2011 Ekim Anneleri

Evet bak yeni olması beni de düşündürdü. Bu da nerden çıktı yaa.. Sürekli aşı vuruyorlar bebelere. Ben isimlerini de aklımda tutamıyorum. Vurdurmasak ne olur ki...

sanırım ben vurdurmıcam yaaa :SSS kararsızın ben rotavirüs aşısınıda vurdurmamıuştım zati

ben rotateg aşısının 3 dozlusunu vurdurdum
hemşire arkadaşım önermişti, cemre'de çok kusuyordu
yakın arkadaşımda kızına 2 dozluk olanından vurdurmuştu

Merhabalar. Umarım yumurcaklar ve anneleri iyidir. Aman hasta olmayın tam hastalık havası. Ben de oğlumun iştahsızlığıyla uğraşıyorum. Ne zormuş yemeyen çocuk. Arcemek senin kızın iştahsızdı yanılmıyorsam şimdi anladım seni. Kaşığı görünce elimi itekliyor oğlum. Ağzında tutuyor tükürüyor. Aç bıraktım o da işe yaramadı. Ekmekle simiti bütün bütün yutuyor ama. Sanrım benim yemek yedirme halimi eğlence yapıyor kendine. Çok zormuş valla. Mastır yaptım bu kadar zorlanmadım. Asıl mastır çocuk büyütmekmiş. Allah canlarına sağlık versin ne yapalım. Bu arada aşı konusunda son aşıda ben ebeye özellikle sordum. Dışarıdan özel olarak almamız gereken aşı var mı diye. O da yok dedi. İyi araştırmak lazım. Ben pek güvenemiyorum.

Benim kız hasta ya daha aşılarını yaptırmadım. pazartesi götürecem kısmetse aşıya. İştahsızlık da tam gaz devam, şu anne sütünü kessem mi acaba diye düşünüyorum ama nasıl yapacam bilmiyorm. geçen gün uçlarına salça sürdüm. meme isteyince gösterdim, bak üf olmuş dedim, ama daha çok ağladı. açtı, baktı, ağladı, öyle kaç saat ağladı, yemedi içmedi. en son dayanamadım yine meme verdim, zaten hastaydı, dedim ağzına bi iki damla anne sütü gitsin bari. çok zor ya yemeyen çocuk, çooooooooooooook

banada blendırlama diyolar bulamaç etme diyolar ama napimm çocuk onları zor yiyoooo en azından herşeyden vitaminini alsın yaa

kızlarr ağustostaa izleme çağırdılar sağlık ocağından birdeboyu84 cm olmuş kilosunu ölçtürmedi tepindi yavruceylanım :))))
ay kızlarr ayyyyy içimde bi kıpırtı var PPPPPPPPPP

sağlık ocağında yemesi nasıl diye sordu hemşire
bende benimle olunca fazla yemiyor emmek istiyor
ben zayıflatıyorum annem de daha iyi o zaman yiyor dedim
bana memeyi kesersen yer dedi,
ben de sabahları kahvaltıda artık bulamaç vermiyorum
o zaman da sadece 3-4 zeytin, patates kızartması,
salata ve yumurtanın beyazını yiyor dedim,
eskiden ne güzel içine peynir vs koyuyordum dedim,
kendisi 2 yaşına kadar bulamaç verdiğini ve sende
verebilirsin dedi bugün annemde bulamaç verecekti
hiç olmazsa herşeyden vitamin alır diyor

bu arada maşallah efeye boyu güzel uzamış,
benim kız 82 cm bana göre iyi gelmişti
gerçi tabloya bakarım dedim ama daha bakmadım
değerleri normal seyirde mi ona bakmam lazım
bir de bize takip için gel falan demedi sadece
bir daha ki aşı ekimde o zaman gideceğiz

