arcemek kızz yaz kızm olduun nerden belli looo noktasına virgülüne varana kadar dikkatli yazıyosunnnnn maşallahhhhh dikkatimi çektiii azcukk :)))))
kızlar ben pattessssli çarşaff böreiii açıciiymmm1mayısta
yine bana geldiler
zaten bu aylardan itibaren tatlıyı ,çukulatayı yiyecekler canım.bende vermedim daha önceleri burakta yemiyordu tatlı şeyleri ama artık yemek istiyor. hele birde çay isteyişi var görmenizi isterim. cıs cıs deyip ağlıyor. bazen dayanamayıp şekersiz çok açık veriyorum sanki bal kaymak yiyiyor. bir içisi var ömre bedel
kızlar face yazdın yeri gitmek isterseniz ayarlayacağım. bir bakın olursa haberleşiriz. misafirler gelmek isterseniz bana özelden yazın.sizede bildireyim yeri.
Ahaha aynı ben... Daha konusu geçer geçmez ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum:)
Geçen kola içiyorduk illa istedi.. Bardağa pekmeli su yapıp verdim, marifetmiş gibi içti... Şimdi kolay kanıyorlar:)
Ahahhh ziyrwyciler iice meraktan yarilacak:)))
Birki birki servisten baglaniyormmmmm:)))))
Ahaha aynı ben... Daha konusu geçer geçmez ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum:)
Geçen kola içiyorduk illa istedi.. Bardağa pekmeli su yapıp verdim, marifetmiş gibi içti... Şimdi kolay kanıyorlar:)
meloş sizde gelseniz ne güzel olur buluşmaya,ama ev taşınma teleşın var herhalde senin.
bu arada yeni eve yeni bebek derler bilirsin
valla kafamı bile ısırıyor burak o derece,ama sadece bana değil sevdiği herkese yapıyor,sanki sevgi gösterisinde bulunuyor gibi.saçı da yolmadan bırakmıyor o derece yani. bende çok konuşuyorum anlatıyorum,küsüyorum ağlıyorum ama hala çözüm bulamadım
Maraall nerdesin kızzzz gözüm yoldaa göyynümm dardaaaa yaa kendin gell yada haberr yollaaaaaaaa diye yazıcaktım tamda facedeki ikimizin resiminmzin altınaa
Esveda sen nasılsın çalışıyomusun halaa nasıl gidiyorr
iyi geceler arkadaşlar, siz çok erken ayrılıyorsunuz sayfadan be ya, ben ancak bu saatlerde -tabi ki uyuyakalmazsam-gelebiliyorum. bi o kadar da geçmişi okumak var tabi :) tşk ederim zefey, uzun zaman oldu yazmayalı takipteyim ama online kimse olmayınca yazmıyordum genelde, hatırlanmam diye düşünmüştüm. çalışıyorum hala evet, her şey gitgide eğlenceli ve zor olmaya başladı artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. vallahi ben öğrencilerimin hal ve tavırlarına baktıkça kzıımın geleceğinden korkar oldum ya. Rabim hepsini hayırlı evlat, hayırlı ümmet, hayırlı kul etsin innşşşşş.(aminnnn)
Eslemin tavırlarıda az çok sizin bebişlerle aynı, konuşmada ilerleme pek yok ama illa öğrenir sonra susturamam diye de korkuyorumbir de kızımın ayağında yürüyüşünde sıkıntı var gibiydi. sağ ayağını içe doğru basıyordu, şu ayağımızdaki çukur var ya işte o tarafa. yumuşak ayakkabıları, evde giydiği patiklr falan hep öyle şekil almış. geçen ortopediye götürdük sorun kalçada ama çıkıklık değil dedi. 7-8 yaşına kadar düzelir diyor. ortopedik ayakkabı alayımmı dedim, hiç gerek yok çocuğu bağdaş kurudurup oturtun diyo ve tabiki çocuk bunu yapmak istemiyo haliyle. hiç tatmin olmadım.
amaaaaan işte böyle ya kızlar, düşe kalka ve bizi de düşüre kaldıra büyüyolar. hayırlısı bakalım. kimse de yok zaten. herkes uyumuş.
iyi geceler....
merhabalar arkadaşlar,face.te kimse yok herkes burdaymş meger.
aynı sorun bizdede var.
agresifleşiyor,abisine hiç oyuncak vermiyor.
baştan küçük anlamaz diye sürekli verdirdim istdiklerini.
ama şimdi hep benim dediğim olsun diyor.kuraldan,cezadan ,bağırmadan anlamıyor ...
bazen çok zorlanıyorum bende .ne yapacağımı bilmiyorum.inşalah geçicidir.
Günaydın arkadaşlar.... Güzel bir gün olsun..
günaydın arkadaşlar,
zefey biz gidemedik bugün ,cumartesiye kaldı. eğer cumartesi gidersek tüm hafta kalacağız bizde. bence havuza sokma efeyi. herhalde kapalı havuzdan bahsediyorsun , sıcak suda mikrop daha fazla vardır canım. yazı bekle denize sokarsın.şimdi tatilde çocuğu ishal etme yine
aaaaaa nedennn ulaşımdamı problem oldu ama kendi arabanzla giderdinizzz hayırlısı canm herşeyde bi hayır vardırr
aaa aynı zamanda gelicez demekki biz 29 unda burda olmuş oluyoruz akşammm hayırlısı yaa havuzada çok heveslenmişti hamama sokmuştum efeyi diyodumki bu sefer havuza girer çocuk havıuuzunada işte çok kararsızım canım hayırlısı
evet canım hayırlısı. haftaya pazartesi işbaşı yapacağım. cumartesi veya pazar dönmüş oluruz istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?