ben de çok isterim yavrularımızı bir araya getirmek. yaz gelmeden bir organizasyon yapalım . sonra herkes dağılır bir yerlere çünkü.
aynı yaşta pek arkadaşı yok ya ufak ya büyük oluyor.bir araya geldiklerinde ne yapacaklarını çok merak ediyorum.siz 4 kişi buluştuğunuzda daha ufaklardı pek bişey anlamamışlardır diye düşünüyorum.şimdi ise tam 1,5 yaşında oldular . ayy ne çabuk geçti .
biz bugün aşılarımızı olduk . daha sağlık ocağından içeri girer girmez anladı valla birşeylerin ters gittiğini babasına bir sarılışı var zor indirdik. 2 koldan ve bir de ağızdan yaptılar . kıyameti koparttı. bunu da atlattık çok şükür. yarın itibariyle tam 18 aylık olduk.
kartal bana uzak gelmez ama karşıdakilere uzak gelirr sevozycan az biraz burun kıvırabilitesi var
ney kampıki bu çimlik yerler bana uyaroğlumada
olay çıkacağınıda sanmıyorum ama taksimde kaopalı eylem nerde olacak bu sene aceeeppppppp
ben de çok isterim yavrularımızı bir araya getirmek. yaz gelmeden bir organizasyon yapalım . sonra herkes dağılır bir yerlere çünkü.
aynı yaşta pek arkadaşı yok ya ufak ya büyük oluyor.bir araya geldiklerinde ne yapacaklarını çok merak ediyorum.siz 4 kişi buluştuğunuzda daha ufaklardı pek bişey anlamamışlardır diye düşünüyorum.şimdi ise tam 1,5 yaşında oldular . ayy ne çabuk geçti .
biz bugün aşılarımızı olduk . daha sağlık ocağından içeri girer girmez anladı valla birşeylerin ters gittiğini babasına bir sarılışı var zor indirdik. 2 koldan ve bir de ağızdan yaptılar . kıyameti koparttı. bunu da atlattık çok şükür. yarın itibariyle tam 18 aylık olduk.
siparişler geldi
:) kıvırdım bile:)
bnm fındığımda dün oldu aşıları,pek ağlamamış,hatta kaile almamaış kı akşam sorduğumda bişy anlatmadı.normalde parmağına su gelse anlatır bıdırbıdırr :) bizde 19 ekim ..inş 1,5 yaş oluozz...
amma kıvrakk çıktınn bu konuda bileeinii bükememmmm :)))) gelmee küsümmmmm hıh
nasıl susturdunn kıss ben en çokta neye üzülüyorum biliyomusun hani benim kucağımda kendini güvende hissediyoya yatırıp m bacaklarına basıyoruum beni al anne gibi bakışı yokmuu içimm parçalıyoo bu çocukkkkkkkkkk bizimkide cuma günü bakalım neydecikkk
sevozy cann naptınnnnn mavi sepeti yapabildinmii ........
Allah nice yaşlarsa erdirsin inşallah canım
aaaaaa nasıl sığıyosunuzz kızzz bende siz yapmıştınızya beşiğin sağ tarafını söküp yatağaa yanaştırdık aynı seviyeye getirmek içinb altına teneke koyduk şimdi yatağımız üç kişilik bakalım ne zaman ayırıcazzzda
külot şeklindeki bezlerin koruyuculuğu nasıl canım,rahatmı şimdi tatile gideceğim ben alsam rahat edermiyim acaba
ben onun için o görevi babasına veriyorum,bilfiil aşı sırasında yanında olmuyorum hiç.hep odadan kaçıyorum
Canım benimki mayo bebek bezi değil ki:) mayo olanlar farklı, bu külot şeklinde bebek bezini de bitek migrosta bulabildim. ama diğerlerine göre biraz daha küçük gibi geldi. giydirmesi rahat da daha sık değiştirmek lazım.
kızlar teklifime ne diyorsunuz geliyormusunuz 1 mayısta buluşmaya.isteyene özelden yeri yazarım uyarmı diye .cevizli/kartal sahil de bir yer
Ohhh kebap, benimkinin babası uyanık, kıyamıyormuş, dayanamıyormuş, tabi benim yüreğim yok yaa, girmeyecekmiş aşı yapılırken:) Ben zaptedemiyorum artık, çok da güçlü benim kızım:) doktora götürdüm geçen gece yine sesi kısıldı, doktor muayene ederken yoruldu ya, dedi hasta olsa halsiz olurdu, bu bebek gayet sağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?