Naptı da kızdırdı seni?
Geçmiş olsun canım şimdiden... Bugün havadan mıdır nedir herkes sus pus:26::26::26::26:
Günaydın herkese... Sevozy nerdeydin kız dün?
kızlarr bnm bu yakınlarda eşimin akraba tayfasını kahvaltıya cagırmam lezımmm..
bana cok abartadan,zor olmayan menuler yazar mısınızz?fikir olsunda ben de menu oluşturamm..15 kışı falan olur ergenler dahil:)))
çalıntı menümm şöle :))
MENU
--beyaz peynir ve kaşar peyniri (KÜRDANLI)
--Siyah ve yeşil zeytin
--Bal ya da 1-2 çeşit reçel
--Domates, salatalık ,yesillik
--Haşlanmış yumurta..(çılbır misali)..
--Biraz patates kızartması
--Pratik olması açısından,puf pogaca, elmalı kurabiye
--soğan öldürmesi
--fırında yumurtalı ekmek kızartması(domatesli,kaşarlı,yumurtalı,otlu felan) üniversitede yurtta cok severdik.börekden iidir,az kalori:))
çalıntı menümm şöle :))
MENU
--beyaz peynir ve kaşar peyniri (KÜRDANLI)
--Siyah ve yeşil zeytin
--Bal ya da 1-2 çeşit reçel
--Domates, salatalık ,yesillik
--Haşlanmış yumurta..(çılbır misali)..
--Biraz patates kızartması
--Pratik olması açısından,puf pogaca, elmalı kurabiye
--soğan öldürmesi
--fırında yumurtalı ekmek kızartması(domatesli,kaşarlı,yumurtalı,otlu felan) üniversitede yurtta cok severdik.börekden iidir,az kalori:))
Menuler beni yoldan cikardi eve yeni gldik yazicam efeyi uyutuppppp..... tutmayin beniiii
Sevozycan.. Senin kürdanlı peynirini yesinler... Menün gayet güzel. Soğan öldürmesi nasıl bişey ki? Sucuk da yapabilirsin veya sosis yerseniz salçalı sosis yapabilirsin. Bursada yapılan sucuklu eritme diye bişey var. Yeşil biberi biraz kavurup domates koyuyorsun o da kavrulunca sucukları atıp onu pişiriyosun, en üstüne de kaşar rendesi koyup sıcak servis ediyorsun. Ben çok seviyorum bunu..
Ay bana da cuma akşamı ev görmeye misafirler gelecek.. Bişey hazırlama diyorlar ama bu uyarılar bana işlemez. Şimdiden menü oluşturmaya başladım.
* Yaprak sarması
* Buğday salatası
* Kek
* Haşhaşlı poğaça
* Şekerpare
yapmayı düşünüyorum.. Benim menüm nasıl?
yaw sabah berı kendi kdnme yazıp duruomm, nepis şeymiş bu yaaa..huuu ziyaretcıler bari siz yorum yapınn.nasıl çilekli payy
gunaydınlarrrrrrbu simgeyide hoşuma gitti de kullandım bunuda tipe bak ya simgedeki ağzabakhele:)
hepinizeeee selamlar, hava soğuk ve ben üşüorummm...
ya artık millet salam sucuk yemeye korkuoo ..ondan atladım onu..
senin menudeee gusell.hashaslı revani benzerı tatlıyı bılom ama poğacayı bılmıomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?