benim kız %75 lik dilimdeydi
şimdi bakınca %50 görünüyor
bu çok büyük sorun olur mu bilemiyorum
acaba hemşire aradığında unutmazsam bu durumu sorsam mı?
hiç olmazsa onda değerler var o bakar,
ama sağlık ocağı ile özel dr farkı var,
biz özelde kilo ölçtürünce soyuyorlardı boyu içinde ayağını tam olarak uzatıp
ölçüyorlardı, sağlık ocağı eskiden çok ince veya bezi ile bıraktırıyordu
şimdi ise kıyafeti ile tartıyor, boy ölçerken de ayaklarını çok bastırıp uzatmıyor
gerçi boyunu ölçerlerken çok incelemedim, stajerler ölçüyordu hemşire bana
hangi aşıları yapacağından bahsediyordu

aynen bende senin gibi düşünüyorummm canım annem demeden doysun kemikleri yavrumunnn :)
bende bakmadım yaa babası uzun oda uzun olur inşallahhhhh
sişzz naptınız kızz ne dedi kocişlerinzz 1 mayısaaaaaaa

aynen bende senin gibi düşünüyorummm canım annem demeden doysun kemikleri yavrumunnn :)
bende bakmadım yaa babası uzun oda uzun olur inşallahhhhh
sişzz naptınız kızz ne dedi kocişlerinzz 1 mayısaaaaaaa

eşim 1 mayısı kutlayacakmış,
ben de sınav var diye kararsızım,
daha kanunları bitirmedim, pzt ve salı günü için izin alacağım,
soru cevap yapmadım o yüzden biraz soğuk bakıyor gibiyim

bu kadar pimpirikleşmee kısws çok iyi benceeeeeee bizimde doktor beziyle bırakıyolardı ama sağlık ocağı dediğin gibi uğraşmıyor zati ben evde tartıyorum hatta kendi tartılıyo tartıyı önce bi kaç kez yere vuruyo ü
zerinde o sabitlenince çıkıyo annesinin akıl küpü :))))) kendi kendinee tartılıooo yerim onu burnumda tütüyooooooooo efil efilllll

yok kız pimpiriklenmiyorum,
kilo ve boy farklı çıkıyor anlamında
kilo fazla, boy az oluyor
ama normal değerlerin arasında olduğu için sorun yok
sadece persentil değerlerine bakmak lazım aynı %nin içinde ise sorun yok,
o yüzden %75, %50 diye yazdım

benim kız da tartıya çıkıyor kaç kaç diyor
sonra kendince 9, 6 diyor

rotavirusu vurdurmuyşmuydun seynn

Rota'yı yaptırdım canım. Medicalpark'taki doktor ikna etti yaptırdım. Benim şimdiki doktor menenjit aşısını da destekliyormuş. Kontrolde ikna eder kesin beni.

Ah canım benim. Aynı iştahsızlık durumu bizde de var. Kahvaltılarımız işkence. Ana öğünlerde de sadece çorba, onun da içinde kıyma falan varsa diliyle atıyor. Bu memeden ayırma meselesi benim de kafama çok takılıyor. Arkadaşımın çocuğu 23 aylık, o konuşarak ikna etmiş, ama o ev hanımı. Şimdi değil akşam emeceksin, veya uyurken emeceksin diye diye yavaş yavaş unutturmuş çocuğa, ikimiz de hiç yıpranmadık diyor.

ben de konuşarak anlatayım diyorum ama;
cemre'ye kızım yakında memeden seni keseceğim,
artık emmeyeceksin dedikçe, bir göğsümde ağzı
diğer göğsümde eli oynayıp duruyor,
ben konuştukça o;
meme yok, bitti diyor
ben evet meme yok diyince
bağırıp hemen açmaya çalışıyor,
bu arada hazirana kadar emzirip keseceğim kızlar
ama nasıl olacak bilemiyorum, ya anlayacak ya anlayacak

kızlar okmeydanı ağız diş sağlığında tanıdığı olan var mı?
randevu alıp şu dişlerimi halletmem lazım,
çapa'da eylül randevum var
daha erken randevu alıp yaptırırsam
cemre'ye kardeş yapacağım yoksa 2014
hayal gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…