zefey tarif etsene şu sabunu nasıl yapılıyor, kolaysa yeğenimin diş buğdayı için yapayım bende diş şeklinde. kurabiye kalıbı ile keserim. ne dersin becerebilirmiyim acep?:26:
BEnim de canım çektii... Olsa da yesek..
kalsın yarısı sende sanada lazım olurrr kız zaten bi damlası bayağı renk veriyo evde sabın yapıcam tuutturursam eğer doğum günüsünde yapıciyymm :))))))
yaa hamuru a4 kağıdının ortadan kesilmiş haligibi uzunca açıp ortaya harcı koy ama yaymaa sonra sağdan sondan katla hamuru ben altına poşet yayııyorumki tezgaha yapışmasın hemde poşenle daha kolay katlanıyoo şimdik anladınmı gız gözünde canlandımıı örneklemem
kartopuuu banada arkadaş tarif ettiii ilk denemem naıl olacak acabaaaa
şöylekiii cam borcama o beyaz kalıp sabunlar varya onu rendele dedi sonra su kaynayan tencerenin üzerine oturt benmari usulü erit hafif bi köpürükj oluyormuş bu aşamada o sırada yarım çay bardağı su koyduktan sonra istersen içersine lavanta ot mot yada boya kat dediii isteğine göre sonrada kalıplara diz dedi ama kalıbın silikondan olsıun aksi takdirde çıkması çok zor oluyomuş canım bende metro ya gitcem orda bayağı bol çeşittt silikon kek kalıbı görmüştüm ordan bişiler bakarım sevozydendde mavi boyayı alıpp denemeye başlarım sanırım haftasonu yaparımDDDDDD sevozyy gel bakkk öldürürüm senii haaaaa benimde gözüm dönük şuandaaaaa
o zaman o diş kurabiyelerini yaptığımız kalıplardan çıkmaz desene. ucuza mal olacakmı peki?
o zaman o diş kurabiyelerini yaptığımız kalıplardan çıkmaz desene. ucuza mal olacakmı peki?
hiç çıkmaz onlardan canım yaa hemde sivri köşeleri varya bu silikon kalıplar daha bi oyumlu daha güzelllll
yani evde dolu kalıp sabun var büüyük beyazlar varda hacışakirin onları kullanıcam daha sonra boyada sevozy candan birtek kalıp alıcam oda 5 lira falandır hadi olsun 10 bilmiyorum bi metro ya gidim bakim öğlende migrosa bakarım silikon şekilli kalıp varmı diye bazen ummadık yerlerde güzel şeler çıkıyooo
süslemesinide sabunu yapabilirsek düşünürüzzzz :))) yapıcağımı düşünüyorum kendime güveniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
boya sanada, kartopunada yeter... silikon kab buyakadaki bernandoda falan var, Ykm nin üst katında da vardıydı..
hiç çıkmaz onlardan canım yaa hemde sivri köşeleri varya bu silikon kalıplar daha bi oyumlu daha güzelllll
yani evde dolu kalıp sabun var büüyük beyazlar varda hacışakirin onları kullanıcam daha sonra boyada sevozy candan birtek kalıp alıcam oda 5 lira falandır hadi olsun 10 bilmiyorum bi metro ya gidim bakim öğlende migrosa bakarım silikon şekilli kalıp varmı diye bazen ummadık yerlerde güzel şeler çıkıyooo
süslemesinide sabunu yapabilirsek düşünürüzzzz :))) yapıcağımı düşünüyorum kendime güveniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sen yaparsın arkadaşım,kim tutar seni. sana whatapp dan yazdığım kişinin faceden sitesine bak. güzel modeller var
kalıplar çok pahalı yaaaaa 30/40 tl den bahsediliyo
www.sizinkalip.com KURABİYE DOSTLARINA » *SABUN-MUM KALIPLARI*
ama ben normal kek kalıplarından bakıciymm maalesef amann belkide alırım bnm işim belli olmazzzDDDdEki Görüntüle 663015
kızlar merhaba,
bugün çok yoğunum çooookkkk
ancak girip okudum, fazla kalamayacağım,
gmsi'nin son günleri biraz yoğunluğum var
rahat zamanda görüşürüz,
hazırlıklarınız tam gaz dilerim en kısa zamanda yapar yayınlarsınız,
sevozy senin yanında böyle arkadaşlar olduktan sonra sen her şeyi yapabilirsin,
kartopu sen de (yapılan tariflerle, yorumlarla) yapabilirsin,
yeter ki isteyelim, yeterli niyetlenelim, yeter ki ara gazlarımız olsun,
sizleri öpüyorum, sonra görüşürüz
sanırımki o aragaz benimilahi marall özletmee gellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?