2011 Ekim Anneleri

Naptı da kızdırdı seni?

Geçmiş olsun canım şimdiden... Bugün havadan mıdır nedir herkes sus pus:26::26::26::26:

rtaşeron oolarak eziklenmek böle bişi işte bu hatun aman ben hastayım deyip izin alıp toz olur günlere ev oturmalarına gittiği zaman ben burda öksüre öksüre ciğerlerim dışarı gele gele sesim kısık çalıştım sırf onu idare edeyim nede olsa aynı işyerinde çalışıyoruz diyee ama o dün ne yaptııı dün bnm arkadaşı aramızz şeyy zeynepte doktora gitcek ama ben çok hastayım o gitmesin ben rapor alıcam demiş bana dün gece aradı söyledi arkadaşş beynimden kaynar sular döküldü bnm randevum olduğunu daha 2 hafta önceden biliyodu çünküü arkadaşı aratmasıda cabası bende dönüp aramadım şimdi tartışma çıkar çok sinirlendim diyee neyse bugünü müdüre söyledimm arkadaş baktı sağolsun ama çok yoğunuzz kadın bugün beni aradı salı tüm gün olmayacağımı bile bile bana dediki şeyyy zeynepp biliyorum salıda hastahane işin var ama ben bişi yapmadım doktor kendi rapor verdiii ikinci şimşekde beynim de patladımı iyi tamam kapat dedim kapattı anladı heralde çarşamba iki çift lafım varrrrr onaaa
ablasıyla cevahirlerde gezmelerdeykennn ev oturmalarına giderken ben hep idare ettim onu ma o mahsus yapar gibi böle bişi yaptıı bu insanları anlamıyorum benmıi çok safımm
yok saf değilim sanki ama benim ona gösterdiğim özveriyi bende ondan bekledim ama yok yanii yokkkkkk kadrolu olmak lazımmm ne halleri varsa görsünler diyebilmek içinnnnn
neyse bende çıktım başka müdürlükten kız buldum öğlen onu eğittimm hem gelene hem gidene bakıcakkkk programa karışmayın sadece yazın didimmmm de üffff

kızlarr bnm bu yakınlarda eşimin akraba tayfasını kahvaltıya cagırmam lezımmm..

bana cok abartadan,zor olmayan menuler yazar mısınızz?fikir olsunda ben de menu oluşturamm..15 kışı falan olur ergenler dahil:)))

çalıntı menümm şöle :))

MENU
--beyaz peynir ve kaşar peyniri (KÜRDANLI )
--Siyah ve yeşil zeytin
--Bal ya da 1-2 çeşit reçel
--Domates, salatalık ,yesillik
--Haşlanmış yumurta..(çılbır misali)..
--Biraz patates kızartması
--Pratik olması açısından,puf pogaca, elmalı kurabiye
--soğan öldürmesi
--fırında yumurtalı ekmek kızartması(domatesli,kaşarlı,yumurtalı,otlu felan) üniversitede yurtta cok severdik.börekden iidir,az kalori:))

poğaca yerine kartopunun banyolu böreğini yapabilirimm. su haylayflı tatlıyıda mı denesemm.ben böle gidersem abartcam yıne.yorulcamm yawsss

Sevozycan.. Senin kürdanlı peynirini yesinler... Menün gayet güzel. Soğan öldürmesi nasıl bişey ki? Sucuk da yapabilirsin veya sosis yerseniz salçalı sosis yapabilirsin. Bursada yapılan sucuklu eritme diye bişey var. Yeşil biberi biraz kavurup domates koyuyorsun o da kavrulunca sucukları atıp onu pişiriyosun, en üstüne de kaşar rendesi koyup sıcak servis ediyorsun. Ben çok seviyorum bunu..

Ay bana da cuma akşamı ev görmeye misafirler gelecek.. Bişey hazırlama diyorlar ama bu uyarılar bana işlemez. Şimdiden menü oluşturmaya başladım.
* Yaprak sarması
* Buğday salatası
* Kek
* Haşhaşlı poğaça
* Şekerpare

yapmayı düşünüyorum.. Benim menüm nasıl?

