aa olsun bi kişimi iki kişimiii
ahahahha ailemsinnnn yaaaaaa senin bo kocada bizi yasaklamak için bahanemi arıyoooo aaaaaaa neyseki tanışmaları iyi oldu ama
onun işide zor kızzzz acaba karakol ne demek dur bakimm hemen tabirlerden hayırdır inşallahhh :)
hee bunu tavsiye etmiştimmm mrdm ysmn yeeeee ayy yazarken tuhaf oluyorumm kız şu nickini değiştirokadan zorki DDDddd
hangimizden kıllandı acaba,hala adamın içi rahat edemediğine göre :))
ahahahhaha hiç gülceeem yoktuu kızz seni allah kaaretmeyeeeee:86::86::86::86::86:
sen karşısında kuzu kuzu oturuyodun elifinleee belki bize kıllanmıştırrr efenin peşindeydim ben hep yerlerdeeeee ahhaha
Ayy ne çok konuşmuşunuzzz, oku oku bitiremedim, sabahtan giremedim. Misafirlerim var, dolma istediler, dolma yaptım yine bi tencere, kızıma da acısız dolma yaptım. Sakızlı muhallebi tatlısı yaptım, akşam yanına bi de güzel yayla çorbasıyla ayran yapacam, zaten dolma yeterince ağır bi yemek etli falan, başka da bişi yapmayacam. Cemre uyurken sarayım diye paraladım kendimi, yoruldum yaaa. Birazdan da uyanır kızçem, onun da makarnası hazır, uyanınca yiyecek mi bakalım, iştahsız yine, diş mi çıkaracak nedir bi sıkıntısı var bakalım.
aa olsun bi kişimi iki kişimiii
ahahahha ailemsinnnn yaaaaaa senin bo kocada bizi yasaklamak için bahanemi arıyoooo aaaaaaa neyseki tanışmaları iyi oldu ama
onun işide zor kızzzz acaba karakol ne demek dur bakimm hemen tabirlerden hayırdır inşallahhh :)
hee bunu tavsiye etmiştimmm mrdm ysmn yeeeee ayy yazarken tuhaf oluyorumm kız şu nickini değiştirokadan zorki DDDddd
Yoook beee, onun ki genel bi paranoya:)
işe başlamana ne kadar kaldı kısss
çok hamaratsın bu aradaaaaaaa tütütü maşallahhhh
zati popoyu yan dönüp arcemeği kıskac altına almıştı.farketmedin sanmayın.. adam tırsmıştı başta belli
sinema biletlri adet 9.9 tl.yine de uygun.ben 4 tane aldım.iki kere giderık artıkın..ama h.içi
zati popoyu yan dönüp arcemeği kıskac altına almıştı.farketmedin sanmayın.. adam tırsmıştı başta belli
Şubatın başında başlıyorum, bi aksilik olmazsaa inşallah
kıss şu biletlerde pazartesi perşembe bir alana bi bedava oluyo du o yokmu dahaaaa
bizde fundamental varya cem yılmaz ona çok gitmek istiyoruuuuuzzzzz
ahahahhahiç dikkat etmedimmmmm beynnnnn
inşallah hayırlısı cnmmmmmm
O tırsaklık değill, aşk aşk:) Nereye gitsem gözü bende kocacımın, ne buluyosa bende dermişim
o turkcellde bi alana bi bedava,zaten sureklı ooo.
cem yılmaz a bnde istedim ama esle gidilmez cok belden asagı demşler bnm kocaya... oda gtmeyelim dedi...
Katibim Restaurant'ta Boğaza Karşı 105 Çeşitten Oluşan Açık Büfe Brunch ve Türk Kahvesi 15,90 TL! Kişi Seçenekleriyle! bu mekanda guzel ama uskudardaaa...
eee o daha mantıklı değilmi kızzzzz
neyde kardeşim sevdiceğiyle gitmişşş çoık komik dedi biraz anlattıda harbid3en kadınların reglilerini tiye almış biraz sonra şeysini göstererek biraz anlatıyoömuş diyomuşki gece vakti durömuyo sevgiline mesaj at diye uyarıyo biz yapmıyoruz bu yapıyo diyee yani yani bayağı bi şeyiylen konuşuyomuşşşş:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
bende şöle bi akşam yemeği fırsatı yakalamam lazımmmm 29 ocak doğum günü çünküüüüü benimkide 30 ocak peşpeşe acaba bana ne süprayyyzzzzz yapacikkkkkkk
dün bana didiki büyük beklentiler içine girdiii bu ne biçim laf laa dedim içimden ascuktaa şefkinm kırıldı yanii
yani ayıp ben utanırım yanmzda kazmanın biri oturur bi yorum falan yapar ...
ya t.cell kampayısnda bir alana bir bedavaya.ee cinemalarda biletler 17 den falan başlıo.hmn hmn aynı gibi..
itiraf ediyim atladım hemen bılmem ki mantıklımıydı :26: arkadas alınca bende aldımneyse üye olalım bı siteye,gecenlerde bebeklerin oyun grupları kursunu kaçırdkk ya.çok üzülmüştüm.
belki sana cok buyuk bi süprız yapacak.çaktırmamaya calısıoo :) aksi olursada bozuntuya vermeee.bu sitede gzl yemek programlarıda var bak istersen..
ben utanmam yaa nolcakkiii bananeeee bide ben evdee mısıre patlatım çantama koyuyorum bolcana yiyoruzzzz ahahah icene beleşçi olmuşmm yaaaa
ne bilim büyük beklenti içine girmede ne demekmişş ascık kırıldım neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?