2011 Ekim Anneleri

ben Apikoğlu alıodum,ayıpdır demesi pahalıya iyidir dıodum,ama onunda adı cıktı bi ara..ya bnde aksi gibi salam,sucuk cok severim ..ayıpdur demesi jambonlarla büyüdük bizzzz

zeynoo, ma aile gecmiş olsun cnm sizeee.. al bakalım al..valla bn bişy almıom bu ara..aslında yaz alışverişi gerek ama daha yaz gelmedi:)) şöyle taytlar,bıcıbıcılı balon etekler vs gerek,ama pahalı valla uygun bi yerdn almak gerek.şu bzm dudulluda LCW outlet vardı ya,o plazanın karsısında CİVİL var bildin mi, oradan mı alsam ??

Kızlar efede sucuğa bayılıyooo babamda sucuk yapmasını biliyo eşime didimki sucuk yapma makinası alalım daha doğrusu kıyma makinası arnica boraların ki uygunmuş sucuk yapma aparatıda varmışşşşş
köydeyken yapardı babam şu kolla çevirmeliler vardı bizde ama burda elektrikliş alakta yapak diyoz bizim baharatçıda baıırrsakktaa varrr sucuk baharatıdaa en azından ne yediğimizi bilelim bizde polonez alıyoruzz ama acaba diyorum hep acabaaaaaaaaaaaa

ben Apikoğlu alıodum,ayıpdır demesi pahalıya iyidir dıodum,ama onunda adı cıktı bi ara..ya bnde aksi gibi salam,sucuk cok severim ..ayıpdur demesi jambonlarla büyüdük bizzzz

Afiyet olsun canım... Atın ölümü arpadan olsun... Ben sadece sucuğu severim içlerinde. Çocukken çiğ çiğ yerdik, şimdi pişmişi bile korkutuyor.. Realde gidince orda pişiriyorlarya kızlar, Mert pek seviyor onlardan alıp yemeyi.. Ama evde yemiyor..

mothercarede bi 15indeki ,indirimlerde bady ler 9 tlye falan geliyo üçlüler iki tane üçlü aldım biri seneyelik biri bu senelik şimdi bi üçlü tsort şort takım daha alim diyorum çok sıcak olacakmış bu yazzzzzz
bu aradaa canım bizim oradaki lcw yi diyon sen evet civilde çok uygun önceden o lcw nin üst katındaydıı bu aradaa sana ne diycemm elife gelinlik falan almayı düşünürsenn o lcw nin üstünün üstünde 19 tl ye düşmüşşş parıl parıllllll kremi pembesi varr ben fırsat bulunca gidip alıcammm diş bugdayında giysin diyeee çok uygun zati böle şeleri kaç kez giyolarkiiiiiiiiii

ahahaha aynı kızz bizde reale gidince eline veriyo ablaları anamm benim katı gıdayı reddeden oğlum ağzına gelince kusan oğlum sucuğıu çiynemeden löp löp yutuyoo bi görsenizzzzzz

bn hamişken ilk aylarda cok yıyodum sonra o ara KK ya üye oldum felan.kızlarr sakın yeme,bebede bi hastalık yapıomuş böle çiğet bakteri felann..cok üzülmüştüm cünkü o ara baya yediydim,sonra demişlerdi ki; bilmeden yiyince bişey olmuo,Allah koruo dıolardı

ya yok ki yakınımda mothercare.buyakayada acmadılar.... valla e bebekde de cok pahalı kıyafetler...yaza düğün seyran var mı bilmim ki alsam mı acaba,, ya bide sen kime alıon kimin dişbuğdayı var kısssss

ya yok ki yakınımda mothercare.buyakayada acmadılar.... valla e bebekde de cok pahalı kıyafetler...yaza düğün seyran var mı bilmim ki alsam mı acaba,, ya bide sen kime alıon kimin dişbuğdayı var kısssss

görümcemn kızınaa yaaaaaaa 19 uygunuma geldi kızz eminönünde daha ucuzmudur acabaaa

günaydın arkadaşlar bayağıdır giremiyorum kurabiye işine girdiğim 4nisanda bi hasta oldum yaklaşık 20 gün boğaz enfeksiyonumla uğraştım... kurabiye işine girince de o halde bi yandanda kurabiye yapıp sayfama eklemekle sonrasında kayınvalidem pamukkaleye kaplıcalara gitti bende ogle ve akşam yemeğine kayınpederimi aldım sonrada oğluş hastalandı geçen hafta boğaz enfeksiyonu ateş ishal bizi çok korkuttu daha yeni düzeldik... yazıları takip etmeye çalışıyorum bu hafta yaz temizliğimi yapcam bu aralar işlerim bitmedi hiç ama aklımdasınız hep...

