2011 Ekim Anneleri

Merhaba hanımlar bebişleriniz iyidir inş.benım kızımda iyi maş.ama cok sıkılıyo hıc arkadası yok umranıye cıvarında oturan anneler varmı?bı oyun grubu kurmak ıstıyorum..inş katılmak ısteyenler vardır.

yaa eczacıya geri götürdüm al bunu didimmmm vurmadılar bozulmasın didim dediki buzdolabının kapağında saklarsan hiç bişi olmaz dedi biz burda öyle muhafaza ediyoruz deyince bende aldım geldim eve aşıyı zaten gecede ateşi çıktı normalde annem diycektimki götür bugün vurdurrrr ama ateşi var 38,5 di sabah fitil verdim geldim zaten vurmazlarrr bide uzun yola gidecekyani herşey üstüste geldiiii

bizde o civare oturuyoruz ammaaaaaa sen nasıl böyle anaokulu tarzı bi yere yazıldında bzizimdemi katılmamızı istiyorsıun diğer türlü seni tanımıyoruz sıksık girdiğinide hatırlamıyorum ne bilim biraz daha aramıza katılırsan güven verirsen olabilir

Gunaydınnn cancağızlar...Güzel bi hava ama yorgun bi beden..

vayy eskilerden bi isim daha...ne guzeell..

günaydınnnn canıoo

yorrgunumm dostlarımmm yorgunum yorgnnnnnnnnnnn efe ateşten uyumadı hiç yavrum yaaaaaaa en sonunda fitil verdm bende

günaydın arkadaşlar,

çok güzel ve güneşli bir istanbul sabahından herkese iyi haftalar diliyorum

çok güneşşli ama nasıl e3siyorrrrr burasııı pehhhhhhhhh
günayydınnnnnnn

günaydın kızlar,
hava çok güzel ve sanki bahar gelmiş gibi bir ortam var,
insanın canı baharı, yazı istiyor gibi,
ama ben bugün biraz yorgunum gibi,
yine de güzel bir gün ve güzel bir hafta geçirmeyi diliyorum,

üşüttü mü yavrucak acaba, noldu ki..ishal var mı,acaba diş mi çıkarıoo ??

geçmiş olsun zeynep nesi var efenin grip falanmı acaba,buragında burnu tıkalıydı sabahleyin ,inşallah grip falan olmazlar. bu arada nereye gidiyor efe,uzun yol falan demişsin?

erkek bebelere pek fitil tercih etmeyin derler ama,sıkmı kullanıosun fitili zeynomm?

yok kızzzz toplasan doğduğundan beri 5 kez olmuştıur neden erkeklere skaıncalıki ????? ateşinin düşmeyeceğini düşündüğüm zaman yani fitil veriyorum adı panalgine mi neydi yani çocuğun bacağı kolu heryeri yanıyodu ölçtümm 38,5 diyo ama daha çok gibime geldii neyse işte ateşi düşmüş eşim anneme bırakırkennnnn bizim bikez ateşimiz düşmemiştiii calpolle acile gitmiştik öyle olsun istemöiyorummm

geçmiş olsun zeynep nesi var efenin grip falanmı acaba,buragında burnu tıkalıydı sabahleyin ,inşallah grip falan olmazlar. bu arada nereye gidiyor efe,uzun yol falan demişsin?

yaa perşembe günü teyzemin oğlku zatüre olmuş onu ziyarete gitmiştik ondanmı bişi bulaştı acaba ama olalı bir hafta geçiyo bide çocuk iğne kullanıyodu ondan geçmiş olabilirmiiiiii bilemedim geçsede 4 gün sonramı kendini gösterirrr?????
neyse yazmışitımya problemlerimizzz çözüldü diye faceyeeeee aslında hepside çözülmüşş değilll erzncana gitmeleri lazım bu hafta efeyle gidecekler bir hafta kalacaklarrr efesiz nasıl yaşarımm bilmiyormm bi haftaaa
entrikalarr olaylar tam gazzzzz bidee efenin ateşi çıktı inşallah burakta hasta olmazz bizimki öksürüyo ama sanki balgm atmak ister gibi öksürüyoooo inşallahh olmazlar yaa erzincandada 1 metre kar var dedi eşimn amcası umarımmmmerir bizimkiler gidene kafdar

