maralımm bu sannaaa,
hani bi kere netde bulduyduk ya, granül kahveli kurabiye..Dün akşam yaptımm çokk guzell tadııı, Benden size ikram olsun affiyet olaaa
sabah sabah bu yapılırmı kızım,yapan var ,yapamayan var,diyette olan var.beceriksiz olan var(benim gibi). cezalısın ilk buluşmada yapıp getireceksin ona göre. mesela yarın akşam vıza gelebilirsin ve gelirkende getirebilirsin bunlardan sevozy. hepsini yeme yarın akşama sakla canım
burağı bilmem ama ben çok beğendim ve eğlendim zefey
şaka bir yana çok beğendim ben ortamı temiz ,gelenlerde kaliteli aileler di. hafta içi olmasına rağmen kalabalık sayılırdı. bir sürü oyun alanı var.oldukça geniş. üst kata çıkmak ailelere yasak dediler ama biz burakla çıktık. bakıcı ablası burağı kaydıraktan bir kaçkere kaydırdı. saat sınırlaması yok. hafta içi 15,hafta sonu 19 tl. ama hafta sonu çok kalabalık oluyormuş jelesec (diğer topikten arkadaş,sen biliyorsun zefey) söyledi. kindyroo ya yazdırmadık bari haftada 2 gün buraya getirelim dedi eşim. biz uygun olursak yarın akşamda gitmeyi düşünüyoruz gelmek isteyene duyurulur. salı perşembe vız gecemiz olabilir.arada carrefour ümraniyede yapabiliriz zefey,eğer orasıda böyle güzelse.
maralımm bu sannaaa,
hani bi kere netde bulduyduk ya, granül kahveli kurabiye..Dün akşam yaptımm çokk guzell tadııı, Benden size ikram olsun affiyet olaaa
Gunaydınlarrrr .... Hadi sepet,tül muhabbetine devam,siparişleri hazırlayalımmmm zefeyyyy
cnm bnm o kdr kolay ki ,heran yapılır ..zaten bende ikram edecek birini arıyorum, keşke gelebilsem ve getirebilsem ama h.içi eşimin iş duurmunu biliosunnuz.İnş olur diyim Allahdan ümit kesilmez :)
Bu pazar Türkan Saylan Kültür Merkzinde MARTI oyunu var,tiyatroo.Hani richard bach yazmışdı okumuşunuzdur.Acaba Elife fazla mı gelir.Ben gitmek istiyorum ordada oyun parkı vardı ya bi blogdan(poyrazlı günler) bakmıştıkk
yaaa ayy çok heyecanlandımm bu akşam eşim motoru göstercektii kaçta gelcek konuşayım bi olmadı bugün yada yarın giderizzzz oğluşumun ihtiyacı var açılsınnnnn bu aralar bınaldıı h
wayy birazdan bi bombada benden gelicekkk asssoooorrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam yavru bak beğennnnnnn iyicene kafanda şekillendirrrrrrr
zefey , bu akşam gitmeyin yarın beraber gidelim olmazmı. hem çocuklarda görüşmüş olur.
tamam o zaman yarın gidelim allahtan bişi çıkmazsa allah izin verirse sevozycan sende kocişi yokla bakalım mesai etcekmiii
bu arada carrefourdakindede üstlere çıkmak yasak bizim yaş grubu için ben kucağıma aldım kaydıraktan kaydırdım kendim kaydım bir iki kez dahaa kadın dedimyaa çıkarmısınız ben size yasak dememişmiydim dedi resmen azarladı beniPPPP ama burası daha serbest se götürürüzzz haftada bir iki haftada bir benm için no problem
[COLOR="#FF0000B]gızlar gızlar gelemmii yanagızdan öpemmiiiii[/B][/COLOR][/SIZE]
"]Eki Görüntüle 662886 Eki Görüntüle 662887 [
[COLOR="#FF0000B]gızlar gızlar gelemmii yanagızdan öpemmiiiii[/B][/COLOR][/SIZE]
uffffffffffff bu ne zeynep ya , yapılırmı şimdi bu. getirdinmi yanında.getirdinse geliyorum öğlen yanına çayasakla bunlardan yarın akşama vızda yeriz artık
bu afyon kaymagı mı, elmalı kurabiye mi yavru cıkaramadım
tarifini ver bari. eşim elmalı çok sever,yapayım bende.
sevozyy kısssss perşembe gelirsen vız vızaaaaa eğer bana az bişi mavi gıda boyası getiiiirrr gızzz sabun yapmayı deniycem evdeeeeeeeeee
kızz getirmiştim tühhh yaa sadecee kırıntılarla dolu borcam kaldı elimde bileydim ayırırdımtühh
elmalı kıssss taha afyon kaymağını denemedim haftasonu deniyciymmm galibaaa görümcekin oğlunun doğumgünüsü var
kaartopuu o tepsiye döktüğümüzün aynısı tarif sadece bunun hamurunu ikiye bölüyosun ikisinide ayrı ayrı açıyosun uzuncaaaaa ortasına harcı koyup sağdan soldan kapatıyosın uzunca bi rullo oluyo kapanan yeri alta getiripyani ters çevirip tepsiye koyun pişsin ama fazla geçmesin altı hafif pembeleşsinn sonra soğuyuncaa dilim dilim kesip oudra şekerliyinn ohh misssssssssss böylede bi başka oıluyoo çekirge sürüsü gibii aldılar kime niyet kime kısmet bakın servistekiler yedi burdakilerr yediiiiii mükelleflerrrrr ibuu ne bereketliymişş
sana taa dogumgunu zamanında söledikkkk.aldım boşa koca bı şişe evde duruooo, verem dieee
rulo yapma kısmını anlamadımm yaw(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?