ayy klima banada dokunuyoooooooo her biyerim tutuluyo nedensee zati işyeindee maruz kalıyoruz evde istemiimm beynnnn
uuuu yerim onun fırfırrlısınııııııııı kıss ne güzel bizim bzahçee yokkiii yapak öleeeeee
cıkar balkonaaa, yada Efe dalmış ya birinin bahcesine oraaa götürr :)))))
günaydın arkadaşlar bayağıdır giremiyorum kurabiye işine girdiğim 4nisanda bi hasta oldum yaklaşık 20 gün boğaz enfeksiyonumla uğraştım... kurabiye işine girince de o halde bi yandanda kurabiye yapıp sayfama eklemekle sonrasında kayınvalidem pamukkaleye kaplıcalara gitti bende ogle ve akşam yemeğine kayınpederimi aldım sonrada oğluş hastalandı geçen hafta boğaz enfeksiyonu ateş ishal bizi çok korkuttu daha yeni düzeldik... yazıları takip etmeye çalışıyorum bu hafta yaz temizliğimi yapcam bu aralar işlerim bitmedi hiç ama aklımdasınız hep...
zefeycim desteğin için teşekkürler arkadaşım :)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benimde 27 ekim doğumlu bir kızım var
canım bende ssana yazacaktım kurabiye bölümünede kurabiyeler iöçin bi sayfa aç bide mesela mayıstayızya 2013 mayıs annelerinde kurabiyelerini paylaşşşşşşş eminimki yaptırmak isteyen olacaktırrrr çok güzeller çnküü
gunaydınn zayacımm,çokçokk gecmıs olsun.bu havalar mahvetti bebeleride,bizide,, yağmur yağdı belki rahatlar ortalık birazzz..ama bn çok üşüyyyrummmm
wuuuuuuuu hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmmmmm teşşriifff ettiiiiiiiinnnnnnnnnbayaa zor olduu amaa aramızdasın
sevozycan gızzzzzzzz cuma günü tramisularına devammıııııı
meloşş bak Antalyalı arkadaşın geldi :))))))))) bu arada canım sezeryanmı seninkiii normalmi olduu
meloşş bak Antalyalı arkadaşın geldi :))))))))) bu arada canım sezeryanmı seninkiii normalmi olduu
normal doğum istiyodum. o kadar sancı çektim. 10 cm açıklıkla acil sezeryana alındım canım malesef
hiç düşünmemiştim zefeycim evet ekliyeyim oraya da belli olmaz bu işler nasip...
bu arada sayfana üye mi olcaz maille girmek yeterlimi?
saol sevozycım aynen doktorumuz dedi salgın var diye....
aynen zefeycim doktorumuz kapalı ortama götürme dedi biraz daha dikkat ediyorum....
devam tabiii, yemıo adam başka tatlı,bu hafif dio ,sevıom dıooo. e aşka hürmetimm var ,bende dayıyorum koca bi borcamıı 4-5 gün yetıoo ona :)))))
ama napıım bılın mııı tıremısunun ara kreması var ya,yapıozz ... az malzemeden çalıp, onlada afyon kaymağı yapıımmm:)))
hosgeldinn yazyağmuruuuuu ... ya o kdr acılmışkenn çıkmadımıııı kıscenn yaaa.bnde cok suni çektimm ama bnm açılmadı merettt..sezeryana bende acilll.kıscem kakasını yemiişşş,azdaha gec kalaydık işimiz yasdı valla..
üye olursan sayfanın popülerliği artar amaa malini bırakırsan her yeni tarifte sana mail gelir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?