2011 Ekim Anneleri

valla bende ne bulursam markette alıp,çantaya koyuyomm,yıyıoz.napam pahalı oluo oralarrr...Len tümden desifre oldummm...

ahahaha çok piss deşifre olduk hemdee adımızz neye çıkcak düşün ahahha napalım yani avuç kadar mısıra 6 tlmivercektik bi kilo mısırı alıyosun o fiyata aahahhahaaaahhh yüzsüzlüğü ele aldım iyceeeeee

nie kızz...zati doğumdan sonra yanında kalmadı diye kafayı takdıydınnn :26:

bu burun ameliyatımda gece yanımda kalcaktı annem çocuaa bakcaktı neyse dün bana dediki ben gelmiycem kalmıycamm bendeee açtım azımı yumdum gözümüüü senden gelcek hayır allahtann geşlsinn dedimmmmmmmm teee doğurduğum gündne başladım tabi saymayaaaaaa

sonuç itibariylenn çıkarken ne halin varsa gör didi bana

neler aldın oğlana mother careden anlat bakalım

ikili bitane yeşilli grili önden cepli kalın pamuklu biri kapşonluu aldımm 52 den 26 ya düşmüş

üçlü uzun kolluuu vardı oda 52 den 26 ya düşmüş

bebe yağı ve losyonunu aldım 12,90 den 6,90 a düşmüşleridi yarın burdaki kızlarda kendilerine alacaklar losyonun kokusuna bayıldılarrrrr
bide ikili uzun kolluuuuu aldım oda 18 tl ye geldii

alt pamuklu pantolonlarını alamadım bizimkine uygunu kalmamıştı yarın bakıcamm
sevıozyy sanada bakıcammm beğenirsem uygunsa fiyatıı sana cepten görğüntülü yaparıkkkkk

yani kısaca iki kalın pamuklu beş tanede ıince uzun kulluu almış oldum bide losyonla yaaaaağğğğğğ

iyi akşamlar kızlarr mıtlılıkk ve esenlik yanızı bırakmaya inşallahhhh hemiiiiiii
ben çıktım byyyyyy:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

ok cnm,losyonlar ne markaa

hadi buradan alıp gidelip hep beraber bruncha ne dersiniz?

üsküdar sana uzak değilki sevozy

ya uzak oluo niyeyse,,bzm eve bi ümraniye yakın sanki, heryer uzak gibi anlamadım :)) ist trafiği belkii. ben buraya bı sunnet yemeğine gtmştm.olabilir ama eşlere sormak lazım... ama yalan yok içimden gecen bebişler ve esler olmadan kafayı dinlemekkk.bılmem ki bencilce mi??

GüzeL bir esenti ile güne merhaba '' diye maralca bir giriş yapdıkdan sonra Gunaydın Tontişlerrr...

çok şekersin canım
evet güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,
aydınlıklarla dolu biraz da esintili bir günden hepinize aydınlık dolu
saatler ve yarınlar diliyorum.

zeyno sen 4 cıkınca kacda evde oluuon ??

sen kaçta oluyon kız evde kaç dk arası işten evvvvv

GüzeL bir esenti ile güne merhaba '' diye maralca bir giriş yapdıkdan sonra Gunaydın Tontişlerrr...

PPPPgünaydınnnnnnnnnnnlarrrrrr herkeseeeeeebende marallaşmak istiyoırummm ama olmuyoooooooo

günaydnn marall çokmu yoğnsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…