geçmiş olsun Elife canım,ateş olmaz merak etme.
ben aylığı 200 tl ye çekmeye çalışacağım yani 12 hafta 600 tl.buradanda bir arkadaşım istiyor,4 kişi geleceğiz dersek yaparlar diye düşünüyorum. bu fiyat nasıl peki
iyi valla.daha fazla istesekk zaten kovarlar bizi... atasehirdemiydi buraa
portakal receli yapmayı bilen var mı??
Portakal reçelini bilmiyorum da ben turunç reçeline bayılıyorum.. Onu da herkes güzel yapamıyor..
ne demek istıon meloşşş, deneme bile mi dıonnn?? bende yaparım ama ilk defa duydum
günaydın ,
kızım çiçek aşısından sonra dün gece ateşlendi ılık duş aldırdım calpol verdim 2 kez halen atesi biraz var. onun için gece kalktığımda bende hasta olduğumu fark ettim.
gece 12 ye kadar pasta yapıp sabaha kadar uyumadım nerdeyse
Eki Görüntüle 607574 Eki Görüntüle 607575
Kızlar ben kendi yaşadığım tecrübeyi aktarayım tuvalet konusunda...
çeşit çeşit lazımlık alındı o olmadı diğeri dendi, alıştırma külotları beraber tuvaleti oturmalar ama yok yok olmadı
gecen sene tatilde hallettik bu işi çok kolay oldu orada haberiniz olsun
günaydın herkese, hayırlı cumalar olsun
Ben de klozete takılan adaptörlerden aldım ama daha denemedim. tatilde nasıl yaptın çok merak ettim? kapatmadın galiba bebişinin totosunu
Günaydın güzel anneler
Nazım inan hiç zorlanmadık ,toto hep açıktı evet havuza denize girerken sızdırmayan mayo taktık sürekli babayla çişin geldiğinde söyle bak buralar pis olur bizi eve gönderirler dedikya birde çocuğun hazır olması da çok önemli arkadaşlar benim minik demek ki o zaman hazırdı havuzda bile çıkarıyordu bizi çişim geldi diye.Yazın en iyi deneme dönemi bence hepinize bu dönemde kolay gelsin sevgiler
kızlarr ya kılo vercektik hani noldu yaaa,,, caktırmadan mı yapıonuz dıyeti, yoksamm
bende tık yok hala yemeğe devamdiyetisyene gideceğim kesinde,kime gitmem gerekiyor bilemedim.
maltepe de denge tıp mrk.diye bir yer var akupunktur+diyetisyen+psikolog+dahiliye toplu bir program varmış belki ona gideceğim bakalım araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?