face girsene..çizelge yaptık şimdi,muhabbeti dönuoo. orayı ben bılıommm ..
face girsene..çizelge yaptık şimdi,muhabbeti dönuoo. orayı ben bılıommm ..
burası sıktı herhalde face de takılık tabi. haklısınız
ben bulamadım çizelge falan. zaten anlamıyorum fazla faceden
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonra-yemeyerek-zayiflama-deneyimlerimiz.html
işte bu diyetle,sıkı kılo verılıomuş,tabi bünyeye göre değişir.ama bn bı ara denedim gercekden verılıo fakat o zmn daha sık emzirdiğim için sütüm azalıodu yemediğimden.Bende bırakmıştım..şimdi tam sırası gunler kısa,marta nisana kadar vakit varrr..cok emzirmıomda yani süt sıkıntısı da olmaz..
burası sıktı herhalde face de takılık tabi. haklısınız
Amanın.. Öğlen tartıldım 59 kilocuk geldim.. Güya ben 2-3 haftadır dikkat ediyorum.. Tamam tamam ben karar verdim biraz ciddiye alcam bu az yeme işini.. Mesela bu akşam karnıbahar yemeğim var. Ekşili ekşili ondan yiycem. Birisi benim elimi tutsun da makarna ya da pilav yapmıyayım yanına. Uff yaa, tutturmuşum bi 3 çeşit yemek diye. Ya makarna ya pilav illa yapıyorum her yemeğin yanına.
nazcığım bende sevmiyorum facebooku zaten işten yasak ,akşam yoğunluktan giremiyorum.işyerinde cepten girincede çok zorlanıyorum. benim içinde buradan görüşmek çok rahat.
Sevozy bende şimdi senin verdiğin topiği okuyayım baştan sona.bende yapacağım.hatta eşimi aradım akşamları artık bana ısrar etme ben yemek yemeyeceğim sende ben gelene kadar yemeğini ye dedim. Bende çok acıkırsam burada birşeyler yer giderim. çünkü ben akşam 18:45 - 19:00 gibi evde oluyorum. Burada bir şey yemezsem,eve gider gitmez bir kase yoğurt yerim olur biter.
karnıbahar yemeği nasıl ekşili oluyor? nasıl yapıyorsun anlat bakalım merak ettim
Sevozy bende şimdi senin verdiğin topiği okuyayım baştan sona.bende yapacağım.hatta eşimi aradım akşamları artık bana ısrar etme ben yemek yemeyeceğim sende ben gelene kadar yemeğini ye dedim. Bende çok acıkırsam burada birşeyler yer giderim. çünkü ben akşam 18:45 - 19:00 gibi evde oluyorum. Burada bir şey yemezsem,eve gider gitmez bir kase yoğurt yerim olur biter.
Önce karnıbaharı çok az haşlayıp gazlı suyunu döküyorum. Sonra çok az kıyma ile 1 soğanı kavurup, salça koyuyorum. Haşlanan karnıbaharlarla birlikte 1 limon suyu koyuyorum tencereye. Taze fasülyeye koyduğumuz şekilde su koyup biraz daha özleşinceye kadar pişiriyorum.. Güzel oluyor..
Melofer bende böyle yapıyorum çok da güzel oluyorBenim eş yoğurt sarımsak döker hatta bazen
bende deneyeyim bakalım,inşallah burakta sever ,ekşili şeyleri seviyor zaten
İnşallah sever canım.. Mert karnıbaharı sade haşlanmış olarak da seviyor. Hatta bi miktar ayırıyorum ona salçasız. Brokoliyi de limonlu sarımsaklı veya sade veriyorum, onun tepesini yemeyi seviyor, sapını yemiyor. Elimden geldiğince kış sebzelerini yedirmeye çalışıyorum. Çevremde sebze yemeyen çocukları görünce, acaba nerde hata var da bu çocuklar yemiyor diyorum. Kesinlikle kınamıyorum kimseyi.. ya çocuk yesin de ne yerse yesin deyip sadece çocuğun keyif aldığı şeyleri pişirip koydular önüne, ya da olacağı var da oldu.. Mesela dişleri çıkarkenki iştahsız dönemde şaşkınlıktan çikolatalı ekmek yaptım çocuğa belki yer diye. Onu bile yemedi.
ayy geece vaktii uykum kaçtıı su çiçeği aşısını eczaneden aldım oktava mıydı ne 90 tl olan ama vurmadılar aile hekimi yoktuu bu sorumluluğu alamayız dedilerr töbee yaaaaaa sanki ameliyat edeceklerrrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?