canım dilerim olmaz, benim kız da gece üstünü açık uyumuş, sabah vicdan yaptım, niye kalkıp üstüne bakmadım diye, çok az hırıltısı var gibi, bazen güzel öksürüyor ama burnu akmadığı için ve her zaman bu belirtileri olmadığı için biraz rahat davranıyordum, yarın da aşısını yaptıracağım, dilerim hasta olmaz, ateş yapmaz, bu arada dün 3 kez kaka yaptı, dişi halen çıkmadı, canım benim neler çekiyordur acaba,

bazen aynı anda hastalık ortaya çıkmaya biliyor, sonradan günler geçtikten sonrada çıkabiliyor, bu arada siz geçen çocukları götürdünüz ya, orada hasta çocuk yoktu değil mi, benim arkadaşlar çocukları kreşe verdiklerinde hemen hasta oluyorlar, bulundukları ortamdan ve oradaki diğer çocuklardan hemen kapabiliyorlar hastalıkları,

bu arada efe'yi bırakmak zor olacak ama en azından ailenin yanında, ne yazacağımı bilemedim...

efe dün yatarken hırıl hırılll sesler geldii sonraa saat başıda ateşi uyanıp ağladı emziğinide tutmuyoduu iki emziğinide eline verdim zavallı birini çıkarıp birini sokuyo ağzına napcanıda bilmiyo umarım derin hasta olmazlarrrrrr burnu akmıyo bizimkinin sanki balgaö atmak isrter gibi öksürüyoo öksürüncede sinirleniyoo ağlıyo (((((((
evde peditus vardı anneme verdirsemmi acabaaaaaaaa peditudusuda tükürüyo gerçiiiii

bu arada normalde izin alırdım çocmmdan ayrı kalmazdmm kesnliklee zaten birsürü iznim var kullanmadığımmmmm hatta kullanamadığım desem daha iyi olur vergi ayındayızz vee o kadar yoğunki yaaaaaaaaaaaa püüüüüffffff

bu arada teyzem çok etnteresan bişi yapmışşşş siyah turbu dolma oyar gibi oymış içinede petek bal doldurmış altınıda çivi gibi delmiş bardağın üzerine otutturmuşş o damla damla akıyoooo çocuğa içiriyomuş ciğerlerdekii ne varsa atıyomuşşş duydunuzmu hiö böle bişiii

kız bunu bılmeyen mı varr, bu antibiyotıkden daha ii.bronjıt alan bebelere,öksürüğe,balgama birebirdir...

evde kestane balı yoksa normal bal ile tarcını yada toz zencefili karıstırıp versinler.. öksürüğe ii gelıoo

zencefille bal ağır gelmez dimi ben işten çıkarken zencefil tozuda alayımda barimm

bu arada blog ismi önerisi istiyorum sonkezzzzz kızlar aklınıza ne geliyosa yazınn

annemin yaptığı bir şey daha vardı daha önce aklıma gelmedi,
insanın basireti bağlanıyor galiba,
geçen sene yiğenim çok öksürüyordu, komşudan öğrendi ve yaptı,
bir kağıt parçasına (gazete, a4 kağıdı olabilir) bir kaç delik açıyorsun
üzerine bal (normal bal koymuştu) sürüyorsun, sonra bu kağıt parçasını
çocuğun ön ve arka kısmına bunu düz bir şekilde koyuyorsun (biraz bu aşamada
izin vermiyorlar) üstüne kıyafetini güzelce ört, sabah kalktığında o kağıdın un ufak
olduğunu görebiliyorsun,
öksürüğü kesiyor, 2-3 gün yapmıştı

hmmm hiç duymamıştım bunudaaaaa acaba bizimki yaptırırmıkii salı akşamı gideceklerrrr azda vakti kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…