zefey bak bu şekilde yaparım olur biter nasıl sence? bir tarafınada çiçek kondurdukmu tamamdır
tamm o zaman kelebekle iki boyut çiçeği getiririm isim kaşesinide getireyimmi
tmm adı ney kaşenin üzerine adı geçirip koyiim bissürü incik cıncık parçası var çnkümm bide zaten yarın yapmazsın anca kendi hazırlınaa bakarsın bende yarın son süt iznimmmm yarın yoıkum haftaya pazartesi getiririm cnmmm
hahhaytttt ben 1.yaşgünümüzde yapmıştım . 2.yaşgününde de yapmayı düşünüyorum . herkes çok beğenmişti. fotoğrafları görenler organizasyon firmasının yaptığını sandılar herşeyi . ama 4 ay araştırıp , 3-4 kez eminönü ne gittim . tabi internetten de bir sürü alışveriş yaptım .
bu ponponlar müthiş duruyor tavsiye ederim.
ben pelur kağıt aldım internetten öyle yaptım. çok zor buldum pelur kağıt bi kere eminönünde yok .
hahhaytttt ben 1.yaşgünümüzde yapmıştım . 2.yaşgününde de yapmayı düşünüyorum . herkes çok beğenmişti. fotoğrafları görenler organizasyon firmasının yaptığını sandılar herşeyi . ama 4 ay araştırıp , 3-4 kez eminönü ne gittim . tabi internetten de bir sürü alışveriş yaptım .
ben pelur kağıt aldım internetten öyle yaptım. çok zor buldum pelur kağıt bi kere eminönünde yok .
kızlar yaaa köpek dişi çıkan yokmuuuuu hellllpppppppp1!!!!!!!!!!!!!!!!
eminönünde kurukahvecinin sokağında ve onun sırasında sokağın sonuna doğru çok büyük sırf kağıt ,kaplama malzemeleri satan bir dükkan var canım,orada vardı ben alacaktım,sonra hazır fener tarzı süsler alınca vazgeçtim.aklında olsun bir daha oraya bakabilirsin
günlerdir giremiyorum kızlar aydeba bayıldımmm bu süslere 2 yaşında mutlaka yapmalıyım çok beğendim
ahh canım ne aradım sormadığım yer kalmadı . eylül ayında oraları tavaf ettim . bi Allah'ın kulu pelur kağıt ne bilmiyor. o sokakta geçti ömrüm . başka bir ismimi var acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?