2011 Ekim Anneleri

zefey tarif etsene şu sabunu nasıl yapılıyor, kolaysa yeğenimin diş buğdayı için yapayım bende diş şeklinde. kurabiye kalıbı ile keserim. ne dersin becerebilirmiyim acep?:26:

kartopuuu banada arkadaş tarif ettiii ilk denemem naıl olacak acabaaaa
şöylekiii cam borcama o beyaz kalıp sabunlar varya onu rendele dedi sonra su kaynayan tencerenin üzerine oturt benmari usulü erit hafif bi köpürükj oluyormuş bu aşamada o sırada yarım çay bardağı su koyduktan sonra istersen içersine lavanta ot mot yada boya kat dediii isteğine göre sonrada kalıplara diz dedi ama kalıbın silikondan olsıun aksi takdirde çıkması çok zor oluyomuş canım bende metro ya gitcem orda bayağı bol çeşittt silikon kek kalıbı görmüştüm ordan bişiler bakarım sevozydendde mavi boyayı alıpp denemeye başlarım sanırım haftasonu yaparım DDDDDD sevozyy gel bakkk öldürürüm senii haaaaa benimde gözüm dönük şuandaaaaa

BEnim de canım çektii... Olsa da yesek..

meloşşşş sana yazmayı unuttum hep akşlımda hani şeker hamuru alacaktımda adm getircem getircem demiştide getitirmemiştiya pastahanecii iki ay önce kapoattı tükkanı :SSS demek ondan öle yaptıı yaaaa tühhhhh üzüldüm iyide bi insandı

şimcik olduuu...anladımmm

o zaman o diş kurabiyelerini yaptığımız kalıplardan çıkmaz desene. ucuza mal olacakmı peki?

o zaman o diş kurabiyelerini yaptığımız kalıplardan çıkmaz desene. ucuza mal olacakmı peki?

hiç çıkmaz onlardan canım yaa hemde sivri köşeleri varya bu silikon kalıplar daha bi oyumlu daha güzelllll

yani evde dolu kalıp sabun var büüyük beyazlar varda hacışakirin onları kullanıcam daha sonra boyada sevozy candan birtek kalıp alıcam oda 5 lira falandır hadi olsun 10 bilmiyorum bi metro ya gidim bakim öğlende migrosa bakarım silikon şekilli kalıp varmı diye bazen ummadık yerlerde güzel şeler çıkıyooo
süslemesinide sabunu yapabilirsek düşünürüzzzz :))) yapıcağımı düşünüyorum kendime güveniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

bi tanede lavantalı yapıcam evde var böle beyaz sabunun içinden lavanta çıkıyoya organikdiyee baya pahhlıyaa gidiyo becerirsem bakalım gözümde çok şeler canlanndırrdım bi anldaa

boya sanada, kartopunada yeter... silikon kab buyakadaki bernandoda falan var, Ykm nin üst katında da vardıydı..

boya sanada, kartopunada yeter... silikon kab buyakadaki bernandoda falan var, Ykm nin üst katında da vardıydı..

acabaaaa bizim ordaki tahtakale ucuzluk pazarında varmıdırr varsa orda daha ucuz olur yarın buyakaya giderken oraya bakarım buyakadada dediğin yerlerden bakarım ama pahalıdır buyakadaaaaa

sen yaparsın arkadaşım,kim tutar seni. sana whatsapp dan yazdığım kişinin faceden sitesine bak. güzel modeller var

Son düzenleme:
sen yaparsın arkadaşım,kim tutar seni. sana whatapp dan yazdığım kişinin faceden sitesine bak. güzel modeller var

inşallah cnmm ama o diş kalıbını nerden bulaciynn bi yerde buldum ben o senin 5 tl ye baktığın dişin aynısını çıkarıyo ama çok pahalı yaaa

bakın oğluşu olanlar bizde bunun 2 harfini yyapıp üxerine nazar boncuğu yapıştırabilirizz kızlarda pembesini alıp pembe kalpli inci yapabilir ne bilim yaratıcılığım tuutuuuu yineeee

kızlar merhaba,
bugün çok yoğunum çooookkkk
ancak girip okudum, fazla kalamayacağım,
gmsi'nin son günleri biraz yoğunluğum var
rahat zamanda görüşürüz,
hazırlıklarınız tam gaz dilerim en kısa zamanda yapar yayınlarsınız,
sevozy senin yanında böyle arkadaşlar olduktan sonra sen her şeyi yapabilirsin,
kartopu sen de (yapılan tariflerle, yorumlarla) yapabilirsin,
yeter ki isteyelim, yeterli niyetlenelim, yeter ki ara gazlarımız olsun,
sizleri öpüyorum, sonra görüşürüz

sanırımki o aragaz benim ilahi marall özletmee gellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…