2011 Ekim Anneleri

arcemek kızz yaz kızm olduun nerden belli looo noktasına virgülüne varana kadar dikkatli yazıyosunnnnn maşallahhhhh dikkatimi çektiii azcukk :)))))

Ayy sen diyene kadar dikkatimi çekmemişti:) Mesleğin kazandırdığı bişey demek ki. Ben hiç farkında bile olmuyorum, nokta mı yazmışım, virgül mü koymuşum:) Elim öyle alışmış, ne güzelll:)

kızlar ben pattessssli çarşaff böreiii açıciiymmm1mayısta
yine bana geldiler

Ahaha aynı ben... Daha konusu geçer geçmez ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum:)

Geçen kola içiyorduk illa istedi.. Bardağa pekmeli su yapıp verdim, marifetmiş gibi içti... Şimdi kolay kanıyorlar:)

kızlar face yazdın yeri gitmek isterseniz ayarlayacağım. bir bakın olursa haberleşiriz. misafirler gelmek isterseniz bana özelden yazın.sizede bildireyim yeri.

kızlar face yazdın yeri gitmek isterseniz ayarlayacağım. bir bakın olursa haberleşiriz. misafirler gelmek isterseniz bana özelden yazın.sizede bildireyim yeri.

Ahahhh ziyrwyciler iice meraktan yarilacak:)))

Birki birki servisten baglaniyormmmmm:)))))

Bizimkide gecen yirtti kendini gittim sulandirdim geldim illa siznkinden iccem diye kendini yirtinca bende dudagina dokundurdum surekli istedi ama alisti hemenaydebaninda dedogi gibi nerde zararli sey var cekiyoo:))

meloş sizde gelseniz ne güzel olur buluşmaya,ama ev taşınma teleşın var herhalde senin.

bu arada yeni eve yeni bebek derler bilirsin

meloş sizde gelseniz ne güzel olur buluşmaya,ama ev taşınma teleşın var herhalde senin.

bu arada yeni eve yeni bebek derler bilirsin

Ne güzel olurdu.. Biz çok severiz karı-koca ikimiz de gezmeyii. Hep de uzak yerlere gideriz.

HAHA çocuk mu.. bilemiyorum kısmet..

merhabalar arkadaşlar,face.te kimse yok herkes burdaymş meger.
aynı sorun bizdede var.
agresifleşiyor,abisine hiç oyuncak vermiyor.
baştan küçük anlamaz diye sürekli verdirdim istdiklerini.
ama şimdi hep benim dediğim olsun diyor.kuraldan,cezadan ,bağırmadan anlamıyor ...
bazen çok zorlanıyorum bende .ne yapacağımı bilmiyorum.inşalah geçicidir.

iyi geceler arkadaşlar, siz çok erken ayrılıyorsunuz sayfadan be ya, ben ancak bu saatlerde -tabi ki uyuyakalmazsam-gelebiliyorum. bi o kadar da geçmişi okumak var tabi :) tşk ederim zefey, uzun zaman oldu yazmayalı takipteyim ama online kimse olmayınca yazmıyordum genelde, hatırlanmam diye düşünmüştüm. çalışıyorum hala evet, her şey gitgide eğlenceli ve zor olmaya başladı artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. vallahi ben öğrencilerimin hal ve tavırlarına baktıkça kzıımın geleceğinden korkar oldum ya. Rabim hepsini hayırlı evlat, hayırlı ümmet, hayırlı kul etsin innşşşşş.(aminnnn)
Eslemin tavırlarıda az çok sizin bebişlerle aynı, konuşmada ilerleme pek yok ama illa öğrenir sonra susturamam diye de korkuyorum bir de kızımın ayağında yürüyüşünde sıkıntı var gibiydi. sağ ayağını içe doğru basıyordu, şu ayağımızdaki çukur var ya işte o tarafa. yumuşak ayakkabıları, evde giydiği patiklr falan hep öyle şekil almış. geçen ortopediye götürdük sorun kalçada ama çıkıklık değil dedi. 7-8 yaşına kadar düzelir diyor. ortopedik ayakkabı alayımmı dedim, hiç gerek yok çocuğu bağdaş kurudurup oturtun diyo ve tabiki çocuk bunu yapmak istemiyo haliyle. hiç tatmin olmadım.
amaaaaan işte böyle ya kızlar, düşe kalka ve bizi de düşüre kaldıra büyüyolar. hayırlısı bakalım. kimse de yok zaten. herkes uyumuş.
iyi geceler....

kıss sen bu saatte uyuyosunda kaçta işe gidiyosun
gerçi bende çok oluyo o satte efeyi salladığım uyumuyo oysaki minnaımın dişleri patlamış iki alttaa azısı patlamış 2 de köpek dişi
birde köpek dişleri en son çıkar derler daha iki azısı varken patladı yavrucuumunnnnn dişleriiiii
kızlar çıkan varmı köpek dişi başkaa nasıl bundan sonrası dahamı zoooorrrrrr
bu arada gündüz fırsatın olmuyormu cnm her zaman beklerizzzzzz

büyüğü tam kaç yaşında oldu cnmmm bende büyük sahip çıkıyodur diye hayal ediyodum heppp(((bide o zorluğu var allah yardımcın olsn cnmmm

Günaydın arkadaşlar.... Güzel bir gün olsun..

günaydınn yiiiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm

Kızlarr efe sekiz aylıkken tatile gitmiştijkl babam havuza soktuu efe iki hafta cırcırr olmuştu mikrop kapmıştı o kadar zor atlattıkii sora işte 13 aylıkken gttik bu sefer kapalı havuza sokmaadım odadaki büyük küveti doldurup soktum ama yine mikrop kapıp ishan oldyu şimdi gidicez evlilik yıldönümümüzde acaba soksammı ne diyosunuzzzzz büyüdü heralde çocuk havıuzundan bişi olmaz dimi kızlarr napimmm mayo bez aldım bi tanedeeee

günaydın arkadaşlar,

zefey biz gidemedik bugün ,cumartesiye kaldı. eğer cumartesi gidersek tüm hafta kalacağız bizde. bence havuza sokma efeyi. herhalde kapalı havuzdan bahsediyorsun , sıcak suda mikrop daha fazla vardır canım. yazı bekle denize sokarsın.şimdi tatilde çocuğu ishal etme yine

aaaaaa nedennn ulaşımdamı problem oldu ama kendi arabanzla giderdinizzz hayırlısı canm herşeyde bi hayır vardırr
aaa aynı zamanda gelicez demekki biz 29 unda burda olmuş oluyoruz akşammm hayırlısı yaa havuzada çok heveslenmişti hamama sokmuştum efeyi diyodumki bu sefer havuza girer çocuk havıuuzunada işte çok kararsızım canım hayırlısı

evet canım hayırlısı. haftaya pazartesi işbaşı yapacağım. cumartesi veya pazar dönmüş oluruz istanbula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…