Ben ya İkbal ya da Cumhuriyet alıyorum.. Başka marka sucuk hiç almıyorum.. Onlar da hainlik yapıyolarsa bilmiyorum artık.
Mayalı hamurun içine haşhaş ezmesi sürüp rulo yapıp küçük küçük kesiyorsun, o şekilde pişiriyorsun. Genelde Ispartalılar yapar...
bu arada eve geldim annem yok annanem siyami ersekte anjiyo olmuş eve beş gibi gelecekler efeyi bir türlü yedirip uyutamadım annem yemek tatlı bişşiler yap dedii ben ancaa temizliği yetiştirebildim birde damla çikolatalı kek yaptımm bi kalabalık geldiki arkadaşşşşş anamm kadın caazz odada havasız kaldıııı neyse çok yorgunumm işte yaa havada kasvetlii bınaldım iyice
mother çarede indirim günü bugün neyseki o tesellim oldu biraz gidip oğluma bişiler alamdaa rahatliiiiiiiiiiim
ben Apikoğlu alıodum,ayıpdır demesi pahalıya iyidir dıodum,ama onunda adı cıktı bi ara..ya bnde aksi gibi salam,sucuk cok severim ..ayıpdur demesi jambonlarla büyüdük bizzzz
zeynoo, ma aile gecmiş olsun cnm sizeee.. Al bakalım al..valla bn bişy almıom bu ara..aslında yaz alışverişi gerek ama daha yaz gelmedi:)) şöyle taytlar,bıcıbıcılı balon etekler vs gerek,ama pahalı valla uygun bi yerdn almak gerek.şu bzm dudulluda lcw outlet vardı ya,o plazanın karsısında civil var bildin mi, oradan mı alsam ??
Afiyet olsun canım... Atın ölümü arpadan olsun... Ben sadece sucuğu severim içlerinde. çocukken çiğ çiğ yerdik, şimdi pişmişi bile korkutuyor.. Realde gidince orda pişiriyorlarya kızlar, mert pek seviyor onlardan alıp yemeyi.. Ama evde yemiyor..
Kızlar efede sucuğa bayılıyooo babamda sucuk yapmasını biliyo eşime didimki sucuk yapma makinası alalım daha doğrusu kıyma makinası arnica boraların ki uygunmuş sucuk yapma aparatıda varmışşşşş
köydeyken yapardı babam şu kolla çevirmeliler vardı bizde ama burda elektrikliş alakta yapak diyoz bizim baharatçıda baıırrsakktaa varrr sucuk baharatıdaa en azından ne yediğimizi bilelim bizde polonez alıyoruzz ama acaba diyorum hep acabaaaaaaaaaaaa
mothercarede bi 15indeki ,indirimlerde bady ler 9 tlye falan geliyo üçlüler iki tane üçlü aldım biri seneyelik biri bu senelik şimdi bi üçlü tsort şort takım daha alim diyorum çok sıcak olacakmış bu yazzzzzz
bu aradaa canım bizim oradaki lcw yi diyon sen evet civilde çok uygun önceden o lcw nin üst katındaydıı bu aradaa sana ne diycemm elife gelinlik falan almayı düşünürsenn o lcw nin üstünün üstünde 19 tl ye düşmüşşş parıl parıllllll kremi pembesi varr ben fırsat bulunca gidip alıcammm diş bugdayında giysin diyeee çok uygun zati böle şeleri kaç kez giyolarkiiiiiiiiii
ya yok ki yakınımda mothercare.buyakayada acmadılar.... valla e bebekde de cok pahalı kıyafetler...yaza düğün seyran var mı bilmim ki alsam mı acaba,, ya bide sen kime alıon kimin dişbuğdayı var kısssss
görümcemn kızınaa yaaaaaaa 19 uygunuma geldi kızz eminönünde daha ucuzmudur acabaaa
günaydın arkadaşlar bayağıdır giremiyorum kurabiye işine girdiğim 4nisanda bi hasta oldum yaklaşık 20 gün boğaz enfeksiyonumla uğraştım... kurabiye işine girince de o halde bi yandanda kurabiye yapıp sayfama eklemekle sonrasında kayınvalidem pamukkaleye kaplıcalara gitti bende ogle ve akşam yemeğine kayınpederimi aldım sonrada oğluş hastalandı geçen hafta boğaz enfeksiyonu ateş ishal bizi çok korkuttu daha yeni düzeldik... yazıları takip etmeye çalışıyorum bu hafta yaz temizliğimi yapcam bu aralar işlerim bitmedi hiç ama aklımdasınız hep...
zefeycim desteğin için teşekkürler arkadaşım :)
bilmem kı, kız emınonuye gdnceye al ordan istee bosverrr:)) ay bnm pıtırımm üşürr kızzz, yerin ben onu öle çıplak çıplak alışık değil, lahana gibi sarıoz bız onuyaz gelmıcek gibiiii
günaydın arkadaşlar bayağıdır giremiyorum kurabiye işine girdiğim 4nisanda bi hasta oldum yaklaşık 20 gün boğaz enfeksiyonumla uğraştım... kurabiye işine girince de o halde bi yandanda kurabiye yapıp sayfama eklemekle sonrasında kayınvalidem pamukkaleye kaplıcalara gitti bende ogle ve akşam yemeğine kayınpederimi aldım sonrada oğluş hastalandı geçen hafta boğaz enfeksiyonu ateş ishal bizi çok korkuttu daha yeni düzeldik... yazıları takip etmeye çalışıyorum bu hafta yaz temizliğimi yapcam bu aralar işlerim bitmedi hiç ama aklımdasınız hep...
zefeycim desteğin için teşekkürler arkadaşım :)
kızz çok sıcak olaxcakmış bu yazzzz 50 derece diyolarrr meloşşşşşşşşşşş yandınız kızz oralar daha sıcak olurrrrrrrr
gecen yaz elifin banyo kuvetini, dedesi dısarı cıkarmıdı.kapının önünde bide babaannedonu gibi firfirli bidon giydirmişlerdi, o sıcaklarda havuz gibi su döküp duruolardıı.ne sevınıodu yawrumm.. cok komik bi hali oluodu amaaa..bu senede öle demekkk..gece yatamıcaklar demek(( acaba klimamı alsak bnm herüf beni kandırmaya calışıoda,ben istemıom.bnde hmn bas ağrısı yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?