2011 Ekim Anneleri

iyi valla.daha fazla istesekk zaten kovarlar bizi... atasehirdemiydi buraa

kızlar geldim ama kimse yok,
biraz yoğun bir hafta geçirdim,
yarın süt iznim, yavaş yavaş elimdeki işi bitirip
çıkmaya çalışacağım, görüşmek üzere iyi akşamlar
diyerekten iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

Herkes nerde.. Tarihinin en durgun günlerinden birini yaşıyor sayfamız...

Şehir Fırsatından kahvaltı, akşam yemeği gibi ürünler satın aldığınızda memnun kalıyor musunuz? Ben bir kaç kere şahit oldum, mesela serpme kahvaltı diyorlar 3 çeşit peynir 3 çeşit zeytin koyuyorlar, çay istiyorsun kırk saat getirmiyorlar..Veya listede yazılanın dışında bişey istedinmi yüksek fiyattan veriyorlar falan.. Sinema bileti alıyorsun, ne zaman arasan doluyuz diyorlar falan.. Biz pek memnun kalmadık bu uygulamadan...

ne demek istıon meloşşş, deneme bile mi dıonnn?? bende yaparım ama ilk defa duydum

HAHAHHA .. Dene kız sen yaparsın.. pastayı da yapar mıyım eder miyim derken çok güzel bi pasta yaptın.. Portakal reçeli yemedim ben, marketten bi almıştık, küp küp doğranmış bişeyler vardı içinde galiba kabuğuydu (bak hiç dikkat bile etmemişim) eşimle kayınvalidem yedi bitirdi.. Bi araştır bakalım tarifleri mutlaka sana uygun bi tarif vardır..

Kızlar ben kendi yaşadığım tecrübeyi aktarayım tuvalet konusunda...

çeşit çeşit lazımlık alındı o olmadı diğeri dendi, alıştırma külotları beraber tuvaleti oturmalar ama yok yok olmadı

gecen sene tatilde hallettik bu işi çok kolay oldu orada haberiniz olsun

Ben de klozete takılan adaptörlerden aldım ama daha denemedim. tatilde nasıl yaptın çok merak ettim? kapatmadın galiba bebişinin totosunu

22 ocak salı günü ataşehirde novada alışveriş merkezi açılıyor bizim evin orada. ve.........

"MİNİKA ÇOCUK ŞENLİĞİ" SİZLERİ BEKLİYOR...

"Minika Çocuk Şenliği" 26 - 27 Ocak 2013 tarihlerinde, 11:00 - 19:00 saatleri arasında sizleri bekliyor...

istanbulda olanlar bekliyoruz. biz burakla gideceğiz inşallah

Ben de klozete takılan adaptörlerden aldım ama daha denemedim. tatilde nasıl yaptın çok merak ettim? kapatmadın galiba bebişinin totosunu

Günaydın güzel anneler

Nazım inan hiç zorlanmadık ,toto hep açıktı evet havuza denize girerken sızdırmayan mayo taktık sürekli babayla çişin geldiğinde söyle bak buralar pis olur bizi eve gönderirler dedik ya birde çocuğun hazır olması da çok önemli arkadaşlar benim minik demek ki o zaman hazırdı havuzda bile çıkarıyordu bizi çişim geldi diye.Yazın en iyi deneme dönemi bence hepinize bu dönemde kolay gelsin sevgiler

jeselekcim oğlan kaç aylıktı o dönem ?

burağın kakası geldiğini anlıyoruz ama çişi bilmiyoruz tabi. uzmanları dediği gibi öyle daha 3-4 saat kuru bezle karşılaşmıyorum ben. dolayısı ile daha erken diye düşünüyorum. bakalım yaza bizde deneriz en azından.

kızlarr ya kılo vercektik hani noldu yaaa,,, caktırmadan mı yapıonuz dıyeti, yoksamm

bende tık yok hala yemeğe devam diyetisyene gideceğim kesinde,kime gitmem gerekiyor bilemedim.

maltepe de denge tıp mrk.diye bir yer var akupunktur+diyetisyen+psikolog+dahiliye toplu bir program varmış belki ona gideceğim bakalım araştırıyorum

face girsene..çizelge yaptık şimdi,muhabbeti dönuoo. orayı ben bılıommm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…