2011 Ekim Anneleri

ayy nvet hava çok güzelll yoğn olmasakkkk biraz daha gezicektim bendee ilan reklam ayı bu ayy
hayırdır ortopediy eneden götürcenn yavrucuuuğuuuu

ayy nvet hava çok güzelll yoğn olmasakkkk biraz daha gezicektim bendee ilan reklam ayı bu ayy
hayırdır ortopediy eneden götürcenn yavrucuuuğuuuu

geçen çorabını giydirirken farkettim; sağ ayak baş parmağının kenarı biraz beyazlaşmış ve nasır gibi değil ama biriz sertleşmiş gibiydi,
artık ayağını bir yere mi vurdu, yoksa ayakkabıdan mı bilemedim, bir göstereyim dedim,
dr bana ayakkabı kullanma demişti, bakalım şimdi ne diyecek

kartopuuuuu sen kişndyroo yu ne yaptın fiyat konuştuunmu ne kadarrrrr bide diğer götürdüğn yer nasıl biyer ne kadar ücretiiiii

birazönce aradılar fiyatı daha önce sormuştum 3 aylık 900 tl demişlerdi. ama pazarlık yapacağım,zaten telefonda kayıt yaptırırken indirim yaparız dedile,sizde gelirseniz sıkı bir pazarlık yaparım ben. ama diğer yere 6 hafta daha devam ediyor.cumartesi kindyroo dan çıkıp oraya gidince burak çok yoruldu,dolayısı ile orası bitince yani mart gibi başlatacağım kindyroo ya.
öteki oyun grubu daha basit şarkı ,marakaslarla ,kaptan kaba aktarma vs.gibi şeyler,orasıda 8 hafta 500 tl idi.

daha önce fırsatlarda kindyroo aylık 500 tl olarak çıkmış ,belki biz yazılana kadar yine fırsat olarak çıkar ben bir öneri yapayım groupona kişi başı 3 kupon alınabiliyormuş,dolayısı ile 3 aylık 300 tlye geliyor. ataşehirde yeni açıldığına göre böyle birşey olabilir promosyon amaclı

kızlarr çok kötü oldum allahyardımcıları olsun bir bebek geldi beş kilo gözlük takıyo ağzı yara içinde sapsarı bi çocuk beyin kanseriymişşş çok kötü oldmm gözyşlarımı tutamıyorumm şuanda keşke görmeseydik ya allah yardımcıları olsunnnn

kadsın aradıı şunanda konuşuyormmmmm

meloferr neydiyon bacım nerelerdesizz kanendi kendime konuşur oldummmm bırdaaaaaaa

İyiyim bacım yaa.. Biraz işlerim vardı rapor falan, onlarla ilgilendim...

Benim oğlanın başında konak oldu yine, normal midir acep? Bebekken de olmuştu... Cumartesi Su Çiçeği aşısı için doktoruna gidicez, sorayım bari ona......

kız okurken kötü oldum, ben artık dayanamıyorum
çocuk olduktan sonra berbat bir şey oldum,
üzüntülü haberlere hiç dayanamıyorum, görüntüler de cabası,

12 haftasına dokuzyüz dedi deneme dersine geldiğiniz içinde %5 inerim dedi onuda karta 3 e bölermiş ama konuşuruz dahada gelince sanırım dahada inecekkk asumnn eğer uygun olursa bende kayır olurummm hatta uygun olunca sevozy de kayıt olmak istiyo olursa aynı seanslara girerizzzz

acaba mantar olabilirmi konak bebeklerde oluyo küçükk ayy hemen götürr meloşşşş yayılmasınnn

kız okurken kötü oldum, ben artık dayanamıyorum
çocuk olduktan sonra berbat bir şey oldum,
üzüntülü haberlere hiç dayanamıyorum, görüntüler de cabası,

üff hiç sorma yaa aynen bendeee çocuk mama yiyomuş bi tekk o kadarda güzel temiz giydirmişlerdikiii gözleri tamö göremiyomuşşş gittiler şimddi

Kartopu bahçesi var mı gittiğin yerin.. Çocuklar doğal bahçe ortamında bitkilerle, nebileyim işte tavuklarla falan oynayabiliyormu? Yoksa kapalı kreş tarzı bi yer mi?

Ay değildir İnşallah..

Çocuklara ben de dayanamıyorum artık.. 20 dakika dizisini izleyemedim, orda küçük erkek çocuk var, onun üzülmesine dayanamıyorum, düşün artık..

yok canım malesef burası kreş tarzı kapalı bir yer.

eğer 3 kişi gideceksek ben sıkı bir pazarlık yaparım,nakit ödersek biraz daha inebilir belki

kızlar merhaba,

bugün su çiçeği aşısı için dr gittim. Dr geç kaldığımı söyledi ve aşı takvimini gösterdi 13. ay son tarih ama vurabiliriz yinede dedi.

bu doktora ilk defa gittik ve kızım her doktora gittiğimizde çok ağlıyor burda da kıyameti kopardı. bu kız size kök söktürecek huysuz olacak falan dedi bi sürü. sizin bebişler nasıl davranıyor ??

bu arada benim kızım halen yürümüyor ( dr olabilir dedi ve 4 dişte kaldık.

boyu kilosu iyi gelişimi normal tesellim :))

gunaydınnn,
bz bugun elifi su ciceği aşısını aldık,iğneye götrcektk ama fırtına sebebiylen vazgectik.Yarın vurdurcaz inş.. gec kalmamıışızdır heralde..Bzm ki daha doktor dokunmadan basıo çığlığı, şelale gibi akıtıo gözyaşlarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…