2011 Ekim Anneleri

kesinlikle cok profosyonelllsinnn.Daha cok siparişler alacağındann eminimmm cnmm...Ne guzel ,insanın bi meziyetinin olması.Keske bnde bişeyleri böle profoyonelce yapabilsemm..

çok iyi değilm teşekkkür ederim yine de :)) sen zaten çalışıyosun evde yaptıklarında gayet güzel haksızlık ediyosun kendine

cake plus ın kursuna gitsene indirimde 48 tl imiş en azından madem hevesin var ne ,nasıl yapılır öğrenirsin,sende amatörce yaparsın pastaikurabiye

cake plus ın kursuna gitsene indirimde 48 tl imiş en azından madem hevesin var ne ,nasıl yapılır öğrenirsin,sende amatörce yaparsın pastaikurabiye

kız ben,eve,Elife,eşime,işimi zor yetıoom. Bu ara bide kursa gidersem daha da kendimi bulamam gayrııı.Kalıveririm bi yerlerde maazaallahh..Hani dısarıcıktığında bebeğini kasapda,manavda unutan bi anna vardı eski türk dizisinde,, onun gibi :) zaten unutkanlık diz boyu doğumdan sonra :))

ben de özele götürdüğümde dr bana 13. ayda gel özel bir aşı var onu yapacağız dedi(kastettiği su çiçeği aşısıydı)
yani 13. ayda aşıyı vuracaktı, ama geçen gün arkadaşla konuşunca su çiçeğinin zamanı yokmuş 6 yaşında bile vurulabiliniyormuş,
tabii su çiçeği geçirmemesi gerekiyormuş

dilerim kızında yürür ve o güzelliği ve zorluğu sen de yaşarsın

canım o kurs 4 saatlik hafta içi bir gün izin alıp kimsenin haberi olmadan bile gidebilirsin

ateş hastalanıyoruz ondan çıktı bence de. calpolü 2 kez verdim onu da pasta yapıyodum o ara 2 saat uyurken yanına gidemedim bi baktım ateş fırlamış vicdan azabı çektim iyileşsin diye calpole saldırdım

yanlış anlamıyorum olurmu öyle şey bişeyler öğreniyorum teşekkür ederim.

meloşşş nassın yewrumm yaaahu.

İyiyim canım yaa.. Çok şükür keyfim yerinde.. Sen nasılsın? Sarmalarını gördüm maşallah eline sağlık, hem işe, hem eve, hem çocuğa hem de zahmetli sarmaya vakit ayırabiliyorsun, kendine haksızlık etme

Naz.. Pastan çok güzel görünüyor eline sağlık.. Kızına da geçmiş olsun, çocuktur hemen atlatır..

Kartopu, tuvalet eğitimiyle ilgili yazı çok güzelmiş. Ben lazımlık aldım ama henüz kullanmadık, hava ısınınca günde iki kere oturtucam kaka zamanı.. Benim içimi kemiren bişey var, bizim bakıcı çocuğa çok yasak koyuyor, yasak koyma diye tembih ediyorum ama bilemiyorum.. Koyduğu yasaklar mantıklı ama ben olsam yasak koymazdım o konuda.. Mesela tuvalete girme diyor, çocuk tuvaletin kapısında bekliyor ama ağlıyor giremediği için... Bunun için bakıcı değiştirmem gerekir mi, yeni bulduğumun kimbilir ne huyları olacak.. Off ne bileyim yaaa.. Çocuğu da çok seviyor, biliyorum.

valla ben elife wc yw girme dıom,, o hem ağlıo hem giriıo.Bide artık parmak uclarına basa basa bzm od akapıları acıoo edepsizzz..bi bakıom gelmiş bıcıırık boyuyla...

bencede devamlı tembih et fazla yasak koymasın,hafta sonu oyun grubuna gittiğimiz yerdeki bayan psikolog,burak devamlı etrafı karıştırdı geçen hafta,odadan odaya dolaşmak istedi bana dediki kadın evde fazlamı yasak koyuyorsunuz bende yok deyince bakıcıyla bir konuşun belki o yasaklıyordur dedi,şu dönem çok araştırmacılar ,etraftaki tehlikeli şeyleri kaldırın hertarafı ellesin diyor,ben zaten resimlerden de görüyorsunuz hiç engel olmuyorum,alışkanlık kazansın diye tuvalete bile beraber giriyoruz alıştı artık tuvaletten kalkınca bana sifonu gösteriyor hasba bas diye bende devamlı anlatıyorum ,şimdi ellerimizi yıkayacağız,havluya sileceğiz vs. bence yanında olduğumuz müddetçe herşeye izin vermeliyiz bu dönemlerinde,ben bakıcıyada tembih ettim sen yanında ol,kendisine zarar vermeyecek herşeye müsade et dedim,zaten evde hiç bir iş yaptırmıyorum bakıcıya çok zorda kalmazsam burağın yemeğini bile ben hazırlıyorum,dolayısı ile buraktan başka işi yok

