2011 Ekim Anneleri

cıkar balkonaaa, yada Efe dalmış ya birinin bahcesine oraaa götürr :)))))

Zaya geçmiş olsun canımm... Ben de takip ediyorum kurabiyelerini, Maşallah ellerine sağlık.. Baya geliştirdin bu işi. İnsanın hobisinin işine dönüşmesi çok güzel bişey. Kendine de Kıvanç'a da iyi bak

sevozycan gızzzzzzzz cuma günü tramisularına devammıııııı

hiç düşünmemiştim zefeycim evet ekliyeyim oraya da belli olmaz bu işler nasip...
bu arada sayfana üye mi olcaz maille girmek yeterlimi?

gunaydınn zayacımm,çokçokk gecmıs olsun.bu havalar mahvetti bebeleride,bizide,, yağmur yağdı belki rahatlar ortalık birazzz..ama bn çok üşüyyyrummmm

saol sevozycım aynen doktorumuz dedi salgın var diye....

aynen zefeycim doktorumuz kapalı ortama götürme dedi biraz daha dikkat ediyorum....

havuclu kek;

4 yumurta
2 subardağı (sb) seker (tercihe göre 1.5 da olabilir, üzerine cıkolata sos dökmek istenirse seker azaltılabilir)
3sb un
3sb havuc
1 sb yağ
2 kabartma tozu
1 vanilya
1 tatlı kasğı tarcın
ceviz
yumurta ve seker iyice cırpılacak.(yalnız kekdeki püf noktam malzemeler oda sıcaklığında yani yumurtaları kek yapmadan çok önce dolapdan cıkarın ki,kabarsın..)
diğer malzemeleri ekleyın, unu ve kabartma tozunu elekden gecirince daha bi kabarıoo....Süt yada yoğurt yokk..
yaklaşık 45 dk fırına göre 1ssaatde pişio,kürdan yardımıyla test edin.ama devasa bişy oluo,kek kalıbınız büyük olsun.ben fırının dikdörtgen tepsisinde yapıodum bi ara..daha bereketli oluo,misafir vaktii

zefeyim sen artık düzenlersn bunu:))

sevozycan gızzzzzzzz cuma günü tramisularına devammıııııı

devam tabiii, yemıo adam başka tatlı,bu hafif dio ,sevıom dıooo. e aşka hürmetimm var ,bende dayıyorum koca bi borcamıı 4-5 gün yetıoo ona :)))))

ama napıım bılın mııı tıremısunun ara kreması var ya,yapıozz ... az malzemeden çalıp, onlada afyon kaymağı yapıımmm:)))

meloşş bak Antalyalı arkadaşın geldi :))))))))) bu arada canım sezeryanmı seninkiii normalmi olduu

Hoşgeldin yaz yağmuru....

Biz alışığız kız sıcaklara.. Allah'tan çalışıyoruz da hep klimalı ortamdayız. Geceleri gerçekten sıcak oluyor, eskiden ben de uyuyamazdım klimada, ama evlendikten sonra alıştım.. Gene de mümkün oldukça klimayı açmayıp da kapı pencere açıyorum.

Şu senin elmalı turtanın birleştirilme şeklini anlamadım ben.. yuvarlak açtık hamuru, ortasına şerit halinde harcı sürdün sonra her iki kenarda kalan harçsız kısımları nasıl birleştiriyorsun? kalın olmuyormu?

su çilekli paya bakcaktınnn

bide kahvaltı menumeee, ve meloşunn yemek menusununee :)))

Eklentiler

• $cilektart.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 20
normal doğum istiyodum. o kadar sancı çektim. 10 cm açıklıkla acil sezeryana alındım canım malesef

hosgeldinn yazyağmuruuuuu ... ya o kdr acılmışkenn çıkmadımıııı kıscenn yaaa.bnde cok suni çektimm ama bnm açılmadı merettt..sezeryana bende acilll.kıscem kakasını yemiişşş,azdaha gec kalaydık işimiz yasdı valla..

üye olursan sayfanın popülerliği artar amaa malini bırakırsan her yeni tarifte sana mail gelir :)))

kartopum,,, arcemeğimm ve maralımmmm nirdesizzzz yawssss...hava soğuk gelinde sevgi kelebeği olup,ısıtalımm birbirimiziii ,,,, diğer herkeşş gelmişşş :))

Kız ben hayatımda bir kere tramisu yedim, onu da İstanbul'da arkadaşımın evinde yedim. Antalya'da pek yaygın değil galiba tramisu ya da benim çevremdekiler pek yapmıyo.. Size gelirsem bana mutlaka yapın tramisu..

hoşbuldum sevozy. Uğraştık ama çıkmadı malesef. Kalbi durunca acil sezeryana aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…