yavrulara sabah kahvaltı meyvee veyaahut muhallebi dışındaki corba yada yedirdiğiniz ek şeyler yani bundan kastım çorba veya yemek olarak ne veriyorsunuzzzzz
[sıze=3][/sıze]dün ben bi yemek yaptım efeye hoşuna gittiii ama uyduruk
ya biri dedi ki dru demiş ki,ha muz ha patatesBi değeri yok demiş..bnde vermıom pek,bide kabız yapar dıee..sizce ??
Cilek az zamanı gelsn bende yoğurtda katp vrcm.şimdikiler harmonlu gbı.ama gecen semtden aldm minnacık ve tatlıı..misss
kız zefey,lokum kekin o cıkolata sosu var ya.artmışdı.muzla cok süper gidioo:)))
hahahah doktor kes çeneni dedi yani. Peki bizmleyken niye açılamadın bakayım bizmi sevmedin yoksa
Bu arada erişteden tarhana yoğurt çorbası nasıl birşey,burak yoğurtlu çorba seviyor tarhana yemiyor bende öyle birşey yapabilirim o zaman
aşkolsun sevmesem işim ne yanınızda kıssss.ablam bnmm.ne bılemm belki edepli duram biraz dıedir:))
he yaa dr öle diyince cok utandım.demek ki cok konustuğumu anladım.kadın şikayetn ne diyince tek nefes de tüm anatomiyi saydım:))
yanlış olmuş.erişte anam yapmışdı.köy unundan yoğrt corbası:))
huhu ben geldim
1 mayista esim ankaraya gitti universiteler basketbol sampiyonasi icin ben de kendimi anneme attim sâli gunu donduk eve.
cok guzel bir hafta gecirdik kizimla.annem,babam ve anneannem ile birlikteydik.c.tesi arkadasim ve 2 yasindaki kiziyla , bade ve ben sariyer bahcekoy de kahvaltiya gittik.pazar gunu de babamin arkadasi ve ailesinin sakarya da evi var ordaydik . mis gibi hava yemyesil bir doga cok guzel geldi .bade bayildi zaten . kuzular inekler cayir cimen .
siz de bulusmussunuz ne guzel .Arcemegin dedigi gibi bi gun de florya lutfen.
ne cok konusmusunuz kizlar ya .
sevozy baban icin cok gecmis olsun . ameliyat isi cok zor hakkaten .bize malzeme almaya gelen insanlar bel fitigi ameliyatondan hic memnun degiller 1 tanesi bile hepsi lanet olsun diyo ameliyat son care fizik tedavi ile ilgili birseye ihtiyacin olursa yardimci olmaya calisirim.
hastalanan bebeklerede acil sifalar
maralcim yeni yerin bama cok yakin ugricam sana birgun
badem turlu yemegini cok seviyo .kabak,patates,patlican hepsi bi arada .ama patlican dan kizariyor hemen.ben de yedirmiyorun.kiymali bezelye pilavla cok seviyo
kahvaltida peynir,zeytin,domates,ekmek cok seviyo
ayy neuse cok uzatim
iyi aksamlar hepinize,opuldunuz
nursen aca kızzz şu incir tatlısınaa ben göremedim bitek hatırlayamadımdaaa yaa bi araa paylaşabilirmisin ben meraktan burda yarılmadannnnnnn
günaydın kizzlarrrrrrrrr yorgunum ammaaa yorgunluğumun yaşamak gibi bi anlamı varr :)
efe nin çığlıkları belli oldu diğer köpek dişi sivilce gibi olmuş patlamak üzereeeeee ahh ahhhh şu her diş iki hafta uykusuzluğummmmmm oğlumu alan kızaa vaktı gelince bi çift lafım olucak
ya biri dedi ki dru demiş ki,ha muz ha patatesbi değeri yok demiş..bnde vermıom pek,bide kabız yapar dıee..sizce ??
