tamam bakacağım bu akşam. bende alayım.şimdi otel odalarında ,arabada falan altını değiştirmek zor olu.onunla idare ederiz tatil boyunca. markası ne demiştin
huggies bulabildim ben canım. Ama büyük numarasını al, ben 4 numara aldım 9-14 kilo yazıyo ama minicik bişey yani. 5 numarası bile gözüme küçük gözüktü.
biz zaten primanın 5 ini kullanıyoruz. şimdi 5+ sı çıkmış ondan almayı düşünüyorum.rahat rahat olsun diye
benim eşime de bi sormam lazım canım. bakalım ona göre cevap yazarım. kartal bize çok uzak oluyo ya cemreyi de arabada zapt etmek artık çok zor. geçenkinde daha bebekti şimdi deli bişey oldu
bu arada ben sevozy den sözü aldım gelecek onlar yarı piknik tarzı birşey olacak. sende kocanı razı et çocuklar için güzel bir yer,şimdi sana özelden yazıyorum neresi olduğunu
susturamadık tabi ki . babası sıkı sıkı tuttu ben de öyle vazo gibi dikildim . ama hazırlıklıydım . hemen bir çikolata dayadım Bade'ye . gönlünü aldık . sağlık ocağının hemen dışında bide park var .daha doğrusu sağlık ocağı parkın içinde . salıncağa bindirdik , kaydıraktan kaydırdık . yüzü güldü sonra anlayacağınız.
cnm sen cıkolata verıo msn artık ??
Bizim yatak 160 *220:) en büyük boy. ama bi görsen bizim halimizi. babasıyla ben birer köşede düştü düşecek, hanımefendi araya enlemesine yatmış, kafa benim orda ayaklar babasının orda:)
Canım benimki mayo bebek bezi değil ki:) mayo olanlar farklı, bu külot şeklinde bebek bezini de bitek migrosta bulabildim. ama diğerlerine göre biraz daha küçük gibi geldi. giydirmesi rahat da daha sık değiştirmek lazım.
kızlar teklifime ne diyorsunuz geliyormusunuz 1 mayısta buluşmaya.isteyene özelden yeri yazarım uyarmı diye .cevizli/kartal sahil de bir yer
benim eşime de bi sormam lazım canım. bakalım ona göre cevap yazarım. kartal bize çok uzak oluyo ya cemreyi de arabada zapt etmek artık çok zor. geçenkinde daha bebekti şimdi deli bişey oldu
bende arasıra veriyorum sevozy eti karam ufak bir kare çok seviyor çukulatayı,önceden pek yemezdi. ama bir kareden fazla vermiyorum
beğendinmi siparişleri
bende arasıra veriyorum sevozy eti karam ufak bir kare çok seviyor çukulatayı,önceden pek yemezdi. ama bir kareden fazla vermiyorum
Mert de cocostarı seviyor.. Arasıra veriyorum ben de. Geçen parkta bonibon dağıtıyolardı minik paketlerde, çok hoşuna giitti oğlumun :)
ben efeye kinder pinguı alıyodum hiç yemiodu babasıyla bana yarıyodu diye hiç almadım vermedimde elinee annem geçen dışarı
çıkarmış halleyin kakaolusu varya markası başka bişi onu bi yemiş bi yemiş kıtlıktan çıkmış gişbiii :))))
ben efeye kinder pinguı alıyodum hiç yemiodu babasıyla bana yarıyodu diye hiç almadım vermedimde elinee annem geçen dışarı
çıkarmış halleyin kakaolusu varya markası başka bişi onu bi yemiş bi yemiş kıtlıktan çıkmış gişbiii :))))
Benim kızım bitter seviyo anası kılıklı:) sütlü çikolatayla pek arası yok. Biscolata mood'un sütlüsünü yiyordum, istedi verdim. yemedi, geçen gün bitteri vardı, ondan nasıl da severek yedi. Damla çikolatayı da çok seviyo, normale acıdır damlla çikolata ama acı çikolata seviyor. bana çekmiş :)
yanşi o sete 8 lira değmezmiş ben daha güzelini yapardım pehh neyse alınmış alınmış oldu da pembe şeker hamuruuu ne kadar tatlı bi rengi var dimi bu pembenin herbişeyi güzel oluyo yaaaaaaaaaaaaaa
ayy gözümde canlandı tahmin edebiliyorum :)))))))))))))
aaaa ilk defa duydumm ya vallaa öle bezmi çıkmış bende mayo bezden bahsettiğinizi düşnmüştümm
ben allahtan bişi çıkmazsa gelirim nasıl bi kamp bu neler yapılıyor olmadı bişiler yapar getiririmmm ne bilm aklıma öle geldiPP
gel kızzzz nolcekkk söyyle kocişinee kandırırsınnnn snde o cevher var ne desen yapıo maşallah allah nazardn esirgesin tütütütü
bizimde efe arabada koltuğunda oturmuyo kucağımda belki durmazsada eline mısır patlatması veriyoruz büyük adam gibi elini sokup sokup yüyoo oyalanıyo o paket bitene kadarda biz geliyoruz zatii birde arabayı batırıyoo bizim arabaa feciPPPPPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?