2011 Ekim Anneleri

zeyno bu site güzelmiş baya. ben de keçe istiyodum.2.yaş doğumgünü için keçeden figür yapıp t-shirt e yapıştırmayı düşünüyorum .neyle yapışır sizce keçe t-shirte

kızz

2metre pembe- 1metre mavi
5 sepet
kurdelem yokk
inci - nazarlık - saten güller -ugurböceği felan var çokkk guzell ya.hepsinden alsam nolcak ki

ahahahahha ben çıkıyorum sevozimin gözüz döndü biri onu durdursun nazar boncunu napcan kıssss inci daha asil duruyoooo nyse konusuruz servisteeeeee

zefey iki mavi, bir pembe karıştırma canım

kızım daha önce yapmadıysa nereden olsun kıl, tüy.

yaa ben evdeki nikah şelkerlerinin mıknatıslarını kopardım görümceme kullandım arkadaşımın kız bebek şekerinin biblosunu söküp sepetin tepesine biblo yaptım birinin sünnet biblosunun üzerindeki beyaz tüyüde tepeye diktiydim kesin vardır evde öle şeler kocamın atletini kestim saten yerine kapladım orkiddemin üzerindeki kurdelayı fırfır yaptım daha ne anlatiimm size bacılarımmm

yok kızzz naponuzzz 2 kızımız 1 oglumuzzz olcekkk yawssss...

ben de yanlış yazmışım canım,
güya sana dikkat et diyeceğim

iyi akşamlar fıstıklarrrrrrrr

Allah cezanı vermeyee yandım yandım saten arıomm deseneee kocanın atletini kullan dıeeee pöffff sana yaneeee

zeyno bu site güzelmiş baya. ben de keçe istiyodum.2.yaş doğumgünü için keçeden figür yapıp t-shirt e yapıştırmayı düşünüyorum .neyle yapışır sizce keçe canımt-shirte

canım diğer gruptan bi arkadaş yapıyo çok zevkli şeyler çıkarıyo senin için öğreniyim akşam yazarımmm beyaz tshırt a rengarenk yazılar falan yazıyoooo haydii çıktımm byyyy

biz bu akşam gidiyoruz buyakaya şimdi eşimle konuştum. bakıcıyı aradım,burağı hazırlayacak. eve gider gitmez çıkacağız. sizde işiniz yoksa gelin isterseniz.

kısaca becerikli hatunum,elimden ve gözümden birşey kaçmaz diyorsun. yeterki süsleme olsun

ben keçeye taktım. çok güzel taçlar da var keçeden . prenses tacı yapımını da bilen varsa söylesin.

amma kaynattiniz bugun kizlar.. kac kere alintiladim ama yazamadim. eyvah Sevozy bu seferki de dogum gunu pastasi alisverisine donmesin. iki tane hazir pasta fiyati kadar malzeme aldiydin:) kizlar ben de hep bunlardan yapip icini kurabiyeyle doldurmak istiyorum sevdiklerime ama hep icimde kaliyor. yapamadim bi turlu. simdi de is arkadasimin dis bugdayi icin niyetlendim ama bilemiyorum İnsallah yapabilirim. hadi iyi geceler, yarin icin yemek yapiyim ben.

biz bu akşam gidiyoruz buyakaya şimdi eşimle konuştum. bakıcıyı aradım,burağı hazırlayacak. eve gider gitmez çıkacağız. sizde işiniz yoksa gelin isterseniz.

(( nasil gecti kocis basketteydii olmayaydi iyiydi nasil begendinizmi orayiii

Iyi gecelerr cnmmm

maralımm bu sannaaa,

hani bi kere netde bulduyduk ya, granül kahveli kurabiye..Dün akşam yaptımm çokk guzell tadııı, Benden size ikram olsun affiyet olaaa

Eklentiler

• $IMG_3286.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
(( nasil gecti kocis basketteydii olmayaydi iyiydi nasil begendinizmi orayiii

Iyi gecelerr cnmmm

burağı bilmem ama ben çok beğendim ve eğlendim zefey

şaka bir yana çok beğendim ben ortamı temiz ,gelenlerde kaliteli aileler di. hafta içi olmasına rağmen kalabalık sayılırdı. bir sürü oyun alanı var.oldukça geniş. üst kata çıkmak ailelere yasak dediler ama biz burakla çıktık. bakıcı ablası burağı kaydıraktan bir kaçkere kaydırdı. saat sınırlaması yok. hafta içi 15,hafta sonu 19 tl. ama hafta sonu çok kalabalık oluyormuş jelesec (diğer topikten arkadaş,sen biliyorsun zefey ) söyledi. kindyroo ya yazdırmadık bari haftada 2 gün buraya getirelim dedi eşim. biz uygun olursak yarın akşamda gitmeyi düşünüyoruz gelmek isteyene duyurulur. salı perşembe vız gecemiz olabilir.arada carrefour ümraniyede yapabiliriz zefey,eğer orasıda böyle güzelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…