cilek az zamanı gelsn bende yoğurtda katp vrcm.şimdikiler harmonlu gbı.ama gecen semtden aldm minnacık ve tatlıı..misss
kız zefey,lokum kekin o cıkolata sosu var ya.artmışdı.muzla cok süper gidioo:)))
ne yemek yaptın zefey anlatta belki burağa yaparım yiyebileceği bir şeyse
Malzemeler
•1 baş soğan,
•3 diş sarımsak,
•125 gr. kıyma,
•1 tatlı kaşığı salça,
•3 adet kabak,
•bir tutam dereotu,
•1 küçük domates,
•½ bardak su, tuz.
Yapılışı
Soğanlar ve sarımsaklar küçük kareler halinde kesilerek çok az zeytinyağı ile kavrulur. Soğanlar iyice pembeleştikten sonra kıyma ilave edilerek kavrulması beklenir. Kabakların kabukları bıçak ile sıyrılır ve küp küp doğranır. Kıymaya ilave edilir. Biraz kavrulduktan sonra domates eklenir. Bir süre daha pişirilmeye bırakıldıktan sonra suyu ve tuzu ilave edilerek pişmeye bırakılır. Pişmeye yakın dereotu ilave edilir. Yaklaşık 20 dakika orta ateşte pişirilerek, sıcak servis yapılır.
huhu ben geldim
1 mayista esim ankaraya gitti universiteler basketbol sampiyonasi icin ben de kendimi anneme attim sâli gunu donduk eve.
cok guzel bir hafta gecirdik kizimla.annem,babam ve anneannem ile birlikteydik.c.tesi arkadasim ve 2 yasindaki kiziyla , bade ve ben sariyer bahcekoy de kahvaltiya gittik.pazar gunu de babamin arkadasi ve ailesinin sakarya da evi var ordaydik . mis gibi hava yemyesil bir doga cok guzel geldi .bade bayildi zaten . kuzular inekler cayir cimen .
siz de bulusmussunuz ne guzel .Arcemegin dedigi gibi bi gun de florya lutfen.
ne cok konusmusunuz kizlar ya .
sevozy baban icin cok gecmis olsun . ameliyat isi cok zor hakkaten .bize malzeme almaya gelen insanlar bel fitigi ameliyatondan hic memnun degiller 1 tanesi bile hepsi lanet olsun diyo ameliyat son care fizik tedavi ile ilgili birseye ihtiyacin olursa yardimci olmaya calisirim.
hastalanan bebeklerede acil sifalar
maralcim yeni yerin bama cok yakin ugricam sana birgun
badem turlu yemegini cok seviyo .kabak,patates,patlican hepsi bi arada .ama patlican dan kizariyor hemen.ben de yedirmiyorun.kiymali bezelye pilavla cok seviyo
kahvaltida peynir,zeytin,domates,ekmek cok seviyo
ayy neuse cok uzatim
iyi aksamlar hepinize,opuldunuz
gunaydınnnnlarrr
zefey 2 cift laf demesen şaşırırdım zatiivalla kuzum biz ne dersek diyelim özellikle erkek çocukları cabuk unutolar analarının bu cektiklerini, ama kızlar biraz daha farklı tabii.Belki onlardada analık duygusu var ondandır..
o yüzden kızz doğurmak çok istiyimmm kızlarr ikiz olsada kabulümmmmm :)))) inşallah allah gönlümüze göree fındık bi kızz verirr anası gibiii hanım sessizzz ahahahha
siz bi yöntem falan denemediniz mispontane geliştiii ahahaha şaka yapıyoruım tabiki herşey allahtan bi topikte okudum burda neler yapıyolar yaa pes
blogumuzun bu haftaki görüntülenme sayısı
Türkiye
48
Almanya
15
Avusturya
11
Rusya
3
Belçika
1
Birleşik Krallık
1
ABD
1
günaydın kızlar,
güzel bir istanbul sabahından
güzel ve anlamlı sohbetler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?