dün bende gardaşımlan tartıştıkk küsümm sanırsamki dahada konuşşmııyyciiimmmmmmm
valla bende ne bulursam markette alıp,çantaya koyuyomm,yıyıoz.napam pahalı oluo oralarrr...Len tümden desifre oldummm...
neler aldın oğlana mother careden anlat bakalım
nie kızz...zati doğumdan sonra yanında kalmadı diye kafayı takdıydınnn :26:
neler aldın oğlana mother careden anlat bakalım
ikili bitane yeşilli grili önden cepli kalın pamuklu biri kapşonluu aldımm 52 den 26 ya düşmüş
üçlü uzun kolluuu vardı oda 52 den 26 ya düşmüş
bebe yağı ve losyonunu aldım 12,90 den 6,90 a düşmüşleridi yarın burdaki kızlarda kendilerine alacaklar losyonun kokusuna bayıldılarrrrr
bide ikili uzun kolluuuuu aldım oda 18 tl ye geldii
alt pamuklu pantolonlarını alamadım bizimkine uygunu kalmamıştı yarın bakıcamm
sevıozyy sanada bakıcammm beğenirsem uygunsa fiyatıı sana cepten görğüntülü yaparıkkkkk
ok cnm,losyonlar ne markaa
iyi akşamlar kızlarr mıtlılıkk ve esenlik yanızı bırakmaya inşallahhhh hemiiiiiii
ben çıktım byyyyyy:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
ok cnm,losyonlar ne markaa
300 er ml lerrrrrrrrrrrr
Katibim Restaurant'ta Boğaza Karşı 105 Çeşitten Oluşan Açık Büfe Brunch ve Türk Kahvesi 15,90 TL! Kişi Seçenekleriyle! bu mekanda guzel ama uskudardaaa...
zeyno sen 4 cıkınca kacda evde oluuon ??
hadi buradan alıp gidelip hep beraber bruncha ne dersiniz?
üsküdar sana uzak değilki sevozy
GüzeL bir esenti ile güne merhaba '' diye maralca bir giriş yapdıkdan sonraGunaydın Tontişlerrr...
zeyno sen 4 cıkınca kacda evde oluuon ??
GüzeL bir esenti ile güne merhaba '' diye maralca bir giriş yapdıkdan sonraGunaydın Tontişlerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?