2011 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun Zeynep... Neyin var canım? Dikkat et kendine...

SAOL CNMM DÜN BOGAZLARIM YANIYODU HAFİF BUGÜNDE HİÇ BİYERİMM TUTTMIUOO TÜM EKLEM YERLERİM AĞRIYO YAAA GİDİP İLAÇ YAZDIRCAM ŞİMDİ DOKTORA :sssssssssssSS İNŞALLAH EFEYE GEÇMEZZZZZZZZ

geçmiş olsun Zefey . havalar bir türlü ısınamadı . çok dengesiz tam hastalık havası . bi sıcak bi soğuk ne giyeceğimizi şaşırdık.

SAOL CNMM DÜN BOGAZLARIM YANIYODU HAFİF BUGÜNDE HİÇ BİYERİMM TUTTMIUOO TÜM EKLEM YERLERİM AĞRIYO YAAA GİDİP İLAÇ YAZDIRCAM ŞİMDİ DOKTORA :sssssssssssSS İNŞALLAH EFEYE GEÇMEZZZZZZZZ

Mert de nezle oldu, salya sumuk... Dün çilek yemişti gece karnını ağrıttı galiba.. Hiç uyuyamadı yavrum

geçmiş olsun Zefey . havalar bir türlü ısınamadı . çok dengesiz tam hastalık havası . bi sıcak bi soğuk ne giyeceğimizi şaşırdık.
aynen yaa insan ne giyceğinide bilemiyo kalın giyince terliyosun ince giyip üşüyosunn ayarrssssssııuuuzzz

Mert de nezle oldu, salya sumuk... Dün çilek yemişti gece karnını ağrıttı galiba.. Hiç uyuyamadı yavrum

gheçmiş olsun canım efede az ateşlenmiş annem aradıı iştahsızz kahvaltısının yarısını yedi dedi kusmasın diye zoralamamış inşallah hasta olmaz yaa tamda tatil ayağına
banada doktor nurofen verdii hafif geldi bana bilremedimmmmmmm

aydebaaaa baktınmı faceyee krapondnn ponpon yaptımmmmmmmmmm yapılabilitiyy o zamannn

günaydın kızlar,
çok güzel bir bahar sabahı var istanbul'da,
güzel bir 4 gün geçirdim, pek ders çalışamadım
1 kanun bakabildim o kadar,
dün kardeşimin evini temizledik, kaba temizliğini yapmış olduk,
pzt. günü cemre'nin 1.5 yaşını kutladık, pasta, kısır ve tel kadayıflı
tatlı yaptık, cemre mumu üfledi ancak söndüremedi
maşallah bu kuzular çok akıllı
geçen günlerde kuzeni pasta üflerken bakıp durmuştu
kendisi gözlemlediğini uyguladı, tam anasının kızı
ona bir yazlık elbise bir de tayt aldım (beyaz)
özellikle pembe almak istemiyorum,
öğleden sonra yokum aşısını yaptıracağız
dilerim çok ağlamaz ve ateş yapmaz,

bu arada zefey'e ve mert'e geçmiş olsun,
bu havalar kötü dikkat etmek lazım,

Sağol canım... Kolaycacık atlatırsınız İnşallah siz de aşının acısını. Cemre çok akıllı Maşallah!
Renk konusuna ben de dikkat ediyorum. Galiba sadece Türkiye'de var bu kıza pembe erkeğe mavi olayı.. Yabancı filmlerde veya bloglarda dikkat ediyorum çocuklarda hiç bu renkler yok. Erkek çocuk büyüdükçe maviden uzaklaşıyor da kız çocuklara pembe renk büyük yaşlara kadar üretiyorlar.

selamm kızlarrrrrr nasılsınızzzz

güünayyydııııııııınnnnnnnnnnnn
napıoonuzzzzzz

iki gündür evde mayışmışım dünde yoktum bu sewfer ben ateşlendim efe değil :) rapor aldım bende bugün iyiyim çok şükürr hiç yaazmamışsınızz kızlar güneşi gören kaçıyomuu neydiyooo bizde dünden gideceğimiz tatil oğunluktan iptal olduuuu yarın öğlene kadar çalışıp çıkacağızz (((( üç güne düşmş olcakk peyyy neyse bunada şükürrrrrrr

saol cnm

vayy cemre hatunn pastadamı üflüyomuş maşşallahh kzuuzmaaa

bizdepazar kutladık şehriye salatası patataes salatası makarna salatası kek kedi dili tatlısı birde tuzlu kurabiye yaptımm hem efenin bi buçuk yaşını hemde evlilik yıldönümüsümüzüüü kutladık annemgiller geldi teyzomlar işte o günde öle geçtii hastayda pek bişi anlamadımbu bi haftaa nasıl geçti gerçi onuda hiç annlamadımya PPPPPP

günaydın kızlar,
çok güzel bir bahar sabahından kucak dolusu sevgiler,

dün aşımızı yaptırdık, biraz kızım ağladı, hatta stajer ablaya kızdı,
memeyi ağzına dayadım sustu, çocuk felci aşısını yaptıramadık,
aşı gelince haberleşip yaptıracağız,

kızıma dondurmanın çikolatalı kısmını verdim ve aydeba sen aklıma geldin,
ödül niyetine çikolata kızıma göre çukoo

