2011 Ekim Anneleri

sen kaçta oluyon kız evde kaç dk arası işten evvvvv

PPPPgünaydınnnnnnnnnnnlarrrrrr herkeseeeeeebende marallaşmak istiyoırummm ama olmuyoooooooo

günaydnn marall çokmu yoğnsunnnnn

ya zeyno nirdesinn kmseler yokk ..Gunaydınnlar.bzm çıkış 5, burdan aynı mahllede oturan bi arkadasn arabası ile gdym engec 6 da evdeyimm..

ya zeyno nirdesinn kmseler yokk ..Gunaydınnlar.bzm çıkış 5, burdan aynı mahllede oturan bi arkadasn arabası ile gdym engec 6 da evdeyimm..

ne güzel valla erkenden yavrularınıza kavuşuyorsunuz ben 17:30 da çıkıyorum 17:45 de servisler kalkıyor 18:45 - 19:00 gibi evde oluyorum trafiğe göre. istanbulda yaşamanın zor yanlarından biri.

ne güzel valla erkenden yavrularınıza kavuşuyorsunuz ben 17:30 da çıkıyorum 17:45 de servisler kalkıyor 18:45 - 19:00 gibi evde oluyorum trafiğe göre. istanbulda yaşamanın zor yanlarından biri.

Cnm bnm bi is olayi vardiya iiki olmamis,yoksa bnde 7,30 gbi anck evde olrdmm

evet canım zaten serviste yoktu herhalde orada yol zor olacaktı senin için. herşeyde vardır bir hayır

aynen.şimdi yazda gelıo.gunduzler uzayacak,daha fazla elif le vakit gececek.gecen bi halamız dedik ki,bebek ufakken iş değiştirmek,şartları değiştirmek falan zor olurr.düzen bozmaya gerek yok dedii.gerçi bnm kde kedi uzanamadığı ciğere... gibi oldu kendimi kandırıom napammm

günaydın kızlar,güzel bir gün diliyorum herkese

zefey , bende gideceğim bugüm mother care inşallah.

hmm bende gidicem hem sevoyziye bakarım hemde alt almadım umarım bitmemiştirr çünkü ilk defa böle herşeyi yüzde elli yaptıklarına rastladımmmm çok enteresannn önceden %30 falan ayırırlardıııı

sovozziii hazırr yavruumm görüntülü konuşiiciiyyz senle öğlennnn

ya zeyno nirdesinn kmseler yokk ..gunaydınnlar.bzm çıkış 5, burdan aynı mahllede oturan bi arkadasn arabası ile gdym engec 6 da evdeyimm..

oo iyi yaa süper allaha şükürler olsun millet altıda çıkıyo işten bak işte herşeyde bi jhayır vardırrrr

evet canım zaten serviste yoktu herhalde orada yol zor olacaktı senin için. Herşeyde vardır bir hayır

bizimde saatler yazın uzuyo ozamanda ben evde altıyı çeyrek geçe falan oluyorum çnkü servisbeykozada uğruyo

Sevoozyzyy bacımm aramadmm seni çünkü 33 tl ydiiisence nasılll uygun diyosan gider alırımmm lacivert üzerinde pembe çiçekleri varrr

kızlar ben bu fuırsattan bişi anlamadımmmmfotoğrafçıyı aradım diyoki2 poz çocuğu çekipte 15/21 cm ebatında bastırıp vermek 1tl yani teeki 50krş a geliyo
evdende 20 pos kendi çektiğinizi getirirseniz basarız aynı ebatta albüm yaparız oda toplam 49tl oluyo dedi bana mantıklı geldi ama neyse ben sadece 1 liraya iki poz çekinip gelcem alan olursa barabar giderukkkkkkk sovozyy al sen cinemalara pazra yatırmaaaa

selam sen face grubundamıydın hiç yabancı değil bana nickin fatihdemi oturuyodun yaaa çıkaramadmmmmm

meloferr neydiyon bacım nerelerdesizz kanendi kendime konuşur oldummmm bırdaaaaaaa

sendsizz gün doğmuyorr uyanııyorumm ansızınnnn sensizzz gün doğmuyorr yanlızımm ahhh yanlızımm

sevozyyyy topiinee döyynnnnnnnnnn

ben de 16.30 da çıkıyorum, 17.10-17.15 civarı annemlerde oluyorum,
mesai kalktı o yüzden erken evde oluyorum, yoksa 1 saat gecikmeli gidiyorduk,
gündüzlerde uzamaya başladı iyi oldu,
bugün öğlen dışarıda yemek yedik ve hava çok güzeldi, kızımla dışarıda olmayı hayal ettim
gerçi cuma günü ortopediye götüreceğim hava güzel olursa yürüyerek götürürüm
bu arada yoğun olarak çalışıyorum, elimde dünden beri oluşturmaya çalıştığım bir dosya
vardı ancak toparlayabildim, bakalım ne kadarı değiştirilecek
şimdi biraz mola verdim, sohbet edelim diye

hamilelik döneminde giriyordu,ben hatırlıyorum

evet hamilelik döneminde giriyordu,
geçen o dönemi düşündüm, o kadar çok kişi vardı ki,
face grubu oluşturulduğunda bende katılmıştım ancak tekrardan
gizli bir grup oluşturmaya çalışmışlardı şu an nedenini hatırlamıyorum ama
ben de gizli gruba kayıt olmamıştım, bazen acaba neler yapıyorlar diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…