zefeycim desteğin için teşekkürler arkadaşım :)

görümcemn kızınaa yaaaaaaa 19 uygunuma geldi kızz eminönünde daha ucuzmudur acabaaa

bilmem kı, kız emınonuye gdnceye al ordan istee bosverrr:)) ay bnm pıtırımm üşürr kızzz, yerin ben onu öle çıplak çıplak alışık değil, lahana gibi sarıoz bız onu yaz gelmıcek gibiiii

kızlar bloğa radıo da ekledim ama çalamıyorum bide takip kolaylığı için e mail sekmmesi ekledim insanlara eklediğim tarifler mail olarak gidiciyykkk
yeni yeni keşfediyorum canlarrrrrr

TATLI UĞRAŞLAR

canım bende ssana yazacaktım kurabiye bölümünede kurabiyeler iöçin bi sayfa aç bide mesela mayıstayızya 2013 mayıs annelerinde kurabiyelerini paylaşşşşşşş eminimki yaptırmak isteyen olacaktırrrr çok güzeller çnküü

bilmem kı, kız emınonuye gdnceye al ordan istee bosverrr:)) ay bnm pıtırımm üşürr kızzz, yerin ben onu öle çıplak çıplak alışık değil, lahana gibi sarıoz bız onu yaz gelmıcek gibiiii

kızz çok sıcak olaxcakmış bu yazzzz 50 derece diyolarrr meloşşşşşşşşşşş yandınız kızz oralar daha sıcak olurrrrrrrr

gunaydınn zayacımm,çokçokk gecmıs olsun.bu havalar mahvetti bebeleride,bizide,, yağmur yağdı belki rahatlar ortalık birazzz..ama bn çok üşüyyyrummmm

bende eminönüne gidemiimmki gözüm kararıyooo almayacağpım şeyleri alıyorum almam gerekenleride unutum geliyorum hep gözüm dönüyoo aa orda ne var aa burda buu varrrrrrrrrrr arkama baka baka dönüyom ama bu sefer lşliste yapıciymmmmm doğum gününe yakın kartopu bacımla giderimm büyük ihtimalllll

kızz çok sıcak olaxcakmış bu yazzzz 50 derece diyolarrr meloşşşşşşşşşşş yandınız kızz oralar daha sıcak olurrrrrrrr

gecen yaz elifin banyo kuvetini, dedesi dısarı cıkarmıdı.kapının önünde bide babaannedonu gibi firfirli bidon giydirmişlerdi, o sıcaklarda havuz gibi su döküp duruolardıı.ne sevınıodu yawrumm.. cok komik bi hali oluodu amaaa..bu senede öle demekkk..gece yatamıcaklar demek (( acaba klimamı alsak bnm herüf beni kandırmaya calışıoda,ben istemıom.bnde hmn bas ağrısı yapıo

çıkarma dışarı dedi doktor zayaaaaa demek salgın malgın varrrrrrrr ben bile öksürüyom acaba hafta sonu yağmur varmı varsa keşkek günü yatarrrrr

marall neyyrrdeesiiiiiiiinnnnnnnnnnn taşınıyomusunuzz yoksaaaaa bacımmmmmmmmmmmm

ayy klima banada dokunuyoooooooo her biyerim tutuluyo nedensee zati işyeindee maruz kalıyoruz evde istemiimm beynnnn

uuuu yerim onun fırfırrlısınııııııııı kıss ne güzel bizim bzahçee yokkiii yapak öleeeeee

wuuuuuuuu hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmmmmm teşşriifff ettiiiiiiiinnnnnnnnn bayaa zor olduu amaa aramızdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…