2011 Ekim Anneleri

maralcığım az çok kafada birşeyler tasarlamak gerekiyor,hatta küçükküçük notlar bile almak gerekiyor,sonra unutuluyor.zaman çabuk geçiyor kolaylık olur vakit yaklaşınca

iyi akşamlarr kıslaarr görüşmek üzeree a.. kartopuu iyi eğlenceler sizeeeeeeeee

zayaa o poposunu dikmiş bi tane bebekk kalıbı almışın bayıldımmmmmmmmmm

teşekkürler zefycim aslında onu aldığım bayağı olduda ten rengi şeker hamuru temin edemedim yine sipariş verdim onunla birlikte geldi öylelikle yaptım kız-erkek ikiz bebek kurabiyesini gördünmü :) daha yapcağım modeller var bu ara face'e takılıp burayı unuttum ama yapmamam lazım güzel muhabbetler dönüyor 2 yaş hazırlığına başlıyoruz anlaşılan :)

ben bugün kızımla 1.5 yaş doğumgününü bile yaptım .
2.yaş tema bile belli kafamda tasarladım notlarımı aldım :)))

maralcığım az çok kafada birşeyler tasarlamak gerekiyor,hatta küçükküçük notlar bile almak gerekiyor,sonra unutuluyor.zaman çabuk geçiyor kolaylık olur vakit yaklaşınca

haklısın canım ben de şu sınavı ve düğünü atlatayım
kızım için doğum günü hazırlıklarını not alacağım artık eskisi gibi hafızam yok,,
bir de orjinal bir şeyler olsun istiyorum bakalım zamanla neler keşfedip paylaşacağız

bu arada ben çıkmaya hazırlanıyorum iyi akşamlar...

ben bugün kızımla 1.5 yaş doğumgününü bile yaptım .
2.yaş tema bile belli kafamda tasarladım notlarımı aldım :)))

anlaşılan bizimle paylaşmayacaksın aydeba notlarını bu yazdıklarından bunu anlıyorum ben

bari 1,5 yaşda neler yaptın onu anlat ,resim ekledinmi face oadan bakıp görelim en azından

aşk olsun kartopum tabi ki paylaşıcam . ama burda değil .
fotoğraf koyarım tabi ki . çok matah bişey yapmadım canım. tekli ayı figürlü şeker hamurlu bir pasta alıp mum diktim kızımı da süsledim. ufak bir de hediye aldım.mumu üfletemedim bile pek bi mutsuz . dün aşı oldu ya kolu da şişmiş ve kızarık biraz. dün de ateş oldu hafif ama şimdi bişiy yok . yemek yemiyo ama pastayı afiyetle yedi .

şaka yapıyorum hayatım, geçmiş olsun badeciğime niye öyle oldu acaba? 18 ay aşıları ateş yapmaz dedi bizim hemşire,daha önceki aşılarda kol şişmesi kızarıklık oluyormuydu hadi bakalım nice mutlu sağlıklı yaşlara olsun inşallah.

kızlar dün cemre'yi 10 olmadan yatırdım ve ben de yattım
gece anne diye çağırdı gittim 3 defa yatağına koydum
ben yatağa koyuyorum o yatmak istemiyor,
kızım neden yatmıyorsun dedikçe
ıhh, ıhh diyerek ayaklarıyla tepindi durdu,
kızım ben yanına yatayım dedikçe
kızıp ıhh ıhh dedi ve istemedi
yatağa koyup yatağıma gittim
2-3 dk sonra yine ses çıkardı
bu defa babası gitti bir kaç dakika sonra geldi
ne yaptı dedim yatağında yatmaya çalışmış
ancak bir kaç dakika sonra yine seslendi
babası tekrar gitti ve yatak odasına geldi
bu defa göğsümde 30 dk falan oyalandı
5.30 da telefonu kapattığımı hatırlıyorum
sonrasında 7.10 da kalktığımı,
ne zaman yattı bilemiyorum ancak dün
aramızda bizimle yattı,
erken yattı ya şaftı kaydı kızımın

benim kız 3 gündür gece 3 te uyanıyor
anne diye sesleniyor, annemmm diyorum, elimi tutuyor karyolasından, gaaa diyor. Gaa demek, kalk demek oluyor, kalkıyoruz, odaya gidiyoruz, orada gaga diyor, gaga da gangnam demek, aç diyorr, aç da aç Demeek sora iki saat kadar gaga açıp oynuyoruz, yorulunca annee diyor, annem diyorum, ımma diyor. Imma da meme demek:) emip uyumak mı istioyrsun diyorum, kafasını sallıyor, sonraa uyutmaya çalışıyorum. öyle işte 3 gündür bitkisel hayatta gibiyim. uykusuzluktan:)

Selam kizlar nasilsiniz asimiziolduk geldik faceyede yazdim aydebanin durumu normalmis kolonyayla masaj yapmasi yetrmis biz koldan degil bacaktan yapigofuz dedi hemsire iki bacaktan bi agizdan yapti bitfi cok agladi yavrucak bacagini gosterip uf uffff diyooo cukunu yedigimm:))) efe uyanana ladar kek yapicam kapsule evi toplarim sonra gorumcem alicak diger gorumcama gecociyzzz haydii optumm sizlerii iyi hafta sonlariiii

hadi geçmiş olsun atlattınız aşıyı canım. zefeyciğim hayatın yine tam gaz devam ediyor maşallah,durmak yok ,yola devam sloganı gibi yaşıyorsun

çok tatlıymış cemre, benim kız diş çıkardığında senin cemre gibi yapıyordu?
cemre'nin diş çıkartması ne alemde?

merhaba kızlar bugün yoktum gezmelerdeydik oğluşla... yarında ailemin yanına gidiyorum bursaya 23nisanı birleştirdik... perşembeye kadar yokum... zefeycim denizin söylediği kurabiyeyi bende çok beğendimm ilk fırsatta yapmayı denicem öpüyorum kızlar ii bakın kendinize beni unutmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…