blogu bir ziyaret ettim ve gördümkü KK dan görüştüğüm nurayturan blog kurmuş çok sevindim çünkü bu işi yapması için kendisini ikna etmeye çalışmıştım. diş buğdayı hazırlıkları yaparken kendisini tanıdım burada.çok güzel şeyler yapıyordu,hatta burada tarifini verdiğim diş pastası ve kurabiye tarifleri onundu. banada pasta yaparmısın diye sorduğumda bursalı olduğunu öğrenmiştim,çok sevindim blog açmasına
bi zaman sonra zeyno içinde böle şeyler yazarsınnn
yerelmasını bende denemek istiyorum burak için. geçen sene sebze çorbasına katıyordum,bu sene yemeğini yapayım bir deneyelim bakalım yiyecekmi,tarifi kim vermişti ben görmedim,etlimi zeytinyağlımı yapıyorsunuz. ben hiç pişirmedim şimdiye kadar. annemde çok nadir z.yağlı yapardı toprak kokusu var diye ben yemezdim
gerçekten çok güzeller ben de böyle bir modelleme kursuna gitmek istiyordum fakat bana çok uzaktı çatalca tarafında ve anadolu yakasındaydı satmak için değilde daha çok zevk için öğrenmek istiyordum ben sen nerde aldın eğitimi
kıss çekmeyi unutmuşummmm sen düşünnn baksana yayınlananlara daha çok yolumuz var galiba bizimm ama açıcamm tabiki bi kez gönül verdik bu işeee
iibuuuww kızz maşallahh 39uncu haftama kadar hayattaa çealışamazdım hep belim tutuldu benimmmm 5 ayda midem bulandı zor geçti ayyy merak ettimm badee sultan kaç kg doğduu belkide normal dıoğuruacaktın kısss
wuu eline sağlıkk eee sen artık olayın profesyonel boyutundasın biz daha acemiyizzzz işten arta kalan dönemlerimizde uğraşş gibi düşünüyoruz bunu ortadaki kumrakll oğlana bayıldım bunun gözleri için ayrı bi aparat mı var
aaa süper olmuşş arkadaşının sitesi bizimkide üç aşağı beş yukarı bu tarz bişi olacakkkk ömaharetli arkadaşın varmış
dün burdan yılbaşı kurabişi yaptığım arkadaş kızkardeşine kına gecesi kurabiyesi yapcakmış geldi yarif aldııı bende kalıplarla birliktee çok cizel bi fikir verdimm şimdi ben daha çok heyecanlıyıım acaba nasıl bişi çoııkaracak diye nettende gelinlik kalıbı sip ettik bide yenilebilir inci incidende gelinin kolyesini yapacağızzzzzz
Ellerine sağlık hepsi çok güzel ve profesyonel.. Bişey sorcam tabi cevap vermek istersen.. Pastanın üstünü ben şeker hamuruyla kapatınca, dışardan bakınca dümdüz gözükmüyor, hafif engebeli duruyor ama sizinkiler dümdüz duruyor. Bunu nasıl yapıyorsunuz?
teşekkür ederim beğenmene sevindim. ben izmitte oturuyorum. 2. eğitimimi geçen ay göztepe'de nesrin tong'da aldım.Ama dediğin gibi sana uzak kalıyo sanırım gidebilirsen tavsiye ederim.
teşekkür ederim beğenmene sevindim. ben izmitte oturuyorum. 2. eğitimimi geçen ay göztepe'de nesrin tong'da aldım.Ama dediğin gibi sana uzak kalıyo sanırım gidebilirsen tavsiye ederim.
Cnm okdgm tarrflr hp z.yagli... E toprak kokusu varsa bnde yemem ya,eluf yuzune bile bakmaz
şimdi havuç tatlı olduğu için lezzet veriyor sebzeleri tereyağında kavurman ve süt un karışımı bu toprak kokusunu bayağı bastırıyor bence güzel oldu ama sen az yap yemek olduğu bir gün beğenmezse mevcut yemeği yedirirsin beğenirse onun da vitaminini almış olur ben her türlü sebzeyi denemeye çalışıyorum hepsinin faydası türlü türlü
bugün cuma , zeynep ve maral süt izninde topic bomboş
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar olsun
ben yarın burağı kindyroo ataşehire deneme dersine götürüyorum. deneme için üçret almıyorlarmış saat 12 de başlayıp 12:45 de bitecek. düşünen olursa arayıp randevu alsınlar,hemde küçük bir buluşma yapmış oluruzzeynep ,sevozy siz yakınsınız gelebilirsiniz diye düşünüyorum,kayıt olmak şart değil. ortamı görürüz hem.
Eki Görüntüle 601754 Eki Görüntüle 601755 Eki Görüntüle 601756 Eki Görüntüle 601757 Eki Görüntüle 601758 Eki Görüntüle 601760 Eki Görüntüle 601761
dün gelen misafirlerime yaptığım pastalar sarma,kek,sosisli galeta unlu poğaça,ıspanaklı gül böreği,peynirli poğaça ve kedidili tatlısı
kızlar hiç istediğim gibi fotoğrafını çekemedim sunumda önemli olduğu için güzel tabaklara koyup çekmek isterdim ama nereye koşturmaktan oğlanla birlikte bunları zor çektim. Kedi dili pastamın üstünü bile süsliyemedim benim için oldukça sade ve klasik pastaların olduğu bi gün oldu ama yinede paylaşayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?