2011 Ekim Anneleri

ya bu ihlas evleri kuzuluk felan linkini atsanız ya bende giderm belkim..çocukla uygnmu

gidin valla ben çok seviyorum orayı sevozy.çokta rahat edersiniz mutfağı falan herşeyi var,apart tarzı. Ben rahat ediyorum burakla. Yeşillik heryer . çarşısıda çok güzel. Taze taze köy ürünleri satılan köylü pazarıda var,ballar,sütleriyöğurtlar,bazlamalar,gözlemeler missssssssss

progestanı ben kullandım ama düşük olmasın diye,hamile kaldıktan sonra yani,senin dediğin başka bir ilaç olmasın,yumurta gelistirici ilaçlar var onlar olabilir .o ilaçlar fazla yumurtlamayı sağlıyorlar ,dolayısıyla ikiz olam ihtimali artıyor.

Bu arada senin dediğin mağaza çok pahalı bir mağaza,kızım olsa dahi önemli günler dışında oradan ben bir şey almam herhalde,bu konuda biraz cimriyim ben,ufak bebeklerde acıyorum fazla verilen paralara,2 günde büyüyorlar çünkü.

ivet alabalık tesisleriiii de var doğa böcek kuş sesi sessizlik yeşillik bende huzur buluyom orda ama işte kocişimle kardeşlerim sevmio sıkılıyolarrr ama efeyle gitmedim hiç geçen sene küçüktü diye götürmedim ama bu sene götürceym inşallah allah nasip ederse
sevozy evdende götürürsünüz yani hep markete yüklenmein
biz her gidişimizde üç öğün yemek oluyo orda ama yinede annem dolma yapar ben kek börekkk orda nedense iştahı çok açılıyo insanın

hee sordum şimdi klomen dşiyo onlarında yedi senedir olmuyoda doktor sölemiş

hee sordum şimdi klomen dşiyo onlarında yedi senedir olmuyoda doktor sölemiş

kartopuuu kızz klomen olamaya bilir diyo tam anlayamadım diy yedi senedir daha yeni gitti domtktora onuda utana sıkıla ne dediğini anlamamış kocası utanıyomuşşşşşşda gitmeye

ayyy negzell anladın canımm yaa..yakın mı pazarı falan

Ayy bende o mağazaya almaya gitmiyorumkiiiiii kıyafetleri sevmeyee gidiyorumm :))))))))))) o kadar para hayatta verilmez kızz b&g oranın yanında outlet kalıyo

götür efeyi de çok sever eminimben geçen senede 1 hafta gitmiştim burakla,bu senede 1 hafta kalacağım annemlerin 15 günlük devresi var bu dönem,birde kasımda var 15 gün ama ona gitmem o daha soğuk oluyor. şimdi tam zamanı bahar mis gibi olur. Keşke sizde bu dönemde gitseydiniz,sevozy siz ayarlayın gelin haftaya

yaa bizim zorda sevozy denk getirebilir zati hafta içi diyoooooo
bizimkini ne zaman götürlerse o zaman gidebiliyikkkk biz marabayıhhhhh

ayyy negzell anladın canımm yaa..yakın mı pazarı falan

tüm alışveriş alanları ve çay bahçeleri yürüme mesafesinde,çay bahçelerinde bazı kısımlarda mangal dahi yapabiliyorsun,biz geçen hafta sonu ağbimler,annemler,dayımlar hep beraberdik mangalda yaptık süperdi.ay anlatınca özledim valla.

ya ben esasında annmler için istiyorum,babama ve annama kaplıca ii..ama bnm kardesler var ufak.okulları var..adamlarla konustum suara cok rahat,kalabalık değil dedi..ama okul var ..hazirandan sonraya kalacak o zmnda.bilemedim yaa..e haftasonu 2gun gitgelde değmez..

Ayy böle yoğun oluncada çeneme vuriyy sistemler ağrızalaniyy insanlar kuyruk oliiiiiii çok bınaldık yaa şu bir hazıran bi gelse şu vergi ayı bi geçseeeeeeee

KIŞ SEZONU KONAKLAMA FİYATLARIMIZ
Daire Tipi 1 Gece
Büyük Daire 90 TL
Küçük Daire 75 TL
YARIM PANSİYON KONAKLAMA
Daire Tipi 2 Kişi 3 Kişi 4 Kişi
Büyük Daire 140 TL 172 TL 204 TL
Küçük Daire 125 TL 157 TL 189 TL

TAM PANSİYON KONAKLAMA
Daire Tipi 2 Kişi 3 Kişi 4 Kişi
Büyük Daire 190 TL 247 TL 304 TL
Küçük Daire 175 TL 232 TL 289 TL
*5 Gece ve üzeri konaklamalarda %10 indirim...

biz günü birlik bile gidiyoruz kızım piknik için. Geçen pazar 11 de çıktık evden,akşamda oradan 6 da dönüşe geçtik.
En fazla 1,5 saat sürüyor yol

Aydebaa yirumm nerelerdesinnnnnnnn

değer aslında sürekli girmesin mesela kapısında yazıyo yarın saat kalın falan diye zat odada çarşafı terlii yatığıı temiz havlusu mutfak eşyası a dan z yeee herşeyi var
annemin meselaa yüzünde güneş lekeleri vardır biz cumadan gider pazar döneriz geneldde annem pazar akşamı parlıyo resmen cilalanmı gibinnnnnnkükürtlü su iyi geliyo cildine yüzünün derisi soyuluyo yenileniyo

biz günü birlik bile gidiyoruz kızım piknik için. Geçen pazar 11 de çıktık evden,akşamda oradan 6 da dönüşe geçtik.
En fazla 1,5 saat sürüyor yol

evett havası misss

bu arada babamı aradım bu sene belkim armutlu termale götürürlerimiş pehh

ben şimdiye kadar hiç girmedim suya biliyormusun zefey 5 senedir gidiyorum. Bu sene gireyim bari evdeki banyoyaya mı giriyorsunuz yoksa termal havuzamı gidiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…