sen kaçta oluyon kız evde kaç dk arası işten evvvvv
PPPPgünaydınnnnnnnnnnnlarrrrrr herkeseeeeeebende marallaşmak istiyoırummm ama olmuyoooooooo
günaydnn marall çokmu yoğnsunnnnn
ya zeyno nirdesinn kmseler yokk ..Gunaydınnlar.bzm çıkış 5, burdan aynı mahllede oturan bi arkadasn arabası ile gdym engec 6 da evdeyimm..
ne güzel valla erkenden yavrularınıza kavuşuyorsunuzben 17:30 da çıkıyorum 17:45 de servisler kalkıyor 18:45 - 19:00 gibi evde oluyorum trafiğe göre. istanbulda yaşamanın zor yanlarından biri.
Cnm bnm bi is olayi vardiya iiki olmamis,yoksa bnde 7,30 gbi anck evde olrdmm
evet canım zaten serviste yoktu herhalde orada yol zor olacaktı senin için. herşeyde vardır bir hayır
günaydın kızlar,güzel bir gün diliyorum herkese
zefey , bende gideceğim bugüm mother care inşallah.
ya zeyno nirdesinn kmseler yokk ..gunaydınnlar.bzm çıkış 5, burdan aynı mahllede oturan bi arkadasn arabası ile gdym engec 6 da evdeyimm..
evet canım zaten serviste yoktu herhalde orada yol zor olacaktı senin için. Herşeyde vardır bir hayır
aynen.şimdi yazda gelıo.gunduzler uzayacak,daha fazla elif le vakit gececek.gecen bi halamız dedik ki,bebek ufakken iş değiştirmek,şartları değiştirmek falan zor olurr.düzen bozmaya gerek yok dedii.gerçi bnm kde kedi uzanamadığı ciğere... Gibi olduKendimi kandırıom napammm
selam sen face grubundamıydın hiç yabancı değil bana nickin fatihdemi oturuyodun yaaa çıkaramadmmmmm
kızlar ben geldim, bakalım neler yapmışsınız
hamilelik döneminde giriyordu,ben hatırlıyorum
hamilelik döneminde giriyordu,ben hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?