2011 Ekim Anneleri

yemeğe çıkıyormm kızlarr görüşürüzzzz
bu arada sizin kilo alemi nasıl gidiyorr ben 3 kg almışım kan olsun diyee tahinli pekmez yiyorummm pekmez organik allahtan sıfır şeker bunun içim içim rahat en azından doğal şeyy diye gözüm görmüyo amaan kan olsunda kiloda oluyosa olsun dünyanın sonu değilya mankenmiyiz sankiii yarın şişli etfaldeki sonuçlarımı alıcam emilm testi bakalım be çıkıcak :SSSSSSSSSs
 

Ya vurmaa:'( DÜn gece cemre hiç uyumadı, yatakta oynadı durdu, çok uykum vardı, ben de hişşşşt yat artık yerinee dedim. Ayaktaydı, kendini üstüme bıraktı, nasıl içini çeke çeke ağladı. o kadar vicdan azabı duyuyorum ki o kadar moralim bozuk ki akşam olsa eve gitsem doya doya öpsem kuzumu. çok duygusal benim kızım. hişt desem hemen ağlıyor, kızdığımı anlayınca hemen ağlama pozisyonuna getiriyor dudaklarını sallıyor ya çok kötü hissediyorum ben kendimi. kötü anne oldum işte
 

Ben de senin gibi yapıorum, merakı gitsin diye, tehlikeli olmayan şeyleri veriyorum, dökmesine saçmasına hiç kızmıyorum. temizlerim sonuçta. onun öğrenme zamanı şimdi. bıçakları falan uzanamayacağı yerlere kaldırdım. mutfakta herşeyi karıştırmasına izin veriyorum sorun yok yani:)
 

Maral yaa, bezlemek benim de en büyük sorunum, kendini yırtıyor bezlenmemek için. ben de gittim külot gibi giyilen bezlerden aldım. hemen giydirip bırakıyorum. çok rahat oldu, ama primanın yok. Canbebe'nin vardı, onları bulamadım da huggies aldım, 4 ve 5 numarası var, 4 ü küçük geldi de 5 numara daha iyi.
 

Ben 55 kiloyum, biraz göbeğim var gibi geliyor bana. yani eski haline gelmedi işte vücudum. spora gitmem lazım ama annem izin vermiyor. akşama kadar kızın seni bekliyor ona vakit ayıracağına spora mı gideceksin diyor. bilmiyorum göbek de sporsuz düzelmiyor ki ne yapsak:)
 

arcemekk canmmm aynı odada yatıyoo dimii cemre sizleeee halaa
 

Ben de 55,5 falanım..Hedefim 52-53 kg olmak. Boyum da 157cm... Göbeğim hep vardı ama şimdi daha büyük ve yazın bodylerde nasıl görünecek bilmiyorum:18::18: Spor salonuna gitme imkanım da hiç yok.. pöf... İkinciyi de yapayımda sonra toptan vereyim bari kiloları
 
Kızlar selam ,
geçmişi okudum uzun zamandır giremiyordum . bu hafta bayağı yoğun geçti .
şimdi normale döndüm sayılır.
Ben de Bade'nin her şeyi keşfetmesine güvenli olduğu takdirde izin veriyorum . bu aralar boya kalemleri ile yazıp çizmeye bayılıyor oturup uzun bir süre oyalanıyor . ama yanında hep birini istiyor. koltukta otururken kak(kalk) , gel , oku(otur) diye kendini yırtıyor.
bir de oturacağım yeri de kendi gösteriyor. e haliyle gidip oturuyoruz yanına .
benim de sinirlenip kızdığım zamanlar oluyor tabi ki . o da bunu anlıyor , şirin bir ifadeyle hemen annneee,annneee diye gönlümü almaya çalışıyor. bizz de ben daha otoriterim , babası pek bi vicdanlı .
hepinizi anlayabiliyorum . iyi bir anne olabilmek ve çocuklarımızı iyi bir birey yapabilmek için farklı yöntemlerimiz var . her anne ve her çocuk birbirinden farklıdır zaten. eminim ki çok güzel çocuklar yetiştiricez hepimiz. tüm annelere kolay gelsin .
 

Boyumuz da nerdeyse aynıymış, benim de 155 boy var, 52, 53 olsam iyi olacak ama çakıldım bu kiloda ya
 
aynı odada yatsa iyi ya yanımda yatıyo cemre artık. gündüz çok özlüyo herhalde gece de bırakmıyor beni.

aaaaaa nasıl sığıyosunuzz kızzz bende siz yapmıştınızya beşiğin sağ tarafını söküp yatağaa yanaştırdık aynı seviyeye getirmek içinb altına teneke koyduk şimdi yatağımız üç kişilik bakalım ne zaman ayırıcazzzda
 

nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn ahh nerdesiiiiiiiinnnnnnn seni unutmak kolaymıı beni bağırrtmakkk kolaymıııı süüleee nerdesiiiiiiiiiyyyyyyyynn dırırıdırıdıırıdımmm nerdesin kıss özledikkkkkkkk
 
saol yaaa vallahi kürdan yoktuu stajeri yollıcaktım almaya açok saolasın düşüncelii arkadşşmmmmmmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
inşallah siparişlerde gelirr yaaaa :SSSS bugünde çıkar aradannnnn
 
kızlarr şu tatil işlerimizi halledekte buluşakmıı bebiklerlee mayıs gibiiiiii mesela forum istanbul olabilir yada cadde olabilir çimlerde uşaklar oynaşır ama bu sefer org. yoınu beyn yapmamm hiç tutmuyo çünküüğ
 

zefey canım aynı şeyleri düşünmüşüz. hatta takvime bakıyordum ne zaman buluşabiliriz diye 1 mayıs bizde tatil olay falan olurmu acaba? yada sizi gelirseniz ve çok uzak demezseniz cevizli /Kartal sahilde kamp var oraya davet edebilirim 1 mayısda. çocuklar için çok güzel oyun alanı var.eşlide olabilir.
 


kartal bana uzak gelmez ama karşıdakilere uzak gelirr sevozycan az biraz burun kıvırabilitesi var
ney kampıki bu çimlik yerler bana uyaroğlumada
olay çıkacağınıda sanmıyorum ama taksimde kaopalı eylem nerde olacak bu sene aceeeppppppp
 
ben de çok isterim yavrularımızı bir araya getirmek. yaz gelmeden bir organizasyon yapalım . sonra herkes dağılır bir yerlere çünkü.
aynı yaşta pek arkadaşı yok ya ufak ya büyük oluyor.bir araya geldiklerinde ne yapacaklarını çok merak ediyorum.siz 4 kişi buluştuğunuzda daha ufaklardı pek bişey anlamamışlardır diye düşünüyorum.şimdi ise tam 1,5 yaşında oldular . ayy ne çabuk geçti .
biz bugün aşılarımızı olduk . daha sağlık ocağından içeri girer girmez anladı valla birşeylerin ters gittiğini babasına bir sarılışı var zor indirdik. 2 koldan ve bir de ağızdan yaptılar . kıyameti koparttı. bunu da atlattık çok şükür. yarın itibariyle tam 18 aylık olduk.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…