kızım daha önce yapmadıysa nereden olsun kıl, tüy.
kızz
2metre pembe- 1metre mavi
5 sepet
kurdelem yokk
inci - nazarlık - saten güller -ugurböceği felan var çokkk guzell ya.hepsinden alsam nolcak ki
zefey iki mavi, bir pembe karıştırma canım
kızım daha önce yapmadıysa nereden olsun kıl, tüy.
yok kızzz naponuzzz 2 kızımız 1 oglumuzzz olcekkk yawssss...
ben de yanlış yazmışım canım,
güya sana dikkat et diyeceğim
ahahahahha ben çıkıyorum sevozimin gözüz döndü biri onu durdursun nazar boncunu napcan kıssss inci daha asil duruyoooo nyse konusuruz servisteeeeee
yaa ben evdeki nikah şelkerlerinin mıknatıslarını kopardım görümceme kullandım arkadaşımın kız bebek şekerinin biblosunu söküp sepetin tepesine biblo yaptım birinin sünnet biblosunun üzerindeki beyaz tüyüde tepeye diktiydim kesin vardır evde öle şeler kocamın atletini kestim saten yerine kapladım orkiddemin üzerindeki kurdelayı fırfır yaptım daha ne anlatiimm size bacılarımmm
iyi akşamlar fıstıklarrrrrrrr
zeyno bu site güzelmiş baya. ben de keçe istiyodum.2.yaş doğumgünü için keçeden figür yapıp t-shirt e yapıştırmayı düşünüyorum .neyle yapışır sizce keçe canımt-shirte
canım diğer gruptan bi arkadaş yapıyo çok zevkli şeyler çıkarıyo senin için öğreniyim akşam yazarımmm beyaz tshırt a rengarenk yazılar falan yazıyoooo haydii çıktımm byyyy
ahahahahha ben çıkıyorum sevozimin gözüz döndü biri onu durdursun nazar boncunu napcan kıssss inci daha asil duruyoooo nyse konusuruz servisteeeeee
yaa ben evdeki nikah şelkerlerinin mıknatıslarını kopardım görümceme kullandım arkadaşımın kız bebek şekerinin biblosunu söküp sepetin tepesine biblo yaptım birinin sünnet biblosunun üzerindeki beyaz tüyüde tepeye diktiydim kesin vardır evde öle şeler kocamın atletini kestim saten yerine kapladım orkiddemin üzerindeki kurdelayı fırfır yaptım daha ne anlatiimm size bacılarımmm
iyi akşamlar fıstıklarrrrrrrr
hangi grup yazsana bizde takip edekkkk...
ben keçeye taktım. çok güzel taçlar da var keçeden . prenses tacı yapımını da bilen varsa söylesin.
biz bu akşam gidiyoruz buyakaya şimdi eşimle konuştum. bakıcıyı aradım,burağı hazırlayacak. eve gider gitmez çıkacağız. sizde işiniz yoksa gelin isterseniz.
amma kaynattiniz bugun kizlar.. kac kere alintiladim ama yazamadim. eyvah Sevozy bu seferki de dogum gunu pastasi alisverisine donmesin. iki tane hazir pasta fiyati kadar malzeme aldiydin:) kizlar ben de hep bunlardan yapip icini kurabiyeyle doldurmak istiyorum sevdiklerime ama hep icimde kaliyor. yapamadim bi turlu. simdi de is arkadasimin dis bugdayi icin niyetlendim ama bilemiyorum İnsallah yapabilirim. hadi iyi geceler, yarin icin yemek yapiyim ben.
günayydıınnlaaaaaaarrrrrrrr
(( nasil gecti kocis basketteydii olmayaydi iyiydi nasil begendinizmi orayiii
Iyi gecelerr cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?