merhaba kızlar,
biraz geçmişi okudum,
melofer çok geçmiş olsun,
zefey sayılı gün bir şekilde geliyor,
son haftanı iyi değerlendirirsin artık,
kartopu hazırlıklar son sürat galiba,
ne güzel uğraşıp yapıyorsun,
arcemek benim cemre'de kızgın, agresif
yapmasını istemediğimizi belli edince ya da
yapma dedikçe delleniyor, kızıp bağırıyor,
hatta vuruyor
oyun sanıyor galiba,
kızıyorum, bacağına eline vuruyorum
kızdığımı anladığında hemen yüzü yuvarlaştıkça
yuvarlaşıyor, dişlerin hepsi görünüyor,
annem diyerek, cici, cici diyerek ve
yüzünü yana eğip gülümseyerek beni
öpmeye çalışıyor,
kendince özür diliyor, bitiyorum bu hallerine
ama çok kızdırıyor beni anlatamam...
Kızlar ben ona zarar vermeyecek şeylerle oynamasına izin veriyorum. Mutfak dolaplarını, çekmeceleri karıştırmasına karışmıyorum. Fakat artık boş tencerelerle oynamaktan sıkıldı Mert. İlla içinde bişey olsun birinden diğerine aktarayım diyor. Havaların ısınması da avantaj oldu. Sofrabezini seriyorum veriyorum eline. İlk başlarda çoğunu dışına döküyordu şimdi dikkatli şekilde birinden diğerine boşaltıyor. Mutfaktaki yolluğum makinede yıkanabiliyor, kirlendikçe atıyorum. Onun dışında televizyon sehpasına çıkmayı çok seviyordu, yanında oturduğum zamanlarda oturtuyordum bi müddet sonra sıkıldı zaten. Kontrolüm altında oldukça keşfetmesi açısından izin veriyorum. Dün mesela tuzlukla oynamak istedi, babası izin vermek istemedi. Ben bi sakınca görmedim, içine peçete koyup verdim eline bir iki oynadı sonra sıkıldı bıraktı. Belki ben de yanlış yapıyorumdur bilmiyorum.
benim kız tuzluğu sallayıp içindekileri döküyor sonra tuzzzz diyor,
bazen mutfakta plastiklerle oynuyor ben çekmeceleri karıştırmasına
falan hiç karışmıyorum sonra toplayıp koyuyorum ya da bırakıyorum
yattıktan sonra etrafı topluyorum,
etrafı kirletmesi genelde önemli olmuyor yalnız kendine zarar verecek
şekilde olunca müdahale edip konuşup anlatmaya çalışıyorum
bir de altını bezlerken çok zorlanıyoruz
sabahları çok zor ve bezlemek istemediğinde çok kötü ayaklarıyla
vuruyor canımı çok acıtıyor ama oyun zannedip gülüyor
allahtan artık televizyon ünitesine pek çıkmıyor
yemeğe çıkıyormm kızlarr görüşürüzzzz
bu arada sizin kilo alemi nasıl gidiyorr ben 3 kg almışım kan olsun diyee tahinli pekmez yiyorummm pekmez organik allahtan sıfır şeker bunun içim içim rahat en azından doğal şeyy diye gözüm görmüyo amaan kan olsunda kiloda oluyosa olsun dünyanın sonu değilya mankenmiyiz sankiii yarın şişli etfaldeki sonuçlarımı alıcam emilm testi bakalım be çıkıcak :SSSSSSSSSs
Ya vurmaa:'( DÜn gece cemre hiç uyumadı, yatakta oynadı durdu, çok uykum vardı, ben de hişşşşt yat artık yerinee dedim. Ayaktaydı, kendini üstüme bıraktı, nasıl içini çeke çeke ağladı. o kadar vicdan azabı duyuyorum ki o kadar moralim bozuk ki akşam olsa eve gitsem doya doya öpsem kuzumu. çok duygusal benim kızım. hişt desem hemen ağlıyor, kızdığımı anlayınca hemen ağlama pozisyonuna getiriyor dudaklarını sallıyorya çok kötü hissediyorum ben kendimi. kötü anne oldum işte
arcemekk canmmm aynı odada yatıyoo dimii cemre sizleeee halaa
Ben 55 kiloyum, biraz göbeğim var gibi geliyor bana. yani eski haline gelmedi işte vücudum. spora gitmem lazım ama annem izin vermiyor. akşama kadar kızın seni bekliyor ona vakit ayıracağına spora mı gideceksin diyor. bilmiyorum göbek de sporsuz düzelmiyor ki ne yapsak:)
Ben de 55,5 falanım..Hedefim 52-53 kg olmak. Boyum da 157cm... Göbeğim hep vardı ama şimdi daha büyük ve yazın bodylerde nasıl görünecek bilmiyorum:18::18: Spor salonuna gitme imkanım da hiç yok.. pöf... İkinciyi de yapayımda sonra toptan vereyim bari kiloları
aynı odada yatsa iyi ya yanımda yatıyo cemre artık. gündüz çok özlüyo herhalde gece de bırakmıyor beni.
Kızlar selam ,
geçmişi okudum uzun zamandır giremiyordum . bu hafta bayağı yoğun geçti .
şimdi normale döndüm sayılır.
Ben de Bade'nin her şeyi keşfetmesine güvenli olduğu takdirde izin veriyorum . bu aralar boya kalemleri ile yazıp çizmeye bayılıyor oturup uzun bir süre oyalanıyor . ama yanında hep birini istiyor. koltukta otururken kak(kalk) , gel , oku(otur) diye kendini yırtıyor.
bir de oturacağım yeri de kendi gösteriyor. e haliyle gidip oturuyoruz yanına .
benim de sinirlenip kızdığım zamanlar oluyor tabi ki . o da bunu anlıyor , şirin bir ifadeyle hemen annneee,annneee diye gönlümü almaya çalışıyor. bizz de ben daha otoriterim , babası pek bi vicdanlı .
hepinizi anlayabiliyorum . iyi bir anne olabilmek ve çocuklarımızı iyi bir birey yapabilmek için farklı yöntemlerimiz var . her anne ve her çocuk birbirinden farklıdır zaten. eminim ki çok güzel çocuklar yetiştiricez hepimiz. tüm annelere kolay gelsin .
kızlarr şu tatil işlerimizi halledekte buluşakmıı bebiklerlee mayıs gibiiiiii mesela forum istanbul olabilir yada cadde olabilir çimlerde uşaklar oynaşır ama bu sefer org. yoınu beyn yapmamm hiç tutmuyo çünküüğ
zefey canım aynı şeyleri düşünmüşüz. hatta takvime bakıyordum ne zaman buluşabiliriz diye 1 mayıs bizde tatil olay falan olurmu acaba? yada sizi gelirseniz ve çok uzak demezseniz cevizli /Kartal sahilde kamp var oraya davet edebilirim 1 mayısda. çocuklar için çok güzel oyun alanı var.eşlide olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?