Son düzenleme:
Menuler beni yoldan cikardi eve yeni gldik yazicam efeyi uyutuppppp..... tutmayin beniiii

Menuler beni yoldan cikardi eve yeni gldik yazicam efeyi uyutuppppp..... tutmayin beniiii

En sevdiğin konu de mi? Gözlerin parlıyor menü, misafir, pasta, börek lafını duyunca... Hadi fikirlerini paylaş.. Senin elmalı turtanın tarifi var mıydı blogda?

ya artık millet salam sucuk yemeye korkuoo ..ondan atladım onu..

senin menudeee gusell.hashaslı revani benzerı tatlıyı bılom ama poğacayı bılmıomm

ya bu pay dedikleri turta ile aynı şey mi??bunun adı da kendide görünüşüde cokk gguzelll.Denemek lazımm

Eklentiler

• $cilektart.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 28
yaw sabah berı kendi kdnme yazıp duruomm, nepis şeymiş bu yaaa..huuu ziyaretcıler bari siz yorum yapınn.nasıl çilekli payy

sabah biraz triplendin yanımdaki kadına benim doktor randevum olduğunu izin aldığımı bile bile nasıl rapor alırsın diye napim diyooo doktor verdi raporu diyo ben istemedim
oysakide turp gibi yani ben ondan daha hastayım sanki gıcıkkkkkkk

gunaydınlarrrrrr bu simgeyide hoşuma gitti de kullandım bunuda tipe bak ya simgedeki ağzabakhele:)

hepinizeeee selamlar, hava soğuk ve ben üşüorummm...

kızlarr dünden başliim beynn şimdi sabah kendim gittim sonuçları göstermeye kanım hiç yükselmemiş ((((demir depolarım dolmuş ama kanım hiç yükselmemiş sınırın çok çok altında hemen tahlil yaptırmak istedi tekrar o hastahanede leventtekini beğenmedi hanımefendi sonra 2 gün üst üste beş tüp alınmasın diye diğer aya erteledi kolonoskopiyi olomadığım işçinde kızdı tabi
neyse işte kan iğnesi ve kan ilacına devam dedi adetimin dördüncü günü bi kağıt verdio kağıtla gidicem cerrahpaşaya sevkedicek faktör eksikliğim varmış onun araştırması için faktör 13 diye bişi öle yani

sonra sıra efeye geldi levent hastahanesiinmi çok metetmişleridi annemde iki kez cıvık yaptı büğyük çişini deyince fırsat bu fırsat bi muayene etsin doktor dedim yani ölesine götürmüştüm ama günde bir yada iki kez derinden öksürüğü vaardı ama önemsemiyodum iki gündürde ağzını kilitliyo hiç bişi yemiyodu neyse doktor dediki buhar makinasını alın buhara tutun çocuğu tıkanmış hırıltı var dedi klamoks antibiyotik mukotik diye bronşit ilacı burun damlası vedolven ateş düşürücüm verdi işte ishali devam ederse bu ilaçlar etki eder zaten ishale bişşi vermiycem dedi ama sonra aklıma geldiki bu klamoksu boynunda bişi çıkmıştıyaa o çıkınca medipoldeki doktor vermişti o zaman o ilaç efeyi ishal etmişti o antibiyotiğe karşı ölee neysee bakalım iyileşsinde minnaımmmmm ne diyelim dışarı çıkarmaa bu havalarda dediiii ((((((((( öle yaniii ama iyi yani efe bitkin bi halii tyok yaniii çok şükürrrrrrr

gunaydınlarrrrrr bu simgeyide hoşuma gitti de kullandım bunuda tipe bak ya simgedeki ağzabakhele:)

hepinizeeee selamlar, hava soğuk ve ben üşüorummm...

allah seni karetmeyee gızz şiddete eğiliminmii varr bu neee başınaa vuruşu çok komik amaaaaaaaaa :))))))

bu arada eve geldim annem yok annanem siyami ersekte anjiyo olmuş eve beş gibi gelecekler efeyi bir türlü yedirip uyutamadım annem yemek tatlı bişşiler yap dedii ben ancaa temizliği yetiştirebildim birde damla çikolatalı kek yaptımm bi kalabalık geldiki arkadaşşşşş anamm kadın caazz odada havasız kaldıııı neyse çok yorgunumm işte yaa havada kasvetlii bınaldım iyice

mother çarede indirim günü bugün neyseki o tesellim oldu biraz gidip oğluma bişiler alamdaa rahatliiiiiiiiiiim

ya artık millet salam sucuk yemeye korkuoo ..ondan atladım onu..

senin menudeee gusell.hashaslı revani benzerı tatlıyı bılom ama poğacayı bılmıomm

Ben ya İkbal ya da Cumhuriyet alıyorum.. Başka marka sucuk hiç almıyorum.. Onlar da hainlik yapıyolarsa bilmiyorum artık.

Mayalı hamurun içine haşhaş ezmesi sürüp rulo yapıp küçük küçük kesiyorsun, o şekilde pişiriyorsun. Genelde Ispartalılar yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…