HAYDİ GEÇMİŞ OLSUN MARLL ATLATTINIZ ATEŞ YAPMADI DİMİ DOKTOR KOLONYAYLA MASAJ YAP DİDİ AMA BEN ONU YAPMAYIDA UNUTTUM BU ÇOCUU İHMAL ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ppppp
DÜN BİZ DE DIŞARI ÇIKARDIK EFEYİ DONDURMA ALMIŞTIK KENDİMİZE ANAMM BU BENMKİNİ ALDI DAHA VERMİYOO ELİNDEN ALAMADIKKKK ALLAHTAN HANİ MARAŞ DEĞİL YAA BİŞİ YAPMAZ KÜÇÜK DİLİYLEN YALAYIP BIRAKIYOOO YALAYIP BIRAKIYO ARTIK NASIL GÖZLEMLEDİYSEEE AZINI BURNUNU YEDİŞĞİMİNNNNNN

SEVOZYY KIZZ SELAM VERMEDEN KAÇARR OLDUN HAYIRDIRR
BU ARADAA EFE SEVOZY İ ARAMIŞ HEMDE 4/5 KREZ FALANNN ONLA BİRLİKTE SERPİLİ ARAMIŞ LİSTEDEN KONUŞMADIĞIM Bİ AMCAMIN KIZI VAR AÇMIŞ AMA ONLAR (((((((( BUTUN DAKİKALARIMI BİTİRMİŞ ALÇAK KÖFTEEEEE HERALDE BEBEĞİN ARADIĞINI ANLAMIŞTIRR ŞİMDİ AİLE ARASINDA OLAY OLMUŞTURR ZEYNPP ARADI BİZİİİİİ DİEE pppppP ÇOK MİRAKLIYIKK PEHHHHH

Günaydın kızlar.. Menenjit aşaısından bahsetti mi doktorlarınız? Şimdi de onun riski varmış ve 2 doz yapılacakmış. Özel bir aşıymış.. İş arkadaşımın doktoru söylemiş dün.

Bu arada halamın kızının kuranı vardıyaa kek yapcaktım onaa neyse yaptım bebekte klaça çıkığı var diye 3 bez bağlıyolar üst üstee geçecekmi diye bir ay bekleyeceklermişşşşş
birde kuranda dolap süsü falan yaptırmışlar bizden farklı olarak şeker yaptırmışlardı bölebadem şekeri varya çikolatralı onu ciklet kabı gibi bi poşete koydurup bi benişm adım ömer yazdırmışlar
birde hoşgeldin evimizin güneşi yazdırmışlar güzeldii yani bide lohusa şerbeti dağıttılar şerbetlişklerini kendileri yapmışlar kurdale ve yuvarlak tüldennnnn güzledi yani güzel fikir ben onu düşnmemiştim öle hiçç

günaydın kızlar.. Menenjit aşaısından bahsetti mi doktorlarınız? şimdi de onun riski varmış ve 2 doz yapılacakmış. özel bir aşıymış.. Iş arkadaşımın doktoru söylemiş dün.

yaa bize hiç söylemediiii sadece başka bi arkadaşımıza kırmızı benek hastalığımı ne öle bi aşı söylemiş özel onu olsun diyee durun netten bakıp söyliyceyymmm

Benekli menenjit aşısıymış kızlar 9 ay ve üzeri bebeklere yapılıyomuş ama bi aşının üzerinden 1 ay geçmesi lazımmış bir de aşı çıkalı 3 ay oluyomuş zaten

hemşire hanım bize bir şey demedi,
zefey araştırdığın kadarıyla bu aşı 3 aylıkmış
acaba deney tahtası mı yapacaklar çocukları????

hemşire hepatit a için devlet karşılıyor dedi ve dün onu da yaptı
2 koldan aşı

bende anşlamadım benekli menenjitte yeni duyuyorum bi ara hacca gidenlere vuruyolardı bunu
bende diğer grupta bi arkadaş yazmış ondan okudum yazdım canım benmde hiç bi bilgim yok 2 doz ana aşlının yeni olmasıda beni düşündürdü açıkçöasııııı

Evet bak yeni olması beni de düşündürdü. Bu da nerden çıktı yaa.. Sürekli aşı vuruyorlar bebelere. Ben isimlerini de aklımda tutamıyorum. Vurdurmasak ne olur ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…