözleri için ayrı bi aparat mı var

aaa süper olmuşş arkadaşının sitesi bizimkide üç aşağı beş yukarı bu tarz bişi olacakkkk ömaharetli arkadaşın varmış
dün burdan yılbaşı kurabişi yaptığım arkadaş kızkardeşine kına gecesi kurabiyesi yapcakmış geldi yarif aldııı bende kalıplarla birliktee çok cizel bi fikir verdimm şimdi ben daha çok heyecanlıyıım acaba nasıl bişi çoııkaracak diye nettende gelinlik kalıbı sip ettik bide yenilebilir inci incidende gelinin kolyesini yapacağızzzzzz

günaydın kızlar,
allahtan sağ salim gelebildim,
gerçi yokuşumun bir kısmında kar ki doğal olarak buz vardı
onu da temkinli geçince problem olmadan servise bindim,
şimdide kahve zamanı,

Ellerine sağlık hepsi çok güzel ve profesyonel.. Bişey sorcam tabi cevap vermek istersen.. Pastanın üstünü ben şeker hamuruyla kapatınca, dışardan bakınca dümdüz gözükmüyor, hafif engebeli duruyor ama sizinkiler dümdüz duruyor. Bunu nasıl yapıyorsunuz?

İrmikli bebek bisküvisi
Malzemeleri:
2 çorba kaşığı tam un
5 çorba kaşığı beyaz un
4 çorba kaşığı irmik
100 gram oda sıcaklığında tereyağı
pekmez, akçaağaç şurubu ya da agave
yarım çay kaşığı tarçın

Yapılışı:
Bütün malzemeyi karıştırın, pekmez kullanıyorsanız önce 3-4 yemek kaşığı koyun tadı az gelirse ilave edersiniz. Hamuru 1cm kalınlığında açıp kalıpla kesin.180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.
(yaklaşık 15-20 dakika)

kekin üzerine ganajdan sonra MALA gibi bişey ile düzleştırıp,şeker hamurunuda serip,tekrar MALA yardımıyla düzleştirioo yani bnm izledikleirm öleydii :)) tabi adı MALA değil o aletin :) spatula gibi bişeyy.alet edavet gerek bu işlerde heralde deeemi ??

Balık Püresi

Malzemeler:
175 gram havuç
125 gram patates
175 gram pisi balığı
1 portakalın suyu
60 gram kaşar peyniri
1 çorba kaşığı margarin

Hazırlanışı:
Soyulmuş ve dilimlenmiş havuç ve patatesleri bir tencereye koyun. Üzerlerini örtecek kadar su koyup yumuşayıncaya kadar kaynatın. Balığı bir kaba koyun. Portakal suyunu üzerine döküp rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpin. Bir parça margarini üzerine yerleştirin ve fırına verin. Fırından aldıktan sonra kılçıklarını kontrol edin. Son olarak sebzeleri ve balığı blender’de püre haline gelinceye kadar karıştırın. Yemeğiniz hazır.

Afiyet olsun...

evet ganaj yapıyolar üstüne sonrada mala mıydı ne onla düzlüyolar işte kalıbın ve aletin olcakkk gerisi de hayal gücüne klmışş bişilerrr

Benn nişşşşhaanntaşıınaa gidiyoreeee indirimlerdenn haber ederim siziii tabi önceee lazereee
beni unutmayın anacıııımmmm

Sen yaptınmı bundan hiç? Ben yaptım kazık gibi sert oluyor.. Gerçi bizim çocuklar için en mantıklısı sert olması. Dünkü elma kurabiyesini eline veriyorum bi sıkıyor un gibi yapıyor. Geçen hafta tuzlu kurabiye yaptım, sert oldu biraz iyi oldu, sıkıp dağıtamadı.

biraz işlerim var ve yarın süt iznim
o yüzden bugün bir daha giriş yapamam gibime geliyor,
sohbetiniz bol olsun, daha sonra görüşmek üzere diyorum...

Ikibnciyi ne zamann planlıyosunuz allah kısmet ederseeeeeee

yapmadımsabah nette buldum tarifi... bn d.zinindeyken tv de bi kurabiye tarifi almıştım ..tahin,pekmez,un,yağ,kbtma tozu ile çok guzel aluo ne sert ne yumuşakk.aslında o da yapılabiilir,tahinde faydalı..

ya dun yasemin yerelması tarifi vermiş,, valla bn önceden hiç yapmamıştım .bgn realden aldım,ama havucu unutuum akşam denerim dıodum ama..

Ikibnciyi ne zamann planlıyosunuz allah kısmet ederseeeeeee

32 yaşındayım . Bade 2 yaşını bitirdiğinde çalışmalara başlasam 2014 yılı içerisinde doğururum diye düşündüm aralarında 3 yaş uygundur gibi geliyor , ama daha bundan kocamın haberi yok . o çocuk çok seviyor. Zaten daha da geç kalmamalıyız eşim de 36 yaşında . Bir de oğlum olsa ne güzel olur Allah kısmet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…