2011 Ekim Anneleri

Allah nice yaşlarsa erdirsin inşallah canım

:) kıvırdım bile:)

bnm fındığımda dün oldu aşıları,pek ağlamamış,hatta kaile almamaış kı akşam sorduğumda bişy anlatmadı.normalde parmağına su gelse anlatır bıdırbıdırr :) bizde 19 ekim ..inş 1,5 yaş oluozz...

evet mayısta yapalım siz gelebilirmisiniz karşıya bu sahil taraflarınaişte herkesin gelebileceği ortak bi yer olsun yavrucaklar kendi yaşıtlarıyla iletişim kursun bizimde pek yok efenin aylarında

evet biz buluştuğumuzda hiç bişi anlamamışlardıı cemre yavrummm ağlamıştıı babasınaaa efe desenn tam yürüyemiyoduda hırs yapıyodu hep yerlerde oynamak istiyodumm burak desen oda aynıydıı bi sevozy maşallahı vardı vallaaa eliff süzzdüde süzde hanım hanımcık oturdu mama sandalyesinde şimdi böle açık havada sahil de falan buluşursak açık alanda değmeyin keyiflerineeee mesela en son burakla efenin vız vız macerasında en son ayrılacakken bunlar birbirlerine sarılacaktı ama kafaları tokuştuuuu :)))))))))) benim canı tatlı oğlummm ama güzel bi ikili oldularrrrrr

siparişler geldi

wwwwwwwwwuuuuuuuuuuuuuu süpersiiiiiiiiyyyynn yollimmii ben bizimstajeriiii sizin stajerr artık bıkcak yinemii yaa yinemii diyee :=)

ayy aşk setimi merak ediyorum biraz fazla para virdim galibaaa aslında netten sen çıkaraydın kürdanını yapardım kapsüllerinide marketten alırdımmm neyse bu seferlim aşk setimm böle olsunnnn :))))))))))))))

nasıl susturdunn kıss ben en çokta neye üzülüyorum biliyomusun hani benim kucağımda kendini güvende hissediyoya yatırıp m bacaklarına basıyoruum beni al anne gibi bakışı yokmuu içimm parçalıyoo bu çocukkkkkkkkkk bizimkide cuma günü bakalım neydecikkk

amma kıvrakk çıktınn bu konuda bileeinii bükememmmm :)))) gelmee küsümmmmm hıh

ben onun için o görevi babasına veriyorum,bilfiil aşı sırasında yanında olmuyorum hiç.hep odadan kaçıyorum

Bizim yatak 160 *220:) en büyük boy. ama bi görsen bizim halimizi. babasıyla ben birer köşede düştü düşecek, hanımefendi araya enlemesine yatmış, kafa benim orda ayaklar babasının orda:)

külot şeklindeki bezlerin koruyuculuğu nasıl canım,rahatmı şimdi tatile gideceğim ben alsam rahat edermiyim acaba

Canım benimki mayo bebek bezi değil ki:) mayo olanlar farklı, bu külot şeklinde bebek bezini de bitek migrosta bulabildim. ama diğerlerine göre biraz daha küçük gibi geldi. giydirmesi rahat da daha sık değiştirmek lazım.

kızlar teklifime ne diyorsunuz geliyormusunuz 1 mayısta buluşmaya.isteyene özelden yeri yazarım uyarmı diye .cevizli/kartal sahil de bir yer

ben onun için o görevi babasına veriyorum,bilfiil aşı sırasında yanında olmuyorum hiç.hep odadan kaçıyorum

Ohhh kebap, benimkinin babası uyanık, kıyamıyormuş, dayanamıyormuş, tabi benim yüreğim yok yaa, girmeyecekmiş aşı yapılırken:) Ben zaptedemiyorum artık, çok da güçlü benim kızım:) doktora götürdüm geçen gece yine sesi kısıldı, doktor muayene ederken yoruldu ya, dedi hasta olsa halsiz olurdu, bu bebek gayet sağlam

susturamadık tabi ki . babası sıkı sıkı tuttu ben de öyle vazo gibi dikildim . ama hazırlıklıydım . hemen bir çikolata dayadım Bade'ye . gönlünü aldık . sağlık ocağının hemen dışında bide park var .daha doğrusu sağlık ocağı parkın içinde . salıncağa bindirdik , kaydıraktan kaydırdık . yüzü güldü sonra anlayacağınız.

tamam bakacağım bu akşam. bende alayım.şimdi otel odalarında ,arabada falan altını değiştirmek zor olu.onunla idare ederiz tatil boyunca. markası ne demiştin

kızlar teklifime ne diyorsunuz geliyormusunuz 1 mayısta buluşmaya.isteyene özelden yeri yazarım uyarmı diye .cevizli/kartal sahil de bir yer

benim eşime de bi sormam lazım canım. bakalım ona göre cevap yazarım. kartal bize çok uzak oluyo ya cemreyi de arabada zapt etmek artık çok zor. geçenkinde daha bebekti şimdi deli bişey oldu

maşallah deyin deseydin doktora. ben burağı ne zaman doktora götürsem. sonraki 1 hafta doğru düzgün yemek yemiyor. doktorun nazarı değiyor. bende artık herseferinde maşallah deyin diye uyarıyorum doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…