niye kendine haksızlık ediyorsun sevozy,sende kendi işini profesyonelce yapıyorsun,
kesinlikle cok profosyonelllsinnn.Daha cok siparişler alacağındann eminimmm cnmm...Ne guzel ,insanın bi meziyetinin olması.Keske bnde bişeyleri böle profoyonelce yapabilsemm..
cake plus ın kursuna gitsene indirimde 48 tl imiş en azından madem hevesin var ne ,nasıl yapılır öğrenirsin,sende amatörce yaparsın pastaikurabiye
bundan önce gittiğim dr senin dediğin gibi inanılmaz kibar yumuşak kızımı sever hastalandığında nasıl oldu diye gece gündüz arardı. ama o da antibiyotik ile tedaviye bayılıyodu. ben onun antibiyotik verdiği hastalıkta toplam 4 dr gittim ve diğerleri ilaç bile vermedi. yeni dr a çok tavsiye üzerine tavrını bilerek gittim. ama aşı tarihinin geçtiğini bi tek bundan duydum bende şaşırdım.
yürüyecek kızım inş bizde bekliyoruz :)
kız ben,eve,Elife,eşime,işimi zor yetıoom. Bu ara bide kursa gidersem daha da kendimi bulamam gayrııı.Kalıveririm bi yerlerde maazaallahh..Hani dısarıcıktığında bebeğini kasapda,manavda unutan bi anna vardı eski türk dizisinde,, onun gibi :) zaten unutkanlık diz boyu doğumdan sonra :))
naz pastan çok güzel olmuş ,doktor adayımı yaptığın kimse,yoksa tayinimi çıktı. ellerine sağlık.
bu arada suçiçeği aşısı ateş yapmıyor ,belki hastalanıyordur yavrucak,sevozynin dediği gibi hemen calpole saldırmamak gerekiyormuş,ateşle hastalık dışarı atılıyormuş,tabiki takip şart,ılık duş,sirkeli bez ile el ve ayak bileklerine masaj hafif ateşi böyle atlatmak daha iyi diye okumuştum bende. geçmiş olsun tekrardan
bizde ne çok biliyoruz ya, ne olur yanlış anlama canımien azından ben burağa böyle yapıyorum diyeyim ve siznlede paylaşıyorum yaptıklarımı
meloşşş nassın yewrumm yaaahu.
İyiyim canım yaa.. Çok şükür keyfim yerinde.. Sen nasılsın? Sarmalarını gördüm maşallah eline sağlık, hem işe, hem eve, hem çocuğa hem de zahmetli sarmaya vakit ayırabiliyorsun, kendine haksızlık etme
Naz.. Pastan çok güzel görünüyor eline sağlık.. Kızına da geçmiş olsun, çocuktur hemen atlatır..
Kartopu, tuvalet eğitimiyle ilgili yazı çok güzelmiş. Ben lazımlık aldım ama henüz kullanmadık, hava ısınınca günde iki kere oturtucam kaka zamanı.. Benim içimi kemiren bişey var, bizim bakıcı çocuğa çok yasak koyuyor, yasak koyma diye tembih ediyorum ama bilemiyorum.. Koyduğu yasaklar mantıklı ama ben olsam yasak koymazdım o konuda.. Mesela tuvalete girme diyor, çocuk tuvaletin kapısında bekliyor ama ağlıyor giremediği için... Bunun için bakıcı değiştirmem gerekir mi, yeni bulduğumun kimbilir ne huyları olacak.. Off ne bileyim yaaa.. Çocuğu da çok seviyor, biliyorum.
İyiyim canım yaa.. Çok şükür keyfim yerinde.. Sen nasılsın? Sarmalarını gördüm maşallah eline sağlık, hem işe, hem eve, hem çocuğa hem de zahmetli sarmaya vakit ayırabiliyorsun, kendine haksızlık etme
Naz.. Pastan çok güzel görünüyor eline sağlık.. Kızına da geçmiş olsun, çocuktur hemen atlatır..
Kartopu, tuvalet eğitimiyle ilgili yazı çok güzelmiş. Ben lazımlık aldım ama henüz kullanmadık, hava ısınınca günde iki kere oturtucam kaka zamanı.. Benim içimi kemiren bişey var, bizim bakıcı çocuğa çok yasak koyuyor, yasak koyma diye tembih ediyorum ama bilemiyorum.. Koyduğu yasaklar mantıklı ama ben olsam yasak koymazdım o konuda.. Mesela tuvalete girme diyor, çocuk tuvaletin kapısında bekliyor ama ağlıyor giremediği için... Bunun için bakıcı değiştirmem gerekir mi, yeni bulduğumun kimbilir ne huyları olacak.. Off ne bileyim yaaa.. Çocuğu da çok seviyor, biliyorum.
ya yalan haber dıo bzı yerler .
kızzz zeynooo nirdesssinnnnyawww
kartopum sen fıat alcaktın bi yerden aldın mı,,bebeler için oyungrubu...
mantıklı dediğin yasaklar ne mesela ,ben olsam yasak koymazdım dediğin şeyleri onunda yasaklamaması lazım,genelde bakıcılar çok temkinli oluyorlar,çocuğa birşey olur deyip haklı olarak korkuyorlar o sebeple yasak koyabiliyorlar,bu tür şeyler için alıştığı bir bakıcıyı değiştirmek gereksiz bence. istersen bir daha konuş ve devamlı senle iribatta olmasını söyle,ben çok sık arıyorum evi mesela.devamlı irtibat halindeyiz.
senin izin verdiğin şeyleri o yaptırmazsa çocukta ikilem içinde kalır ne yapacağını şaşırır. bence konuşmakta fayda var bakıcı ile.
Mesela alaturka tuvalete sokmuyor, kadın o tuvaleti kullanıyor ve kendisi tuvaletteyken Mert içeri girmeye çalışırmış o da onu sokmazmış. Mesela kitaplıktaki kitaplara dokunmasını yasaklamış, ki zaten yırtılmasını istemediğim kitapları ben aşağılara koymuyorum.. Dediğin gibi, kadın ona zarar gelmesinden korkuyor bazı konularda ama bugün yine iyice oturup konuşayım. Ben pısırık bi çocuk yetiştirmek istemiyorum. Aslında sürekli uyarıyorum ama kadın dinlemiyor, bana evet diyor ama sonrasında kendi bildiğini yapıyor gibi geliyor bana..
an itibariyle Elif hn da su ciceği aşısı yaptırmış ..inş ates olmaz,Naz a nasihat cektım ama ates olursa elim ayağıma dolanıo
Kartopum, '12 hafta 900 tl demiş %5 indirim yaparım falan demiş' miş ya,, yani bu bana çokk.. rakam vermıyım komık olurcokda inmezler gibi anladım %5 yaptıgına göree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?