allah rahmet eylesin, adam güle oynaya gitti şimdiki duruma bak,

benim kız benimle tuvalete giriyor, dolapta temizlik malzemelerini almaya çalışıyor,
(gelme, git, içeride dur, malzemeleri alma, onlar temizlik malzemeleri karıştırma, ağzına koyma v.s
laflarına kulak asmıyor, dediğini yapıyor) ben de üst çekmeceyi aç anneye oradan ped ver diyerek onu ped
vermeye alıştırdım, o kadar hoşuna gidiyor ki, hatta eline 2 tane gelince 1 tanesini ver dediğimde 1 tane
getiriyor, bazen kendi açıyor, hepsini ortaya saçıyor ama en azından temizlik malzemeleri ile uğraşmıyor yani
tehlikesiz, önemsemiyorum, anneme geçen aynısını yapmış, eve gittiğimde annem; bana bir serzeniş şekli vardı
hemen ne oldu dedim, olayı anlatmaya çalıştı ben de niçin yaptığımı söyledim bir şey demedi, daha sonraki günlerde
yine ped vermek istemiş annemde o annenin verme diyince vermemiş,

ya yalan haber dıo bzı yerler .

kızzz zeynooo nirdesssinnnnyawww

kartopum sen fıat alcaktın bi yerden aldın mı,,bebeler için oyungrubu...

mantıklı dediğin yasaklar ne mesela ,ben olsam yasak koymazdım dediğin şeyleri onunda yasaklamaması lazım,genelde bakıcılar çok temkinli oluyorlar,çocuğa birşey olur deyip haklı olarak korkuyorlar o sebeple yasak koyabiliyorlar,bu tür şeyler için alıştığı bir bakıcıyı değiştirmek gereksiz bence. istersen bir daha konuş ve devamlı senle iribatta olmasını söyle,ben çok sık arıyorum evi mesela.devamlı irtibat halindeyiz.

senin izin verdiğin şeyleri o yaptırmazsa çocukta ikilem içinde kalır ne yapacağını şaşırır. bence konuşmakta fayda var bakıcı ile.

ya yalan haber dıo bzı yerler .

kızzz zeynooo nirdesssinnnnyawww

kartopum sen fıat alcaktın bi yerden aldın mı,,bebeler için oyungrubu...

bizim gittiğimiz oyun grubu 6 hafta sonra bitecek,geçen hafta ordan oraya gidince burak yoruldu ,uykusunuda alamayınca biraz huzursuz oldu. o sebeple diğeri bitince kindyroo ya başlamayı düşünüyorum,kadınada söyledim bunu,eğer sende geleceksen ona göre 3 kişi için pazarlık yapacağım mesela sen aylık kaç tl olursa giderim diyorsun .dün zeynebe söylediği fiyat 12 hafta 900 tl demiş %5 indirim yaparım falan demiş yani aylık 300 tl falan oluyor,sen bana bir fiyat verki ben ona göre bastırayım

Mesela alaturka tuvalete sokmuyor, kadın o tuvaleti kullanıyor ve kendisi tuvaletteyken Mert içeri girmeye çalışırmış o da onu sokmazmış. Mesela kitaplıktaki kitaplara dokunmasını yasaklamış, ki zaten yırtılmasını istemediğim kitapları ben aşağılara koymuyorum.. Dediğin gibi, kadın ona zarar gelmesinden korkuyor bazı konularda ama bugün yine iyice oturup konuşayım. Ben pısırık bi çocuk yetiştirmek istemiyorum. Aslında sürekli uyarıyorum ama kadın dinlemiyor, bana evet diyor ama sonrasında kendi bildiğini yapıyor gibi geliyor bana..

bizimkide onu kullanıyor oda izin vermiyor burağın girmesine ama zaten çok ufak bir tuvalet .burakta yere yatıp kapının altından ona bakıyormuş şimdi oyun yaptı onu kim o tuvalete girerse burakta farkında olursa hemen yere yatıp içeriye bakıyor.çünkü merak ediyor içeride ne olduğunu.

bu aradakitaplara dokunsun bence hatta alt raflara onun hikaye kitaplarını koy onları alsın bakıcıyla sayfalarını karıştırsın,yırtarsa hafifden yumuşakca müdahale etsin,ama sayfaları karıştırdıkça kitap sevgisi doğar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
an itibariyle Elif hn da su ciceği aşısı yaptırmış ..inş ates olmaz,Naz a nasihat cektım ama ates olursa elim ayağıma dolanıo

Kartopum, '12 hafta 900 tl demiş %5 indirim yaparım falan demiş' miş ya,, yani bu bana çokk.. rakam vermıyım komık olur cokda inmezler gibi anladım %5 yaptıgına göree

geçmiş olsun Elife canım,ateş olmaz merak etme.

ben aylığı 200 tl ye çekmeye çalışacağım yani 12 hafta 600 tl.buradanda bir arkadaşım istiyor,4 kişi geleceğiz dersek yaparlar diye düşünüyorum. bu fiyat nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…