evett havası misss
bu arada babamı aradım bu sene belkim armutlu termale götürürlerimiş pehh
ben şimdiye kadar hiç girmedim suya biliyormusun zefey 5 senedir gidiyorum. Bu sene gireyim bari evdeki banyoyaya mı giriyorsunuz yoksa termal havuzamı gidiyorsunuz.
kim götürüyor sizi kızımmmmmm
pazar çıkarken dışarda otelin ilersindeki havuza giriyoruzz diğer günlerde banyodaki kveti annem cifleyip çamaşırsuluyo ondada öle hastalık varr doldurup giriyoruzz ama inanki o sıcak su kemiklerime işliyo yanii değişik bi yorgunluğunu alıyo
termal havızda çok sıcak alttan fokur fokur kaynıyoooo resmen yani ayıptır sölemesi şeyim piştiii
yavrulara sabah kahvaltı meyvee veyaahut muhallebi dışındaki corba yada yedirdiğiniz ek şeyler yani bundan kastım çorba veya yemek olarak ne veriyorsunuzzzzz
dün ben bi yemek yaptım efeye hoşuna gittiii ama uyduruk
kızlar selam
Sevozy nerelerde iyi mi ?
selam canım,sevozy iyide babası biraz rahatsızmış,kalça bölgesinden,ama ameliyatta olmak istemiyormuş onun sıkıntısı var biraz.
şimdi yaz geldi kabak dolması ,kabak kalye falanda yaparım herhalde. Patlıcan veriyormusunuz siz. ınternette bebek beslenmesinde bakla ve patlıcan önerilmez diye bir yazı okumuştumda,o yüzden birkere yedirdim patlıcan oturtma. Ben genelde yemekleri kıymalı olarak yapıp yedirmeye çalışıyorum et de yemiş olsun diye ama yavaş yavaş sadec sebzede yapacağım artık.birazda öyle öğrensin tatlarını. Birde ben baklagil pek yapmıyorum kendimde yemediğim için kırmızı ve yeşil mercimek çorbası harıci hemen hemen hiç baklagil yemedi burak(nohut fasulye gibi)
siz yediriyormusunuz kuzularınıza baklagil.
Sizlerde tarifleri paylaşında aklımda olsun bazen şaşırıp kalıyorum ne yapsam diye
selam canım,sevozy iyide babası biraz rahatsızmış,kalça bölgesinden,ama ameliyatta olmak istemiyormuş onun sıkıntısı var biraz.
Sevozycanı ben daha bi konuşkan cır cırrr bişi sanıyodum ammaa şoşırdım beni şaşırtan başka bir insan daha varrrrrrrrrrr oda aydebaaaaaaaa
okadar sıcak kanlı sevecen cana yakın konuşkaannn daha ne desemki böle biri oldunu tahmin etmemiştnm
Aaaaa rabbim şifasını versin sıkıntılarından kurtulsun .Çok selam seozy ve minik kızına
kabak kalye neeyy ilk defaa duydunmmm
Bu aradaa banada fikir olsun diy sordum kızlar bazen bende ne yapcamı şaşırıyorum meselaa senn yedirdiğin çorba efeye pütürlü geliyo onu blendrlarsam yer anca ama makarna pilav yiyo tv sizz en fazla yemek kaşığıyla üç kaşık köfte yerse en fazla iki tane işte etleri bi avuç bi avuç streçledim her ne yaparsam ona özel olunca içine atıyorummmm patlıcanıda veriyorum nede olsa büyüdülerr diye bir yaşından önce vermemiştimm öle yani kızlarr
bu arada çilek veriyomusunuzz eline çilek verince yiyoo kendiisi bide yoğurdu kendi başına verince yemiyo muzla yada çilekli ballı karıştırıncaaa
kabak kalye neeyy ilk defaa duydunmmm
Bu aradaa banada fikir olsun diy sordum kızlar bazen bende ne yapcamı şaşırıyorum meselaa senn yedirdiğin çorba efeye pütürlü geliyo onu blendrlarsam yer anca ama makarna pilav yiyo tv sizz en fazla yemek kaşığıyla üç kaşık köfte yerse en fazla iki tane işte etleri bi avuç bi avuç streçledim her ne yaparsam ona özel olunca içine atıyorummmm patlıcanıda veriyorum nede olsa büyüdülerr diye bir yaşından önce vermemiştimm öle yani kızlarr
bu arada çilek veriyomusunuzz eline çilek verince yiyoo kendiisi bide yoğurdu kendi başına verince yemiyo muzla yada çilekli ballı karıştırıncaaa
jelesec nassıl bacım,kısss bn senı cok sevdm.çok kanım kaynadıı sana yaaa.öpüorum senı cokk.duaet emi huysuz babamammmaa
kız zefey,bn cok konusurum.hatta fiziğe gttm ya dr bana cok konuşma dedi,çene yapısı ta boynunu etkılemiş dedi:) ama acılamadım daha sizleykenn,belki bebelerden fırsat kalmıodur ne bılem
bn ne varsa denıyom yerse,yemezse zorlamıom..ıspanak guzel yıyodu,tarhana corbası bayılıo,dun erişteden tarhana yoğrt corbası yptm cok sevdııı
kabak kalye yaparsam çeker koyarım buraya kısca kıymalı kabak yemeği
Burak malesef tek başına meyve yemiyor.zaten çileğe falan elini süremedi ilk başlarda. Ben muzunu bazek kahvaltı bulamacına katıyorum bazende muzlu süt veya yoğurt yapıyorum.başka meyvede denemedik. şmdi çilekli yoğurtta verebilirm aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?